Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χωρίς τα παιδιά....


mirlitsa

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα!:)

Εδώ και μια εβδομάδα έχω στείλει τα παιδάκια μου διακοπές με τους παππούδες και πραγματικά νιώθω άλλος άνθρωπος. :blink: Παρόλο που έχω πολύ δουλειά στο γραφείο και στο σπίτι, διότι είναι ευκαιρία να κάνω κάποια πράγματα τώρα μου λείπουν τα παιδιά, νιώθω ξεκούραστη και ξένοιαστη.

Δεν λέω ότι δεν μου λείπουν τα ζουζούνια μου...όμως βρε κορίτσια ύστερα από πολύ καιρό απολαμβάνω τον άντρα μου, τους φίλους μας, το σπίτι μας. :woohoo:

Βγαίνουμε ακόμα και καθημερινές μέχρι αργά και νιώθω σαν 20άρα ελεύθερη που δεν έχει υποχρεώσεις....

Αφού να φανταστείτε δεν βιάζομαι για την άδεια μιας κι εδώ καλά περνάμε!

Μη μου πείτε πως δεν το έχετε νιώσει κι εσείς???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Mirlitsa δεν έχω στείλει ποτέ τα παιδιά μακριά σε παπούδες κλπ. έτσι δεν ξέρω πώς νοιώθεις!

Πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου?

Μια φορά που επισκεφθήκαμε τα πεθερικά μου αφήσαμε τον γιο μου μαζί τους και βγήκαμε έξω εγώ αισθάνθηκα πολύ άσχημα και μου έλειπε ο γιος μου αν και ήταν βράδυ και θα κοιμόταν έτσι και αλλιώς!!

γενικά κάθε φορά που πάμε στα πεθερικά τον αφήνουμε εκεί και γυρνάμε όλη μέρα και όταν γυρίζω σπίτι αισθάνομαι άσχημα γιατί είμαι σίγουρη ότι και αυτός θα ήθελε να βγει έξω με τους γονείς του και έτσι στην επόμενη έξοδό μας τον παίρνουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο μενα ,

εμενα τα 2 μου παιδια αυριο αναχωρουν για την κατασκηνωση ....

ειναι 7 χρονω η κορη μου και 10 χρονω ο γιος μου ,βεβαια ζητησανε μονοι τους να του στειλω κι επειδη ειναι 1η φορα που μου φευγουν εχω γινει κομματια ,βεβαια εχω την μπεμπα στην κοιλια μου για παρεα:P

αυτα ειναι μες τη χαρα κι εγω εχω γινει χαλια,απο αγχος αποχωρισμου,απο ανασφαλεια,απο φοβιες .......

απο την αλλη σκεφτομαι οτι εχω πολυ δουλεια και στο γραφειο ολο τον Ιουλιο μεχρι τον 15Αυγουστο που θα κλεισουμε,θελω να ψωνισω για το μωρο και για μενα,εχω να κανω δουλειες στο σπιτι,εχω να πλυνω/σιδερωσω/ετοιμασω οοολα τα μωρουδιακα....να κανω ανακαταταξεις στην κρεβατοκαμαρα για το λικνο του μωρου που θα το κοιμιζω και αλλα τοσα...που θα ζοριζομουν παρα πολυ ειδικα σε αυτο το σταδιο της εγκυμοσυνης να τα κανω με 2 παιδια ακομη να φροντιζω καθημερινα...

οποτε σκεφτηκα οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να παραμερισω τα αγχη μου και τα μαμαδιστικα :silly: και να χαλαρωσω λιγο ωστε να διεκπεραιωσω τα παραπανω,ξερω οτι το μυαλο μου θα ειναι εκει αλλα δεν γινεται και αλλιως,

ισως να βρω και μια ευκαιρια να βγω λιγο ,να δω κανα φιλικο ζευγαρι σε κανενα ταβερνακι γιατι εχω πηξει δουλεια-σπιτι...σπιτι-δουλεια...δουλειες-παιδια....

ουφ ειπα τον πονο μου,οποτε mirlitsa σε καταλαβαινω:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mirlitsa μου ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση!!

