Μετάβαση σε περιεχόμενο

τη βοηθεια σας


Recommended Posts

και πάλι θα ζητήσω τις πολύτιμες γνώμες και βοήθειες σας. ίσως φταίει η αυπνήα και η κούραση και τα νεύρα που έχω σήμερα αλλά έχει κολλήσει σε κάτι το μυαλό μου κορίτσια...θηλάζω τη μικρή αποκλειστικά και εδώ και δυο μέρες η ζυγαριά εχει κολλήσει στο 3750...ουτε ενα γραμμάριο πιο πάνω..:( εντωμεταξύ δυο τρια γεύματα τα έχει σταματήσει στο 5λεπτο και μετά η που κοιμάται στο στήθος ή που θα πιπιλάει απλά ή που απλά θα κλαίει...σαραντηζουμε την παρασκευή και καπου διαβαζα οτι τα μωρακια ενους μεχρι τριών μηνών πίνουν 120-150 γραμμάρια γάλα σε κάθε γεύμα..θεωρώ αδύνατο (δεν ξέρω θελω τα φωτα σας) να εχει τοσο γαλα το καθε στηθος καθε 2-3 ωρες και ανησυχω μηπως το μικρούλη μου δεν χορταίνει ή κάτι αλλο παει στραβά...α! σαν να μην εφταναν ολα αυτα , ενω καθε πρωι νιωθω το στηθος βαρυ κ ασηκωτο και τρεχει το γαλα αφθονο ( δεν το προλαβαινα αλλες φορες μεχρι και...κατω ετρεχε!) σημερα ηταν πως να το πω τζουφιο...πολυ χαλαρο και φυσικα δεν ετρεχε ουτε σταγονα...εβαλα τη μικρη στο στηθος δεν ξερω ποσο ειχε ομως για να πιει...τι παει στραβα βρε κορίτσια...?

γιατί νιώθω τοσο ανίκανη να ειμαι καλη μανα ξαφνικα.. ???:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν ηρεμησε ! Τι πραγματα ειναι αυτα που λες ?!

Λοιπον .... Το μωρο δεν το ζυγίζουμε καθε μερα . Για τις πρωτες 40 μερες καθε εβδομάδα ζυγισμα ειναι υπεραρκετό !

Καθημερινά μετράμε πανες ! Πρεπει να εχουμε 6 βρεγμένες πάνες την ημερα απο δω και περα !

Μην διαβάζεις πραγματα που δεν σε αφορουν !

Το στηθος απο δω και περα δεν θα ειναι τοσο βαρύ και ασήκωτο . Ρυθμιζεται η παραγωγή και θα εχεις οσο γάλα θελει το μωρο :) Τι θα πει ποσο ειχε να πιει ???? Το γαλα παραγεται την ωρα που θηλάζει το μωρο . Οσο ηθελε τοσο ηπιε !

Γενικα , βλεπω οτι εχεις αγχωθει χωρις λογο και αιτια .... Ηρεμησε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηρέμησε κορίτσι μου δεν χρειάζεται να ανυσηχείς, το μωρό σου τρώει κανονικότατα όσο για το βάρος δεν χρειάζεται να το ζυγίζεις καθε μέρα, δε φσίνεται απο κει αν έχει φάει ή όχι.το μωρό σου αν κοιμάται ύσηχο και κανονικά πάει να πεί ότι έχει χορτάσει, αν πεινάνε είναι πολύ ανύσηχα. όσο για το στήθος σου δεν χρειάζεται να είναι πρησμένο για να δεις ότι έχει γάλα, το στήθος σου ρυθμίζει τα γεύνατα του μωρόυ και παραγει αυτό που θέλει το μωρό σου να φάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marga mou kalispera agapi mou...

Min anisixeis kali mou...

Iremise ligaki...

Kai auto pou diavases den isxi gia ola ta mwrakia...

Mia xara einai to mwraki sou agapi mou...

Oso gia to zugisma,,,

Min to zugizeis sunexeia to paidi...

mia fora ton mina einai kala...

Ekei tha vlepeis diafora...

Filia apo mena...

Kai o theoullis mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσάκια μου να στε καλά, με ηρεμήσατε...κοιμήθηκα και μιση ωςρίτσα και αισθάνομαι καλύτερα..δηλαδή τα μωράκια απ το στήθος τρώνε όσο θέλουν και δεν μπορούμε να μετρήσουμε γραμμάρια και ποσότητες, έτσι? και αν το στηθος δεν πρηζεται για να εχει γαλα, πως καταλαβαίνουμε πως αδειασε και το μπεμπέ εφαγε? ποση ώρα να την αφηνω? κανα 20λεπτάκι ειναι καλα? όσο για το ζύγισμα έχετε δίκιο μ ειχε πιάσει εμμονη με τα γραμμάρια, πρεπει να το κάνω κάθε βδομάδα μάλλον..Lala μου να σε ρωτήσω, στις βρεγμένες πανες υπολογίζω και τα τσισάκια που κάνει οταν την εχω αλλάξει? πάνω που παω να της βάλω καινούργια πάνα...νααααα κ αλλα :blush: κατουλαει την μανούλα !η αλήθεια ειναι οτι δεν τις εχω μετρησει αλλα πρεπει να ναι τόσες, μπορεί και παραπανω!

Όσο αφορά τα γεύματα, να κρατάω ωράριο δηλαδη καθε 3 ωρες ας πουμε? υπαρχουν φορες που κλαιει στο μισαωρο, δεν ξερω τι να την κανω, την βαζω στο στηθος ηρεμει λιγο και μετα απο μιση ωρα παλι τα ίδια κτλ κτλ...και έτσι χανω κ εγώ τον μπούσουλα και δεν ξερω τι τρωει και ποτε...επίσης 2-3 βράδυα τωρα τελευταία μου κοιμάται απο τις 12.30 μέχρι τις 5.30, 6.30 και μια φορά μέχρι και τις 7.3ο! Ο παιδίατρος μου είπε να μην την ξυπνάω, αν πεινάει θα κλάψει...ποια και η δικιά σας γνωμη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...