Μετάβαση σε περιεχόμενο

stroumfaki80

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της stroumfaki80

  1. Ανεζούλα, καλημέρα!! Θα μπορέσεις σε παρακαλώ να μου πεις για το γιατρό σου? Μου τον συνέστησαν μόλις χθες το απόγευμα. Έχει βοηθήσει ένα γνωστό ζευγάρι και κατάφεραν και έκαναν ένα κοριτσάκι. Εγώ φοβάμαι να πάω στο γιατρό. Από την άλλη με πονάει η κοιλιά μου και επειδή έπερνα 10 μήνες serpafar τα σταμάτησα από μόνη μου, η γιατρός είπε ότι δεν τα χρειάζομαι. Ο πρώτος που με είχε δει μου πε να μην τα σταματήσω. Έχω μπερδευτεί πολύ πραγματικά και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρώτα δεν θέλω να πονάω και δεύτερον θέλω ένα παιδάκι!!!!!!!!!!!!!! Τι να κάνω βοηθήστε!!!!!!!!
  2. Angel το ακύρωσα το ραντεβού με τον καινούριο γιατρό. Βασικά έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατί πονάει η κοιλιά μου εδώ και αρκετό καιρό και μου έχουν πει ότι είναι το έντερο μου αλλα δεν νομίζω. Χθες μίλησα με το γιατρό που μου χει δώσει αγωγή για το έντερο και μου είπε να με δει γυναικολόγος γιατί δεν μπορεί να είανι ακόμη το έντερο. Σήμερα θα πάω σ'αυτή που με παρακολουθεί το τελευταίο 3μηνο να δω τι θα μου πει. Αν και σήμερα μου πει τα ίδια θα πάω αλλού.
  3. Καλημέρα Jurgita, δεν ξερω καθόλου πόσο κάνει η εξέταση. Σήμερα θα πάω στη γυναικολόγο και θα την ρωτήσω για να την κάνω κιόλας. θα σου πω νέα το απόγευμα προς βραδάκι.
  4. Jurgita, γεια!!! στο γιατρό που πήγα μου είπε τι πρέπει να κάνουμε και να πάω στο ιατρείο του, να μου την κάνει εκείνος! Είναι καθηγητής. Το πόσο κάνει δεν το ρώτησα! Αύριο έχω ραντεβού αλλά σκέφτομαι να το ακυρώσω γιατί δεν νιώθω ακόμα έτοιμη.
  5. Koρίτσια, είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για το γιατρό Βασίλη Αθανασίου? Ξέρει κανείς για τον Σπύρο Μηλίγκο?
  6. st.roumfaki80@hotmail.com thanks!!!!!!!!!!!!!!! περιμένω να μου πεις το κέντρο!!!
  7. Έχω ξενερώσει Βάσω και φοβάμαι και πολύ κιόλας. Ο πρώτος γιατρός μου δίνει serpafar για 10 μήνες. Τίποτα. Η δεύτερη μου λέει θεωρώ ότι και να μην τα παίρνεις δεν υπάρχει θέμα. Η οποία βέβαια είναι και πιο κοντά μου. Και ο τρίτος μου λέει θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις πρώτα η μετά την επαφή μετά ο άντρας μου το σπέρμα του και μετά την υστεροσαλπιγγογραφία. Άντε να βγάλω άκρη..
  8. Κορίτσια και κάτι άλλο θέλω να σας ρωτήσω. Γνωρίζεται τον γιατρό Μηλίγκο Σπύρο?
  9. Kορίτσια καταρχήν ευχαριστώ που μου απαντήσατε!!!! Κατα δεύτερον νιώθω πολύ ηλίθια που ξεκίνησα τα serpafar χωρίς να έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές, αλλά τα πήρα μόνο γιατί δεν είχα σταθερό κύκλο. Τα χω παίξει βασικά και έχω αγχωθεί πολύ μην και έχω κάνει βλακεία. Όσο για τις εξετάσεις νόμιζα πως με το τεστ μετά την επαφή σου παίρνουν κομμάτι από την μήτρα. Έσας σας είπε ο γιατρός σας από την αρχή για τις εξετάσεις? Θα μπορούσατε να μου πείτε ποιό γιατρό επισκέφτεστε? Το mail μου είναι st.roumfaki80@hotmail.com Sas euxaristo!!!!!!!!
  10. Βάσω καλημέρα και καλή εβδομάδα, ο γιατρός μου, μου έδινε serpafar διότι δεν είχα σταθερό κύκλο. Εγώ από μόνη μου τα σταμάτησα γιατί δεν είδα ούτε αποτέλεσμα αλλά με πόναγε και συνέχεια η κοιλιά μου). Ο καινούριος γιατρός μου είπε ότι πρώτα απόλα έπρεπε να είχα κάνει κάποιες εξετάσεις όπως και ότι πρέπει να τις κάνω. Εγώ όμως είμαι αρκετά αγχωτικό και φοβιτσιάρικο άτομο και με την υστεροσαλπιγγογραφία έχω φοβηθεί πάρα πολύ!!! Πονάει??? (απάντησε μου αν ξέρεις σε παρακαλώ πολύ) και για την άλλη εξέταση με το υγρό από τον τράχηλο μπορείς να μου εξηγήσεις τι γίνεται και αν και αυτή η εξέταση πονάει? Σευχαριστώ πολύ που μου απάντησες στο πρώτο μήνυμα, θα περιμένω ..
  11. stroumfaki80

    ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

    Οχι! Λέω για τον γυναικολόγο Σ. Μηλίγκο. Τον επισκέφτηκα και μου είπε για κάποιες εξετάσεις και θέλω να μάθω αν τον ξέρει κάποια κοπέλα.
  12. Καλησπέρα, εγώ για 10 μήνες έπερνα serpafar αλλα τίποτα. Αυτό το μήνα είπα να το αφήσω και πήγα και σ'ενα άλλο γιατρό Σ. Μηλίγκος λέγεται. Μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις, να κάνω εξέταση μετά από κάποιες ώρες που θα έρθουμε σε επαφή και μετα να κάνει σπερμοδιάγραμμα ο άντρας μου και μετα υστεροσαλπιγγογραφημα. Ξέρει κάποιος το γιατρό έχει να μου πει κάτι? και για τις εξετάσεις αν τις έχει κάνει κάποιος?
  13. stroumfaki80

    ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ κ. Σ. ΜΗΛΙΓΚΟ?
  14. Καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς το γιατρό κο Μηλίγκο Σπύρο?
  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  16. Κορίτσια γειά, αν και έχω μιλήσει με κάποιες από σας, ήθελα απλά να σου πώ ότι καλύτερα θα ναι να κάνεις κάποιες ορμονικές εξετάσεις, να δείτε και μετα πριν την σπερματέγχυση υπάρχουν και άλοι τρόποι. Εμένα μου έδωσε serpafar για να έχω περισσότερα αυγουλάκια. Με παρακολουθεί από την 12η μέρα έως και την 20η και μου δίνει 3 πιθανές μέρες που θα πρέπει να ρθουμε σ'επαφή. Πιστεύω να με βοηθήσει αυτή η μέθοδος. Μετά μου είπε ότι κάνεις μια ένεση πιο συγκεκριμένα για να ρθεις σεπαφη σε 36 ώρες από την στιγμή που θα κάνεις την ένεση. Μετά αν δεν ταχεις καταφέρει προχωράς στην σπερματέγχυση. Οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να βιάζεσαι.. Και να μην αγχώνεσαι .. τι λέω τώρα... Αν θες κάτι στείλε μην.
  17. Γεια είμαι η Σοφία και εγώ παντρεμένη 2 χρόνια και δεν έχουμε ακόμα παιδάκι. Προσπαθούμε όμως .. και ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν. Εσείς?
  18. Γεια!!! Τρεχα βρε να κάνεις το τεστ. Τι θα περιμένεις? Μας έχει φάει η αγωνία!!!! Με το καλό!!! Σοφία
  19. Νομίζω πως πρέπει να περιμένεις βρε Μάρθα, τώρα σου μιλάει ο πιο αγχωμένος άνθρωπος που προσπαθεί να ηρεμήσει. Γιατί δεν περιμένεις να μιλήσεις με το γιατρό να σε παρακολουθεί για κάποιους μήνες και να βλέπει την ωορρεξία σου. Και δεν είσαι και μεγάλη.. Ξεκίνα να σε παρακολουθεί κάθε μήνα, που σ'αυτες τις μέρες που θα σε βλέπει θα σε ηρεμεί και θα σε εμψυχώνει κιόλας. Με στόχο να σου πει τις συγκεκριμένες μέρες που θα πρέπει να ρθεις σεπαφή με τον άντρα σου. Σκέψου το. Δοκίμασε το!!! Μην αφήνεις τις ελπίδες έτσι, έτσι σκέφτομαι εγώ, να εξαντλήσω ότι δυνατότητα υπάρχει.
