Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ?


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω το εξής πρόβλημα. Κοιμίζω την μπέμπα μου από όταν γεννήθηκε σε λίκνο, το πήραμε γιατί η κούνια δεν χωράει μέσα στο δωμάτο μας. Μας είπαν ότι αυτό κάνει μέχρι και ενός χρονού, όμως η μπέμπα μας είναι στο 6ο μήνα και δεν χωράει. Όλο το βράδυ προσπαθεί να γυρίσει και στο τέλος ξυπνάει. Φοβάμαι να την βγάλω από το δωμάτιο γιατί γυρνάει μπρούμυτα και ο γιατρός μου είπε να μην την αφήνω μπρούμυτα, δεν κάνει. Εσείς πότε βγάλατε τα μωρά σας από το δωμάτιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΜΟΥ! Η ΟΧΙ? ΕΓΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΟ ΟΧΙ ΕΠΙΔΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pali kala pou sou xorese kai mxri tora !!!!

sto likno xorane mexri 3 mhnw ante 4 to polu!!!!

tha thn baleis sthn kounia ths ,einai arka megalh pia gia na koimate sto domatio ths afou den xoraei sto diko sas h kounia ths .

mhn anisixeis kai egw ton diko mou exw ena mhna pou ton piga sto dwmatio tou kai einai mia xaroula ,mhn sou pw oti koimate epitelous kalitra afou den ton enoxloume !!!!

to mwraki sou thelei apla na tentothei kai na koimithei aneta ,mhpos giauto girnaei shnexia psaxnei na boleytei sto abolo likno?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι εγώ η Ροδίτισσα είμαι. Και εμένα με βολεύει στο θηλασμό δεν μπορώ να πω, την παίρνω μόλις ξυπνάει το πρωί την βάζω στο στήθος και ξανακοιμάται αλλά το θέμα είναι ότι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχει δίκιο, το μωρό μου προσπαθεί να βολευτεί και δεν χωράει να γυρίσει και ξυπνάει. Όσο για τ μπρούμυτα, ο γιατρός μου είπε ότι έχει αποδειχτεί ότι είναι αιτία για το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου και προς το παρόν δεν πρέπει να την αφήνω μπρούμυτα παρά μόνο κάτω από την άμεση επίβλεψη μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΩΡΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xara28022009 ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ..

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ

Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ Η ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΑΚΟΥΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

6 μηνών είναι η δικιά μου. Δεν ξέρω με αγχώνει πολύ, από τη μια την λυπάμαι γιατί δεν χωράει να γυρίσει, από την άλλη εγώ σηκώνομαι κάθε τρεις και λίγο και την πιάνω για να δω αν είναι καλά. Αν την βάλω στο δωμάτιο της θα περνάω όλο το βράδυ στο διάδρομο γιατί δεν είναι και δίπλα τα δωμάτια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου ο γιατρος σου εχει δίκιο ως προς το ενα σκέλος. Τα μωρα πρεπει να τα βαζουμε να κοιμουντε ανάσκελα και οχι μπρουμυτα. Αυτο ομως μεχρι την ηλικία που το μωρο δεν μπορει να μετακινηθει απο μονο του , μετά οπως και να το βαλει εσυ αυτο θα γυρναει οπως θελει :laugh:

Στην ηλικια που ειναι το μωρο σου και αφου μπορει και γυριζει μονη της δεν υπάρχει κανενα προβλημα με τη θεση του υπνου . Το μωρο εχει δυνατο αυχένα και δυναμη στην πλατη οποτε μπορει να γυριζει οπως θέλει χωρις να κινδυνευει :)

Εμενα 3ων μηνων αρχισε να γυριζει μονη της μπρουμυτα και ανάσκελα . Απο τοτε πολλες φορες κοιμαται σαν βατραχάκι μπρουμυτα !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ! ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑΠΛΑΓΙΑ! ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mhn anxonese toso mia xara tha boleutei kai mporei na mhn girizei afou tha koimate aneta .

