Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτές οι στενογχώριες δεν τελειώνουν ποτέ...

Recommended Posts

Ifigeneia δεν έχει ασπρίσει το ούλο της μικρής, καλά και έχει ασπρίσει, αλλά έχει πεταχτεί μια κορυφούλα προς τα πάνω 1-2 εκατοστά ολόλευκη! δεν είναι δηλ το ούλο! Η είναι δοντάκι 'η είναι κάποια κυστούλα.

Πάντως στα υπόλοιπα ούλα ούτε πρησμένα δεν είναι. Θα δείξει, θα σας γράψω αύριο τα νέα μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξύδι άμα θύμωσε!! Σκασίλα σου!! Βρε κορίτσια .. Όσο σκεφτόμουνα στην αρχή που πήγα Εύβοια να μείνω έλεγα μακριά απ'όλους είμαι.. και δεν είναι ωραία!! Είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Έχω κάνει παρέες, κάτι καταπληκτικά ζευγάρια, το ένα έχει ένα μωράκι 5μιση μηνών και το άλλο θ'αποκτήσει έως 22 Οκτωβρίου!! Μια χαρά παρεάκι κάνουμε! Κι ούτε συγγενείς κοντά, ούτε αρμένικες βίζιτες, ούτε απροειδοποίητες!!! Κι ούτε τρώω στη μάπα τα κομπλεξικά της φιλενάδας μου.. και τι πρέπει να λέω για να μην θυμώσει,ή μην παρεξηγηθεί.. Τέσπα! Ξεφεύγω από το θέμα!!

Τυρογαριδάκι.. ήθελα να'ξερα τι σκεφτόταν αυτή που φίλησε το μωράκι σου!! Κι εγώ θαυμάζω παιδάκια που βλέπω και τα κοιτάω, αλλά μια απόσταση!!! Ούτε πολύ κοντά πλησιάζω ούτε και τα ακουμπάω τα παιδάκια!! Όχι ότι έχω την χολέρα, αλλά όπως και να'χει είμαι μια άγνωστη!!

...

τελικά το δοντάκι ήταν μουφα :silly: !!!

Ο γιατρός μου είπε οτι είναι κύστη και θα φύγεο, αλλα να μην στενογχωριέμαι γιατί το πολύ σε ένα μήνα όπως την είδε θα έχει βγάλει το πρώτο της!!!! :silly:

Του είπα οτι η μικρή εκεί που είναι ξαπλωμένη σκώνεται και κάθεται στον ποπό της και δεν με πίστεψε! Την έβαλε να το κάνει κ αυτή το έκανε!!! Τρελάθηκε ο γιατρός! :silly:

Μου είπε οτι αυτό το κάνουν απο τον 6ο και μετά :woohoo:

Ναι είμαι χαζομαμά το ξέρω... :blush:

α παρεξηγηθηκε κιολας????????:laugh:

αν ειναι δυνατον!!!!

ρε κοριτσια τι συμπεριφορες ειναι αυτες???ελεος!!!!!!!

ησυχασες κοριτσι μου:laugh:

ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ???

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥΣ....ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙ.....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ:angry: :angry:

ΑΥΤΕΣ ΠΩς ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ??

Α ΡΕ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.....:woohoo:

ΕΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ:blink: .

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ???

ΧΑΜΠΑΡΙ.....:(

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΙΕΣ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ.

... με πήραν τηλ μέσα στο άγχος να με ρωτήσουν (τα πεθερικά μου ) τι είπε ο γιατρός που πήγαμε σήμερα για το θέμα...

Και ξέρετε τι τους είπα? Ε καλά, αφού δεν είναι τίποτα και είμαι υπερβολική γιατί ανησυχείτε?? Και μου είπε ο πεθερός μου οτι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ απο το άγχος να μην πάθει τίποτα η μικρή και του είπα αν έχει άγχος να μην πάθει τίποτα να μην κοιμηθεί όλη την εβδομάδα γιατί πιο πριν δεν θα φανεί!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι πεθερές! κοιτάξτε εσείς που έχετε αγοράκια μην καταντήσετε έτσι, άντε μπράβο. :dry::angry::)

καλα της ειπες μ'αρεσε!!!!

αν ειναι δυνατον!!!!!

τεσπα,το θεμα ειναι να ειναι καλα το κοριτσακι σου και αστην αυτην να λεει και ξαγρυπναει!!!!!!

TEO COOL για ονομα του θεου!

τι εννοεις το γλυφει?

Το χερακι του βρεφους?

:blink: Και μετα το μωρο

βαζει τα χερακια στο στομα?

Το στομα των ενηλικων ειναι

το πιο βρωμικο σημειο του σωματος!

Βαλε τον αντρασου να της τα ψαλει!

Μα δεν καταλαβαινουν??????

Τι αντισωματα εχει 1 μωρουλι?

καλα της ειπες μ'αρεσε!!!!

αν ειναι δυνατον!!!!!

τεσπα,το θεμα ειναι να ειναι καλα το κοριτσακι σου και αστην αυτην να λεει και ξαγρυπναει!!!!!!

• 1 month later...

Κορίτσια αν ειναι δυνατον να φιλάνε και να γλύφουν τα χερια των μωρών !:angry: πριν σαραντίσω μονο η αδερφή μου έμπαινε σπίτι μου για να με βοηθήσει και απροσκλητος δεν ερχεται κανενας !!!

Στον δρομο όμως αντιμετωπίζω μεγάλο προβλημα γιατι δεν ξερω ποιοι έχουν σκοπο να πιάσουν το μωρό ωστε να τους προλάβω να τους αποτρεψω. Κάνουν αψυχολόγητες κινήσεις ...δεν φαντάζεστε !!!! Πρέπει να "γαυγίζω" σε όλους αλλά και πάλι πολλοί πιάνουν την μπέμπα μου. Μωρομάντιλα και καθάρισα !!! Ειδικά τωρα με την γρίπη ο φαρμακοποιός μου λέει να μην την αγγίζει κανένας.

Ελπίζω τελικά το μωράκι σου eleni_dms να είναι καλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...