Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Annagrig1980 εμεις ειχαμε παρει ενα της fischer price οχι σαν κουνια οπως ειναι αυτο που ζητας ενα αλλο ηταν γυρω στα 70 ευρω και οντως της αρεσε πολυ γιατι ειχε περιστρεφομενα πανω ειχε καθρεπτη παιχνιδακια στο πλαι και ηταν παρα πολυ καλο . Επαιζε πολυ οταν την εβαζα εκει. Δεν νομιζω οτι αξιζει να παρεις κατι σαν και αυτο που ζητας. Οι περισσοτεροι που το πηραν πηγαν τσαμπα τα λεφτα. Αν πας τζαμπο και παρεις τον καταλογο της fp το εχει μεσα αυτο που λεω. Δεν βρηκα φωτογραφια να σου βαλω να το δεις.

  • Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marietaki έγραψε:

Annagrig1980 εμεις ειχαμε παρει ενα της fischer price οχι σαν κουνια οπως ειναι αυτο που ζητας ενα αλλο ηταν γυρω στα 70 ευρω και οντως της αρεσε πολυ γιατι ειχε περιστρεφομενα πανω ειχε καθρεπτη παιχνιδακια στο πλαι και ηταν παρα πολυ καλο . Επαιζε πολυ οταν την εβαζα εκει. Δεν νομιζω οτι αξιζει να παρεις κατι σαν και αυτο που ζητας. Οι περισσοτεροι που το πηραν πηγαν τσαμπα τα λεφτα. Αν πας τζαμπο και παρεις τον καταλογο

της fp το εχει μεσα αυτο που λεω. Δεν βρηκα φωτογραφια να σου βαλω να το δεις.

:blink::blink::blink::blink:

Δεν το ειχα προσεξει!!!

Eσυ μεχρι ποια ηλικια το χρησιμοποίησες;

Σ'ευχαριστώ

Δημοσίευση

Λοιπόν σήμερα πήγα και αγόρασα αυτό το ρηλάξ που μου είπε η φίλη μας με το περιστρεφόμενο με 75 ευρω.

Αφού έκανα 30 λεπτα για να το συναρμολογήσω :blush: ήταν χαλασμένο! :angry::angry::angry:

Δούλευε η δόνηση αλλά δεν δούλευε το περιστρεφόμενο και η μουσική.

Τελικά πήρα ενα άλλο μοντελο γιατι αυτο ήταν το τελευταίο και δε νομιζω οτι το μωρο το ευχαριστιέται ιδιαίτερα! Μάλλον δίκιο είχατε...

Δημοσίευση

Annagrig1980 κριμα... οντως θελει πολυ συναρμολογηση. Η δικια μου το ευχαριστηκε πολυ, μεχρι 7 μηνων σχεδον εκατσε εκει. Ειδικα οταν μεγαλωσε λιγο και αρχισε να σηκωνει τα χερια της για να πιανει τα παιχνιδια ηταν για να την φας. Σκετη γλυκα. Ευχομαι να χαρειτε αυτο που αγορασετε εξαλου καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα δεν καθονται καθολου στο ρηλαξ. :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΥ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΨΥΧΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM :blush:

Δημοσίευση

ΣΤΙΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.

Δημοσίευση

κοριτσια εχω αρκετα ρουχαλακια του Σταυρουπου δεν του κανον ειναι το νουμερο 4 κανουν δηλαδη για παιδακι 3-4 ετων ακομα και 5 αν ειναι αδυνατο .Οποια επιθυμει ας στειλει πμ .

Δημοσίευση

Marietaki σ'ευχαριστω για την βοήθεια.

Τελικά μας έμεινε απωθημένο το ρηλάξ με το περιστρεφομενο.

:(

Δεν πειραζει.

Και σ'αυτο ψιλοκάθεται. Την παίρνει και ο υπνος αν της βαλω τη λειτουργια της δονησης. :)

Δημοσίευση

Χαριζω 4 εκπτωτικα κουπονια των 25 λεπτων για δελτα advance και 2 των 30 λεπτων για δελτα με λιγοτερη λακτοζη (ληγουν 30/06/2010)

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ τη δ/νση της να της τα στειλω :)

Δημοσίευση

Κοριτσια χαριζω καλτσακια, παπουτσακια, παντοφλακια κ λοιπα ειδη ρουχισμου που μικρυναν στην Αθηνουλα κ ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Οποια θελει ας στειλει πμ.

eyANp3.png

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ Κ ΘΕΛΕΙ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΑΠ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΑΣ!

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.ΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ....ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΚΙΟΛΑΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...