Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ...


Recommended Posts

Αδιαφορία...μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τη στάση του.Αδιαφορεί για τα πάντα.Από το πώς ντύνομαι μέχρι το τι θα φάμε.Αυτό γίνεται καιρό τώρα και δεν ξέρω γιατί.Αλλά ούτε αυτός ξέρει...

Δε μετανιώνω για τίποτα.Ούτε για το ότι τον αρραβωνιάστηκα,ούτε ότι μετακόμισα σπίτι του,ούτε που τον αγάπησα,ούτε τίποτα.Δε μετανιώνω που άφησα το σπίτι μου και τις ανέσεις μου -φαγητό έτοιμο,ρούχα πλυμένα και σιδερωμένα,σπίτι καθαρό- για να έρθω εδώ και να παλεύω όλη μέρα με το σπίτι.

Από την άλλη,δεν αντέχω κι αυτήν την αδιαφορία.Με σκοτώνει.

Εκεί κοντά στα Χριστούγεννα τον πιάσαν τα υπαρξιακά του (ποιός είμαι,πού πάω,γιατί δεν έχω λεφτά) και έκανε να με πλησιάσει 2 μήνες.Το έκανα γαργάρα κι ας στεναχωριόμουν,κι ας θύμωνα.Μου έλεγε ότι έχω τρελλαθεί.Έφταιγα εγώ που αυτός είχε τα δικά του και δε με άγγιξε 2 μήνες.Έφταιγα εγώ που έκλαιγα μόνη μου τα βράδια και έπαθα ταράκουλο η γυναίκα προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται και γιατί μ'αποφεύγει.Έφταιγα εγώ που εκείνος έπεφτε για ύπνο από τις 7 το απόγευμα,ξυπνούσε στις 7 το πρωί και γυρνούσε στις 6 το απόγευμα και στις 7 ξανά πάλι για ύπνο.

Ήμουν γκρινιάρα που προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι τον ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ.

Αυτό πέρασε και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα πιο συχνά -μιλάμε για 1 φορά τη βδομάδα,κι αυτή Σάββατο.Αν έκανα πως τον πλησίαζα μέσα στη βδομάδα,εκείνος κατουριόταν/γαργαλιόταν/είχε νεύρα/ήταν κουρασμένος/νύσταζε κτλ.

Το έκανα γαργάρα ΚΑΙ αυτό.

Το Μάρτη ήταν πιο καλά τα πράγματα.Είχαμε επαφές 2 και 3 φορές τη βδομάδα.Έκανα το σταυρό μου και αναρωτιόμουν τι έγινε και συνήλθε.Αλλά είχα στο μυαλό μου να του κρατάω αμείωτο το ενδιαφέρον.Και μετά ανακάλυψα γιατί το έκανε.Εκείνη την εποχή ΔΟΥΛΕΥΑ.Δεν ξέρω πώς την είχε δει και ποιόν ακριβώς ζήλευε,αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι το έκανε από ζήλια.

Τέλη Μάρτη αναζήτησα την περίοδό μου.Αν θυμάστε καλά ήταν τότε που έμεινα έγκυος -γιατί είχα στο μυαλό μου ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ.

Και μετά σαν να ισιώσαν λίγο τα πράγματα.Άρχισα να χάνω κιλά τα οποία φάνηκαν αμέσως -ευτυχώς χάνω σχετικά εύκολα- αλλά εκείνος στον κόσμο του.Δε μ'ένιαξε που δεν έβλεπε τη διαφορά.Με ενοχλούσε όμως που την έβλεπε ΜΟΝΟ ΕΑΝ την έβλεπε κάποιος άλλος.

Είχε τύχει να είμαστε Πάσχα στην πεθερά μου και,βγαίνοντας έξω για ένα καφέ,έτυχε να συναντήσω εκεί έναν παλιό γνωστό.Άρχισε λοιπόν αυτός να με στολίζει με κολακείες κι ο δικός μου έβγαλε καπνούς.Δε θα πω ψέματα,εγώ το φχαριστιόμουν.Ο άντρας μου από την άλλη θυμήθηκε ότι κάπου εκεί γύρω είμαι και γω και εκείνο το βράδυ κάναμε Ανάσταση.

