Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ 5 ΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 6

ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ

ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΗΖΕΤΑΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ

ΑΝΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΑΧ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Η ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα βγαλεις διαβατηριο στο μωρο και θα το πάρετε μαζί σας :) Ειλικρινά νομιζω ειναι η καλυτερη λυση αλλα μεχρι τοτε θα τα ξαναπουμε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου efoula μου είμαι η Ελένη και θηλάζω το μωρό μου εδώ και 6 μήνες.αυτό που έχω καταρχήν να σου πω, είναι να πάρεις ένα θήλαστρο, και να βγάζεις ότι γάλα σου περισεύει, και ώρες που το μωρό δεν τρώει, αυτό το γάλα μπορεις να το φυλάξεις στην κατάψυξη γΙΑ 6 μήνες σε ειδικά αποστειρωμένα σακουλάκια. είναι ωραία λύση για όταν βγαίνετε απο το σπίτι και δε μπορείς να θηλάσεις. Αυτό το γάλα θα μπορεί να το΄δίνει η μαμά σου στο μωρό όταν πας το ταξίδι σου ώστε να μη χρειαστεί να του δώσεις ξένο.Αρκεί να έχεις το χρόνο να μαζέψεις αρκετο για τις 5 μέρες.Τώρα για τον καιρό που θαέίσαι στο ταξίδι θα πρέπει να βγάζεις το γάλα περίπου τις ώρες που θα έτρωγε το μωρό για να μην λιγοστέψει το γάλα σου, αν και 5 μέρες δεν είναι και κανένα τρομερό διαστημα. Να πηγαίνεις στις τουαλέτες των cafe και εστιατορίων και θα το βγάζεις με το θήλαστρο (με μπαταρίες φυσικά.όσο για το μπουκάλι βγάλτο με θήλαστρο πάλι και βάλτο στο μπουκάλι να το πιει για να συνηθίσει, κάνε το μια φορά καθε δυο μέρες και σιγά σιγά θα το μάθει. Εγώ το κάνω έτσι γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός βγαίνουμε συχνά έξω κιέτσι το πίνει απο το μπουκάλι.Αχ συγνώμη για την μεγάλη μου απάντηση ελπίζω να μη σε κούρασα, οτι άλλο θέλεις με ρωτάς, αν και υπάρχουν πολύ πιο έμπειρα κορίτσια που μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ

ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΠΑΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Elenimag ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΠΜ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Εφη μου κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια,η καλυτερη λυση ειναι να το παρεις μαζι σου το μωρακι σου,θα περασετε μια χαρα οι τρεις σας εκει και δεν θαχεις το μυαλο σου συνεχεια πισω αν στο κρατησει η μαμα σου!Σκεφτειτε κι αυτην την εκδοχη!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια και απο μενα

πριν δεκα μερες πηγα με τον αντρα μου βερολινο για 3 μερες και αφησαμε την μικρη 4μισι μηνων στην μητερα μου και στον πατερα μου. δεν υπηρχε κανενα προβλημα με την διατηρηση της γαλουχιας. επισης πρεπει να σου πω οτι εφερα και γαλα πισω στην αθηνα απο αυτο που εβγαζα στο βερολινο.

αν θελεις στειλε μου πμ να σου δοσω το τηλεφωνο μου και να σου απαντησω σε οτι αποριες μπορει να εχεις

και εγω μεχρι την τελευταια στιγμη που ημουνα στην πορτα ετοιμη για να φυγω σκεφτομουνα μηπως επρεπε να παρουμε και το μωρο μαζι, αλλα και εμενα ο αντρας μου δεν το συζητουσε, ταλαιπωρια πιο πολυ, έλεγε καλύτερα να μην παμε!

μπορω να σε βοηθησω και να σου πω για την δικη μου εμπειρια και απο εκει και περα εσυ παιρνεις τις αποφασεις σου. να ξερεις οτι πριν αποφασισουμε να φυγουμε μιλησα και με φιλες ψυχολογους και με συμβουλεψαν.

εμεις παντως περασαμε πολυ όμορφα, φλερτάραμε, γελάσαμε, αιστανθηκαμε ζευγάρι, φυσικα ελειπε το παιδι και στους δυο παααρα πολυ αλλα και αυτο που αποκομισαμε ηταν εξισου σημαντικο.

