Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου........:)

ενα χρονο εκλεισα αυτο το μηνα και ακομα τιποτα...εγω Ποτε θα γινω Μαναααα......????:dry:

αρχιζω και πεφτω ψυχολογικα,δεν μπορω αλλο ειναι πολυ ψυχοφθορω...το ξερετε και εσεις αυτο...ποσο υπομονη να εχεις πια για να μην το σκεφτεσε και να εισαι χαλαρος..δεν γινεται...

Απο τοτε που ξεκινησαμε τις προσπαθεις εμφανιστηκαν ενα σωρο προβληματα μια με την δουλεια...μια οικογενειακια...τωρα ανοιγουμε και μαγαζι ενα σωρο αγχος...πως να χαλαρωσεις μετα??

αχ ευχομαι κοριτσακια μου σε ολες μας να γινουμε μανουλες...φιλια πολλα ......:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, είναι όντως τρομερά ψυχοφθόρο... :( Εγώ δύο μήνες προσπαθώ και το σκέφτομαι, πόσο μάλλον ένα χρόνο...

Μη χάνεις το κουράγιο σου, όμως. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν αμέσως παιδί, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα. Θα ήταν καλύτερα όμως να κάνετε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε κάθε ενδεχόμενο, και, αν υπάρχει πρόβλημα να κάνετε τη θεραπεία που χρειάζεται, ενώ αν δεν υπάρχει, να ξεαγχωθείτε!!!

Μερικές φορές, τα παιδιά αργούν πολύ. Οι γονείς μου προσπαθούσαν 7 χρόνια μέχρι να καταφέρουν να κάνουν εμένα και μετά από 2 χρόνια τον αδελφό μου. Ο νονός μου προσπαθούσαν 10 και η ξαδέλφη μου 8 και τελικά έκαναν 2 και 3 παιδιά αντίστοιχα με εξωσωματικές!

Κανείς δε μένει σήμερα χωρίς παιδιά!!!!!!!!!!!!!! Θα δεις ότι θα κάνεις και ένα και περισσότερα!!!!!!! Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην απελπιζεσαι και μην αγχωνεσαι να εισαι χαλαρη σε ολα και να βγαλεις απο το μυαλουδακι σου το θεμα μωρο και τοτε αυτο θα ερθει απο μονο του εγω πριν χρονια με την πρωην σχεση μου ενα χρονο ελευθερες επαφες και δεν εμενα εγκυος δεν υπηρχε βεβαια κανενα προβλημα αλλα δεν τυχαινε

ενω με τον αντρα μου στην πρωτη ελευθερη επαφη ηρθε το ζουζουνι μου

σου ευχομαι ολοψυχα ολα να σας πανε καλα και συντομα ενα μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα magdalina μου...

καταρχην οχι αγχος...

Θα σε συμβουλευα αφου εχει περασει ενα χρονος, αν δεν εχετε κανει, να κανετε καποιες πρωτες εξετασεις ετσι για να ηρεμησετε και οι δυο...

ολα θα πανε μια χαρα...

σου ευχομαι συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα! :)

ουυυυ εγω να δεις τι εχω περασει απο χαπια, χειρουργια, θεραπειες, αναμονες και τελικα μετα απο 15 μηνες ηρθε το μπεμπε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!! :)

Σε καταλαβαινω απολυτα!! ;)

Φιλια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalina mou geia sou kai apo mena!

kai egw me ton anra mou eimaste sthn prospatheia edw kai 10 mhnes kai me prospatheies kamposwn mhnwn kai sto parelthon....

tis idies skepseis kanoume- polles fores eimai aisiodoksi kai lew syntoma tha ta kataferw kai alles me pianei aogoitefsi kai lew..mhpvs kai den....pote..????????

ti na sou pw koukla mou..egw akomh den exw kataferei na diwksw to agxos kai thn agwnia...makari omws..makari!!!!!!!!!

gia thn wra skeftomai oti se liges meres tha eimai stis gonimes- kai poios kserei?isos na einai kia oi tyxeres mou!!!!!!!!!!

polles efxes kai ti allo...ypomoni kai aisiodoksia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα τελικα θελουν το χρονο τους.....αλλωστε το καλο πραγμα αργει να γινει!!!!!!!!!!!!

ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου.....να ειστε καλα....το ξερω πως θελει επιμονη και υπομονη ..που θα παει θα ερθει..αλλα πρεπει να κανουμε και καποιες εξετασεις ..το ξερω τουλαχιστον να δουμε αν υπαρχει κατι ....εγω εχω κανει καποιες εξετασεις ολα καλα τωρα μενει ο αντρας μου να κανει..[αν και το αποφευγει δυστυχως]πρεπει να βρω καποιν τροπο να του το φερω αλλιως ,γιατι καταβαθος τελικα αυτο ειναι που με αγχωνει[που δεν κανει εξετασεις]και περναει ο καιρος ετσι ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις δίκιο, κι εμένα θα με άγχωνε αυτό! Πρέπει να του εξηγήσεις ότι δε μειώνεται ο ανδρισμός του με το να κάνει κάποιες εξετάσεις, ούτε και αν αποδειχθεί ότι όντως έχει κάποιο πρόβλημα. Εξήγησέ του ότι άντρας είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα όχι αυτός που τα αποφεύγει (εμμέσως βέβαια, μην του το πεις έτσι γιατί θα πεισμώσει!).

Πόσων χρονών είστε; Γιατί μια άλλη ξαδέλφη μου δεν μπόρεσε τελικά να κάνει παιδιά εξαιτίας του άντρα της, που πείσμωσε και δεν παραδεχόταν ότι έχει πρόβλημα, και όταν τελικά αξιώθηκε και πήγε, ήταν πολύ αργά (και είχε όντως κάποιο πρόβλημα). Αυτός είχε περάσει τα 45 και η ξαδέλφη μου τα 40, και έμειναν χωρίς παιδιά...

Τα περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζονται αμέσως, και μπορεί να χρειαστούν μόνο μερικά χαπάκια για να ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσκολία, όπως έγινε και με τους γονείς μου, και μιλάμε για 30 χρόνια πριν!!!

Συζητήστε το ήρεμα, πες του να κάνει τις εξετασούλες του, και μπορεί να μην έχει ούτε αυτός τίποτα, και να είναι το παλιο-άγχος που τα δυσκολεύει τα πράγματα...! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχικά σταμάτα να έχεις άγχος,εγώ από άγχος ανακάλυψα πως ανέβασα από μονη μου την προλακτίνη και τώρα πια κατάλαβα γιατί λενε όταν προσπαθεις για παιδί να μην έχεις άγχος.Η συγκεκριμένη ορμόνη λέγεται αλλίως και όρμόνη του άγχους.

Λοιπόν κάνε εσύ τις εξετάσεις σου,να κλαίγεσαι και λίγο πως φοβάσαι,πως είναι επίπονες και τα σχετικά και πως όλα οι γυναίκες τα τραβάνε,μετά πήγαινε του στο γλυκό και με λίγα ναζάκια θα τον πείσεις.

Εγώ επειδή πήγα πρόσφατα στο γιατρό,μου πρότεινε όχι μόμο σπερμοδιάγραμμα αλλά και καλλιεργεια σπέρμετος.Μπορει δηλαδη το σπερμα του να είναι μια χαρά κι απο κάποιο μηκυτα που δεν εκδηλώνεται να μην μπορεί να γονιμοποιήσει το ωάριο σου.Η θεραπεία σ αυτή την περίπτωση είναι πάρα μα πάρα πολύ απλή.Φάρμακα θα πάρει.

ΟΛΕΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπάθησε να βάλεις αυτά που σε απασχολούν σε μια σειρά και ένα ένα προβληματάκι θα λύνεται. Έτσι θα χαλαρώσεις και θα έρθει και το μωράκι!!