Σας εύχομαι να περάσετε ωραία και να διασκεδάσετε αυτές τις μέρες που θα λείπουν τα παιδιά!

Πότε-πότε χρειαζόμαστε ένα διαλειμματάκι!!;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααα ώστε έτσι mirlitsa!:laugh: Λείπουν τα γατάκια,χορευουν τα ποντίκια :silly: Φυσικά αστειεύομαι ;)

Εγώ τα αφήνω πολύ συχνά στους γονείς μου και αυτό απο την βρεφική ηλικία.Ήθελα να μάθουν να συμβιώνουν και σε διαφορετικές συνθήκες απο αυτές του σπιτιού και φυσικά να περνάνε χρόνο με την γιαγιά και τον παππού ;)

Και εμείς να περνάμε λίγο ελεύθερο χρόνο μόνοι μας :blush:

Αύριο θα τους πάρουνε οι γονείς μας και θα πάνε στο εξοχικό μας,καθώς εμείς δουλευουμε μέχρι τον Αυγουστο,ε και όσο να'ναι θα αλλάξουν λίγο παραστάσεις,θα κάνουν τα μπανάκια τους,θα παίζουν και με άλλα παιδάκια.

:silly:

Βέβαια κάθε φορά που τα αφήνω στην μαμά μου,και ειδικά για παραπάνω απο 1 ημέρα νιώθω κάπως :blush: Πχ σκέφτομαι τώρα θα τρώγαμε τα γιαουρτάκια μας,και τσουπ παίρνω τηλέφωνο να δω τι κάνουν χαχαχα

Πολύ καλά έκανες που τα άφησες!Θα σε βρούνε και εσένα πιο ξεκούραστη και κεφάτη :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΕΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΡΛΙΤΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχω αφησει το ΣταυροΝικολα ποτε εως τωρα .Ειναι βεβαια 5 ετων αν εξαιρεσετε δυο φορες μονο οταν ηταν 12 μηξνων και 2 χρονων που τον αφησα στην αδερφη μου μενουμε απεναντι εκοβαν τη πρωτοχρονιατικη πιτα της εταιρειας του αντρα μου τη μια στη Γαλανη-πρωτοψαλτη και αλλη μια φορα στον Χατζηγιαννη αν ναι και επισης τον ειχα αφησει και στη μαμα μου οταν εκοβαν παλι τη πιτα στην τσαλιγοπουλου-κοτσιρα αλλα μετα οταν γυρισα πηγαμε και τον πηραμε δεν μπορουσα να κοιμηθω χωρις να ειναι το παιδι στο σπιτι .Ξερω καποιες θατο θεωρησουν υπερβολικο αλλα δεν μπορω να χαρω τη θαλασσα να δεν παρω και το παιδι μαζι βεβαια δεν μπορω να κρινω τα κοριτσια που το κανουν αφου μπορουν καλα κανουν και τοκανουν ειδικα αν το ζευγαρι δνε παιρνει αδεια και το παιδακι μπορει να απολαυσει διακοπες καλα κανουν .

Αλλα ρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι και πειτε μου τη γνωμη σας .η κολλητη μου οπου παει ειτε ειναι γενεθλια ειτε ειναι γαμος ιτε βαφτιση ακομα και στη θαλασσα δνε παιρνει το 3χρονο αγορακι μαζι δνε μπορει μου λεει δνε ειναι η ηλικια του για να κατσει !Εμενα ο Σταυρος μου απο 4 μηνων τον περναμε μαζι δεν με δυσκολεψε ποτε ισως να ειναι και στο παιι αλλα δεν θεωρειτε οτι ειναι ασχημο να πηγαινει παντου μονη σου και να λες οτι αν εχεις το απιδι σου στο βγαζει ξινο; Εγω επειδη δεν θελω ν εισβαλω στο προγραμμα της της ειπα με ωραιο τροπο οτι κοιτα αν εχεις σκοπο να ξενυχτησεις μην τον παρεις αλλα τωρα σε παιδικα γενεθλια γιατι ; μου ειχε ερθει στα γενεθλια του γιου μου χωρις το γιοτης πουειανι της λεω το μωρο :α δεν μπορω αν το κυνηγαω καλα της λεω ρε τα γενεθλια για τα παδιακια ειναι !Πειτε μου πως το βλεπετε εσεις αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ δε ξέρω ακόμα... Φαντάζομαι πως θα είναι έτσι...

