Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

17h MERA...

Featured Replies

Δημοσίευση

Pou einai to aygoulaki mou vre koritsia?? Kanw test woriksias.. simera einai h 17h mera ki akoma de mou exei deiksei thetiko.. exw arxisei na anyshxw... :(

Δημοσίευση

αγγελινα μου τι κυκλο εχεις??? πολυκυστικες εχεις???? πες μου λιγο να καταλαβω, εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι λογω πολυκυστικων μπορει να μην εχω καθε μηνα ωαριακι.. για πες μου κουκλα μου να βρουμε ακρη γιατι 17η μερα κουλο μου κανει!! μη στενοχωριεσαι καλεεεεε!!!! :) χαμογελα να βγει και το χαμογελακι στο τεστ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kiklo peripopu 30 hmerwn... pira thn gunaikologo mou twra mou eipe oti den einai kai toso aksiopista ta test kai mou eipe na parw kati xapakia CLUCOFACE miso xapaki meta to faghto kathimerina...

ouffffff... niwthw poli asxima twra...

ta kserete eseis ta xapakia ayta??

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελινα, Δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να ανησυχείς. Μπορεί σ'αυτο τον κύκλο σου να μην είχες αυγουλάκια ή να είχες και να έφυγαν νωρίτερα. Δεν τελείωσε τίποτα, εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Έρχεται καλοκαίρι και τα πράγματα θα ναι πιο εύκολα. Πόσο καιρό παρακολουθείς τα αυγουλάκια σου?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ayto to mhna mono arxisa na ta parakolouthw giati meta apo 1 misi xrono pou kanoume eleythera den exei prokipsei... egw dystyxws exw kourastei na skeftomai ...kswereis ta xapakia pou anaferw pio panw?

Δημοσίευση

Εγώ δεν τα ξέρω καθόλου αυτά τα χαπάκια, αλλά γιατί να πάρεις χαπάκια και να μην περιμένεις λίγο ακόμα. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι αρνητικα (τώρα ποιος σου μιλάει ε...) Πέρνεις serpafar?

Δημοσίευση

τα clear blue εχω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστα,σε αυτο μπορουν να σε βοηθησουν και κοριτσια που τα εχουν δοκιμασει!! εγω επερνα ενα χρονο γλικοφαζ!!!!!!!! ειναι πραγματικα χαπι που σωζει!!! ρυθμιζει απο την γλυκοζη μεχρι την ωορηξια και κατ επεκταση και την περιοδο. βοηθαει και στις κυστες. μαλλον θα το ξαναρχισω και εγω!!! γιατι μολις το εκοψα αρχισαν τα προβληματα!!! παντως σκεψου οτι το περνουν παιδια 18 χρονων και το περνουν και μεγαλοι ανθρωποι,πχ ο μπαμπας μου πουειναι 73!!!!! γιαν α του ρυθμισει την γλυκοζη. ειναι απο τα χαπια που ειναι ακινδυνα και μονο καλο κανουν!!! σκεψου οτι μπορεις να το κοψεις οποτε θελεις,και οχι σιγα σιγα οπως αλλα χαπια! εγω σωθηκα περυσι με αυτο το φαρμακακι, ειχα πολυ ασχημη καμπυλη ζαχαρου,σου λεω τρομαξα,ο γιατρος φοβηθηκε οτι θα κανω διαβητη...και μεσα σε 6 μηνες η καμπυλη μου εγινε σουπερ,και το πηρα και αλλους 6 μηνες και εφτιαξε και η περιοδος μου και ολα. καλε μη νοιωθεις ασχημα!!!!!!!! ολα τελεια θα πανε!!!!!!!! πολυκυστικες εχεις?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.