Με λίγα λόγια,αν δεν του έρθει αναλαμπή,πρέπει να τον κάνω να ζηλέψει για να πεις ότι θα με πλησιάσει.

Και ερχόμαστε στο σήμερα.

Μήνας Ιούλιος και ο άντρας μου στην κοσμάρα του.Εντάξει,έκανε και ζέστη,ήταν κουρασμένος και από τη δουλειά,οκ.Κάνε το πάλι γαργάρα Δήμητρα.

Είχα τελειώσει από την περίοδο αρχές Ιουλίου και περίμενα να δω μέχρι που θα το τραβήξει.Έκανα μπάνιο μ'ανοιχτή την πόρτα,κυκλοφορούσα ημίγυμνη...ε,κάτι ψιλοκατάφερα.

Τα κιλά στο μεταξύ χάνονταν αργά και σταθερά και είχα φτάσει στο σύνολο τα 11 -χαμένα κιλά ντε.Ε,όσο να κάνετε,αισθανόμουν καλύτερα,κι έτσι,έβαζα μια πιο κοντή φούστα,ένα πιο εφαρμοστό παντελόνι και ΠΑΝΤΑ ντεκολτέ -είναι το δυνατό μου σημείο.Με λίγα λόγια,προσπαθούσα να είμαι και γυναίκα.

Ναι,καλά.Αντε φτου κι από την αρχή.Με πλησίασε 2 φορές κάπου στα μέσα του μήνα,κι αυτό μετά από δική μου προτροπή τη μία φορά.Τη δεύτερη ήθελα απλά να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.Γιατί;Θα σας εξηγήσω αμέσως.

Τον είχα αφήσει στη δουλειά και πήρα το αυτοκίνητο να πάω στη μαμά μου.Γυρνώντας το απόγευμα στη δουλειά του να τον πάρω,την ώρα που περίμενα στο αυτοκίνητο να σχολάσει,με πλησιάζει ένας τύπος και μου ζήτησε τσιγάρο.Του δίνω.Στο μεταξύ αυτόν τον είχα ξαναδεί εκεί -πάντα περιμένω μέσα στην εταιρία,απέναντι από τις αποθήκες και αυτός δουλεύει στην αποθήκη.Φεύγει,αφού μ'ευχαρίστησε και μου έκανε κι ένα κοπλιμέντο για τα μάτια μου.

Λίγο μετά,ήρθε και ο άντρας μου.Μπαίνει μέσα και με ρώτησε τι γύρευα να μιλάω μ'αυτόν.Του εξηγώ.

Την άλλη μέρα,τον πιάνει αυτός και του λέει "εκείνο το μελαχροινούρι που περίμενε έξω το είδες όταν βγήκες;" "ναι" του λέει ο πονηρός ο δικός μου,περιμένοντας να μάθει τη συνέχεια "την έχω ξαναδεί εδώ γύρω μια δυο φορές.Ωραίο πλάσμα,ε;"

ΘΟΛΩΣΕ ο δικός μου.

"Η γυναίκα μου ήταν" του είπε βγάζοντας αφρούς κι έφυγε.

Μαντέψτε.Ναι,σωστά,κάναμε σεξ εκείνο το βράδυ.Μετά όμως είχε και γκρίνια.Αμέέέέ...που κάθομαι και μιλάω με αγνώστους (μα μου ζήτησε τσιγάρο ο Χριστιανός,συγνώμη που δεν έβγαλα τη λαγωνική τη μύτη να μυριστώ ότι ήρθε για καμάκι) ,που φοράω τόσο ανοιχτές μπλούζες (χαρά μου,ΑΥΤΑ είναι τα καμάρια μου) ,που προκαλώ τον κόσμο (ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΕΛΥΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ) κτλ.

Μετά...ύφεση ξανά.

Αδιαθετώ,τα βάφω μαύρα -τα ξέρετε αυτά- και του λέω ότι δε θέλω να κάνουμε ακόμη παιδί.Συμφωνεί,μιλήσαμε,φιληθήκαμε,χαϊδευτήκαμε κτλ αλλά μέχρι εκεί.Μετά πήρα ανάποδες και έβαψα και τα μαλλιά μου,έτσι για αλλαγή.Ασχολίαστο το άφησε ΚΑΙ αυτό.

