Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΠΟΝΑΚΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ! ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ? ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ.... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΕΣ ΩΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ". ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ, ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΑΠΟ ΜΕΡΕ ΣΕ ΜΕΡΣ!!ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΘ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΠΟΝΑΩ Η ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΣΑ !!!ΕΝΙΩΘΑ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ!!!!!ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ!!!!!ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ!!!!ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΜΑΚΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΔΡΟΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΕΝΕΣΤΕ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ

ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΤΡΩΓΑ

ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιωτακι και εγω ετσι ελεγα οτι θα τρωω το καρπουζι στην κοιλια μου χεχε αλλα ο γιος μου ειχε αλλα σχεδια και βγηκε πιο πριν

κοριτσια με το καλο και με εναν πονο σας ευχομαι αχ ποσο χαιρομαι να ακουω ιστοριες τοκετου δεν προλαβα να τα ζησω αυτα(να περιμενω τον τοκετο)και τρελαινομαι να ακουω τετοιες ιστοριες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονη κοριτσαρες μου και ο καιρος θα περασει γρηγορα και θα εχετε στην αγκαλιτσα σας το ζουζουνακι σας! υπομονη...διαβασε κανενα βιβλιο βρε γκαστρουλα, περιοδικο, σταυρολεξο...να σκοτωσεις την ωρα σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό κ γρήγορα το νινάκι σου σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου κοριτσάκι μου..

Έχει πολύ λίγο καιρό που πέρασα κ εγώ αυτή τη φάση-κ πήρα κ 4 μέρες απο τον 10ο..

Καταρχήν να είσαι υπομονετική κ να ζουζουνίζεις με τον αντρούλη σου,μη τον κουράζεις απο τώρα,τον περιμένουν-κ αυτόν-δύσκολες μέρες κ ακόμη πιο δύσκολες νύχτες! :unsure:

Βγες στην αγορά,χάζεψε πραγματάκια για το μωράκι σου κ συγχρόνως περπάτα-περπάτα όσο πιο πολύ μπορείς...Πήγαινε για καφεδάκι με μια φίλη,τον αντρούλη ή κ τη μαμά σου!Κ επίσης κοιμήσου...Αγόρασε ένα μαξιλάρι θηλασμου κ πίστεψέ με θα κοιμάσαι ώρες ατελείωτες,εμένα με έσωσε γιατι στον ύπνο συγκρατεί όλο το βάρος της κοιλίτσας κ δε ζοριζόμουν καθόλου!!Κοιμήσου τώρα να αποθηκεύσεις ξεκούραση γιατι ο πρώτος μήνας είναι τρομερά δύσκολος!

Καλή συνέχεια γλυκιά μου,φιλάκια πολλά:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ- ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ. ΔΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΡΙΚΤΑ!!:blush: Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΑΚΙΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΑΖΟΛΟΓΑΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ!!!!!!!!!!!!ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ....ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ:P ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ...................ΑΡΑΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula, εγώ ήμουν από τις εγκυούλες που δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός!! Γέννησα με πρόκληση 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ μου, λόγω παραωριμασμένου πλακούντα! Αν μπορούσα να τον κρατήσω.. κι άλλο στην κοιλίτσα θα το έκανα! Είναι κάτι πρωτόγνωρο όταν γυρίζεις με το μωρό σπίτι! Θα σου λείψει ο ελεύθερος χρόνος που έχεις τώρα!! Αλλά βέβαια δεν τις αλλάζεις με τίποτα αυτές τις μαγικές στιγμές που περνάς με το παιδί! Ξύπνησα για το τάισμα του.. και καθίσαμε αγκαλίτσα αρκετή ώρα έτσι όπως είχε κουρνιάσει επάνω μου... Τον μυρίζω παντού!! Έχω πάθει έρωτα μαζί του!! Σου εύχομαι με το καλό... Και μην βιάζεσαι!! Ζήσε κάθε στιγμή!! Είναι ξεχωριστές και δεν γυρίζουν πίσω!! Άντε και μ'έναν πόνο... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ gastroula θυμαμαι και εγω ετσι...τιποτα δεν εκανα...