απαραιτητη προυποθεση ειναι παντως , να το ξερεις, το μωρο να μεινει στο σπιτι που μενετε και να ερθουνε εκει οι παππουδες, να μην αλλάξει χώρο δηλαδή. επίσης πριν φύγετε να εχει εξοικειωθει πολύ μαζί τους σε όλες τισ δραστηριότητες οπως πχ μπανιο κτλ

στειλε μου πμ πιστευω οτι μπορω να σε βοηθησω !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιο ζορικο θα ειναι να εχεις θηλαστρο και να βγαζεις γαλα. Ασε που το μυαλο σου θα ειναι συνεχεια στο μωρο. Αξιζει να το παρετε μαζι. Θα περασετε ομορφα σαν οικογενεια.

Οσο η μεγαλη μου κορη ηταν βρεφος καναμε τα εξης ταξιδια:

2 μηνων: Αθηνα, θηλαζα

3,5 μηνων: Λουξεμβουργο, θηλαζα

4 μηνων: Δρεσδη, θηλαζα

5 μηνων: Αθηνα - Σιφνο, θηλαζα

8 μηνων: Αθηνα - Λιμνη Πλαστηρα

10 μηνων: Ρωμη

12 μηνων: Παρισι

Σιγουρα εχω ξεχασει και καμια Αθηνα αλλα το θεμα ειναι οτι οσο θηλαζα ηταν πιο ευκολο το ταξιδι με το παιδι.

Τωρα με τη μικρη:

2 και 3 μηνων: Αθηνα

5 μηνων: Λουξεμβουργο - Παρισι - Eurodisney (σε 2 εβδομαδες)

Οι διακοπες με τα παιδια μπορουν να γινουν πολυ ομορφες αν ειστε εσεις χαλαροι και φροντιζετε να μην αλλαξει το μωρο το προγραμμα του. Εγω ηθελα να κανουμε το ταξιδι τωρα που ειναι 5 μηνων και δεν εχουμε τροφες ακομα. Οποτε τη βαζω στο στηθος και ειναι ολα καλα.

Εσεις θα αποφασισετε. Αν κοψεις τον θηλασμο για να πας ΤΩΡΑ Λονδινο εισαι βέβαιη οτι δεν θα το μετανοιωσεις και οτι θα περασεις καλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και κατι αλλο

εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να οργανωσεις τα πραγματα ετσι ωστε να ειναι ολα τελεια με το μωρο και το τι θα τρωει οσο λειπεις κτλ κτλ

θα ειναι ενα ευχαριστο διαλειμμα αλλα μονο εαν πραγματικα θελεις να πατε. αν δεν θελεις τοτε απλα θα υποφερεις στο ταξιδι. αυτο ειναι το πιο βασικο...

πιστεψε με το εψαξα πολυ πριν φυγω για αυτες τις 3 ημερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η AthinaK εχει δικιο παντως οτι ειναι μεγαλο ζορι το θηλαστρο συνεχεια τοσες μερες. εγω στο τελος το σιχαθηκα ουτε να το βλεπω δεν θελω !!!

σκεψου το παντως... το ταξιδι με ενα μωρο που θηλαζει δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο. η πιο μεγαλη μανουρα ειναι το φαι και απο αυτο εχει παντα ετοιμο διπλα του, χε χε

ε... mothercare αμα χρειαστειτε κατι απαραιτητα, εχει παντου στο Λονδινο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annamaria.b έγραψε:

και κατι αλλο

θα ειναι ενα ευχαριστο διαλειμμα αλλα μονο εαν πραγματικα θελεις να πατε. αν δεν θελεις τοτε απλα θα υποφερεις στο ταξιδι. αυτο ειναι το πιο βασικο...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑΣΤΟΙ(ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ)ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 20 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ?

ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΗ ΜΆΦΗΣΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Κ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφου σου εκανε την εκπληξη ο αντρας σου κ δεν το συζηταει να το παρετε μαζι ας το θηλασει αυτος οταν γυρισετε:laugh: :laugh: :laugh:

πλακα κανω για να μην παρεξηγηθω....

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα μια φιλη μου εκανε κατι παρομοιο , το παιδι δεν ηθελε μπουκαλι και εφερε τα πανω κατω στη διατροφη του.Τρομαξε στη κυριολεξια να το ξαναθηλασει...

Κανε αυτο που σου λενε τα κοριτσια, παρε θηλαστρο και βγαλε, ως τοτε δεν θα πινει σε τοσο συντομα χρονικα διαστηματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω γεννήσει ακόμα επομένως δεν ξέρω τι θα έκανα! Το μόνο σίγουρο που λέμε με τον σύζυγο, επειδή Γερμανία έχει τις αδερφές του που μένουν και λέμε ότι όποτε ξαναπάμε και κάθε φορά που θα πηγαίνουμε κι όχι μόνο Γερμανία.. οπουδήποτε, δεν συζητάει το ενδεχόμενο να μην πάρουμε το παιδί μαζί μας! Πάντα και παντού λέει! Είναι παιδί μας κι όπου πάνε οι γονείς πάνε και τα παιδιά!

Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς καλά! Αν δεν θες να την αφήσεις, τότε θα σου λείπει πολύ και το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις καλά! Και το γάλα να βγάζεις με το θήλαστρο θα σκέφτεσαι γιατί δεν το πίνει κατευθείαν το παιδάκι σου!

Μέχρι τότε έχεις χρόνο! Σκέψου το! Και συζήτησε το με τον άντρα σου! Δεν θεωρώ κακό να αφήσεις μια βδομάδα το παιδί, αλλά θα πρέπει να το θέλεις κι εσύ! Εγώ σ'ένα ενδεχόμενο εγκυμοσύνης πριν το γαμήλιο μου έλεγαν όλοι θα πας μετά και θ'αφήσεις το παιδί στην μαμά σου.. ούτε να το σκεφτόμουνα δεν ήθελα! Όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι την μαμά μου! Ίσα ίσα! Απλά εγώ δεν θα θέλω ν'αποχωριστώ το νινάκι μου!! Τελικά ο μπέμπης ήρθε 3 μήνες μετά το ταξίδι στην κοιλίτσα μου... και τώρα περιμένω να γεννηθεί!

Αν και θα τα ξαναπούμε σίγουρα μέχρι τότε.. εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση και για σένα και για το μωρό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dallia έγραψε:

επειδή Γερμανία έχει τις αδερφές του που μένουν και λέμε ότι όποτε ξαναπάμε και κάθε φορά που θα πηγαίνουμε κι όχι μόνο Γερμανία..

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ

ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΗ

Αν και θα τα ξαναπούμε σίγουρα μέχρι τότε.. εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση και για σένα και για το μωρό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Η αλήθεια είναι όταν έχεις γνωστούς είναι καλύτερα απ'ότι σε ξενοδοχείο! Είναι πιο οικείο περιβάλλον ένα σπίτι! Αν θέλετε να γυρίσετε κιόλας την πόλη, που το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, είναι λίγο ζόρικο! Αλλά πιστεύω αν έχεις θέληση όλα γίνονται! Βέβαια παίζει ρόλο κι αν θηλάζει βράδυ! Χωρίς να ξέρω και να θέλω να το παίξω ειδικός, αν ξενυχτάτε ακόμα όχι μόνο δεν θα ευχαριστηθείς, αλλά θα κουραστείς και πολύ περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eisai polu tuxeri pou thulazeis,sou lunei ta xeria,ennoeitai oti tha tin pareis mazi sou,k o dikos mou thelei taksidaki monoi mas alla ego tou leo san oikogeneia,dil oi ksenoi pou erxontai ellada k kouvalane ta mora tous kaluteroi apo mas einai,afto einai sunitheia elliniki na afinoume ta paidia stous goneis mas,ego tou eipa opou pame mazi k to moro,k na fantasteis oti ego tha kouvalao k aposteiroti k vrastira k mpimpero k thermos k tin proika olakeri,esu tsoup to moro sto stithos k telos,k min ksexnas sto eksoteriko den theoroun ntropi ton thulasmo opos edo pou ama tolmiseis na valeis to moro sto stithos se koitane me miso mati,pairneis mia pana ti rixneis diakritika apo pano k tin thulazeis opou k na eisai...kala na perasete!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΝΤΑΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ

savropinguinos ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ?ΜΑΛΛΟΝ

ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι,ότι είναι πιο εύκολο να πας στο Λονδίνο με μωρό από το να πας στην Καλαμάτα.Το κακό είναι ότι στο Λονδίνο βρέχει πολύ συχνά,και εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι,σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.Εδώ ψιλόβροχο ρίχνει και αναβάλλουμε την έξοδο.Μην κοιτας την Αthinak που μένει στοΒερολίνο και είναι συνηθισμένη -φαντάζομαι-στο να βγαινει με τα παιδιά της,ότι καιρό και αν έχει.Στο εξωτερικό βλέπεις τα καροτσακια με τα μωρακια καλυμμένα με ναυλον, έξω,χειμώνα-καλοκαιρι, βρέξει-χιονίσει.Γι'αυτό αν πάρετε την μπεμπούλα σας μαζί θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για ολα.Γιατί σίγουρα δεν πάτε για να κλειστείτε σε ένα ξενοδοχείο.Πάντως όπως και να πάτε Καλο Ταξιδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efoula k go tha sou elega na to pareis mazi..pantos elenkse an to thelei to mpoukali mi ti patiseis...