Ξεμπερδεύω με τη ρημάδα το Σάββατο,ζυγίζομαι,15 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ.Στα ουράνια εγώ!Ο άντρας μου,στην κοσμάρα του.Θύμωσα,αλλά δε μίλησα.

Άρχισα πάλι να τον προκαλώ...χαμπάάάάριιιι...Το μόνο που βρήκε να μου πει,είναι γιατί έβαψα τα νύχια μου (γιατί είναι ΠΑΝΤΑ μακρυά και μου αρέσει το μακρύ νύχι) ,γιατί κόκκινα (γιατί αφενός ταιριάζει με τη ψυχολογία μου τώρα που έχασα κιλά,και αφετέρου αν τα έβαφα μαύρα,θα ήταν λες και τα έπιασε πόρτα) ,γιατί βάφτηκα (γιατί ΜΟΥ ΠΑΕΙ) ,γιατί ίσιωσα τα μαλλιά μου (γιατί,καλές και οι μπουκλίτσες μου,τις λατρεύω,αλλά τα μαλλιά μου έχουν φτάσει ΚΑΤΩ από τον πισινό και γουστάρω να τα βλέπω μακρυά γιατί μου βγήκε η πίστη να τα φτάσω μέχρι εδώ) ,γιατί φοράω τακούνια (γιατί ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ Γ.Υ.Ν.Α.Ι.Κ.Α ) ,γιατί πασαλείβομαι με κρέμες (γιατί μου αρέσει να μυρίζω ωραία) και άλλα τέτοια θεϊκά.

Σιχτίρια.Τα πήρα πολύ άσχημα και παράτησα τις προσπάθειες.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Δεν καταλαβαίνει πως τον αγαπάω και θέλω να αισθάνεται περήφανος που κυκλοφορεί με τέτοια γυναίκα.

Δεν καταλαβαίνει ότι έχω κι εγώ την ανάγκη να με φλερτάρει πάλι από την αρχή,να μου πει ότι με βρίσκει όμορφη,ότι οι προσπάθειες που κάνω έχουν αποτέλεσμα.

Δεν καταλαβαίνει ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η κατάσταση και ότι δεν είμαι ανώμαλη που θέλω να κάνω έρωτα με τον άντρα μου.

Δεν καταλαβαίνει ότι με προσβάλλει το γεγονός ότι δε με πλησιάζει (ευχαριστώ αγάπη μου που με κάνεις και αισθάνομαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ) και θα το κάνει ΜΟΝΟ όταν του έρθει η όρεξη.

Είναι καιρό αυτή η κατάσταση.Άλλοτε αδιαφορεί,άλλοτε δε μ'αφήνει να σηκωθώ από το κρεβάτι.Των άκρων.Βρες μια μέση λύση χρυσό μου,μπερδεύτηκα.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα,αλλά έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου.Του έχω μιλήσει για όλα αυτά και η απάντησή του είναι πάντα η ίδια:

"Είμαι κουρασμένος/γαργαλιέμαι/νυστάζω/δε μπορώ" κτλ

Εκτός κι αν έχει γκόμενα και μου'ρχεται χορτάτος.Ε,τότε δικαιολογείται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα δημητουλα μου. τι να σου πω κοριτσακι μου... στεναχωρεθηκα που εισαι σ'αυτη την κατασταση. ολοι λιγο πολυ ερχονται στιγμες που μας πιανουν τα υπαρξιακα μας. γνωμη μου ειναι να του μιλησεις ανοιχτα και να ξεκαθαρισεις ολα οσα σε απασχολουν.

Υ.Γ. συγχαρητηρια που εχασες τοσα πολλα κιλα και ποτε μην σταματησεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου.

φιλια πολλα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω.... Μεγάλη ιστορία....

Κοίτα, μήπως απλά περνάτε μια φάση; Κι εμείς τον περασμένο χειμώνα, είχαμε χτυπήσει τρίμηνο να το κάνουμε, μέχρι που σκεφτόμουν να χωρίσω. Αυτό που λες ότι δεν προσέχει τίποτα, μήπως είναι απλά ο χαρακτήρας του; Δε μου αρέσει που ζηλεύει, εγώ δε θα το άντεχα με τίποτα, είναι λίγο υποτιμητικό να το κάνετε μόνο όποτε αυτός ζηλεύει, έτσι για να σου δείξει ότι αυτός υπάρχει στη ζωή σου και κανένας άλλος.