Η μικρή μου είναι 11 μηνών και έχει ακόμα ανάγκη τους γονείς της, δε μπορεί από τώρα να μένει στους παππούδες.

Το Σεπτέμβρη φεύγουμε για Ντουμπάι. Είναι ένα ταξίδΙ κανονισμένο εδώ και 2 χρόνια. Πριν καν μείνω έγκυος δηλαδή.

Από τώρα το σκέφτομαι...

Όταν γυρίσω θα σου πω μιας και τότε θα έχω εμπειρία. :);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω κορίτσια, τα παιδιά μου είναι 2,5 ετών η Μαρία και 1 έτους ο Λεωνίδας. Έχουν πάει στο χωριό με τους γονείς μου, οι οποίοι τα κρατάνε και στην Αθήνα λόγω του ότι δουλεύουμαι και οι δυο, οπότε δεν ανησυχώ καθόλου για το πως θα περάσουν. :woohoo:

Άλλωστε με τους παππούδες μεγαλώνουν και ξέρουν τις συνήθειές τους και τις ανάγκες τους.

Ξέρω επίσης πόσο πολύ τους αρέσει στο χωριό, που φυσικά δεν συγκρίνεται με την τσιμεντούπολη, παρόλο που δεν μας βλέπουν συχνά παρά μόνο Σαβ/κο.

Να σας πω την αλήθεια πέρυσι που ήταν μικρότερα δεν τα αποχωρίστικα καθόλου, είχα βέβαια την άδεια μητρότητας + το εξάμηνο του ΟΑΕΔ οπότε το βγάλαμε μαζί όλο το καλοκαίρι, όμως φέτος που έχουν ξεπεταχθεί και τα δυο νοιώθω εντελώς διαφορετικά. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που γυρνάω σπίτι από την δουλειά και το βρίσκω άδειο, με πιάνει το παράπονο και η νοσταλγία αλλά...για λιγό κορίτσια. Γυρνάει μετά και ο άντρας μου και αρχίζουμε τις βόλτες και τα ξενύχτια, κάτι που μας έχει λήψη πολύ. Εν ολίγης καλοπερνάμε.

Έτσι λοιπόν δεν είναι κακό να αφήνουμε που & που τα παιδιά στους παππούδες (δηλ.τους γονείς μας που έχουμε άλλο θάρρος) και να έχει και το ζευγάρι τον χρόνο του και την επαφή του. Όλα μες στο μυαλό μας είναι τελικά γιατί τα παιδιά καλοπερνάνε και χωρίς εμάς!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΙΑ, ΚΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ? Α! ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ:( ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

ΒΑΝΙΑ, ΚΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ? Α! ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ:( ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?:([/quote

Κοιτα οταν ενα παιδκαι φτασει στην ηλικια που μπορει να ζητησει να μεινει με η γιαγια η με τη θεια η με καποιο άλλο υγγενικο προσωπο εμπιστοσυνης και οι συνθηκες το επιτρεπουν τοτε ναι το αφηνεις .Δεν λεω σε καμια περιπτωση να ειναι κολλημενο πανω μας εγω ας πουμε δνε θεωρω οτι ο Σταυρος τωρα ειναι κολλημενος καθε μερα κατεβαινει μονος του κατω καικανιε ποδηλατο η ειναι στη παιδκη χαρααλλωστε εδω που μενω δεν εχει αυτοκινητα ειναι χωριο ..

Το ζευγαι κατα τη δικη μου αποψη θελει το χρονο του ακι το χωρο του αλλα αυτο δνε σημαινει οτι απαρνιεμε το απιδ μου και ξαναφερω δεν ειμαι αντιθετη στις λιγε ςημερες η καποιο συγκεκριμενο χρονο .

