Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σχετικά με τον θηλασμό…αν δίνεις συμπλήρωμα το δικό σου δεν θα αυξηθεί ποτέ. Το λέω γιατί έχω εντρυφήσει στο θέμα αποκλειστικός θηλασμός. Ο μικρός μου έχει αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού, οπότε το συμπλήρωμα το σταματήσαμε πολύ νωρίς. Κόντεψα να ριζώσω στον καναπέ για 40 ημέρες και βάλε και τώρα κλείσαμε μήνα που θηλάζει αποκλειστικά χωρίς ψευτοθηλές χωρίς τίποτα. Αλλά πολύ ζόρι. Αν είχα και άλλο παιδάκι δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Απλά είναι λίγο τεμπέλικος Κάνει μικρά και συχνά γεύματα πεινάει δηλαδή ανά μιάμιση ώρα. Ενώ όταν του δίνω δικό μου γάλα με το μπιμπερό- το βγάζω το βράδυ με το θήλαστρο που κοιμάται αρκετές ώρες κατεβάζει 100 μλ μονορούφι. Για τσαγάκι η παιδίατρος μας είπε ότι ίσος του δώσουμε κιντερτε και μόνο αν ξυπνάει ενδιάμεσα τη νύχτα γιατι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν το χρειάζονται.

Δημοσίευση

εγώ στα παιδία μου δεν έδωσα τίποτε γιατί τα θήλασα αποκλειστικά-την μικρή ακόμη την θηλάζω- αλλά απ' ότι έχω διαβάσει σχετικά απαγορεύετε το νερό σε τόση μικρή ηλικία (δίνεται αφού αρχίσουν οι στερεές τροφές) και το τσάι δεν κάνει καλό.

Να σου ζήσει είναι πολύ γλύκας :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...