Μετάβαση σε περιεχόμενο

έχετε ακούσει για το Almiron Good Night?


Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα μόλις παρέλαβα κάτι κουπόνια (μου στέλνουν συνέχεια για είδη για μωράκια, μετά τη γέννα). Διάβασα λοιπόν για το γάλα της Almiron το Good Night, το οποίο λέει ότι βοηθά το μωράκι να μείνει χορτάτο περισσότερες ώρες της νύχτας και περιέχει άμυλο πατάτας και ρυζάλευρο. Εγώ δίνω στα κοριτσάκια μου το Frisolac Comfort και η παιδίατρος δεν ήθελε άλλο γάλα. Είχα ζητήσει να αλλάξουμε γάλα (από το Frisolac το απλό), διότι τα μωράκια πάθαιναν παλλινδρόμιση. Το Comfort κάπως βοήθησε δεν μπορώ να πώ. Επίσης είναι καλό και για τη δυσκιλιότητα απ'ότι μου είπε η παιδίατρος (η μία μικρούλα μου υποφέρει από δυσκιλιότητα και μάλιστα συνεχίζει και με το comfort). Να μην σας ζαλίζω, χρησιμοποιείται το Good Night της Almiron? Ξέρει καμία από σας γι'αυτό το γάλα? Μπορώ να το δίνω παράλληλα με το fRISOLAC COMFORT και συγκεκριμένα μόνο τις νύχτες ή θα προκαλέσω εντερικά στα μωράκια, γαστρεντερίτιδες και τέτοια? Σίγουρα θα ρωτήσω και τη γιατρό γι'αυτό, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου αρνηθεί. Όλα αυτά, γιατί ψάχνω μία λύση να ξεκουραζόμαστε όλοι τα βράδια...... Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agaph mou den exw idea ,alla pisteuw oti to Good Night tha einai pio "bari" gala gia na mhn xoneyete eykola kai na krataei to stomaxaki gemato .tora esy ksereis an ayto pou dineis tora einai bari gala gia na mhn exoun anagoges .h paidiatros kai egw pisteuw oti tha arnithei(xrimatizete malon apo mia eteria!!:laugh:;) )

den kserw ti tha sou poune oi ales mamads alla den pisteuw na pathete tipota an to dokimaseis mia nyxta kai meta blepeis .

den se pernw sto laimo mou omos .....exw akousei oti poles kopeles dokimazoun pola galata gia na katalikson kapou .....tora esy ksereis .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνώ με όσα μου λές. Όμως πόσες ημέρες μπορώ να κάνω μία δοκιμή? Κι ύστερα μπορώ να δίνω και αυτό και το άλλο? Δηλαδή το good night να το δίνω μόνο τη νύχτα. Δεν ξέρω τί να κάνω με το γάλα. Φοβάμαι μήν τους προκαλέσω ζημιά, από την άλλη όμως δεν θέλω να "κολλήσω" και με ένα γιατί δεν ξέρω τελικά άν κάποιο άλλο θα τους "έρθει" καλύτερα. Τί να κάνω??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SOFOY ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΑ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΕΔΕΙΝΑ ΜΩΝΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή είναι αλήθεια ότι αυτό το γάλα τα χορταίνει για περισσότερες ώρες ? Και μπορώ να το δίνω μόνο το βράδυ ή πρέπει να πίνουν αποκλειστικά μόνον αυτό όλη την ημέρα? Επίσης για το ριζάλευρο που μου είπες, πού το βρίσκω? το προσθέτω στο γάλα? Γενικώς τί κάνει το ριζάυλευρο ? Τα χορταίνει? Μπορώ να το ανακατέψω με το γάλα που τους δίνω ήδη ? Συγνώμη βρε κορίτσια για τις τόσες ερωτήσεις μου, μα έχουμε καταντήσει να τρώνε κάθε 2 ώρες αντί να αυξήσουμε αυτό το περιβόητο 3ωρο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΕΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΦΑΓΑΚΙ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ. ΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΟΣ ΟΡΥΖΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ. ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ 2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΔΕΙΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΑΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ Η ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΟΥΠΕΣ ΑΝΤΙ ΡΥΖΙ. ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofou να σου ζήσουν τα μωράκια σου,και εγώ ρώτησα το γιατρό μου για το ALMIRON NIGHT αλλά μου είπε να μη της το δώσω.Η μπέμπα μου είναι 10 μηνών και τη θηλαζα,μέχρι και πριν 2 εβδομάδες,αλλά αδιαθέτησα και μου κόπηκε το γάλα.Η μπεμπούλα ξύπναγε τη νύχτα της έδινα από το στήθος και όλα μια χαρά,τωρα πρέπει να της φτιάχνω γάλα και δεν ξέρετε πως μου κακοφαινεται.Οσο και να πιει το βράδυ θα ξυπνησει για γάλα οπωσδήποτε.Ο γιατρός όμως ήταν κατηγορηματικός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειχα σκεφτει κι'εγω να δωσω στον μπεμπη μου αυτο το γαλα μονο βραδυ για να κοιμαται πιο ευκολα... ευτυχως αρχισε να κοιμαται απο μονος του και δεν του το εδωσα... η παιδιατρος μου ειχε πει παντως οτι θα γεμιζα το μωρο με περιττες θερμιδες... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναρωτιεμαι γιατι καποιοι γιατροι λειτουργουν με παροπιδες.Ολα τα γαλατα εχουν εγκριση να κυκλοφορουν ελευθερα εχουν τις ιδιες θρεπτικες αξιες.καποιο γαλα ταιριαζει σε ενα παιδι καποιο αλλο οχι Περισυ το καλοκαιρι ημουν στη Γερμανια εκει καποιες μαρκες δεν κυκλοφορουν πχ ΝΟΥΝΟΥ,GOLD κα