Μην έχεις άγχος και θα έρθει σίγουρα. Όχι ένα μωρό! Πολλά μωρά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ δεν θα σου πω κάτι διαφορετικό, το άγχος είναι ο εχθρός σου. Θα σου δώσω όμως τις ευχές μου σε σένα και σε όλες τις κοπέλες για ένα και δύο και τρία και τέσσερα μωρά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalina μου θα σου πω μια ιστορια για να δεις ότι δεν υπαρχουν μόνο καλύτερα αλλά και χειρότερα! Τωρα αυτα που σκεφτεσαι είναι γιατι εγω τοσο καιρο να προσπαθώ και αλλες με την πρώτη ή και δεύτερη?Πριν απο λιγα χρόνια εκανα επεμβαση ενδωμητρίωσης, όλα πηγαν καλα.Εκανα τη θεραπεία μου και για 2 χρόνια πήρα αντισ...Μετα παντρευτηκα και αρχίσαμε τις προσπάθειες με τον άντρα μου! Περασε ο χρόνος τίποτα! Εκανα εξετάσεις και όλα ήταν καλά!Πέρασε και το επόμενο εξάμηνο τιποτα! Ολο όμως αυτό το διάστημα προσπαθούσα να πείσω τον άντρα μου να πάει στο γιατρό.Τελικα πηγε και βρέθηκε κυρσοκήλη! Έκανε την επέμβασή του και από τον ιούνιου ξαναπροσπαθουμε! Ελπίζω και εύχομαι ότι δεν θα αργήσει πολυ! το νοιώθω. Αυτό που σου λέω είναι να ξεχάσεις τον καιρό που προσπαθεις γιατί πραγματικά δεν έχει καμία σημασία.Αυτο που απλα πρέπει να κάνεις είναι να αποκλέισεις τις περιπτώσεις.Κάνε εξετάσεις εσυ,πείσε τον άνντρα σου να κάνει και όταν τελειωσουν όλα αυτά θα δεις πως θα φύγει και το στρρες και όλα.Τότε μπόρεις να μετράς το χρόνο. Πριν απο όλα αυτα δεν εχει σημασια και μόνο προβλαμα δημιουργει!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!μην αγχονεστε,εγω εκανα 4 χρονια προσπαθεια για να μεινω στον μπεμπη μου!!!δεν ειχαμε κανενα προβλημα,αλλα δεν τυχενε.οχι 2 μηνες ουτε 1 χρονο αλλα 4.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σε ολες τις μανουλες κ μελλουσες μανουλες!!!ειμαι μελος εδω κ 10 λεπτα:P παρακολουθω ομως εδω κ καιρο τις συνομιλιες σας!!

εγω σε 20 ημερες περιμενω το μικρο μου πριγκιπα και ακομη το νιωθω τοσο μακρυνο...δε μπορω να το χωνεψω

θα ηθελα να πω σε ολες κοπελες που προσπαθουνε για μωρακι ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!

παιζει απιστευτα σημαντικο ρολο..εγω προσπαθουσα σχεδον 2 χρονια!μου ειχε γινει εμμονη ιδεα,εμπαινα στο φορουμ για να περνω θαρρος κ κατεληγα με κλαμματα ωρων..ασε που επι 2 χρονια καθε μηνα ημουν εγκυος :huh:

μου ειχε γινει ψυχωση κ καθε φορα ειχα ολα τα συμπτωματα(πλουτησανε τα φαρμακεια της πολης απο εμενα κ τα τεστ μου!!!

θα ελεγα λοιπον αφηστε λιγακι η μετριαστε το να καθεστε σπιτι μονες με τα φορουμ ψαχνοντας για λυσεις κ συμπτωματα οπως εκανα εγω..θα βοηθησει περισσοτερο μια καινουργια ασχολια,βολτες με φιλους κ τον αντρουλη σας

να ξεφυγει το μυαλο βρε αδερφε κ θα ερθει κ το μωρακι ο θεος κανενα δεν αφηνει!!!πππφφφφφ..πρωτη μερα αλλα εχω γραψει εεε???!!!χεχε!!

συγνωμη απλα ενιωθα αναγκη κ υποχρεη να τα γραψω κ ευχομαι να βοηθησει εστω κ λιγακι γιατι κ εγω το περασα κ ξερω ειναι δυσκολο..θα ερθει εκει που δε θα περιμενετε κ η χαρα θα ειναι ακομη πιο μεγαλη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....:P

ειναι δυνατον με ενα χρονο προσπαθειων να μην εμεινα λογω αγχους???:dry:

γιατι αρχιζουν και μπαινουν αλλα στο μυαλο μου ,μηπως εχουμε κανενα προβλημα:huh:

δεν ξερω ειναι οντως πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο..προσπαθω να μην το σκεφτομαι....αλλα δυστυχως υπαρχουν και καποιοι που μου το θυμιζουν..:blink:

υπομονη ..και παλι και αυτο το μηνα...σε ολες μας ευχομαι και γρηγορα τα ευχαριστα νεα...