Κατ' αρχήν πιστεύω ότι πρέπει να καθίσεις και να του εξηγήσεις, ότι ό,τι κάνεις το κάνεις γι' αυτόν. Ότι γι' αυτόν θέλεις να είσαι όμορφη, γι' αυτόν ντύνεσαι και βάφεσαι, κ.λπ. Ότι ρε παιδί μου, μαζί του θέλεις να είσαι, γι' αυτό γίνεσαι όμορφη, πάει και τελείωσε.

Όσο γι' αυτό που λες ότι μπορεί να έχει γκόμενα, απ' αυτά που έγραψες, δεν το νομίζω. Μάλλον απλά είναι ο χαρακτήρας του έτσι.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Επιπλέον, θα πρέπει να συζητήσετε το ενδεχόμενο να ξαναπιάσεις δουλειά. Και να μη θες να δουλέψεις, πρέπει να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν μπορεί να σε εμποδίσει γιατί ζηλεύει. Είναι δικαίωμά σου. Είναι κρίμα τόσο νέα κοπέλα να κλειστείς στο σπίτι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ρε Δήμητρα δηλαδή όταν θα περάσει ο καιρός και θα κάνετε και τα μωράκια σας που εκεί θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα τι θα

γίνει?

Τι να σου πω δεν τα έχω περάσει. Κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο κι αυτό όχι από αδιαφορία αλλά από φόβο γιατί μετά του δώσαμε και κατάλαβε. Βρε εμείς αρραβωνιασμένοι κάναμε σαν τρελοί! Λες και θα ήταν η τελευταία φορά που κάναμε ερωτα! Σε σημείο πχ να έχουμε κόσμο στο σπίτι κι εμείς να είμαστε για ενα 5 λεπτο στην τουαλέτα χωρίς να μας πάρει χαμπάρι κανείς ξέρεις γιατι...;)

Κοιτα εγώ ένιωθα λίγο περίεργα μετά τις εγκυμοσύνες, για το σώμα μου κλπ αλλά όοολα μα οοοολα ήταν στο κεφάλι μου. Και κάποιες φορές νόμιζα πως ίσως αδιαφορεί αλλά έκανα λάθος.

Κι εγώ περιποιούμαι..δουλεύω, παίρνω τα κοπλιμέντα μου από πολύ κόσμο. Ε συγνώμη χρυσέ μου γέννησα 21 Μαρτίου και είμαι 54 κιλά με 1.70 ύψος και 2 εγκυμοσύνες απανωτές δεν είναι και λίγο.. Τον βλέπω πως με κοιτάζει και το φχαριστιέμαι!!:P Και ειδικά όταν μου λένε "καλά εσύ γέννησες πριν τέσσερις μήνες??αποκλείεται!!".Όχι ότι ζηλεύει πιο πολύ θα έλεγα ότι καμαρώνειB) Φροντίζω κι εγώ να τον προκαλώ πάνω κάτω όπως κάνεις κι εσύ και όλα καλά;) Αλλα εμείς έχουμε και 2 μωρά στο σπίτι που λες ότι δυσκολεύουν την κατάσταση εσείς θα πρέπει να βρείτε μια λύση είναι κρίμα να νιώθεις έτσι. Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος και δεν με πλησίαζε ένιωθα προσβεβλημμένη και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μετα τις εγκυμοσύνες του εξήγησα με σοβαρό τρόπο πως αν συνεχίσει το ίδιο τροπάριο θα με χάσει και σίγουρα θα βρεθεί πολύς κόσμος που θα παρακαλούσε να με έχει δίπλα του:P Ε κάτι τέτοια του λέω συχνά-πυκνα και τσιμπάει:P

Και να σου πω και κατι νομιζω πως 2 φορές τη βδομάδα σεξ είναι λίγο για σας που είσαστε και μονοι σας στο σπίτι και φρεσκοι ακόμη.