giati ego eixa na doso kana 2 mino k tora oute thelei na to dei...

fisika me to dikou mou gala enooo...

alla de thelei me tipota mpoukali...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δε εχω την επιλογη να αφησω καπου τα παιδια, αλλα ουτε και το θελω. Το καλοκαιρι που μας περασε είπαμε να παμε 5 μέρες μόνοι μας διακοπές στη Μήλο αλλά με είχε πιάσει τόσο μεγάλη στεναχώρια όσο πλησίαζαν οι μέρες και στο τέλος το ακυρώσαμε. Δεν αντεχα μακρια απο το μπουμπουκι μου και ας ηταν τοτε κοντά 2,5 ετων.

Στα ταξίδια μας δεν ήμασταν πάντα χαλαροί. Μας είχαν τύχει διάφορα αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Στο Λονδίνο είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε βροχη. Οπως και εσείς δεν θα κυκλοφορείτε χωρίς ομπρέλα, έτσι και το μωρό θα έχει στο καρότσι του το αδιάβροχο. Άλλωστε απο μόνοι σας θα φροντίσετε να μην είστε πολλή ώρα έξω όταν δεν έχει καλό καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε στο ξενοδοχειο κλεισμένοι!

Εμείς γενικότερα δεν βγαίνουμε για ξενύχτι. Οπότε όταν είμαστε σε μια ξένη πόλη ξεσκιζόμαστε στο περπάτημα. Το καημένο το καρότσι εχει κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα! Μετά το βράδυ αράζουμε στο ξενοδοχείο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αθηνα το ξερουμε για το λονδινο και για αυτο ο αντρας μου δεν θελει να τη παρουμε και θα ταλαιπωρηθει πολυ το μωρο

εννοειτε και εμεις γενικα δεν ειμαστε του ξενυχτιου ποσο μαλλον σε ξενη χωρα

παμε για τουρισμο και το βραδυ απο νωρις για υπνο

αχ δεν ξερω

ειμαι σε διλλημα

θα δω

σας ευχαριστω παντως ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efoula mou an thelame tin usixia mas den tha kaname paidia...opos leo tou antra mou otan thelei na tin afisoume stin pethera mou gia kana diimero na pame kapou "ta paidia einai dika mas,ta kaname gia na ta megalosoume emeis oxi oi alloi,k oti sunepagetai me ton erxomo enos paidiou tha to upomeinoume stoika"...oson afora kapoia fili pou leei gia tis kairikes sunthikes exo na po oti i mpoumpou mou einai 3 1/2 minon tin exo vgalei ekso me vroxi touloumi,kruo ,aera ,zesti ,to karotsi mas exei ola ta comfort,podosako naulon k ta loipa,alli elliniki nootropia na kratame ta paidia mas mesa na min arrostisoun...18 imeron alonizame me 0 vathmous kelsiou...epeidi k ego eimai eksartimeni apo ti mikri k den mporo na ti afiso se noiotho ,ego skeftomai na pao ameriki to kalokairi me to moro k to mono pou me provlimatizei einai pos tha peraso ti skoni to gala apo ton elegxo kathoti apagorevontai ta trofima xaxa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια είναι ότι στην Ελλάδα φροντιζουν οι γονεις να σε περιορισουν μολις κάνεις παιδια. Θετουν τρελους κανόνες για το τι πρεπει να κάνεις και κυρίως με το τι δεν πρέπει να κάνεις. Τρελές καταστάσεις.

Μη το βγάλεις έξω έχει κρύο, μη γιατί έχει ζέστη, μη γιατί φυσάει, μη γιατί φτερνίστηκε και δεν ξερω τι αλλο! Πωπωπω... με είχε φάει η κλεισούρα όσο ήταν η μητέρα μου εδω. Αμ το άλλο; Λιγο πριν με πιάσουν οι πόνοι της γέννας είχα πάει με τη μεγάλη μου κόρη στο πάρκο να φτιάξουμε χιονάνθρωπο. "ΜΗΗΗΗΗΗ! Τι κάνεις;;; Τρελάθηκες; Σκύβεις;;;;" "Τι θα πάθω βρε μάνα; Θα γεννήσω; Αυτό δεν θέλουμε όλοι;;;". Τον χιονάνθρωπο τον έφτιαξα και 8 ώρες μετά ήμουν στο νοσοκομείο για να γεννησω!!! χιχιχι!