Να φανταστεις κατα τα άλλα το παιδιακι δνε το αφηνει να αναπνευσει απο τη μια το αφηνει στη γιαγια και απο την αλλη δνε το αφηνει να παιξει ουτε μ τα ξαδερφια του οτι ακι καλα ειναι εμγαλα και θα τον χτυπησουν .Αν ειναι δυνατον .Μου λεει οτι κουραζετε και της εχω πει οτι επειδη βλεπουμε τα πργαματα απο διαφορετικη οπτικη γωνια δνε μπορω αντην καταλαβω .Την κουραση γιαμενα μονητης την προκαλει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια νομίζω παίζει ρόλο και η έξοδος.

Εντάξει το βρίσκω υπερβολικό να μην πηγαίνεις πουθενά με τα παιδιά σου.Χρειάζονται και την επαφή με τον έξω κόσμο.Επ΄πισης βρίσκω υπερβολικό να τα παίρνεις και παντού.

Κάποια μέρη δεν είναι για παιδιά ;)

Εγώ για παράδειγμα όταν θέλω να βγω για καφέ συνήθως παίρνω και τα παιδιά.Φροντίζω το μαγάζι να είναι ανοιχτό και γιατί όχι να έχει κοντά παιδική χαρά.Συνήθως πηγαίνω με φίλες,όλες μαζί με τα παιδάκια μας που είναι συνομίληκα.Το χειμώνα μου αρέσουν και οι παιδότοποι.

Στην περίπτωση όμως που έχω κανονίσει να βγω αργά,για ποτάκι με φίλους,όχι δεν θα τα πάρω τα παιδιά.Δηλαδή θα προτιμήσω να τα κοιμήσω στις 9,να τα αφήσω στο σπίτι μας με τους γονείς μου και στις 11 να φύγω,παρά να τα πάρω μαζί,να τα κουράσω,να βαρεθούν(που είναι φυσικό)και τελικά να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο κι εγώ να τρέχω κάθε 10 λέπτα να δω αν είναι καλά :S

Σε γάμους και βαφτίσεις τώρα...Οι βαφτίσεις είναι συνήθως ώρες που τα παιδιά είναι ξύπνια και τα παίρνω πάντα.:) Οι γάμοι είναι πιο αργά και αν θέλω να πάω και στο τραπέζι μετά δεν τα παίρνω μαζί.

Πάντως και τα παιδιά θέλουν να πηγαίνουν σε χώρους που ενδείκνυντε για την ηλικία τους.Εμείς τους πηγαίνουμε σχεδίν καθημερινά στο πάρκο.Οπότε δεν είναι κλεισμένοι μέσα και αν μετά θέλουμε να βγούμε είναι αρκετά κουρασμένοι και χορτασμένοι ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου miracle_mamma, έτσι ακριβώς σκεφτόμαστε κι εμείς και ενεργούμε.;)

Και επίσης χαίρομαι πολύ που τα παιδιά μας δεν είναι γατζομένα πάνω μας και δεν κλαίνε μακριά μας.

Δεν είναι κακό να μαθαίνουν έτσι, σε λίγα χρόνια θα το βρούμε μπροστά μας αυτό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ. ΘΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΘΕΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ! ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ. ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου ναι φυσικά και δεν κρίνουμε κανέναν και καμία :)

Ολοι μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλυτερο για τα παιδιά μας.Ο ένας σκέφτεται έτσι ο άλλος αλλιώς ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apo 18 imeron pou tin vgazo ekso tin pairno mazi mou,pantou kai panta ,tora einai 4 1/2 minon k trelenete gia volta,exthes gkriniaze sto relax k leei o antras mou ntustin ,to katalave i skatoula k arxise ta xamogela,vevea apo tin alli ego den exo pouthena na tin afiso...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιρλιτσα καλα εκανες.!Χιλιες φορες στο χωριο παρα στην αθηνα καλοκαιριατικα.Μακαρι να πηγαιναν κ οι δικοι μου στο χωριο αλλα δουλευουν κ θα πανε 4-5 μερες μονο.

