Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με την αναστασια και τη bebadomama,καταλαβαινω την αναγκη του ανδρα σου να σου προσφερει ο,τι καλυτερο μπορει και να σε φροντισει,ομως δεν νιωθει την αναγκη σου να ασχοληθεις με κατι και αυτο ειναι εγωιστικο

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρα μεσα σε μιασχεση υππαρχουν σκαμπανεβασματα ποτε απο τον εναν η απο τον άλλον εκει ειανι που αυτος που ειναι υποτιθεται καλα πρπει να ελλισετε καινα κανει ενα σχεδιο στρτηγικης να μην καταρευσει η σχεση .Καλα κανεις και πας με χαμηλο προφιλ οταν δε ειναι στα καλα του αλλα μηπως τελικα δν θελει ατι τετοιο ; μηπως τελικα εχεις ανλαβει εσυ το κυνηγο ; ειπες ντυνομαι βαφομαι κανω γυμην μπανιο και εκινος ενδιδει αν εχει ορεξη !δηλαδη τι σου κανει χαρη ; κοιτα η καλυτερη λυση ειναι να του μιληεις στα ισ ανα του πεις οτι τον αγαπας ναιμεν αλλα πιο πολυ αγπας τον ευατο σου καιμια τετοια συννεχομενη συμπεριφορα δεν σου αξιζει καλυτερα να μιλησετετωραδηλαδη αν δεν κανετε ερωτα τωρα που καομα δεν εχουν ερθει τα παιδια μετα τι θα συμβει θα αλλα ξετε και τα κρεβατια ;

Οτι ζηλευει αυτο ειναι βεβαιο οποτε πες του οτι να εκεινος δεν εκτιμα αυτο που ει διπλα του ισως το εκτιμησει καποιος άλλος αφηνε υπονοουμενα του στυκ οτι εισια ερωτευσιμη γυναικα και αν εισια σιγουρη μετα δεν θα σε αφηνει καθολου

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα!

Μιλήσαμε,συμφωνήσαμε και είπαμε να του δώσω λίγο χρόνο να ηρεμήσει.

Έχει πολλά στο μυαλό του,αλλά δεν ήξερα ότι τα έχει πάρει όλα τόσο προσωπικά.

Δεν θέλω να τον χάσω,το ξέρει.Του ζήτησα να με γυρίσει σπίτι μου,να μείνει ο καθένας λίγο μόνος του να ηρεμήσουμε.

Το συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι κάτι τέτοιο μάλλον θα μας σκότωνε,παρά θα μας έκανε καλό.

Φεύγουμε Σ/Κ χωρίς πρόγραμμα.Θα φύγουμε κι όπου μας βγάλει.

Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα.Αφού αγαπιόμαστε,όλα θα διορθωθούν...

Ευχαριστώ που ήσασταν εδω!

Δημοσίευση

Αγάπη και έρωτας

και όλα θα πάνε καλά...................!!!

Οι αληθινές σχέσεις είναι εύκολες, ΔΕΝ κουράζουν...

Στηρίζονται σε εμπιστοσύνη και απόλυτη ειλικρίνια

και κάπως έτσι ...ζούμε το τέλειο!!!

Στο εύχομαι....................!!!

Φιλιά...

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ,να'σαι πάντα καλά!

Όσο για μένα,θα ξεχαστώ και ίσως εξαφανιστώ λίγες μέρες,αφού ξεκινήσαμε την ανακαίνηση του σπιτιού και τρέχω για να διαλέξω χρώματα και ντουλάπια για την κουζίνα.

Ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι άλλο!

Τα φιλιά μου!

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Σ'ευχαριστώ,να'σαι πάντα καλά!

Όσο για μένα,θα ξεχαστώ και ίσως εξαφανιστώ λίγες μέρες,αφού ξεκινήσαμε την ανακαίνηση του σπιτιού και τρέχω για να διαλέξω χρώματα και ντουλάπια για την κουζίνα.

Ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι άλλο!

Τα φιλιά μου!

Σου ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη και να ασχολεισαι με τα ενδιαφεροντα σου δημιουργικα για να ξεδινεις...μην κλεινεσαι.Ευχομαι ολα καλα...!:)

Δημοσίευση

μπραβο βρε κοπελα μου..αντε αυτα ειναι ευχαριστα...:)

θα συμφωνησω απολυτα με την αναστασια μας,ζησε και λιγο την ηλικια σου,βρες ενδιαφεροντα και γενικα ζηστε και λιγο το οτι ειστε ακομα πιτσουνακια και οχι χρονια παντρεμενοι..

μην αφηνετε να σας προβληματησει η σχεση σας απο τον πρωτο κιολας χρονο..αν αρχισει στραβα το πραγμα δε θα στεριωσει καλα..

ειστε δυο νεοι και ερωτευμενοι ανθρωποι,τι πιο ομορφο???αφηστε τον εαυτο σας ελευθερο να το ζησει και αφηστε το θεμα του θεμα του παιδιου για την ωρα,πρωτα βαλτε τη σχεση σας σε μια ταξη...να ξερεις οτι αν η σχεση ειναι εστω και λιγο ραγισμενη,το παιδι τη διαλυει τελειως,δεν την φτιαχνει..εκει να δεις κουραση,ξενυχτι,νευρα,αυπνια,γκρινια,"δε με βοηθας",αποχη απο το σεξ,ανασφαλεια,κλπ..απομακρυνεται το ζευγαρι ακομα πιο πολυ,πρωτα μπαινει το παιδι,και μετα ο/η συντροφος..αν η σχεση ειναι δυνατη,αντεχει να αντιμετωπισει μια τετοια αλλαγη στη ζωη σας και να την νιωσει σε ολο της το μεγαλειο..αλλιως τη νιωθει δυστυχως σαν ταλαιπωρια..

δεν θα σου πω "μη με παρεξηγησεις" γιατι ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινεις τι σου λεω και πως σου το λεω..

φιλακια και καλα να περασετε...

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Προσπάθησε να αλλάξεις λίγο την εικόνα της καθημερινότητας σου και θα δεις ότι όλα θα έρουν όπως τα επιθυμείς!!

Φιλιά πολλά και καλή ανακαίνηση!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...