mporeis omos an se anxonei toso na balis kanena kanape-krebati mesa sto paidiko na koimitheis merika bradia .

pantos apo hn stigmh pou girnaei monh ths mhn anisixeis otan tha thlei tha girisei .exoun aneptigmeno to aisthhma ths aytosintirishs .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΚΝΟ. ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΥΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ! (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.) ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΩ ΕΓΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΒΡΑΔΥΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΑΜ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! (ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΟΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ!!!:lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΙ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ! ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:30-8:00, ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στη κρεβατοκαμαρα μας δεν χωρουσε κουνια και ειχαμε βαλει καλαθουνα σε βαση ομως ολη τη ημερα τον ειχα στη κουνια και εγ εκανα τις δουλειες μου και αν ηθελα να τον εχω στο σαλονο μετακομιζα το καλαθι η το εβαζα στο ρηλαξ .

Κπαοια στιγμη δεν ευχαριστιοταν υπνο στη καλαθουνα εμενε αγρυπνος και κοιμοταν το πρωι ρωτησα τη παιδιατρο ακιμου ειπε δεν χωραει πια στο καλθι .Ετσι σε ηλικα 52 ημερων εγεινε η μετακομιση .Τον πηγα στο δικο του δωματιο μονιμα εβαλα την ενδοεπικοινωνια και όλα μια χαρα.Εγω βεβαια δεν θηλαζα για αν εχω να σηκωνομαι αλλα τη νυχτα σηκωθηκα κανα δυο φορες κοιμοταν και τελος .Πρεπι το παιδ να παει στο χωρο του αν το αφησεις στο δωματιο σου δεν κανεις καλο ο αντρας σου θα καταλαβει οσο για το μπρουμητα τα παιδια σε αυτη την ηλικα αλλαζουν συνεχεια θεσεις .Απο τη στιγμη πουνεχιε φαει αιε χει ρευτει κανενας προβληματισμος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο μπεμπης μου κοιμαται στο δωματιο του μονος του απο τοτε που τον φεραμε στο σπιτι μας(1 μηνων)εκατσα μαζι του και εγω γυρω στις 2-3 βδομαδες και μετα μετακομησα στο κρεβατι μου εβαλα την ενδοεπικοινωνια και ολα ειναι μια χαρα εχει τον χωρο,του την απλα του,την ησυχια του.

τωρα για τον υπνο:μεχρι να αρχισει να γυρναει με ανεση σε καθε γευμα τον αλαζα πλευρο και κοιμοταν στο πλαι του ειχα μια κουβερτουλα τυλιγμενη ρολο στην πλατη του απο την στιγμη που γυρνοβολαει κανει κατι υπνους αλλο πραγμα αγας!!!!

οποτε να μην φοβασαι δεν παθαινει πλεον τιποτα ασε που μεγαλωνοντας θα δεις οτι ουτε που θα σου ρευεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου κι εγώ δεν είχα χώρο στην κρεβατοκάμαρα για την κούνια της και είχα πάρει λίκνο...Οι φορές που κοιμήθηκε εκεί είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...Δεν ήθελε με τίποτα..Δε βολευόταν!!!Τον πρώτο μήνα κοιμόταν μόνο στο πορτ μπεμπε...

Αφού σαραντίσαμε επίχειρησα να τη βάλω στο λίκνο και αφού το ψιλοσυνήθισε ξυπνούσε τη νύχτα με ουρλιαχτά..Έχωνε τα χεράκια της και τα ποδαράκια της στα κάγκελα και μες στον ύπνο της δεν μπορούσε να τα βγάλει κι έκλαιγε...:( Απορώ πως λένε ότι μπορούν να κοιμούνται εκεί μέχρι 6 μηνών..Πού να χωρέσουν..Εμένα ούτε 2 μηνών δε χωρούσε εκεί και δεν είναι και χοντρή...:laugh: :laugh:

Έτσι, στις 50 ημέρες μετακόμισε στο δωματιάκι της...:laugh: :laugh:

Δε θέλω να σου πω πόσο δύσκολη ήταν η πρώτη νύχτα...Έκλαιγε επί 2,5 ώρες αλλά δεν την σήκωσα από την κούνια της...Ήμουν κοντά της, της μιλούσα, τη φιλούσα, αλλά την άφηνα στο κρεβατάκι της...Από εκείνη την ημέρα κοιμάται μόνο εκεί...:laugh: :laugh:

Όσο για το μπρούμυτα κι εμένα ο γιατρός μου είχε πει να την κοιμίζω πλάγια, γαιτί το μπρούμυτα ενοχοποιείται για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου...Αλλά η δική μου από 2,5 μηνών κοιμόταν ανάσκελα..Την έβαζα στο πλάι και γυρνούσε μόνη της ανάσκελα..Και εδώ και 20 ημέρες, λίγο πριν συμπληρώσει τους 4 μήνες δηλαδή, κοιμάται ΜΟΝΟ μπρούμυτα...Με το που την ακουμπήσω στο κρεβάτι της γυρίζει μόνη της μπρούνυτα..Τι να κάνω;;;;Τις 2 πρώτες νυχτες επειδή φοβόμουν μην πάθει τίποτα σηκωνόμουν συνέχεια και την κοίταζα...Το είπα στο γιατρό και μου είπε δεν πειράζει, να την αφήνω μπρούμυτα..

Εξάλλου ρε κορίτσια παλιά κοίμιζαν τα μωρά μόνο μπρούμυτα..Εγώ πάντως μπρούμυτα κοιμόμουν από την ημέρα που γεννήθηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emeis tou eixame parei mia kalathouna gia tis arxes alla apo otan pige enos mina de xorouse allo. Kai otan ekleise tis saranta meres ton pigame sto domatiaki tou. Emena exei stamatisei na ksipnaei vradi apo otan ton pigame sto domatio tou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΓΑ 6,ΜΗΝΩΝ..ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!!:laugh:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΕΜΕΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ!!

ΑΦΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΩ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα εμεις τον εχουμε ακομα μαζι μας,ειναι 11 μηνων τωρα.Θα τον βγαλω μολις χρονισει. Ανασκελα θεωρειται η πιο ασφαλης σταση υπνου συμφωνα με αυτα που διαβαζα τελευταια,αλλα αυτα αλλαζουν συνεχως.Και μενα μπρουμυτα κοιμαται. Επισης ειχα διαβασει και το ειχα συζητησει με την παιδιατρο μας οτι μεχρι και τον 10ο μηνα υπαρχει ακομη ο φοβος για το συνδρομο αιφνιδιου θανατου,οι στατιστικες λενε οτι τα περισσοτερα μωρα που σωζονται ειναι αυτα που βρισκονται στο ιδιο δωματιο με τους γονεις τους. Οποτε,αποφασισαμε να μεινει μαζι μας μεχρι να χρονισει.ΟΕξαρταται απο το τι θελουν οι γονεις,αλλοι τα βγαζουν μολις 40ντισουν αλλοι τα βγαζουν σαν κ μενα μολις χρονισουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω το Μιχαλακη μου τον πηγα στο δωματιο του οταν ηταν 35 ημερων. Μαζι μας κοιμοταν στη καλαθουνα και οταν πλεον καταλαβα οτι δεν βολευετε τον πηγα στο δωματιο του. Τα πρωτα 3 βραδια κοιμηθηκα μαζι του και μετα για 2 μηνες ειχα σε λειτουργια την ενδοεπικοινωνια!Οσο ηταν μικρος τον εβαζα να κοιμηθει στο πλαι και ανασκελα, εδω και 4 μηνες γυριζει συνεχεια τον βολευει μπρουμητα αλλα εγω φοβαμαι και τον γυριζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...