Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...........

ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.....:angry:

ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ???????????ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ!!!!!!!!:woohoo: :P

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Ε????????:unsure:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Falassarna μου μπορεις να βαλεις ταμπλετα αρκει να ειναι μακρια απο το δωματιο και να αφησεις ενα παραθυρο ανοιχτο.Μια αλλη καλη λυση ειναι να βαλεις σιτες στα παραθυρα.Κοστιζει αλλα το κανεις μια φορα και ησυχαζεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ εντομοαπωθητικό βάζω..υγρό ή ταμπλέτα. Αφήνω όμως και ΄λιγο το παράθυρο ανοιχτό και δεν το έχω στο δωμάτιο του μικρού. ΕΠίσης έχω σήτες. Η κουνουπιέρα πως σου φαίνεται;;; Εϊχα κάποτε μια πάνω από το κρεβάτι μου και έδινε μια πολύ όμορφη αίσθηση πριγκιπικού κρεβατιού!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

falassarna εγώ το καλοκαίρι που μας πέρασε διαπίστωσα στο εξοχικό μου οτι τα κουνούπια έχουν γίνει πολύ...ανθεκτικά στα εντομοαπωθητικά!:( Πιστευω πως δεν μπορείς να το γλιτώσεις 100% γιατί όλο και κάποια πόρτα θα ανοίξει.Οπότε οι σίτες στα παράθυρα και ίσως κάποια κουνουπιέρα θα τα μειώσουν αρκετά;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στο δωματιο του μπεμπη εχω υγρο εντομοαπωθητικο ειναι μακρια απο το κρεβατι του και εχω και το παραθυρο ανοικτο βεβαια εχω και σιτες στις μπαλκονοπορτες οποτε κατι γλυτωνω και απο εκει αλλα στο δικο μου το δωματιο ολο λεω οτι θα βαλω και ολο το ξεχναω η τεμπελα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι μια ηλεκτρονικη συσκευη για τα κουνουπια που τα καιει με μια λαμπα αλλα κανει λιγο θορυβο καθε φορα που καιγεται ενα κουνουπι

και τα κερια σιτρονελας:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΗΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΡΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΨΕΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΡΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυκλοφορούν στο εμπόριο αλοιφές που απωθούν τα κουνούπια αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι υποαλλεργικές και κάνει να αλοιφόμαστε με αυτές. Νομίζω ότι υπάρχουν και παιδικές. Μια καλή και φυσική λύση είναι να πάρεις από κάποιο κατάστημα με βότανα, αιθέριο έλαιο λεβάντας και να το καίς στα ειδικά σκεύη που υπάρχουν. Λίγες σταγόνες αρκούν! Πρέπει όμως να το έχεις απ' την εξωτερική μεριά του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας γιατί μυρίζει έντονα. Επίσης μπορείς να πάρεις απο γεωπόνο ένα ειδικό φάρμακο που υπάρχει και με ψεκαστήρα να ψεκάσεις όλους τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού. Εκτός απ' τα κουνούπια, απωθεί και τις μύγες. Κι εμείς μένουμε στην εξοχή και έχουμε πρόβλημα με τα κουνούπια!!Οι ταμπλέτες δε κάνουν τίποτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τις συσκευές με το υγρό μπορείς να τις χρησιμοποιείς άφοβα. Μας το έχει πει ο παιδίατρος. Στον διάδρομο που είναι τα υπνοδωμάτια μπορείς να βάλεις την συσκευή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή κι εμείς μένουμε στην εξοχή κ έχουμε πάρα πολλά κουνούπια, για την μικρή χρησιμοποιώ την Crilen της Frezyderm, βάζω κι εγώ απο αυτή. Μία πολύ καλή κ οικολογική λύση είναι ο ελληνικός καφές, θα βάλεις σέ ένα αλουμινόχαρτο λίγο ελληνικό καφέ κ θα τον βάλεις φωτιά, κ επίσης αν έχεις μεγάλο μπαλκόνι, υπάρχουν φυτά που απωθούν τα κουνούπια, ο βασιλικος για πχ. Σ'εμάς πάντως πιάνει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

apoti kserw yparxoun kai kapoies siskeues pou mpenoun sthn mpriza kai kanoun enan yperixitiko thoribo pou ta dioxnei .

autes den kanou?

