Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βιταμινη C και ιος χοιρων!


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Μιλησα πριν λιγο με την αδερφη μου και μου ειπε οτι ακουσε στις ειδησεις οτι οι εγκυες που εχουν περασει τον 4ο μηνα θα εμβολιαστουν για την γριπη και οσες δεν θελουν καλο ειναι να παιρνουν συμπληρωμα βιταμινης c για να μην νοσησουν.Ακουσατε τιποτα σχετικο εσεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LEMON ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΙΧΙΑ.

ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω σκοπο να το κανω.Εχω κι ενα γιο 2 χρονων κι ουτε σε αυτον θα το κανω.Προτιμω να κλειστω στο σπιτι μου παρα να μην ξερω τι παρενεργειες θα μου δημιουργησει.Ο αντρας μου μαλλον θα το κανει γιατι ειναι στον στρατο αλλα ακομα δεν τους εχουν ενημερωσει ακομα.Εγω εχω την Τριτη ραντεβου με τον γιατρο μου και θελω να το συζητησω και μαζι του.Αχ να σου πω την αληθεια φοβαμαι πολυ με αυτην την γριπη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ LEMON ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΥΜΗΝΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΡΕ LEMON ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΝΤΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΘΑ ΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΧΕΙ?ΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ..

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ///

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να σου πω ειμαι κι εγω πολυ μπερδεμενη.Ενας λεει ετσι ο αλλος τα λεει αλλιως!Δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις.Στο εξωτερικο λενε αλλα παντως.Ας γινει το θελημα Του Θεου τι να πω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ!:dry:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ!

ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ!

ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΙΜΗ ΓΡΙΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΩ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κορίτσια άκουσα πως έχει άσχημες νευρολογικές παρενέργειες ανάμεσά τους και ψυχώσεις και άλλα τέτοια! Δεν έχω σκοπό να το κάνω ουτε εγώ ούτε ο Δημητράκης!! Χίλιες φορές να νοσήσω και να το παλέψω ,που έχω και πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιζήσω(σχεδόν 99%) παρά νακάνω το εμβόλιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...