Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κυρια Αγλαια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ


Recommended Posts

Γραφω αυτο το μυνημα μηπωs μπορεσετε και με βοηθησετε σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω αμεσωs μετα την γεννα μου.

Γεννησα στις 26/05 ενα κοριτσακι 3500γρ. Ολα πηγαινανε καλα και η μικρουλα μου επιανε κανονικα την θηλη αν και ακομα δεν ειχα γαλα. Ομως την δευτερη μερα μετα την γεννηση της ανεβασε ικτερο και την πηρανε απο διπλα μου για να την βαλουνε στο φως. Δε μου επιτρεπανε να την βγαζω για πολυ ωρα απο κει ωστε να εχουμε τον χρονο μας να θηλασει οπως επρεπε και ετσι καταληξαμε να δινουμε συμπληρωμα. Επιδη ο ικτερος επεμενε εμεινε εκει 3 εικοσιτετραωρα με αποτελεσμα να συνηθησει να τρεφετε με το μπουκαλι. Οπλιστικα με υπομονη και επιμονη τωρα που γυρισαμε σπιτι μας για να μαθει να θηλαζει ομως η μπεμπα πια μολις παω να την βαλω στο στηθος την πιανει ενα υστερικο κλαμα...στρεφει το κεφαλι απο την αλλη και γραμπωνετε πανω μου για να σηκωθει απο την θεση του θηλασμου. Δοκιμασα καθε μεθοδο που μου ερχοταν στο μυαλο... να την πιανω μολις ξυπναει να της μιλαω τρυφερα και να την βαζω στο στηθο ηρεμα.. να μη την αφηνω να πεινασει πολυ η να την αφηνω να πεινασει για να την βαλω.. να δωσω λιγο συμπληρωμα πριν ωστε να εχει κατευνασει καπως την πεινα τη , να αλλαζω τον τροπο που την κραταω αλλα τιποτα. Ετσι την λυπαμαι σηνηθως και καταληγουμε να τρωει με μπιμπερο το δικο μου γαλα που το βγαζω με θηλαστρο αλλα και συμπληρωμα γιατι τρωει πολυ και δεν χορτενει.

Δεν ξερω τι αλλο μπορω να δοκιμασω..θελω πολυ να θηλασω αλλα ακομα και αν δε τα καταφερω παλι θα δινω το γαλα μου στην μικρη για οσο χρειαστει. Επλιζω στην βοηθεια σας.

Ευχαριστω. Σοφια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο δικος μου μικρουλης νοσηλευτηκε 6 ημερες με ικτερο ,οταν γυρισαμε σπιτι δυσκολευτηκε αρκετα να πιασει τη θηλη αλλα οσο και να τον λυπομουν επεμεινα παρα μα παρα πολυ . Τελικα 2 μηνες μετα παρα τις επιμονες πολυωρες προσπαθειες μου δεν απεφυγα το συμπληρωμα με 2 μπιμπερο την ημερα παντα ομως αφου εξαντλησω ολα τα περιθωρια θηλασμου και οταν η πεινα του εχει φτασει στο αποκορυφωμα της ( οταν υστερα απο θηλασμουσ συνεχομενους συναχιζει να κλαιει πανω στο τεταρτο).Να προσθεσω πως εχω αλλα 3 μικρα παιδια να φροντισω ,καμια βοηθεια και πως πρεπει να μοιρασω το χρονο μου ετσι ωστε να μη νιωθουν παραμελειμενα τα μεγαλυτερα.πριν καταληξεις στην ευκολη λυση του συμπληρωματος θηλαζε το παιδι σου πολλη ωρα -ωρες .ελπιζω με βοηθεια και υποστηριξη απο το περιβαλλον σου να σταθεισ πιο τυχερη απο στο θεμα του θηλασμου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περνάς δύσκολα γλυκιά μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εύχομαι η Αγλαία να σου απαντήσει γρήγορα μην χάσεις κι άλλο χρόνο.