Αφροδιτη εσυ εχεις τετοια συσκευη?Κανει δουλεια????Πηρα ενα φωτακι για το δωματιο της μπεμπας που καινει κ αυτον τον ηχο για να διωχνει τα κουνουπια...Αναρωτιεμαι...Θα αρκει????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για την μικρή χρησιμοποιώ την Crilen της Frezyderm

Την ίδια χρησιμοποιώ και εγώ, μου τη σύστησε ο παιδίατρος! Βάζω από το γαλάκτωμα λίγο πάνω σ'ένα σημείο στα ρουχαλάκια της και το βράδυ έξω από την κούνια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κουνούπι ούτε για δείγμα! Και για εμάς είναι καλή! Υπάρχουν και αυτοκόλλητα για παιδάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι οι σύτες στα παράθυρα και στις πόρτες έτσι δεν μπαίνουν και μύγες και διάφορα άλλα ζωήφια, εμείς δώξα τω Θεό έχουμε πολλά από αυτά γιατί έχουμε δέντρα και γρασίδι και κάθε βράδυ ελέγχω τον χώρο των παιδιών και την κρεββατοκάμαρα και ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λέει ότι και αυτά θέλουν να ζήσουν, ναι αλλά όχι μαζί με μας, απαντώ!!!

Τώρα για το μπαλκόνι καλές είναι και οι λάμπες που ελκύουν τα κουνούπια και τα καίνε μπζζζζζ!!!

άντε και καλό καλοκαίρι... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια και εγω το ιδιο προβλημα εχω..

αλλα δεν μπορουμε να βαλουμε σιτες..ειναι ετσι τα κουφωματα που δεν χωρανε..

βρηκα ομως στο super market σιτα με αυτοκολητο τουλαχιστον να το βαλω στο δωματιο της μικρης..

και να ηταν μονο τα κονουπια βεβαια καλα θα ηταν... σφιγκες μελισσες..μεγαλη υποθεση οι σιτες πραγματικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

Αφροδιτη εσυ εχεις τετοια συσκευη?Κανει δουλεια????Πηρα ενα φωτακι για το δωματιο της μπεμπας που καινει κ αυτον τον ηχο για να διωχνει τα κουνουπια...Αναρωτιεμαι...Θα αρκει????[/quote:2tk56c9j]

oxi den exw parei alla malon tha parw gati den thelw tipota alo ximiko kanei den kanei .ase pou pisteuw oti ta kounoupia mastouronoun pia mayta ta ximika kai apla anebenei to kefi tous :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

euxome na kanei douleia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εμάς τα κουνούπια μας είναι εκπαιδευμένα και αθάνατα :) :) :) Δεν τα σκιάζει φοβέρα καμιά :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aγχώνομαι φέτος περισσότερο. Πέρυσι ο Χρήστος μου κοιμόταν στο κρεβατάκι του, που είχα κουνουπιέρα και ας πούμε πως τον φύλαξα στον ύπνο. Φέτος κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι και φοβάμαι να βάλω στο δωμάτιό του εντομοαπωθητικό.

Η γιατρός μου είπε ότι μπορώ να βάλω αντομ/κό στο διάδρομο κοντά στο δωμάτιο και με ανάκληση το παράθυρο στο δωμάτιό του, όμως έχει ακόμα υγρασία και κρύο σε εμάς τα πρωινά -και δεν μπορώ να το κάνω, άσε που τα δικά μας κουνούπια είναι όπως είπα πονηρά και παντός καιρού και φαρμάκου:angry: :angry: :angry: :silly: . Φυσικά να πω, πως έχουμε σήτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες τους σπιτιού και έχουμε δοκιμάσει όλα τα εντομ/κά προϊόντα.

Τα απογεύματα και εγώ του βάζω Frezyderm και ευτυχώς κάνει καλή δουλειά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...