Και εγω μια απο τα ιδια, τα εχω μαθει μαζι μας τα παιδια. Και σε βαφτιση, κ σε γαμο(οχι στο τραπεζι ομως) και σε καφετεριες(ανοιχτες) και σε σουπερ μαρκετ.Οποτε θελουμε βραδυνη εξοδο, παμε μια στο τοσο γιατι κ οι γνωστοι μας πλεον εχουν παιδια, ερχεται η μαμα μου κ καθεται μαζι τους.

Παντως κ εγω εχω γνωστους που τα παιδια τα εχουν μονο κ μονο να γεμιζουν τις κορνιζες.Τα θεωρουν βουνο κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα με αυτα, ουτε πχ καθαρισμα του σπιτιου.Εγω εχω μαμα κ πεθερα σε ακτινα 5 χλμ κ ποτε δεν τις εκμεταλευτηκα, (εννοω οτι δεν τα εχω στειλει για να κανω κατι που και καλα δεν μπορω...)ισα ισα παω συχνα κ βλεπουν τα παιδια.Κοινως εχω μαθει να κανω πολλα πραγματα με τα παιδια.

Δεν λεω οτι ειναι ευκολα με 2 παιδια, προς θεου, ειναι δυσκολα αλλα δεν ειναι αυτο το ακατορθωτο που μου περιγραφανε φιλοι μου με 2 παιδια...

Για εμενα δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω...

υγ Φιλη που θα τα στειλεις κατασκηνωση, μην στεναχωριεσαι, περνανε τελεια εκει.Πηγαινα εγω κ ο αδερφος μου κ το θυμομαστε ακομα.

Ισα ισα θα δεις αλλαγες στην συμπεριφορα τους.Θα γινουν πιο υπευθυνα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μπορώ χωρίς τα παιδιά μου. Είμαστε οικογένεια. Είναι η παρεα μας. Όταν είμαστε μακριά από την Αθήνα, τα κάνουμε όλα μαζί. Ταξίδια, ψώνια, βόλτες, επισκέψεις, εστιατόρια, ΌΛΑ! Βέβαια τα βράδια συνηθως είμαστε τόσο μα τόσο κουρασμένοι που δεν το ζητάμε να βγουμε. Κοιμιζουμε τα παιδια και χαλαρωνουμε ή βγαζουμε τα ματια μας.

Όταν είμαστε στην Αθήνα πότε θα πάρουμε και τα παιδιά μαζί πότε θα τα αφήσουμε. Ανάλογα με το τι κάνουν. Και τα βράδια βγαίνουμε με παρέα.

Δεν το θεωρώ βαβούρα να πάρω μαζί μου τα κορίτσια μου. Είναι υπέροχες και οι δύο και το διασκεδάζουμε όλοι μαζί.

Πριν 2 εβδομαδες πήγαμε στο Λουξεμβούργο 4 μέρες και από εκεί Παρίσι - Ντισνεϋλαντ με το τρένο και μετά πίσω Βερολίνο. Τα παιδιά έβγαλαν μια χαρά το ταξίδι με αεροπλάνα, λεωφορεία, τρένα, αυτοκίνητα! Μου έλεγαν ότι είναι μικρά και θα ταλαιπωρηθώ. Εγώ δεν το νιώθω έτσι. Δεν θα στερηθώ τη ζωή μου επειδή έκανα παιδιά, αλλά ούτε και θα τα εγκαταλείψω για να κάνω αυτά που θέλω. Όλα συνδυάζονται.