Πισω στα δικά μας! Το παιδι δεν ταλαιπωρείται. Ούτε ο άντρας σου. Εσυ και μόνο εσύ. Αν είσαι χαλαρή και το χειριστείς το μωρο σαν ατομο της παρεας σας θα περάσετε όλοι όμορφα. Πιο πολυ θα ταλαιπωρηθει το μωρο αν ειναι μακρια σου. Παρε και ένα μαρσιπο και βουρ για περιπατο!

Στο αεροδρομιο με ρωτησαν αν εχω υγρο σε μεγαλη ποσοτητα και με επιασε νευρικο γελιο. Αντε να πω στον γερμανο και να καταλαβει οτι κανω πλακα οτι εχω 2 στηθη ΓΕΜΑΤΑ εκρηκτικο γαλα!!!!

Οταν προκειται για παιδια στα αεροδρομια δεν λενε τιποτα ουτε για τα υγρα ουτε για τα τροφιμα. Ουτε για φαρμακα. Δεν υπαρχει προβλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AthinaK έγραψε:

Η αληθεια είναι ότι στην Ελλάδα φροντιζουν οι γονεις να σε περιορισουν μολις κάνεις παιδια. Θετουν τρελους κανόνες για το τι πρεπει να κάνεις και κυρίως με το τι δεν πρέπει να κάνεις. Τρελές καταστάσεις.

Μη το βγάλεις έξω έχει κρύο, μη γιατί έχει ζέστη, μη γιατί φυσάει, μη γιατί φτερνίστηκε και δεν ξερω τι αλλο! Πωπωπω... με είχε φάει η κλεισούρα όσο ήταν η μητέρα μου εδω. Αμ το άλλο; Λιγο πριν με πιάσουν οι πόνοι της γέννας είχα πάει με τη μεγάλη μου κόρη στο πάρκο να φτιάξουμε χιονάνθρωπο. "ΜΗΗΗΗΗΗ! Τι κάνεις;;; Τρελάθηκες; Σκύβεις;;;;" "Τι θα πάθω βρε μάνα; Θα γεννήσω; Αυτό δεν θέλουμε όλοι;;;". Τον χιονάνθρωπο τον έφτιαξα και 8 ώρες μετά ήμουν στο νοσοκομείο για να γεννησω!!! χιχιχι!

η αληθεια ειναι αυτη

δεν τους το εχουμε πει ακομα

οταν θα φευγουμε με τις βαλιτσες στο χερι

βασικα οι γονεις μου το ξερουν αλλα για το μωρο τους ειπα οτι το σκεφτομαστε

τα πεθερικα μου θα παθουν απο 20 εγκεφαλικα :laugh:

:laugh:

οταν ημουν εγκυος πηγαμε και κερκυρα και πηλιο και περασαμε τελεια

οταν τους το λεγαμε και τι δεν ακουγαμε

αλλα απο τι μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν

λογαριασμο δεν δινω σε κανεναν

κουμαντο στην οικογενεια τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

efoula mou an thelame tin usixia mas den tha kaname paidia...opos leo tou antra mou otan thelei na tin afisoume stin pethera mou gia kana diimero na pame kapou "ta paidia einai dika mas,ta kaname gia na ta megalosoume emeis oxi oi alloi,k oti sunepagetai me ton erxomo enos paidiou tha to upomeinoume stoika"...oson afora kapoia fili pou leei gia tis kairikes sunthikes exo na po oti i mpoumpou mou einai 3 1/2 minon tin exo vgalei ekso me vroxi touloumi,kruo ,aera ,zesti ,to karotsi mas exei ola ta comfort,podosako naulon k ta loipa,alli elliniki nootropia na kratame ta paidia mas mesa na min arrostisoun...18 imeron alonizame me 0 vathmous kelsiou...epeidi k ego eimai eksartimeni apo ti mikri k den mporo na ti afiso se noiotho ,ego skeftomai na pao ameriki to kalokairi me to moro k to mono pou me provlimatizei einai pos tha peraso ti skoni to gala apo ton elegxo kathoti apagorevontai ta trofima xaxa

ακριβως ετσι ειμαι και εγω

μιλαμε ουτε λεπτο δεν μπορω μακρυα της

μπορει να κουραζομαι γιατι εχει πονακια τωρα και κλαει ολη μερα

αλλα τσατιζομαι και μονο που μου λενε δωσε το σε εμας το παιδι να ηρεμησει και αυτο και εσυ και μετα θα στο δωσουμε

οχι να λειψω τοσες μερς

ο αντρας μου βασικα πιο πολυ για το παιδι λεει να μην ταλαιπωρηθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...