καποια κοπελα με ρωτησε την ηλικια μου..εγω ειμαι 30 και ο αντρας μου 33....φιλια σε ολες και ευχαριστω και παλι...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το αγχος ευθυνεται οσο και αν σου ακουγεται παραλογο...

η κουμπαρα μας εκανε 9 χρονια να πιασει μωρο..και μολις ειπε,"ε δε με νοιαζει,εγω δεν κανω παιδια," εκανε 2 το ενα μετα το αλλο...

κι εγω στην ιδια κατασταση με σενα ειμαι και σε καταλαβαινω απολυτα..το ξερω οτι φταιει το αγχος,ετσι κι αλλιως εχω ηδη μεινει εγκυος μια φορα

πως φευγει αυτο το ρημαδι το αγχος ομως????

οσο μπορεις κοιταξε να δουλεψεις την ψυχολογια σου..

φιλακια,και ευχομαι μανουλα συντομα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το αγχος φταιει περισσοτερο απο'ολα! προσπαθησε να γεμιζεις τις ωρες σου, να εισαι απασχολημενη, κανε καποιο χομπι...πηγαινε σε γυμναστηριο για να "εκτοξευεις" το αγχος σου, διαβασε κανενα κωμικο βιβλιο...κουλαρε γενικα! διασκεδασε τον ερωτα σου με τον αντρα σου και μην λετε ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε για να κανουμε επειδη ή ΠΡΕΠΕΙ γιατι ειναι γονιμες μερες...βγειτε μαζι εξω ως ζευγαρι και διασκεδαστε...και προσπαθησε να λες...οποτε κατσει, εκατσε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ..Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ!ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ..ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΟΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω κανει καποιες εξετασεις απλες ομως ,μονο προγγενετικο και υπερηχους...ο αντρας μου τιποτα ακομα,ναι ξερω οτι θελει ψαξιμο...σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις και γρηγορα μανουλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MAGDALINA. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!! ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ !!! ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra0 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MAGDALINA. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!! ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ !!! ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ :kiss: ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΑΛΛΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΕΣ 4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα μου ειναι θεμα το πως το σκεφτεται ο καθενας!Δυστηχως εγω οσες περιπτωσεις εχω ακουσει και γνωριζω ειχαν προβλημα και μετα οι κοπελες ηταν ακομα πιο χαλια για τον χρονο που αφησαν και περασε ετσι!Εμενα προσωπικα το αγχος θα φυγει αν επιβεβαιωσω οτι ολα ειναι καλα!Μετα θα χαλαρωσω και απλα θα το απολαυσω οποτε ερθει!Γιατι ξερω και φιλη μου κολλητη που ηταν η προσωποποιηση του αγχους μιλαμε ετρεμε σε καθημερινη βαση για τα παντα και ομως δεν την επηρεασε καθολου εμεινε αμεσως με την 2η κι αυτο γιατι την πρωτη δεν εκανε σωστα στις γονιμες....

Τωρα ζω σε μια αβεβαιοτητα...εχω δεν εχω πρβ και που κολλαει το θεμα γιατι κι απο αγχος ειμαι ενταξει φυσιολογικα,γιατι να στενοχωριεμαι αδικα και να αγχωνομαι εχοντας στο πισω μερος του μυαλου το τι φταιει και καθε μηνα να μεγαλωνει αυτο βλεποντας την περιοδο.Το θελω πολυ και αν οντως φταει το αγχος θελω να το ξερω ετσι θα ηρεμησω στα σιγουρα...Δεν θελω να περασει ουτε μερα πλεον χωρις να ξερω τι ακριβως φταει....θελω να το αντιμετωπισω...ειμαι κοντα 11 χρονια με τον αντρα μου και περιμενουμε πια το παιδακι μας οσο τιποτα!

Σου ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου με το καλο να ερθει συντομα το νινακι και να μην χρειαστει να κανεις ποτε καμια εξεταση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...