Μετάβαση σε περιεχόμενο

ti einai to ωορηξιας???k pws ginetai???


333

Recommended Posts

ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ CLEAR BLUE DIGITAL TEST

Γρήγορο – Εύχρηστο – Αποτελεσματικό: Υποδεικνύει τις 2 πιο γόνιμες ημέρες του κύκλου, ανιχνεύοντας την αυξομοίωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) που προηγείται της ωορρηξίας.

Γρήγορο: Χρήση για 5” – αποτέλεσμα σε 3’

Εύχρηστο: Με μία μόνο κίνηση – εύκολη ανάγνωση

Αποτελεσματικό: Περισσότερο από 99% ακριβές Αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης σε γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν χωρίς επιτυχία ή θέλουν να προγραμματίσουν την εγκυμοσύνη τους.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1.

Δεν ξέρω ποια είναι η διάρκεια του κύκλου μου. Πως θα ξέρω πότε να ξεκινήσω το τεστ;

Εάν δεν γνωρίζετε την διάρκεια του κύκλου σας καλό θα ήταν να την προσδιορίσετε και έπειτα κάνετε το τεστ ωορρηξίας Clearblue. Για να γίνει αυτό, μετρήστε τον αριθμό των ημερών από την ημέρα που άρχισε η περίοδος σας. Αυτή είναι η διάρκεια του κύκλου σας.

Αν η διάρκεια του κύκλου σας, διαφέρει περισσότερο από 3 μέρες από μήνα σε μήνα, τότε κρατήστε αυτόν που είχατε τη μικρότερη διάρκεια, για τους τελευταίους 6 μήνες. Μόλις ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος, υπολογίστε ποια ημέρα θα κάνετε το πρώτο τεστ, συμβουλευόμενη τον πίνακα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αρχίσετε τα τεστ την 10η ημέρα του τρέχοντος κύκλου σας, αλλά μπορεί να χρειαστείτε δύο κουτιά Clearblue για να ανιχνεύσετε την αύξηση της L.H.

2.

Η διάρκεια του κύκλου μου είναι έξω από το εύρος των κύκλων που αναφέρονται στον πίνακα. Πως θα μάθω πότε να ξεκινήσω τα τεστ;

Εάν ο κύκλος σας διαρκεί 21 ημέρες ή λιγότερο, ξεκινήστε το τεστ την πέμπτη ημέρα. Εάν ο κύκλος σας είναι περίπου στις 40 ημέρες, αρχίστε 17 ημέρες πριν την ημέρα που περιμένετε την επόμενη περίοδό σας.

3.

Τι ώρα της ημέρας θα πρέπει να κάνω το τεστ;

Μπορείτε να κάνετε το τεστ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά πάντοτε την ίδια ώρα περίπου. Επίσης, δεν θα πρέπει να έχετε ουρήσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το τεστ.

4.

Μπορώ να μαζέψω ούρα σε ένα ποτηράκι, αντί να κρατήσω το τεστ στη ροή των ούρων μου;

Ναι, εφόσον τα ούρα έχουν συλλεχθεί μέσα σε ένα στεγνό και καθαρό δοχείο. Βυθίστε το απορροφητικό άκρο του τεστ με την άκρη προς τα κάτω για 20 δευτερόλεπτα, ξαναβάλατε το καπάκι και διαβάστε το αποτέλεσμα μετά από 3 λεπτά.

Αν πρόκειται να αποθηκεύσετε το δείγμα των ούρων για περισσότερο από 1 ώρα, τότε θα πρέπει να το φυλάξετε στο ψυγείο και όχι στην κατάψυξη. Στη συνέχεια, μισή ώρα πριν να κάνετε το τεστ, αφήστε το ξανά να αποκτήσει τη θερμοκρασία δωματίου.

5.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και τα 7 τεστ;

Όχι. Μπορείτε να σταματήσετε την χρήση των τεστ όταν ανιχνεύσετε την αύξηση της LH και να φυλάξετε τα υπόλοιπα τεστ για τον άλλο μήνα αν χρειαστεί.

6.

Πόσο ακριβές είναι το τεστ ωορρηξίας Clearblue;

Έχει αποδειχθεί σε εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές, ότι το τεστ ωορρηξίας Clearblue είναι 99% ακριβές στην ανίχνευση της αύξησής της LH ορμόνης που συμβαίνει την ημέρα της ωορρηξίας αλλά και τη μέρα πριν από αυτή.

7.