με την παιδιατρο του μικρου μου ειχε πει πως καποια γαλατα ειναι πιο βαρεια απο καποια αλλα.και στις βορειες χωρες χρησιμοποιουν τα βαρεια γαλατα almiron,aptamil κα.η παιδιατρος στη θεσσαλονικη που ειχα μου ειχα δωσει το nan nestle HA για τους κωλικους και οντως κοπηκαν μαχαιρι γενικα οι πανεπιστημιακοι κανουν ερευνες και βγαζουν καποια συμπερασματα.και εχουν διαπιστωσει πως για τους κωλικους ευθυνεται καποιες φορες το γαλα.το ειπα και στις φιλες η μια το εδωσε απο την αρχη και η αλλη αλλαξε το γαλα και κοπηκαν μαχαιρι οικωλικοι.

οποτε η αποψη μου για το Αλμιρον ειναι δωσε το στο μωρο απλα προσεξε μην ειναι δισπεπτο ολα τα γαλατα δεν ειναι ανεχτα ενα ειναι σιγουρο κακο δε θα του κανει. στη Γερμανια εχουν τα βραδινα γαλατα και στην πρωτη βρεφικη ηλικια. δε χρειαζεται να τα ξερει ολα η παιδιατρος και ιδιαιτερα αν ειναι τοσο απολυτη.εγω τη δικη μας την ακουγα ομως αφηνα πιο πολυ το ενστικτο της μανας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαρβάρα μου να σου πώ την αλήθεια γι'αυτό τον λόγο έκανα κι εγώ εδώ αυτή την ερώτηση. Γιατί καλώς ή κακώς με τα δύο μωράκια και μόνη μου, δεν μπορώ να ακούσω κατά γράμμα ότι μου λέει η παιδίατρος. Επειδή πρέπει να βρίσκω "τεχνικές" για να τα βγάζω περα και με τα δύο. Όμως επιμένω ότι φοβάμαι μήπως τους δημιουργήσω πρόβλημα με γαστρεντερίτιδα ή το εντεράκι τους κτλ. Πάντως "ψήνομαι" να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όταν λές είδες αποτέλεσμα εννοείς ότι κοιμόταν περισσότερες ώρες το βράδυ? Μπορώ να τους το δοκιμάσω τώρα που κλείνουν τον 4ο μήνα τέλος ΜαΪΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΝΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ, ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ. ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΓΕΝΗσ Ή ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ως ιατρος στο λεω και οχι εξαιτιας του γαλακτος.Μπορει να τους ειναι δισπεπτο αυτο ειναι αλλο θεμα.αν σου κανει διαρροια ή αερια ειναι απο το γαλα δεν εχεις να κανεις κατι αλλο απο το να το σταματησεις.Ως ιατρος σου λεω οτι πειραματιστηκαμε με το συζυγο μου με τον μικρο μας.μια χαρα αναπτυχθηκε.αν σου πω οτι η πρωτη γευση απο τις τροφες που του δωσαμε ηταν λιγο σκουμπρι καπνιστο ημασταν εξω και ισα που το βαλαμε στα χειλι του γλυφωταν 6 μηνων ολα αυτα το ρυζαλευρο δεν το ετρωγε και δεν τον πολυ πιεσα.οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαρβάρα μου σ' ευχαριστώ όπως και όλα τα κορίτσια. Εσένα περισσότερο γιατί με καθησύχασες και μάλλον θα το δοκιμάσω. Θα ξεκινήσω να το δίνω τα βράδια μόνο. Πιστεύω κάτι να κάνει. Δύσπευστο είναι και το frisolac comfort Που δίνω τώρα. Έτσι έχω καταλάβει. Και όσον αφορά τη διάρροια, να σου πώ, για τη μία μπεμπούλα ίσως είναι και βάλσαμο μιας και είναι τρομερά δυσκίλια. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΠΙΜΟΝΕς ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, αλλά 4 μήνες τώρα με "καίει" αυτό το θέμα με το γάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά νομίζω είχα ακούσει κάτι για αυτο το γάλα...για ακαταλληότητα εννοώ.