Τελειώνοντας, όταν η κόρη μου ζήτησε να κοιμηθεί στον παππού αμέσως το κανόνισα. Της ήρθε βαρύ που δεν ήμουν εκεί και εκλαιγε για 2 ώρες. Λέμε όμως σε 3 χρόνια που θα καταλαβαίνουν να τα αφησουμε και να παμε Μαλδιβες 1 εβδομάδα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα μπορουν να γινουν με καλο προγραμματισμο .Σιγουρα με το γεγονος και μονο οτι κάνεις οικογενεια καποια πραγματα άλλαζουν δεν συμπεριφερεσε πλεον οπως οταν ησουν ελευθερη η σε σχεση και βεβαια η κατασταση προσαρμοζετε με τον ερχομο των παιδιων .Δεν μπορω να καταλαβω την κουβεντα που λενε καποιες τα παιδια με πιεζουν και με σκλαβωνουν αλλα δεν μπορω να σκεφτω οτι υπαρχει και ατομο που νιωθει ασχημα γιατι θελει το χρονο του γιααν κανει καποια πραγματα για τον ευατο του.Ναι θα συμφωνησω με την Αθηνα κατα την αποψη μου και μονο οταν καναμε παιδια ξεραμε τις αλλαγες που θα φεριε στη ζωη μας αλλα το γεγεονος οτι γειναμε γονεις δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε και ανθρωποι, ετσι ΄μπορει ο καθενας να προσαρμοσει τη ζωη του οπως εκεινη κρινει απαραιτητο αλλα οχι εις βαρος των παιδιων η του ευατουτου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν κορίτσια... να σας πω κι εγώ!! Πρώτα απ'όλα η μαμά μου, όπου μα όπου πήγαινε μας έπαιρνε μαζί! Παντού και πάντα! Ήταν σπάνιες οι περιπτώσεις που μέναμε στην γιαγιά! Βέβαια εμείς δεν είχαμε κάποιο εξοχικό να μας στείλουν! Αν είχαμε ίσως ήταν διαφορετικά!

Ο αδερφός μου, αφήνουν συνέχεια τα μικρά, πότε στην μαμά μου.. πότε με την νταντά! Έχουν συνέχεια δουλειές, κι όταν βγαίνουν δεν έχουν αντοχές να παρουν τα παιδιά! :angry: Το θεωρώ απαράδεκτο! Εντάξει τα παιδιά είναι μικρά, δεν κάθονται, αλλά οι γονείς είναι που θα τα μάθουν! Και μια φορά, τους μίλησε η μεγάλη, η οποία είναι 3 1/2 χρόνων και τους λέει: " Όλο δουλειά πάτε κι εμάς μας αφήνετε με την Χαραλαμπία ( νταντά) λες κι είναι η μαμά μας κι ο μπαμπάς μας, εσας θέλουμε! Πήγατε μια βδομάδα ταξίδι, δεν ξεκουραστήκατε; Δεν σας έφτασε; Θέλουμε εσάς εμείς" Κι όταν είπε ο αδερφός μου ότι δουλεύει για να φέρει λεφτά για φαγητά, τον έπιασε από το χέρι, τον πήγε στην τροφοθήκη και του είπε: " Ορίστε, είναι γεμάτο. Όταν αδειάσει να πας πάλι για δουλειά!! " Νοημοσύνη 3χρονου παιδιού! Για να μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν! Και καθώς τα 'λεγε έκλαιγε χωρίς να ακούγεται! Έτρεχαν δάκρυάκια από τα ματάκια της! :(:( Μου τα'λεγε η μάνα μου και μάτωσε η καρδιά μου βρε κορίτσια!!

Εγώ πάντως λέω στον άντρα μου, όπου πάμε θα είναι και το παιδί μαζί!! Εντάξει, θα το αφήσω και κανά δυο φορές.. αλλά όχι αυτό που κάνει ο αδερφός μου συστηματικά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ πιστεύω ότι σημασία δεν έχει η ποσότική επαφή αλλά η ουσιαστική..

Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τους γονείς που αδυνατούν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο στα παιδιά τους αν και θα το ήθελαν..να τα αφήνουν σε κάποιον τρίτο... με την προϋπόθεση όμως να αναπληρώνεται ο χαμένος χρόνος επικοδομητικά ... και εννοείται ότι δεν παρεξηγώ τους γονείς που δεν θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους ούτε λεπτό.....Όλα όταν γίνονται με αγάπη είναι υγεία!!!

Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορώ να αποχωρηστώ τα παιδιά μου έστω και για λίγο (δεν έχω ακόμη.. περιμένω το πρώτο ) αλλά επειδή οι ανάγκες της ζωής επιτάσσουν και άλλα πράγματα.. προς το παρόν λέω ότι θα προσπαθήσω να βρώ μια φόρμουλα στην οποία όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι...!!!!

