Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΥΨΗ ΙΚΑ


Recommended Posts

Κορίτσια καλήμέρα! Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια...μου δωσε ο γιατρός μου 15 μέρες άδεια από τη δουλειά για κολπική αιμορραγία, πήγα στο ΙΚΑ να μου τη γράψουν, και όντως έτσι κι έγινε. Μου είπαν ότι επειδή είναι οι πρώτες 15 μέρες που παίρνω δε χρειαζετε να περάσω από επιτροπή. Ερώτημα: Ξέρετε τι ποσό καλύπτει το ΙΚΑ από τον μισθό; Πριν 2χρόνια που είχα χρειαστεί πάλι 15 μέρες(όχι για εγκυμοσύνη), πήρα από το ΙΚΑ γύρω στα 8 ευρώ...για τέτοια ποσά μιλάμε και τώρα;;; Αν ξέρει κάποια ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

δεν ξερω ακριβως το τι καλυπτει αλλά λογικά δεν θα πρέπει να πολλαπλασιαστουν οι μερες με το ημερομισθιο σου??? καπως ετσι βγαινει..πάντως τα ποσα ειναι χαμηλά αν κρινω από τα επιδοματα λοειας και τοκετου που υπολογισα ότι θα παρω..

μπες στην ιστοσελιδα του ΙΚΑ μηπως και βγαλεις ακρη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,εξαρτάται από τον μισθό που παίρνεις (το ημερομισθιο σου).Πάντως δεν είναι πολλά αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί τα υπόλοιπα στα πληρώνει κανονικά ο εργοδότης σου.Μετά τις 25 ημέρες πληρώνεσαι νομίζω μόνο από το ΙΚΑ.Εγώ για 10 μέρες πριν 2 μήνες με μισθο μικτό περίπου 1700€ πήρα από το ΙΚΑ 110€.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως τα λέει η mariannap είναι τα πράγματα με το ΙΚΑ. Όταν πρόκειται για λίγες μέρες το ΙΚΑ σου δίνει μόνο την βεβαίωση του εργοδότη και μετά πληρώνεσαι κανονικά σαν να δούλευες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όλες που μπηκατε στον κόπο...δηλαδή κορίτσια μου για να καταλάβω, αν ας πούμε το ημερομίσθιό μου είναι 30 ευρώ και το ΙΚΑ π.χ. δώσει τα 10, ο εργοδότης πρέπει να μου δώσει τα υπόλοιπα 20 για να συμπληρώσει??? Ναι καλά :( !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kala katalaves Sirago. Gia ena mina anarotikis perneis kapoia lefta apo to ika k ta ipoloipa mexri na ftaseis ton mistho sou sou ta dinei o ergodotis!!! To nai kala pou grafeis???? Einai ipoxreomenos na sta dosei. Esi otan tha plirotheis apo to ika tha sou dosoun ena apodeiktiko gia ta lefta pou pires, tha to doseis ston ergodoti i sto logisti k tha tou peis na sou vgalei tin diafora!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...