Ευχομαι να κάνω λάθος κάνε μια αναζήτηση στο google Μηπως σου βγάλει τίποτα ενημερωτικό ή κανενα δελτίο τύπου........

Γιατί δε μπορώ να θυμηθώ με σιγουριά και μπορεί να κάνω λάθος!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το γάλα δεν εχω να πω κατι , απλα να μην ξεχνάμε οτι στην Ελλάδα το γαλα ειναι φαρμακευτικό προιον δεν πωλειται ελευθερα στα σουπερ μαρκετ οπως στη Γερμανια .

Καλο ειναι οπως θα συμβουλευοσασταν τον γιατρο σας για τα φάρμακα ετσι να κανετε και με το γάλα .

Καλη μου Sofou καταλαβαινω πως θα χεις κουραστει πολυ με τα μικρουλάκια σου αλλα καλη μου κανε λιγο ακομα υπομονη . Μην απελπιστεις αν δεν πιασει σε σας το γαλα ...Κουραγιο !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΑΛΑ, ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια έχω τρελαθεί. Ψάχνω στο internet για πληροφορίες σχετικά με το καλύτερο γάλα, αλλά μπερδεύομαι περισσότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά ! Πειραματόζωα θα τα κάνω τα μικρά? Απ' ότι κατάλαβα το Good Night είναι για μεγαλύτερα μωράκια (εμείς κλείνουμε τον 4ο μήνα). Επίσης διάβασα και για το S26 Gold που δεν κατάλαβα ποιάς εταιρείας είναι. Το έχετε ακουστά? Λένε ότι είναι από τα καλύτερα. Άλλο ένα : το Novalac It, αυτό? Έχω απελπιστεί... Πάντως κάτι με τρώει πως το γάλα που δίνω δεν το "σηκώνουν" τα διδυμάκια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μόλις γύρισα από το φαρμακείο. Δυστυχώς δεν υπήρχε το Good Night της αλμιρον και μου συστησε η φαρμακοποιος το s26 gold. ειναι ειπε το καλυτερο. το ιδιο διαβασα και στο διαδυκτιο. το πηρα. ομως γραφει μεσα να μην το πιουν μωρα αλεργικα στη σογια. αντε βρες ακρη. απο την αλλη, απο το 3ωρο πηαγαμε στη μιαμιση ωρα.....κι αν τους δωσω παραπανω ml δεν το πινουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ, ΒΡΕ ΣΟΦΟΥ. ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΠΙΟ ΓΑΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ? ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το Frisolac Comfort θέλουν συχνό τάϊσμα. Αυτό που μου έχει πεί να πίνουν και η παιδίατρος. Τώρα το Gold φοβάμαι να το δώσω. Με έχει τρελάνει το θέμα αυτό ετσι κι αλλιώς, δεν ξέρω. Κάποιος γιατρός ειδικός στο να μας πεί τί γάλα τους "ταιριάζει" υπάρχει ? Πού να τα πάω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...