Για γκόμενα δε το βλέπω να παίζει κατα τη γνώμη μάλλον πιο πολύ κουρασμενος δείχνει ο άνθρωπος και θα έχει κι αυτός τα δίκια του:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια,τώρα με πήρε τηλέφωνο.Έρχεται στο σπίτι και θέλει λέει να μιλήσουμε...

stalla δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσω τον εαυτό μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

Θέλω να γίνω μαμά! Έρχεται τώρα.Καιρός να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους λοιπόν...

Μαρία-Ιωάννα αυτό ακριβώς είναι που με σκοτώνει.Το ότι είμαστε ακόμη αρραβωνιασμένοι και θα'πρεπε να ήταν κάπως αλλιώς τα πράγματα...

Θα σας ενημερώσω πάντως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Δήμητρα,

καταρχήν μπράβο για την αντιμετώπιση του θέματος κ για την προσοχή στον εαυτό σου...συνήθως εμείς οι γυναίκες κάνουμε το αντίθετο

απλά δεν έχω καταλάβει κάτι, είσαι παντρεμένη? αν όχι θα σου πω κατι που ειπα κ προχθες σε μια φίλη μου που εδω κ μήνες έχει προβλημα με το φίλο της.Δεν θα σου πω τι να κάνεις αλλά αυτο που μου κανει εντιπωση ειναι ότι δεν είστε πολυ καιρό μαζί αλλα εδω κ αρκετους μηνες δεν εισαι πολυ ευχαριστημενη....

υπομονη κανουν οι παντρεμενες κ οσες εχουν παιδια κ οχι γυναικες που έχουν επιλογη.κ μηπως βιάζεσαι να κάνεις παιδί κ αυτός δεν ειναι ετοιμος? ασε να γνωριστειτε οι δυο σας, μηπως έχει κολλησει απ ολο αυτό? δηλ.απο εκει που μενω μονος κ κανω οτι θελω ξαφνικα έχω γυναικα στο σπιτι που θελει κ παιδι?

Γιατί οι άντρες αγχωνονται ειδικα οταν υπαρχει κ οικονομικο

κ πες του με θες παιδί μου ή το κουράζουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα μου πιστευω πως ο αντρουλης σου εχει τετοια συμπεριφορα λογω ζηλιας! σε θεωρει δεδομενη αφου ολη μερα σπιτι εισαι.... απ'την αλλη, αν καμια φορα πας δουλεια, ή βολτα, ετοιμαστεις, περιποιηθεις τοτε ειναι που εκφραζεται....

μιλησε του αλλα ειναι εγωιστης τιποτα δεν προκειται να παραδεκτει. αφου ειναι ετσι, κανε τον λοιπον να ζηλεψει μεχρι να τρελαθει και να το παραδεκτει....στα ορια βεβαια...

οσο για τα κιλακια, συνεχισε και αστον αυτον, σιγα που δεν το προσεξε τωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα!Αρχικα θα μεινω στο γεγονος οτι εχασες τοσα κιλα γιατι αν θυμαμαι ειχες πει οτι εβαλες 30 κατι αφου κλειστηκες σπιτι....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπον μην σταματας να ενδιαφερεσαι για το σωμα σου!

Οσο για το ενδιαφερον του αντρα σου τι να πω,δεν τους πιανεις πουθενα!!!!Εσυ συνεχισε ετσι και ας τον να ζηλευει!Γιατι ετσι ειναι οι ζηλιαρηδες ακριβως ετσι!!!Αν κανεις οτι κοιτας αλλου τρωνε τα λυσακα τους και σε κυνηγανε, αν πας να γινεις δεδομενη παλι χανεις το παιχνιδι....βγαλε ακρη!

Εσυ κοιτα την Δημητρουλα κοριτσι μου,κανε οτι σου αρεσει στον εαυτο σου,βρες πραγματα να ασχολεισαι και ας τον να ψαχνεται και να μην σε νοιαζει τιποτα....τα υπαρξιακα των αλλων δεν θα τα λυσουμε εμεις οοοοοοοσο κι αν προσπαθουμε!!

Κρατα μια γραμμη τι να κανεις οι σχεσεις θελουν και λιγο παιχνιδι να το πω τακτικη να το πω δεν ξερω...!Μην ξεχνας οτι ειναι και πολλα τα χρονια που ζεις με εναν ανθρωπο γι αυτο περνας απο διαφορα σταδια μεχρι να σταθεροποιηθεις κι εσυ κι αυτος καπου!