Έχω χρησιμοποιήσει όλα τα τεστ σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά δεν έχω ανιχνεύσει ακόμα την άνοδο των επιπέδων της LH. Τι πρέπει να κάνω;

Ο αριθμός των τεστ στη συσκευασία είναι επαρκής για την πλειοψηφία των γυναικών που έχει σταθερό κύκλο. Αν ο κύκλος είναι ασταθής και η διάρκεια του διαφέρει κατά 3 ή περισσότερες ημέρες από μήνα σε μήνα, τότε θα πρέπει να συνεχίσετε τη χρήση των τεστ, προκειμένου να ανιχνεύσετε την αύξηση της ορμόνης LH. Καλό θα ήταν να προμηθευτείτε ένα ακόμη τεστ ωορρηξίας Clearblue.

8.

Χρησιμοποίησα το τεστ ωορρηξίας Clearblue αλλά δεν εμφανίστηκε καμία γραμμή. Τι να κάνω;

Αυτό μπορεί να οφείλετε στο ότι χρησιμοποιήθηκαν πολύ λίγα ή πολύ περισσότερα ούρα. Πρέπει να κάνετε το τεστ πάλι, χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο τεστ από το κουτί, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες χρήσεως. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να έχετε ουρήσει 4 ώρες πριν κάνετε το επόμενο τεστ.

Αν θέλετε, μπορείτε να μαζέψετε ούρα σε ένα καθαρό και στεγνό ποτηράκι και να βουτήξτε το τεστ στα ούρα για 20 δευτερόλεπτα μόνο!

9.

Τι μπορεί να προκαλέσει ψευδές αποτελέσματα;

Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών του χρήστη για οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ακολουθείτε, πριν ξεκινήσετε τα τεστ.

Μπορεί να οδηγηθείτε σε παραπλανητικό αποτέλεσμα αν είστε έγκυος και δεν το έχετε ακόμη επιβεβαιώσει, έχετε πρόσφατα αποβάλλει ή διακόψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, έχετε πρόσφατα γεννήσει, έχετε φτάσει στην εμμηνόπαυση ή λαμβάνετε φάρμακα γονιμότητας που περιέχουν LH ή hCG. Καλό θα ήταν να συνεννοηθείτε προηγουμένως με τον γιατρό σας.

Το Clomiphene Citrate (Clomid) δεν επηρεάζει το τεστ, αλλά είναι δυνατόν να επηρεάσει τη διάρκεια του κύκλου σας. Επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει το τμήμα αυτού του φυλλαδίου που επεξηγεί για την ημέρα που θα πρέπει να αρχίσετε το τεστ.

10.

Πρόσφατα έχω σταματήσει τη λήψη αντισυλληπτικών, μήπως αυτό θα επηρεάσει τα αποτελέσματα;

Οι φυσιολογικές διακυμάνσεις των ορμονών σας επηρεάζονται από τα αντισυλληπτικά και αν έχετε σταματήσει πρόσφατα τη λήψη, οι κύκλοι σας μπορεί να είναι ακανόνιστοι και ασταθείς. Έτσι απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να σταθεροποιηθούν. Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να σταθεροποιηθεί ο κύκλος και έπειτα να χρησιμοποιήσετε το τεστ ωορρηξίας Clearblue.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελπιζω να βοηθησα! :) ειναι το καλυτερο της αγορας, το εχω δοκιμασει και εγω,οντως πολυ ευκολο στη χρηση και εδειξε χαμογελακι!! :) να το προτιμησεις,θα στο πουν και τα αλλα κοριτσια!! φιλια και καλη επιτυχια να εχεις!!!!! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου eleria

Συμφωνώ κι εγώ , μόνο πρόσεξε να πάρεις το ψηφιακό CREAR BLUE ( αυτό που σου δείχνει στη φωτογραφία η mikroulaxristos )

κοστίζει περίπου 55 ευρώ και έχει μέσα 7 τεστ

Ευχομαι καλά αποτελέσματα:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κουκλα μου πηγα σε μεγαλο φαρμακειο(ξερεια απο αυτα τα τεραστια που εχουν τα παντα μεσα :P) γιατι σε κατι μικρα συνοικιακα δεν ειχαν,μονο με παραγγελια. αλλα αν μενεις σε κεντρικο δρομο κοντα,πηγενε σε ενα μεγαλο που εχουν σιγουρα!!! 55 ευρω κανει οπως ειπε και η φιλη tmary :) αν εχεις σταθερο κυκλο λεει μεσα ποτε πρεπει να τα ξεκινησεις,για να μην παρεις και δευτερο κουτι..ειναι μεγαλο το κοστος μετα δυστυχως...εγω επειδη εχω μεγαλο κυκλο και κατι ψιλοπροβληματακια με κυστουλες,πηρα 2 κουτια!!! μου χαμογελασε στο δευτερο κουτι στο τελευταιο τεστακι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...