Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ.


Recommended Posts

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ.. ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.. ΗΜΟΥΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.. ΤΗΝ.. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.. ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.. Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΗΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΛΕΕΙ 2 ΣΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.. ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ Η ΄@#$%' ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ Η ΠΛΕΩΝ ΝΥΦΗ Μ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.. ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ.. ΤΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Η ΧΗΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 775 (ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ( Η ΤΑΧΑ ΔΙΔΗΜΗ ΚΥΗΣΗ) Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΣΥΨΗΜΙΑ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (ΔΗΛ. ΣΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ) ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Μ.. ΣΤΕΝΑΨΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 21 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ Π Ο Τ Ε. ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ.. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Μ ΕΙΜΑΣΤΕ 3ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ) ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ Μ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ..ΧΑΧΑ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ-ΟΚΤ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ.. ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου πραγματικα λυπαμαι..

ευχομαι μεσα από την ψυχη μου να ητα η τελευταια δυσαρεστη εμπειρια στη ζωή σου!!!!

ό,τι ποθεις να γινει πραγματικοτητα...

σκεψου θετικα και αισοδοξα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν καταλαβα κοριτσακι μου με την μητρα και το πλασματακι....

μεγαλη ταλαιπωρια περασες απο λαθος γιατρου για αλλη μια φορα ....

κοιτα να ξεχαστεισ με την παρεουλα μας εδω και γρηγορα ενα καινουργιο σπορακι και μια τελεια εγκυμοσυνη φιλακιααααα πολλαααααα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ λυπαμαι για οτι σου συνεβει και πιο πολυ τσαντιζομαι γιατι μερικοι γιατροι εχουν πτυχια και ιατρεια.

μα καλα οτι κι αν γινοταν κι αυτη η ... μην την πω αφου δεν ηταν σιγουρη γιατι δεν το εψαχνε παραπανω .

παλι καλα που δεν επαθες κι εσυ τιποτα κοπελα μου.

περαστηκα ειναι ολα ευτυχως - ελπιζω την επομενη φορα να πανε ολα κατ ευχην.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Μ.. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΝΔΙΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.. ΟΥΦ.. ΘΕΛΩ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.. ΑΠΟ ΕΜΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ.. ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΩΣΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασουλα μου μπορω να καταλαβω τον φοβο λαι την αγωνια σου γιατι εζησα κατι παρομοιο(να το πω ετσι)και η δευτερη εγκυμοσυνη μου σπο ολα καλα κατελειξε σε υψηλου κινδυνου και τωρα πια μανουλα πλεον φοβαμαι για μια επομενη εγκυμοσυνη

ομως απο οσες περιπτωσεις εχω ακουσει καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια με μια επομενη εσυ βεβαια ετυχες και σε γιατρο αλμπανη τι να πω παρα μονο να εισαι εσιοδοξη,να επιλεξεις εναν πιο καταληλο γιατρο την επομενη φορα και ολα θα παρουν τον δρομο τους και δουλιτσα και μωρακι θα σου ερθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασουλα βγαλε απο το μυαλο σου την ιδεα οτι τα επομενα παιδια σου θα εχουν καποιο παρομοιο προβλημα απλα αυτο ηταν ενα τυχαιο γεγονος και μεσα στην ατυχια σου ευτυχως που επρεπε να σταματησεις τη κυηση αυτη γιατι για φανατασου να εφερνες στο κοσμο εα παιδι που αν θα ουσε ενα διαστημα θα ειχε τοσα προβληματα .Απο την άλλη δυστυχως οι γιατροι ευτυχως οχι ολοι ειναι ανευθυνοι κοιτανε το κερδος βαζουν τα ραντεβου κολημενα σε ξεπετανε και σου λενε ολα καλα καιμετα σου λενε α να δεν ξερω και αυτες τις αηδιες .

Απο την άλλη μερια ακομα εισια μικρη ζησε καποια πραγματα στη ζωη σου το ναφερεις ενα παιδι στη ζωη ειναι το πιο απλο απο ολη τη πορεις που θα ακολουθησει πρεπει αν εισια ωριμη συναισθηματικα και οικονομικα αλλωστε εχει ολο το χρονο με το μερος συ Σου ευχοαμι οτι καλυτερο αν εισια καλα και συντομα να γινουν τα πραγματα οπως θελεις εσυ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην κουραγιο

μην φοβασαι καθολου εισαι πολυ μικρη

δεν καταλαβα βεβαια τι ακριβως εγινε

ξακουστος ειναι το ονομα του?

απο σερρες εισαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕ-ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ (ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΝΟΩ). ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ!

ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΝΙ...

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΥΓ: ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ!!!...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...