Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!


xaroulita

Recommended Posts

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΗΛΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ARVEKAP ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΗ,ΣΤΙΣ 29 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΛΠ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρουλίτα, αν πιστεύεις ότι το τεστ ωορρηξίας θα σε ξεαγχώσει, τότε κάνε το! Εμένα προσωπικά νομίζω ότι θα με αγχώσει περισσότερο! Αφού ο γιατρός σου λέει ότι δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα, τότε το πρόβλημα είναι το άγχος.

Επειδή, όμως, έχω φρίξει μ' αυτά που ακούω εδώ μέσα, μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη; Τουλάχιστον έτσι θα ξεαγχωθείς σίγουρα αν δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ, αν υπάρχει πρόβλημα, θα το αντιμετωπίσεις έγκαιρα! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ,ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΟΠΗΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΑΦΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

ΤΕΣΤ ΩΟΟΡΗΞΙΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Θ'ΑΓΧΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ..ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaroulita καλησπερα. Κατ'αρχας μην αγχωνεσαι καθολου.. Ειναι μολις ο δευτερος μηνας προσπαθειας. Αυτη τη στιγμη διανυεις οντως τη πιο γονιμη περιοδο σου. Εκμεταλλευσου την χωρις αγχος. Εχω περασει και εγω απο την ιδια διαδικασια και αυτη τη στιγμη ειμαι εγκυουλα. Και μαλιστα εγω ξεκινησα τις προσπαθειες περιπου ενα χρονο αφου ειχε τελειωσει η θεραπεια με τις arvekap (το σωστο ειναι να ξεκινησεις αμεσως μετα) και παρολα αυτα τα καταφερα στον τεταρτο μηνα προσπαθειων..Κανε αγκαλιτσες ολο το μηνα και ολα θα πανε καλα. Μην κολλας σε μερες ωορρηξιας. Εγω επιασα πριν απο τις υποτιθεμενες επικινδυνες...Σου ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ!

ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ... ΣΚΕΨΕΙΣ! ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ('Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ/ΠΑΓΚΟ/ΠΑΤΩΜΑ/ΤΡΑΠΕΖΙ/ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ[ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΑΡΡΗ -ΚΑΤΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ- ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...]) ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!

ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...