Ολα θα πανε καλα!Κοιτα τον εαυτο σου ξαναλεω,το σημαντικοτερο και θα δεις κιαυτος θα συνελθει....μην ξεχνας εχει κι αυτος τα δικα του...οικονιμικα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο και αυτο επηρεαζει,ειδικα οταν η γυναικα ειναι στο σπιτι...

Αφου το νοημα το εχεις πιασει τι να κανεις απο κει και περα,σιγουρα σε ολες μας αρεσει η προσοχη απο τον αντρα μας αλλα δεν ειναι ολοι ιδιοι σε ολα....αλλοι θελουν λιγο παραπανω σπρωξιμο!

Συζητα οτι θες κι αν βλεπεις οτι ακρη δεν βγαινει να τον εχεις στην τσιτα...Αφου ξερεις :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ώρες- ώρες κάνω κι εγώ τέτοιες σκέψεις, ..τι γίνεται, γιατί εγώ σκέφτομαι περισσότερο το σεξ από εκείνον?:blink:

Όμως γρήγορα βρίσκω τις απαντήσεις...ύστερα από ένα 8ωρο στην δουλειά, σε περιμένουν τα παιδιά για παιχνίδι, οι δουλειές του σπιτιού επίσης και στο τέλος όταν ξαπλώνουμε ξεθεωμένοι από την όλη μέρα είναι το τελευταίο που θυμάμαι και επιθυμώ.

Βέβαια πολλές φορές το σεξ (παρ΄όλη την κούραση) μας χαλαρώνει...

Άλλες πάλι μένω με την επιθυμία. Δεν μπορώ να πω πως έχει αλλάξει πολύ η σεξουαλική μας ζωή μετά τα παιδιά, όμως αναπόφευκτα συμβαίνει. Δεν είσαι πλέον μόνος για να μπορείς να το κάνεις όπου θέλεις και όποτε θέλεις.

Θέλει όμως προσπάθεια και διάθεση και από τους δυο. Δεν μπορεί να κυνηγά μόνο ο ένας τον άλλο, τι γίνεται βρε παιδί μου αυτός δεν γουστάρει, για σεξ μιλάμε, είναι δυνατόν να αφήνει κάποιον αδιάφορο αυτό το πράγμα???, η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Mirlitsa, αυτό ξαναπέστο! Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής, δεν το συζητάμε, χα χα!!!!!!! :woohoo:

Εννοείτε, ας μου πει κάποια κοπέλα...υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο από το ΣΕΞ??? :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο σου που έχασες τόσα κιλά!!! :)

εγώ θα έλεγα να αρχίσεις την δουλειά ξανά, να συνεχίζεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει συμπεριφορά.

Όμως θα συμφωνήσω και με τις υπόλοιπες κοπέλες: κάνε του μια κουβέντα για το τι σε ενοχλεί....ποτέ δε ξέρεις τι κρύβεται από πίσω.....εγώ πάντως την επόμενη φορά που ο ίδιος θα ήθελε επαφή, ΕΓΩ θα έβρισκα κάποια δικαιολογία - και ας ήθελα την επαφή -, ώστε να τον κάνω να νιώσει λίγο και αυτός την απόρριψη!!!

Δεν μας είπες πόσο καιρό είστε μαζί? ή είπες και δεν το συγκράτησα?! :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω ... είσαι μία κοπέλα νέα, όμορφη και εμφανώς ανανεομένη (15 κιλά είναι αυτά).

Και αντί να σε έχει στα όπα όπα σου το παίζει και δύσκολος!!!

Τι να πω ... δεν θέλω να σκεφτώ ότι έχει γκόμενα ... αλλά να σε ρωτήσω όλη μερα στην δουλειά και το βράδυ που έρχετε σπίτι τι κάνει?

πόση ώρα περνάει μαζί σου??

έχεις σκεφτεί να πιάσεις και εσύ δουλειά ... να προσπαθήσεις να γυρνάς σπίτι σας πιο αργά από ότι εκείνος? και να είσαι περιποιημένη και όμορφη όταν επιστρέψεις

α ... επιπλέον αν νομίζεις ότι σε αγνωεί μήπως να κάνεις και εσύ το ίδιο για λίγο καιρό να δει πως είναι?

