Μετάβαση σε περιεχόμενο

επεστρεψααααααααααα


Recommended Posts

καλημερααααααααααα!!!! τωρα το ειδα!!!! και αναρωτιομουν ..τι εγινε ?τελικα την επιασαν οι πονοι?ημουν μες την αγωνια!!!!

τελικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!έφερες στον κοσμο την μπεμπούλα σου!!!

Να σας ζήσει γλυκιά μου!!!!να ειστε ολοι σας καλα, γεροι δυνατοι κ ευτυχισμενοι!!!!καλη λοχεια κοπελα μου..εγω δεν την ειδα την μπεμπουλιτσα...αχ δεν πειραζει..φιλακια πολλα πολλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πραγματικά σε θαυμάζω!!! και συγκινούμαι σινάμα γιατί κάπως έχω παρόμοια πορεία με τη δουλειά... Κι εγώ έχασα τη δουλειά μου το Φεβρουάριο φέτος και για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως να σταματ΄ησουμε τις προσπάθειες γιατί δεν μπορείς προφανώς να προβλέψεις πότε κι αν θα βρεις κάτι άμεσα. Ο σύντροφός μου ευτυχώς με έφερε στα συγγκαλά μου και μου είπε ότι "δε θα βάλουμε φρένο στη ζωή μας για μια δουλεια, θα τα καταφέρουμε ό,τι κι αν γίνει". Και έτσι έγινε, εγώ ευτυχώς στάθηκα τυχερή και βρήκα κάτι αμέσως, και μετά έμεινα κι έγκυος! Το Μάρτιο ήταν βιοχημική και μετά τον Απρίλιο ήρθε το μωράκι που έχω τώρα 🙏💖 Φυσικά και τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα πω στη δουλειά ότι έμεινα έγκυος με το καλημέρα σας, αλλά να σου πω και κάτι, ένας αριθμός είμαστε γι αυτούς. Τίποτε άλλο... προσέλαβαν μια γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία, ε είναι κάπως αναμενόμενο ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο 😅 η δουλειά δουλειά κι η οικογένεια οικογένεια. Όπως είπες, ό,τι και να ναι, "να πάει να γ***θεί!!" χαχαχαχ δε θα βάζουμε φρένο στα όνειρά μας για κανέναν. Καλές σπουδές κι αντοχές λοιπόν! 💕 Καλά κάνατε κι εσέις και προτιμήσατε κάποιον που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, δεν έχεις περάσει και λίγα... Δικαιλογημένα αναζητάς κάποιον που θα σε φροντίσει μέχρι να κρατήσεις το μωράκι συο αγκαλιά 💖  
    • Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα γι' αυτό! Θα μιλήσω με το γιατρό μου και βλέπουμε.
    • Κορίτσια σας έχουν μιλήσει για τα βλαστοκύτταρα; Εμένα μου είπαν ότι είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο το όλο θέμα και ότι δεν έχουν όφελος σε γονιδιακή βλάβη.. Κόστος 1000-1500 €..το έχετε ψάξει;;
    • Καλά κι εγώ αυτόν τον ενθουσιασμό περίμενα από όλους που τον είδα τελικά μόνο από δύο άτομα!! Κι αυτό μου αρκεί!! 🤗
    • Ναι, παρακαλώ!! Αναμένουμε ενημέρωση!! 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...