Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΝΤΟΣ ΤΡΑΧΗΛΟΣ.


Recommended Posts

Κοριτσια σημερα πηγα στον γιατρο γιατι ενιωθα συσπασεις(πετρωμα στη κοιλια και πονακια)και επισης καταλαβαινα οτι ειναι πολυ χαμηλα το μωρο.Τελικα επιβεβαιωσε ο γιατρος οτι κοντηνε ο τραχηλος.Ειναι 20 χιλιοστα!Ειμαι στην 31η εβδομαδα.Μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να μεινω στο σπιτι και να ξεκουραζομαι σιγουρα για 3 εβδομάδες για να αποφυγουμε προωροτητα κλπ.Θα με παρακολουθει στενα.Μου αυξησε και το μαγνησιο.Ειχε καμια σας εμπειρια αναλογη?Εχω διαβασει αναλογα περιστατικα και ολα πηγανε καλα.Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη αλλα δεν το κρυβω οτι επεσα λιγο σημερα!:( Μακαρι η ξεκουραση και μονο να εχει αποτελεσμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maρακι σου ειπε ξεκουραση ή ακινησια;

Παντως αν και δεν γνωριζω απο κοντο τραχηλο εισαι σε προχωρημενη εβδομαδα ..καθε μερα που περναει ειναι κερδος για το μωρο Μωρακια γεννηθηκαν στην 31η εβδομαδα και ειναι μια χαρα Κανε υπομονη και ξαπλα να περασουν 3,4 εβδομαδουλες ! Ολα θα πανε καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω apis μου πιστευω ολα καλα θα πανε.Βασικα μου ειπε πολυ πολυ πολυ ξεκούραση.Να μη βγαινω να μη πηγαινω για μπανια και καθολου δουλειες.Αυτο που τον ενδιαφερει στην ουσια ειναι να μην ειμαι ορθια αρκετη ωρα και πιεζεται ο τραχηλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARAKI MOU OLA KALA THA PANE APLA GIA 1 MHNA DEN THA KANEIS TIPOTA APOLYTOS GIA TO KALO TOU MVROU SOU!!!EGV HMOUNA 2 MHNES STO KREBATI MONO GIA TOUALETA SHKVNOMOUNA ALLA EIXA ORGANOTHEI POLU KALA DIABAZA BIBLIA EMPENA STO INTERNET EBLEPA DVD MILAGA ASTAMATHTA STO THL KAI PERASE O KAIROS KAI SHKVTHIKA ALLA PANTA ME PROSOXH KAI EXV POLU KAIRO AKOMA MEXRI NA GENNHSV TO KALO ME ESENA EINAI OTI EISAI SE PROXORIMENH EGKUMOSUNH OPOTE EINAI PARA POLU KALO AUTO!!!NA SKEFTESAI OTI SE LIGO KAIRO THA KRATAS STHN AGKALIA SOU TO MVRAKI SOU KAI OLA THA PANE KALA LIGO YPOMONH THELEI KAI O KAIROS PERNAEI POLU GRHGORA FILIA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

& εγώ με κοντό τράχηλο είμαι... :( Δυστυχώς όταν το ανακαλύψαμε ήταν αργά για περίδεση. Ετσι σταμάτησα τη δουλειά 1 μήνα πριν την προβλεπόμενη ημ/νία & μου είχε πει κρεββάτι - 3 μαγνήσια - 6 utrogestan .

Η αλήθεια είναι ότι στο κρεββάτι δεν ήμουν όλη την ώρα & για ψώνια πήγα & βόλτες & μπάνια αλλά γενικά ξεκουραζόμουν πολύ πολύ περισσότερο από πριν.

Τώρα κατάφερα πλέον να μπω στο μήνα μου & δεν μου τον έχει ξαναμετρήσει γιατί λέει ότι από εδώ & πέρα ...ετοιμαζόμαστε..Την τελευταία φορά στις 33 εβδομάδες είχα 2,2 εκ.. ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-3,5 εκ. Εμένα ούτε στις 22 εβδομάδες δεν ήταν 3,5!!

Καλή συνέχεια & ξεκούραση όσο το δυνατόν περισσότερο .. & το μαγνήσιο τελικά σώζει.. εμένα χθες μου είπε ότι αν δεν είχα πάρει το μαγνήσιο-utrogestan θα είχα γεννήσει προ πολλού!!

Οσο για τις συσπάσεις & εγώ είχα αρκετές & με το μαγνήσιο πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα .. Χθες είπε να το κόψω.. για να αρχίσουν να έρχονται οι συσπάσεις γιατί πλησιάζουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΗΤΑΝ 32ΜΜ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ(ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΗ.ΣΤΙΣ 20/8 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΡΑΚΙ(ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ 1979 ΧΑ ΧΑΧΑ)ΧΑΛΑΡΩΣΕ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΩΡΑ ;) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Κ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2ΕΚ. ΣΤΗΝ 23ΕΒΔΟΜΑΔΑ.:blush: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ UTROGESTAN ΜΑΓΝΗΣΙΟ YTOPAR(ΤΟΚΟΛΥΤΙΚΑ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΙΣΙΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ. ΓΙΑΥΤΟ Κ ΣΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΤΕΞΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!:lol:

Υ.Σ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.:unsure:

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

/Κοριτσια Υπομονη πολυ ξεκουραση και καλο κουραγιο!Ημουν ξαπλωμενη απο τον 5ο μηνα με συσπασεις!Βεβαια ο τραχηλος δεν μικρυνε αλλα αυτο προσπαθουσαμε να αποφυγουμε!Τωρα βρισκομαι στην 36 εβδομαδα και ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!Εκοψα τα χαπια και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω οτι κανει καθε εγκυος πλεον!Εγω βεβαια δεν σηκωνομαι μηπως και κερδισω καμια εβδομαδα ακομα!Αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι ολο αυτο το αγχος το περασα και εγω αλλα τα καταφερα με πολυ υπομονη να φτασω μεχρι εδω!Ξερω ειναι δυσκολο αλλα μην απογοητευεστε ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...