Δεν ξέρω ... μπορεί να λέω μπούρδες

να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο ... ποσων ετών είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O antras sou nomizo pos niothei oti exei desei ton gaidaro tou k molis vlepei kati pou tou energopoiei tin zilia xipnaei...meta pali peftei se lithargo!!! Katalavenei tis prospatheies pou kaneis gia na fereis tin sxesi sas se fisiologika epipeda alla mallon den einai diathesimos na simetasxei k theorei pos esi moni sou arkeis gia na tin kratiseis. Ego tha sou proteina na arxiseis ena diastima na adiaforeis, na afieroneis perisotero xrono ston eauto sou k tis files sou para se auton. Molis ftasei se simeio skasmou den mporei tha katsei na sou milisei....tote petaxe tou ta ola k exigise tou pos an sinexeisei na adiaforei tha akolouthiseis k esi auti tin odo, tote filenada an pragmatika den thelei na se xasei tha kanei kati gia na se kratisei...min ipokipseis omos grigora, travixe to gia arketo kairo, molis arxisei pali na xehniete o kurios sinexeize k esi na zeis ston kosmo sou!!! To xero einai kouto na kaneis tetoia paixnidakia mesa se mia sxesi xronon k pos theleis na eiste iremoi alla distixos o antras sou prepei na tarakounithei gia na katalavei ti simvenei giro tou!!! Auti einai i diki mou protasi...perimenoume nea sou meta tin sinantisi sas. Elpizo oles oi simvoules pou sou dosame na einai axreiastes k na bgei kati kalo apo auti tin kouventa sas!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βλεπω εδω που λετε σεξ μια φορα τη βδομαδα, χωρις σεξ για 2 -3 μηνες..σεξ;;τι ειναι αυτο;τρωγεται;εγω ειμαι 26 χρονων,ενα χρονο παντρεμενη,απο εμφανιση μετα τη γεννα "αθικτη" και εδω κ 10 μηνες εχω κανει σεξ..μια φορα!χαχαχΑΧΑ, γελαστε ολες γιατι αυτο εχει μεγαλη πλακα!το μονο που νοιαζει τον αντρα μου ειναι μην παω βολτα το μωρο κ βρω γκομενο, μην μπω στο ιντερνετ κ βρω γκομενο,οι 2 γκομενοι που ειχα πριν παντρευτω κ μην βαλω τζην και δει κανενας τον ποπο μου! Οταν τολμουσα να τον ρωτησω για το σεξ μου ελεγε οτι μονο εκει εχω το μυαλο μου!Οποτε δημητρουλα χαλαρωσε.υπαρχουν και χειροτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να μην παρεξηγηθω οταν λεω 2 γκομενοι που ειχα πριν παντρευτω,τον εναν τον ειχα μαθητρια κ τον αλλο φοιτητρια,χρονια πριν γνωρισω τον αντρα μου κ που δεν εχω καμμια επαφη εννοειται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Οταν τολμουσα να τον ρωτησω για το σεξ μου ελεγε οτι μονο εκει εχω το μυαλο μου!quote]

Δεν καταλαβαίνω γιατί ναμην χαίρετε ο άντρας σου που έχεις το μυαλό σου εκεί?

Τι πιο ωραίο να τον ποθείς και να το δείχνεις? Απορώ με κάποιους άντρες....

