Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marianta μου κοριτσακι μου! ποσο με συγκινησες!Και εγω ειμαι μακρυα!:( Αλλα σε σκεφτομαι!Η ζουζουνα ειναι κουκλα! Να σας ζησει και παλι!Δωσε χαιρετισμους σε ολους! Δε φανταζεσαι ποσο μου λειπετε. Μπορει να μιλαμε απο το τηλεφωνο αλλα η αποσταση το κανει πιο δυσκολο. :(

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

:laugh: :laugh: βρε μαριαντα μου..τι περιγραφη!!!! χωρις ανασα με αφησες!!!τι ροη ειχε ο λογος σου...γρηγορα γρηγορα !!!τελειααα!!!

κ τι κουκλα!!! κ κατευθειαν μετα το αγορι..τα τσακισες τα ροζακια ε?

αχχχ ναναι γερη η κουκλιτσα σου!! να τα χαιρεσαι κ να τα καμαρωνεις κ τα δυο!!

Δημοσίευση

καλησπέρα κι από εμένααααααααααα

λέω κι εγώ πως δεν είχα δει το πόστ σου...

αλλά έλειπα όταν το άνοιξες,

btw, η μικρή είναι μια θεάααααα

κούκλα!!!

μ αρεσε και το μαλλάκι της πολύ!

σα να πήγε απ το κομμωτήριο μια βόλτα πριν βγει φώτο!!

κούκλα, είναι, να σου ζήσει, να τη χαίρεσαι

πάντα καλότυχη, γερή και δυνατή!!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!! ναι απο μαλλι σκιζουμε δεν εχω παραπονο απο αερια επισης εκει εχω παραπονο γιατι ταλαιπορουμαστε που θα παει θα μπουμε σε προγραμμα!! φιλια σε ολες τις κοριτσαρες μου!!!!!

Δημοσίευση

marianda

βολεύει η καλαθούνα???

είμαι υπό σκέψεις και δε ξέρω τι να πάρω

γιατί θα γεννήσω στη πόλη μου και το πρώτο μήνα, ίσως και παραπάνω θα είμαι

στο πατρικό μου και δε σκέφτομαι απ τις πρώτες μέρες για

κρεββατάκι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...