Who Knows..!!!!!!!!

Σας φιλώ!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικα ξερω οτι θα παρεξηγηθω αλλα δεν πειραζει.εγω τον μπεμπη μου τον αφηνα στην μαμα μου οταν ηταν πιο μικρος για κανενα βραδυ να κοιμηθω το μονο που ελειπε ηταν ο υπνος τιποτε αλλο οταν πηγε εννια μηνων τον αφηνα στην μαμα μου σαββατοκυριακα μιας και η μαμα μου θα τον κραταγε οταν εγω θα επεστρεφα στην δουλει και επρεπε να συνηθησει ο ενας τον αλλο και η μαμα μου να μαθει να θυμηθει το ταισμα το μπανακι το νανι κ.α αλλα στις βολτες τον εχω σχεδον παντα μαζι μου εκει που μπορω βεβαια και επιτρεπεται για παιδια.

αυτο που λες χρυσα μου ειναι πολυ σωστο δεν εχει σημασια ποση ωρα ειμαστε με τα παιδια μας αλλα τι κανουμε εκεινη την ωρα εμενα το παιδι μου με βλεπει απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ και τα σ/κ που ειμαι σπιτι τα πρωινα που εργαζομαι τον κραταει 3 μερες η νονα του και 2 η γιαγια του(δεν μπορει παραπανω γιατι εκανε εγχειρηση στο ματι)χθες μολις πηγα να τον παρω εκανε σας τρελος απο την χαρα του ηρθαμε σπιτι μας και παιζαμε μεχρι το βραδυ

δεν λεω υπαρχουν ωρες που θα ηθελα να ειμαι μονη μου και χαλαρη και τις εχω αν χρειαστω μου λειπει ομως το ζουζουνι μου ξυπναω και νομιζω οτι ακουω την φωνη του αλλα και στους γονεις χρειαζεται λιγος χρονος αλλα και στα παιδια να βρισκονται και τους παπουδες τους ετσι νομιζω και θεωρω οτι αυτο δεν ειναι κακο εξαλλου αν δεν γινεται συνεχεια σαν να ειναι βαρος τα παιδια στους γονεις ειναι υγιεια αν γινεται σαν αυτο που ανεφερες dalia μου με τον αδερφο σου συγνωμη κιολας αλλα δεν εχω λογια..φιλακια κιολας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) :) Κορίτσια ορίστε πώς φαίνεται τώρα η χαρούμενη μάνα ξαναμπήκα στο ρυθμό και σας γράφω!!!! Λοιπόν δεν παρεξηγώ την φίλη μας που άφησε τα παιδια της στο χωριό άλλωστε δεν τα άφησε σε ξένους ανθρώπους και δεύτερον καλέ κορίτσια να πώ την αλήθεια μου εγώ όταν είχα μόνο τον Μπάμπη μου δεν τον άφηνα μετά που ήρθε και η Εβελίνα μου κανόνιζα όχι συνέχαι αλλά τα άφηνα πέρσι πήγε η Εβελίνα με τους γονείς του άνδρα μου στο χωριό και μετά αφού τελείωσε η κατασκήνωση που είχε πάει ο Μπάμπης μου με τους προσκόπους πήγε και εκείνος. Τώρα εφέτος πάλι το ίδιο θα γίνει και θα έχω στο σπίτι την Σοφία καλέ κορίτσια να πώ την αμαρτία μου χαλάρωνω λίγο έτσι γιατί όταν είναι και τα τρία δεν έχω και τόσο χρόνο για να πάω και κάπου τώρα με την μικρή μπορώ να πάω και για κάνα καφέ!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa mia ap ta idia apo ti kyriaki menei me ti pethera moy sto eksoxiko giati egw douleuw.H alithia einai oti moy leipei kati synexeia oso kala kai na prenaw alla exw riksei ton ypno ths zwis moy pou toso poly moy eleipse autous toys 12 mines.Genika pernaw kala kai ksekourazomai.Gia 20 meroulew tha gienei auto mexri na vgw se adeia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...