Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας, λέγομαι Ευαγγελία και έχω ενα κοριτσάκι 20 μηνών την Αννα.

Πιθανόν κάποια κορίτσια από εδώ με ξέρουν από άλλα φόρα ή από συναντήσεις.

Είμαι γεωπόνος στο επάγγελμα και ασχολουμαι πολύ με το babywearing. Το τί είναι αυτό και πώς βοηθάει θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πουμε αναλυτικά.

Ευχομαι σε όλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όσες είναι στην προσπάθεια σύντομα το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.

Θα τα λέμε!

Δημοσίευση

Συγνωμη αλλα τωρα ειδα πως εχεις κοριτσακι!!:blush: Αννα θα ειναι το δευτερο ονομα της μπουμπους μου!!!Λοιπον Ευαγγελια εγω ειμαι η Παναγιωτα κομμωτρια 27χρονων και 8 χρονια παντρεμενη!!:silly: Πολυ θα ηθελα να μαθω τι ειναι το babywearing!!!:woohoo: Ελπιζω να μας πεις!!Φιλακια!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συγνωμη αλλα τωρα ειδα πως εχεις κοριτσακι!!:blush: Αννα θα ειναι το δευτερο ονομα της μπουμπους μου!!!Λοιπον Ευαγγελια εγω ειμαι η Παναγιωτα κομμωτρια 27χρονων και 8 χρονια παντρεμενη!!:silly: Πολυ θα ηθελα να μαθω τι ειναι το babywearing!!!:woohoo: Ελπιζω να μας πεις!!Φιλακια!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...