δεν εχω να σου δωσω καμμια ιδεα γιατι και εγω ακριβως τα ιδια εκανα και τιποτα αλλο!!με ενα πονο καλη μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγαινε βολτιτσες με το αντρουλη σου για καφε,φαγητο,θερινο σινεμα εξω γενικωσ θα σου λειψει λιγο μετα αυτο...

εγω αυτο εκανα και αν φευγαμε μακρια απο το σπιτι κουβαλαγα και την βαλιτσα μαζι λεσ και νομιζα οτι αν με επιαναν οι πονοι θα γενναγα σε ενα λεπτο...

το τι ουζα ειχα πιει το τελευταιο μηνα δεν λεγεται:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο μένα. Απέχω και εγώ μόλις 18 μέρες πρίν την ΠΗΤ αλλά δεν έχω αφήσει να με πάρει απο κάτω. Κάνω όλες τις δουλειές μου κανονικά και χωρίς άγχος μιας και πλέον το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να γεννήσω μια ώρα αρχήτερα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον μιας και δεν το έχω συζητήσει με τον γιατρό τώρα που το λέμε. Το μόνο που μου λείπει είναι η οδήγηση μιας και εδώ και 2 εβδομάδες το έκοψα, όχι γιατί με ενοχλούσε απλά επείδη κυκλοφορούν πολλοί βλάκες εδώ το καλοκαίρι (Σαλαμίνα) έχω μια ένοια μην με τρακάρει κανείς και με συγχήσει στην κατάστασή μου. Και το κακό είναι με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που έχουμε δεν θα τον βρίσω όπως θα έκανα παλιά αλλά θα βάλω τα κλάματα.

Αυτό είναι κάτι που με εκνευρίζει:angry: !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Gastroula μου..... πόσο σε ζηλεύω!!!!!! Με την καλή έννοια φιλενάδα μου, ναι? Επειδή δεν έχω βρεθεί στη θέση σου, θα σε συμβουλέψω ότι είχα προτρέψει και τις φίλες μου, όταν κόντευε η ώρα τους...... Πιάσε ένα σταυρολεξάκι..... λύσε ένα SUDOKU (εγώ προσωπικά "έχω κολλήσει" τις τελευταίες μέρες.....) περπάτα...... κάνε σεξάκι με τον άντρα σου..... (δε λένε πως βοηθάει?????) θα περάσουνε οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις...... Φιλιά αγάπη μου και μ' έναν πόνο!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια απ'τα ιδια κ εγω...!!!Στην αναμονη!!! Μολις 11 μερες πριν την πητ μου!!!

Η διαφορα ειναι πως...Κοιμαμαι μια χαρα!!!Σορρυ που το λεω αλλα...Σαν τουβλο!!!

Ξυπναω το πολυ δυο φορες για να παω τουαλετα κ να αλλαξω πλευρο...

Μετα ξαναβολευω την μπεμπουλα με εναν τροπο που εχω ανακαλυψει ωστε να μην ποναει η κοιλια μου και....Συνεχιζω τον υπνο μου!!!!!!

Κατα τη διαρκεια της μερας...

Λιγο εως αρκετο μαμμυ(αφου φανταζομαι πως θα σας χασω ελαφρως με τον ερχομο του τσαχπινακιου!!)

Μαγειρευω...συμμαζευω...λιγο περπατημα...ενας καφες(νερο εννοω!) με φιλη/μαμα/αδερφο/αντρα...

Διαβαζω βιβλια(καποια αναλαφρα μυθιστορηματα αυτον τον καιρο!) ή ξανα-διαβαζω βιβλια για το θηλασμο...!

Περασε η μερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...