Μετάβαση σε περιεχόμενο

ανησυχια κατα το θηλασμο


Recommended Posts

Για ποιο λογο το μωρο μου ενω θηλαζει τραβαει σαν μανιασμενο τη θηλη μια απο εδω και μια απο εκει δυσανασχετωντας εντονα πολλες φορεσ σαν να μην εχει γαλα , ενω πατωντας τη θηλη μου σε εκεινη τη φαση το γαλα ρεει κανονικα ? Να πω πως οταν αυτο συνεχιζεται επι μακρον και δεν υπαρχει περιπτωση ηρεμιας δικιας του (μπορει μονο προσκαιρα για κανενα 15λεπτο να ησυχασει) του κανω μπιμπερο το οποιο ρουφαει σαν παλαβος και ηρεμει.Στεναχωριεμαι αφανταστα που δεν μπορω να ασχοληθω κατα αποκλειστικοτατα μαζι του καθως τα αλλα μου παιδια διεκδικουν την προσοχη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλαυκη μου απ οτι θυμαμαι το μωρακι σου ειναι μικρο,περιπου δυο μηνων αν θυμαμαι καλα....!Μαλλον ειναι ανυπομονο και βιαστικο οπως τα περισσοτερα:laugh: ,ισως αν το θηλαζες προτου πεινασει πολυ να ηταν πιο ηρεμο.Επισης το μπιμπερο που δινεις ειναι λαθος γιατι η ροη απο το μπουκαλι ειναι ευκολοτερη με αποτελεσμα να το προτιμαει το μωρο και φυσικα να νευριαζει οταν το βαζεις στο στηθος οπου απαιτειται μεγαλυτερη προσπαθεια για να ρουφηξει γαλα!Καλυτερα να θηλαζεις συχνοτερα και να σταματησεις το μπουκαλι,σιγα σιγα θα μαθει να τρωει μονο απο σενα και θα ειναι πιο ηρεμο,δοκιμασε να ξεκινας τον θηλασμο προτου αρχισει να κλαιει απο πεινα γιατι μετα ειναι ασυγκρατητα νευριαζουν πολυ και κλαινε ασταματητα απο ανυπομονησια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simfono kai go me tin Yvoni..

to moraki sou apla einai ligo anipomono.. kai otan peinaei thelei na faei.. ola ta morakia etsi kanoun... min anisixeis... kopse to mpoukali kai sinexise thilasmo.. tha to sinithisei.. kali ypomoni... esy oso mporeis na min agxonesai tin ora tou thilasmou giati epireazei kai to moro sou. Iremi esy .. tha einai iremo kai to moraki sou..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Εγώ τον δικό μου όταν κάνει έτσι τον σηκώνω και προσπαθώ να τον ηρεμήσω και να ρευτεί. Μετά συνεχίζει κανονικά. Υπομονή θέλει. Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glauki mou kala eisai?

k go simfono me ta koritsia...

k mena mou to ekane o dikos mou alla ekei sinexiza...de edina kseno,,

mexri pou to eixa sto stithos eos k 4 ores...

poli ipomoni k epimoni thelei...

oso dineis kseno tetoia tha se kanei gia na kataligeis ekei.ponira mora einai...;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το μπιμπερο δεν κανε κοπο να σιτισθει , η ροη ειναι πιο ευκολη ενω στο θηλασμο θελει κοπο και τροπο.... υπομονη και μονο βυζακι θελει...οταν δεν θα εχει την ευκολη λυση του μπιμπερο θα προσαρμοστει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια!Σαν την Παναγιωτα κι εμενα συμπεριφεροταν ετσι οταν ηθελε να ρευτει.Δοκιμασε να το σηκωνεις την ωρα που θηλαζει για να ρευτει.Ισως να φταιει αυτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν θηλαζω, μετα απο λιγο το γαλα μου κατεβαινει πολυ αποτομα σαν να της ριχνω κουβα με γαλα! Στην αρχη ειχαμε δραματα γιατι πνιγοταν και δεν ηθελε στηθος. Τωρα, αν το γαλα αργησει να κατεβει θυμωνει και με ρουφαει νευρικα μεχρι να ερθει.

Δεν αποκλειεται να περναει μια φαση μονο. Μη το μπερδευεις με το μπουκαλι. Πρεπει να μαθει το παιδι οτι το φαγητο του εισαι εσυ και να βρει τους ρυθμους του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...