Εμένα αν κοντεύει εβδομάδα και δεν ....του ορμάω και ξυπνάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΘΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα μας και χρόνια μας πολλά!! Όσες είναι ήδη μανούλες, όσες πρόκειται να γίνουν, όσες προσπαθούν, όσες έχουμε βιώσει απώλεια.  Να είμαστε καλά και να στηρίζουμε η μία την άλλη σε αυτό το κοινό ταξίδι ♥️ 
    • Σε ευχαριστώ πολύ! Ίσως κάνω μια χοριακη, ανάλογα με το τι θα μου πει ο γιατρός. Βάσει τελευταίας ωορρηξίας πρέπει να είμαι 6+6 😮😮😮 Ακόμα νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, αλήθεια. Με τον άντρα μου από χτες το βράδυ είμαστε σε άρνηση 😂😂  Είσαι η επόμενη, μην ξεχνιόμαστε ♥️♥️♥️🙏🙏 Χαχαχαχα τώρα εμένα πρέπει να προσέχουν.... ;;;; Τον άντρα μου.... ;;;; Δεν ξέρω 😂😂😂  Είσαι αδυναμία μεγάλη ♥️♥️♥️ Απίστευτο όντως... Γιατί είχα αίμα κανονικό τις δύο από τις 3 μέρες. Κ μάλιστα την δεύτερη είχα κάνει τεστ και δεν είχε δείξει τίποτα (8 dpo). Και είναι από τις περιπτώσεις που διάβαζα κατά καιρούς και έλεγα "αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν". Βέβαια προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί τα ξέρετε τα δικά μου... 3 εγκυμοσύνες και μόνο ένα μωράκι στην αγκαλιά μου.... Εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει και το δικό σου μωράκι που θα φωλιάσει για 9 μήνες ♥️ Ο Θεός μου κάνει πλάκα μάλλον 😂😂 Τελευταία περίοδο είχα 17/3 αλλά έκανα ωορρηξία 22η ημέρα, οπότε θα είναι 8 ημέρες μικρότερο. Με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να είμαι 6+6. Είχα αναγουλες αυτές τις μέρες και έκανα και έναν εμετό (πετάχτηκα από το αυτοκίνητο σε κάτι θάμνους και είχα και το μωρό μέσα 😂) αλλά το απέδωσα στις γουρουνιες που κάναμε με το φαγητό ξαφνικά λόγω Πάσχα,από εκεί που έκανα φουλ διατροφή.Ειχα και πολλη κούραση αλλά είπα να, είμαστε διακοπές και μου βγήκε η κούραση από τις αφυπνίσεις της μικρής τώρα που βγάζει δόντια. Και οι θηλές με πονούσαν όταν θήλαζε, αλλα λέω ίσως με δαγκώνει άθελά της. Γενικά δεν πήγαινε το μυαλό μου ούτε με σφαίρες σε εγκυμοσύνη. Είχα απογοητευτεί κιολας επειδή δεν έβρισκα ωορρηξία τόσες μέρες. Εντωμεταξυ, τα one step τα ωορρηξίας δεν έπιαναν την χοριακη. Χτες που έκανα της hometest το βράδυ που γυρισαμε σπίτι από τις διακοπές είδα αυτήν την τοσο έντονη γραμμη. Περίεργο το ένα ωορρηξίας να εντοπιζει τη χοριακη και το άλλο οχι... Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι ♥️ Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Μάλλον ναι για υπέρηχο θα πάω 😂 Έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί απλά για να δω την ένταση της γραμμής, γιατί το χτεσινό το έκανα νύχτα κατά τις 10 και... 
    • Συγνώμη που ρωτάω...είμαι άσχετη τελείως γτ ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω ωορρηξία κτλ.. ( μη με κοροϊδέψεις 😂😂😂) από πού κατάλαβες ότι είχες κακή ωχρινικη φάση;;;; 🥴 Εγώ ήταν ο πρώτος μήνας που παρακολούθησα την ωορρηξία μου πρώτα με υπέρηχο αλλά επειδή κάνω μεγααααλους κύκλους έχω φτάσει και πάνω από 70ημερες η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι κ μάλλον θα αργήσει ο κύκλος μου επομένως πήρα τέστ να κάνω σπίτι μόνη μου....δεν έφτασα ποτέ στην διπλή κόκκινη γραμμή και μου ήρθε τελικά περίοδος στις 40ημερες κύκλο!  Σου βάζω φωτό να δεις τεστακια...
    • Γενικά ναι 26-29 μέρες. Μετά τη βιοχημική παρακολουθώ με τεστακια. Αυτός ο κύκλος ήταν πολύ περίεργος με πολυυυυ καθυστερημένη ωορρηξία κ κακή ωχρινικη φάση. Βέβαια πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το ότι ήμουν άρρωστη αρχή του κύκλου με 39αρια κλπ.. 
    • Συγχαρητήριααααααα!!!!!!! Μα πιο έγκυος πεθαίνεις!!!! Ποια χοριακη;;; Για υπέρηχο τη Δευτέρα στο γιατρό σου κατευθείαν🤣🤣🤣 Με το καλοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...