Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κρεμες και νερο


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Σημερα κλεισαμε τον 5ο μηνα! Ο γιατρος ειπε να του δωσω για 3 μερες λιγο χυμο πορτοκαλι στο δευτερο γευμα και αμεσως μετα θηλασμο. Την Κυριακη, αν ολα πανε καλα με το πορτοκαλι κ δεν εχουμε καποια αλλεργια, θα φαμε την πρωτη μας φρουτοκρεμα!!! :laugh:

Η απορια μου ειναι: ο παιδιατρος ειπε να του δινω σε 2 βδομαδες απο τωρα και νερακι, αλλα οχι βρασμενο, στη θερμοκρασια που το πινουμε εμεις. Φοβαμαι βεβαια λιγο, για τυχον γαστρεντεριτιδες... Αλλα πως του το δινω το νερακι? Δηλαδη περιμενω να φαει κ μετα του δινω συγκεκριμενη ποσοτητα? Του το δινω στη διαρκεια οτυ φαγητου? Του το δινω σε ασχετες ωρες? Δεν ξερω, πελαγωσα λιγο και τωρα που ξεκιναμε τις κρεμες μου φαινονται ολα βουνο :S Εσεις τι κανετε με το νερακι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λένα μου.Τώρα είδα το μηνυμά σου.Τι κάνει ο κούκλος σου ο Αναστάσης;Τώρα για το νερό απ'οτι ξέρω του δίνεις λίγο μετά το φαγάκι και σιγά σιγα του δινεις και μέσα στη μέρα.Αλλά επειδή θηλάζεις μπορείς να μην του δίνεις ακόμα και πολύ νεράκι.Τώρα για το βράσιμο του νερού άλλοι σου λένε να το δίνεις απευθείας από τη βρύση και άλλοι να το βράζεις.Πάντως μη φοβάσαι.Αφού σου το είπε ο γιατρός σου.Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτό με το πορτοκάλι.Πολλοί γιατροί καθυστερούν επίτηδες τη λήψη πορτοκαλιού γιατί σου λένε αν το μωράκι παρουσιάσει αλλεργία να την παρουσιάσει αργότερα και όχι από 5 μηνών.Πάντως 10 παιδίατροι 10 διαφορετικές απόψεις.Σε λίγο που θα αρχίσω και εγώ ταίσματα θα ανταλλάζουμε πολλές απόψεις.Τα φιλιά μου στον κούκλο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΝΑ!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ?????ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΧΛΑΔΙ,ΜΠΑΝΑΝΑ,Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ!

ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ(ΒΡΑΣΜΕΝΟ)ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγωτα μου καλα ειναι το μαναρι μου!

Χμμμμμ μου ειπε να ξεκινησω 3 μερες με 10 μλ χυμο πορτοκαλιου για να δουμε μηπως παρουσιασει καμια αλλεργια. Τι να πω κοριτσια, δεν ξερω... Με το ζορι ηπιε τα 5μλ παντως, του φανηκε πολυ ξινο κ ειχε μια ξινιλα διαρκειας στο προσωπακι του!!Μου ειπε μαλιστα να αραιωνω το μηλο κ το αχλαδι με χυμο πορτοκαλιου! Νερακι μου ειπε να ξεκινησω σε 2 βδομαδες, απο οταν σταματησω την αποστειρωση, αλλα κρεμα θα φαμε πρωτη φορα την Κυριακη. Ουφ, αγχωθηκα :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς νερό τώρα λίγο, 10 γρ το πολύ και μόνο έπειτα από το φαγητό!

Όχι συνέχεια!

Βρασμένο...Το κρυώνεις και ΟΚ...

Βούλα εμφιαλωμένο ανέφερες;;;Από όσο γνωρίζω (ίσως και λάθος βέβαια), δεν επιτρέπεται...Έχει άλλα ιχνοστοιχεία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...