Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσαρες ξερω πως ειναι Κυριακη και λιγες θα μπειτε στο σαιτ ομως....Πρεπει σιγα-σιγα να οργανωθουμε!Γαμοι-βαφτισεις στο φουλ και νομιζω καλυτερα να κλεισουμε μια ημερομηνια!!!!

Η Μουσσα ερχεται την Παρασκευη,οποτε η συναντηση θα γινει Σαββατο 30/05(πρωι ή απογευμα) ή Κυριακη 31/05 (πρωι-αφου απογευμα θα φυγει το κοριτσι μας!).

Προσωπικα δεν μπορω Σαββατο απογευμα(γαμο-βαφτιση!).... Και ενω συνηθως δεν θελω Κυριακες,αυτη τη φορα ΦΥΣΙΚΑ και θα μπορεσω!!!!!

Πειτε και τις δικες σας προτασεις και να δουμε τι θα αποφασισει η πλειοψηφια!!!!!

Επισης για το ΠΟΥ!!!!Για πειτε καμια ιδεα!!!!

:):):)

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ??????

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..ΕΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ...

ΑΝΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ Ε,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΤΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΕ???????)

Δημοσίευση

Καλως τα κοριτσακια μου τα ομορφαααααααααααα!!!!!Ανυπομονω να σας δω!Τι κανουν τα ζουζουνια σας?????

Τωρα...Σαββατο ή Κυριακη πρωι εγω ειμαι οκ....Ουφ!Αντε να βγαλουμε ακρη!χιχιχιχιχχι

Και η ιδεα για κεντρο μ'αρεσει γιατι η πολη αρχιζει να ψιλοαδειαζει ειδικα τα πρωινα της Κυριακης...Νομιζω!Ενω στο κοσμος πχ θα φαμε κινησουλα λογω Χαλικιδικης!Περιμενουμε και τα υπολοιπα ομορφοκοριτσα!!!!

Δημοσίευση

Αναστασία μου δυστυχώς για αυτό το Σαββατοκύριακο είμαι

φουλ σε γάμους και βαφτίσεις!

Σάββατο πρωί δουλεύω, Σάββατο απογευμα έχουμε γάμο,

Κυριακή πρωί βάφτιση...

Τώρα που αρχίζουν απο τη μια τα μπανάκια και απο την άλλη

οι γάμοι και οι βαφτίσεις δύσκολα να βρεθούμε όλες μαζί...:dry:

Την επόμενη φορά!!!:P

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Xα! Σας πέτυχα αυτή τη φορά! Κυριακή πρωί κέντρο πιστεύω είναι σούπερ λόγω μειωμένης κίνησης κι επειδή εγώ θα έρθω από πολύύύύ δυτικά!:P Τί ώρα? Κατά τις 11 είναι καλά?Πείτε,ε?

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

nai veni akouo akouo:woohoo: :woohoo: :woohoo:

sto cosmos pali de theletai?????

mallon tha mporeso na ertho k tis 2 meres....:P :P

Ποιες μερες βρε τεμετερον!!!!!!

Αχ απ'τον ποντο η φαμηλια μου φερμενη!

Ειπαμε ΄Η Σαββατο 'Η Κυριακη!!!!!!!

Αχ.....

Δημοσίευση

κι εγω μεσα ειμαι κοριτσια εκτος απροοπτου γιατι αυτον τον καιρο δουλευουμε και Σαββατα και Κυριακες αν εχει κανονιστει!Φυσικα εννοειται πως δεν θαθελα με τιποτα να τη χασω αυτην την συναντηση λογω Μουσσας που ερχεται απο Αθηνα,επισης εχω καιρο να σας δω και σας επιθυμησα...ατιμουτσικα:P πιστευω λοιπον να τα πουμε απο κοντα!Για το μερος οπου θελετε εσεις;):kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Πολύ δύσκολο το κόβω... Το Σάββατο έχουμε γάμο μαζί με βάπτιση και Την Κυριακή πρώϊ έχουμε άλλες 2 βαπτίσεις. Αποκλείεται να μπορέσω. Κρίμα έρχεται και η moussa και ήθελα να την γνωρίσω. :(

Δημοσίευση

Βρε θηρίαααααα:P :P

για πότε ανεβάσατε θέμα, για πότε οργανωθήκατε , ούτε που ας πήρα χαμπάρι...:lol: :lol:

Εμένα μάλλον θα με βολευε πιο πολύ Σαββατο πρωί.Σαββατο απογευμα δε μπορούμε, γιατί εχει πάρτυ η κολλητή της Μαγδας.B)

Κυριακή εχει πέσει ιδέα να πάμε εκδρομούλα αλλά δεν ειναι σιγουρο ακόμα...

Αντε αντε να το πιούμε το καφεδάκι μας όμως!!!:silly: :silly:

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Lenaki moy mhn moy stenaxwriese ka8oloy.Twra poy gennhsa kai ksepetaxtike h mikroyla moy olo sthn 8esalonikh POY LATREYW 8a eimai.allwste se perimenw sta bafthsia ths mikrhs moy opwsdhpote :) .

Πολύ χαίρομαι που θα μας έρχεσαι τακτικά! Όσο για την βάπτιση με τιμά ιδιαιτέρως η πρόσκληση!!! :blush:

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου εγώ εκτός απροόπτου(έχουμε τη μετακόμιση και δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση μέχρι τότε) θα μπορέσω...δεν έχω ούτε γάμο όυτε βαφτίσια...χιχιχι

περιμένω νεότερα για μέρα και ώρα και θα σας ενημερώσω!!!φιλάκια πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...