Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, μου έχουν μείνει 2 πακέτα επιθέματα Johnson's αν κάποια κοπέλα τα θέλει. Επίσης, έχω 2 γυάλινα μπιμπερό ΝUK τα οποία χρησιμοποίησα μια φορά καθώς η μπέμπα τα απέρριψε. Και 2 άθικτες θηλές για NUK first choice. Αν ενδιαφέρεται κάποια ας στείλει pm.

EDIT.

τα πραγματάκια δόθηκαν :)

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια

μου έχουν μείνει από την τελευταία μου εγκυμοσύνη απείραχτα τα εξης φάρμακα:

ασβέστιο calcioral D3 60 μασώμενα δισκία με ημερομηνία λήξης 10/2011

σίδηρος Legofer 10 φιαλίδια με ημερ. λήξης 2/2011

σίδηρος Tardyferon 30 δισκία με ημερ. λήξης 7/2013

όποια ενδιαφέρεται για κάποια από αυτά να μου στείλει π.μ. με τα στοιχεία της για να της τα στείλω

Δημοσίευση

kalimera koritsakia kai apo mena!loipon egw exw na dwsw kati kouponakia gia vrefika sampouan kai afroloutra kathws kai gia gta pampers nommizw kai libero prepei na exw tha koitaksw kai tha sas pw me sigouria.episis exw mega galcium asvestio se anavrazon diskio opoia egioula ta xreiazetai na tis ta steilw!

an kapoia kopela exei gia koritsaki rouxalakia pou na min ta xreiazetai as mou steilei pm!!!

tha koitaksw kai egw ta dika mou olo kai kati akoma exw na steilw se opoia kopela exei anagi!tha kanw ksekatharisma pragmatvn molis sxolasw to apogeyma kai tha sas enimerwsw!filakia

Δημοσίευση

fwt31n1 έγραψε:

kalimera koritsakia kai apo mena!loipon egw exw na dwsw kati kouponakia gia vrefika sampouan kai afroloutra kathws kai gia gta pampers nommizw kai libero prepei na exw tha koitaksw kai tha sas pw me sigouria.episis exw mega galcium asvestio se anavrazon diskio opoia egioula ta xreiazetai na tis ta steilw!

an kapoia kopela exei gia koritsaki rouxalakia pou na min ta xreiazetai as mou steilei pm!!!

tha koitaksw kai egw ta dika mou olo kai kati akoma exw na steilw se opoia kopela exei anagi!tha kanw ksekatharisma pragmatvn molis sxolasw to apogeyma kai tha sas enimerwsw!filakia

Θα μπορέσεις να μου στείλεις τα κουπονάκια για τα parpers και libero που έχεις, καθώς και το ασβέστιο μιας και το παίρνω λόγω θηλασμού και δεν μου το γράφουν....

:):):)

Δημοσίευση

fwt31n1 έγραψε:

Καλημερα!θα ηθελα τα κουπονακια για βρεφικο σαμπουαν και αφρολουτρο αν γινεται.Ευχαριστω.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΕΧΩ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (CALCIFORM- ΣΥΝΟΛΟ 80 ΔΙΣΚΙΑ)

ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (MAGNESIUM SANDOZ -20 ΔΙΣΚΙΑ )

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧOYN Κ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΣΙΔΗΡΟΣ FUSIOFOL

Δημοσίευση

nanabill έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΕΧΩ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (CALCIFORM- ΣΥΝΟΛΟ 80 ΔΙΣΚΙΑ)

ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (MAGNESIUM SANDOZ -20 ΔΙΣΚΙΑ )

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧOYN Κ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΣΙΔΗΡΟΣ FUSIOFOL

Δεν μου στέλνεις και εσύ το δικό σου ασβέστιο, γιατί το χρειάζομαι λόγω θηλασμού;

Οπότε θα με καλύψεις για πάρα πολύ καιρό!!!!

Σου στέλνω τα στοιχεία μου!

Να είσαι καλά κοπέλα μου!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η' ΘΗΛΑΖΕΙ ΕΧΩ:

- 1 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Calcioral ΜΕ 20 ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ.

- 1 ΚΟΥΤΑΚΙ Filicine 5mg ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

- 1 ΚΟΥΤΙ ΜΕ 10 ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΙΔΗΡΟ LEGOFER

- 3 ΚΟΥΤΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ 30 ΔΙΣΚΙΑ Trofocard

ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.

Δημοσίευση

Χαριζω :

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

5 φανταστικα φορεματα 9-12 μηνών χειμωνιατικα που η μαργαριτα τα εχει βαλει απο μια φορα το καθενα με ασορτι καλτσον

1 ροζ μπουφαν με κουκουλα χειμωνιατικο , χμμμ απο 6 μηνων νομιζω

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ρουχα εγκυμοσυνης χειμωνιατικα L νουμερο, 3-4 παντελονια υφασματινα, 1 τζην με μπασκα και 1 τζην σαλοπετα επισης μπλουζες εγκυμοσυνης λεπτες μακρυμανικες για μελλουσες μανουλες υψους 1,67 και περιπου στα 70 κιλα

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα :)

Δημοσίευση

καλημερα φραπεδια μου...βρε με βλεπεις? αυτες ειναι οι διαστασεις μου...θα ηθελα κατι απο ολλλλλλλαααααααααα...σε αφηνω να το σκεφτεις..στειλε μου προσωπικο μηνυμα για να ξερω τι? και να σου δωσω δ/νση. φιλια!!!

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Χαριζω :

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

5 φανταστικα φορεματα 9-12 μηνών χειμωνιατικα που η μαργαριτα τα εχει βαλει απο μια φορα το καθενα με ασορτι καλτσον

1 ροζ μπουφαν με κουκουλα χειμωνιατικο , χμμμ απο 6 μηνων νομιζω

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ρουχα εγκυμοσυνης χειμωνιατικα L νουμερο, 3-4 παντελονια υφασματινα, 1 τζην με μπασκα και 1 τζην σαλοπετα επισης μπλουζες εγκυμοσυνης λεπτες μακρυμανικες για μελλουσες μανουλες υψους 1,67 και περιπου στα 70 κιλα

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα :)

Σου έστειλά μήνυμα!!!! :):)

Δημοσίευση

ANNA1503 έγραψε:

Καλησπέρα.Χαρίζω τσάντα αλλαξιέρα σε χρώμα λευκό με γαλάζιες βουλίτσες αχρησιμοποιητή απο τα LAPIN HOUSE.Oποια κοπέλα ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει.

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ PM ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...