Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νέες απορίες σχετικά με το θηλασμό.


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.Ελπίζω να είστε όλες σας καλά. Τελικά τα κατάφερα και εδώ και τρεις εβδομάδες θηλάζω αποκλειστικά το γιο μου (ούτε πιπίλα δεν παιρνει):woohoo: . Μακάρι να είχα διαβάσει όλα τα post πριν γεννήσω για να μην είχα μπει στη διαδικασία θήλαστρου-συμπληρώματος. Anyway στο δεύτερο θα ξερω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τώρα που είναι καλοκαίρι κάνουμε κάτι διαφορετικό; Θηλάζουμε πιο συχνά; Φοβάμαι μην αφυδατωθεί το μωρό. Εσείς το θηλάζετε και χωρίς να έχει ζητήσει από μόνο του; Να υποθέσω ότι δεν του δίνουμε νερό, ε;(Ο γιος μου είναι 2 μηνών και 11 ημερών).Αυτά είχα να ρωτήσω ,φιλάκια και ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τιποτα το διαφορετικο. Αν ζεσταινεται και διψαει θα το ζητησει μονο του. Ισως να θηλαζεις λιγο πιο συχνα!

Το νερο δεν κανει καλο τους 6 πρωτους μηνες. Κάπου είχα διαβασει μια σχετικη ερευνα που έλεγε ότι μπορεί να βλάψει τα νεφρα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρη γι αυτο που γραφω λόγω απώλειας μνήμης).

Εγω γενικοτερα τη βαζω συνεχεια στο στηθος. Δεν την αφηνω να κλαψει για να την ταϊσω. Λιγο ανησυχη να τη δω και τσουπ! τη μπουκωνω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΕΔΙΨΑΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΩΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΤΡΙΝΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο θηλασμός είναι καλός και για τους πολλούς καύσωνες μην ανησυχείς δεν θα αφυδατωθεί και εγώ θήλαζα τον γιο μου με πολύ ζέστη - καύσωνα, θυμάμαι, και ο γιος μου ήταν μια χαρά. και βέβαια δεν θα τον αφήσεις νηστικό για πολλές ώρες!!!

Νεράκι μετά τους 6 μήνες όταν αρχίζουν οι στερεές τροφές.

Καλό καλοκαίρι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕια σου Παναγιώτα. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά εγώ απλώς συνέχιζα να θηλάζω όποτε έκλαιγε εκείνος αν και είχα πάντα μαζί μου ένα μπιμπεράκι με βρασμένο νερό το οποίο πάγωνα λιγάκι στο ψυγείο και του το έδινα ανάμεσα στα γεύματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...