Πάντως σίγουρα υπάρχει ο τρόπος.

Μην απελπίζεσαι! Το μωράκι σου θα το θηλάσεις ....

Στην ανάγκη πάρε μία μαία και ρώτα ή μία σύμβουλο θηλασμού η ακόμα και τον/την παιδίατρο....

Καλή επιτυχία!

ffa0l3knzjp5sw90.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia eyxaristw gia tis apantiseis...thn trith perimeno na erthei spiti mia kopelia pou spoudazei gia symboulos thilasmou. Eplizo na kataferoyme kati mazi giati ginete olo kai pio dyskolo. De to perimena eilikrina na mou tyxei kati tetoio...thelo toso ma toso poly na thhlasw!! Arxizo na skeftomai mipos ftaio egw pou den thn kratw swsta sto sti8os kai ekneyrizete... pou 8apaei tha tin broume thn akri:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ..

Με το που γυρίσαμε σπίτι και πήγαινα να την βάλω στο στήθος ούρλιαζε!!! Ενώ στο μαιευτήριο θήλαζε κανονικότατα..

Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς να την βάλεις στο στήθος αλλά μόνο όταν είναι απόλυτα ήρεμη, δεν πρέπει να έχει αρχίσει την γκρίνια της πείνας, απλά όταν αρχίσει να είναι ανήσυχη.

Κάν'το αυτό και μια μέρα ως δια μαγείας θα δεις που θα αρχίσει να βυζαίνει λες και δεν έγινε τίποτα... Στο λέω εκ πείρας, κόντευα να σκάσω που δεν έπιανε το στήθος η μικρή και αυτό που σου έγραψα μου το είπε ο παιδίατρος μου. Το έκανα για σχεδόν 2 εβδομάδες καθημερινά και ένα μεσημέρι άρχισε να βυζαίνει κανονικότατα!!!! Και απο εκεί και πέρα συνέχισε με το θηλασμό όπως πριν, κανένα πρόβλημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia ksexasa na anafero kati sxetika me to problima tou 8ilasmou. Apo thn mera pou gyrisa spiti me to moraki mou exoune katsiko8ei sto sverko mou kai ta petherika mou pou exoun erthei apo athina. De ta pame kala se genikes grammes eidika me ton pethero mou. To spiti einai enas eniaios xwros kai de mporo na apomono8o eykola me to moro. Monimos kapoios trygyrnaei apo panw mou...exei fasaria..kai egw eimai synexws ekneyrismenh oso den pernei kai synexeia thelw na balw ta klamata! Akoma kai otan anebainw sto dwmatio mou nio8o toso asxima. Nomizo oti to moraki mou thn antilambanete oli ayth thn asximi atmosfera kai dyskoleyete. To kako einai oti den exoun skopo na fygoune gia deka meres akoma toulaxiston oso kai an prospa8o me ton tropo mou na tous kanw na katalaboun:( ti 8a kanw mmt??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΡΕ ΣΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ?

ΕΓΩ ΣΤΟ 2ο ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ!! ΚΑΛΗ ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΟΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΜΩΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...!!!!!!!!! ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thouli mou makari kali mou na piasei i eyxh sou giati de me blepo kala:)

Veni mou ase o antras mou exei frikarei oso kai gw eidika meton patera tou o opoios roxalizei san teras mesimeri brady kai exoume xasei kai ton ipno mas alla einai to proto tous eggoni leei...kai katalabainei thn laxtara tous leei...kai ekanan tosa eksoda leei...kai alles tetoies xazomares! De thelw na ksanamaloso mazi tou gia xatiri tous...kai etsi de ton piezo na tous milisei. Oso gia to na tous deikso ti 8elw pistepse me to kanw me kathe eykereia eygenika kai mi alla kanoune to koroido me thn dikaiologia opos eipane ston antra mou oti eimai lexwna kai exw neyra giayto antidro etsi! Ta myala tous kai mia lira! Ouf sygxistika pali!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...