  20. Μάρθα καλημέρα, βασικά γιατί δεν πάς στο γιατρό να σε ελέγξει για κύστες? Αν έχεις δεν είναι κάτι, φεύγουν με την περίοδο. Έγω δεν ξέρω αν κάνω καλά.. πηγαίνω στο γιατρό και βλέπει αν έχω αυγουλάκια (κάθε μήνα). Ο πρώτος γιατρός που ήμουν δεν μου το είχε αναφέρει καθόλου. Η γυναικολόγος που πηγαίνω τώρα θέλει να με βλέπει κάθε μήνα (μην θεωρήσεις για τα χρήματα.. δεν μου παίρνει) Αλλά θέλει να βλέπει πως πάω. Νομίζω πως είνια καλό αυτό. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει θα δούμε. Για δοκίμασε το και εσύ μπορεί να σε βοηθήσει.
  21. Mάρθα καλημέρα είμαι η Σοφία, παίρνω το θάρρος να σου στείλω γιατί βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς θέση με σένα και μάλλον με πάρα πολλές κοπέλες. Προσπαθώ να ηρεμήσω αν και τρώω τις φρίκες μου κλαίω κοπανιέμαι και τα παίζω, δηλαδή σκέφτομαι αρνητικά. Η γυναικολόγος μου, με παρακολουθεί τις μέρες τις ωορρεξίας μου πρότεινε να κάνω και ένεση pregnyl για να είναι πιο συγκεκριμένη η ώρα που θα σπάσουν τα αυγουλάκια και θα πρέπει να έρθω σε επαφή με τον άντρα μου. Είμαι σε δίλλυμα δεν ξέρω τι να κάνω, αν και λέω το καλοκαίρι να μην κάνω ένεση, να το δώ από Σεπτέμβρη με Οκτώβρη. Πάντως αυτο που μου λένε όλοι είναι ότι δεν πρέπει ναγχωνόμαστε και να πιεζόμαστε. Δεν ξέρω τι να πω? Πως είναι δυνατόν να μην το σκέφτομαι.......!!! Anyway, θα σε βοηθούσε πιστεύω να σκέφτεσαι πως δεν είσαι η μόνη κοπέλα. Και μην σκέφτεσαι απο τώρα για εξωσωματική πάλεψε το με απλούς τρόπους.. εκτος αν σε πιέζει η ηλικία σου..
  22. Βίλλη μου καλως ήρθες στο forum! Ηλικρινά βούρκωσα με την ιστορία σου, γενικά έχω γίνει πολύ ευαίσθητη μ'ότι έχει να κάνει με μωράκια και ειδίκά με τα μωράκια που έρχονται μετά από δυσκολίες και απογοητεύσεις. Εγω με τον άντρα μου προσπαθούμε 1,5 χρόνο αλλα ακόμα δεν έχουμε μωράκι. Ξεκίνησα τα serpafar αλλά προσπαθώ να το αφήσω λίγο από το μυαλό μου και να μην αγχώνομαι αν και η γιατρός μου είπε για μια ένεση pregnyl. Δεν τοχω αποφασίσει ακόμα.. Πάντως σου εύχομαι καλή λευτεριά και να καμαρώνεις πάντα τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου. Συγχαρητήρια!!!!!!!!
  23. Βαρβάρα τότε ο γιατρός γιατί μου ζήτησε να κάνω κολποσκόπηση και μου πήρε δείγμα?
  24. Αρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω και να παρακολουθώ. Συγνώμη που θα σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Ο γιατρός σου σου είχε απαγορεύσει να έρχεσαι σε επαφή?
  25. Μαρούλι 32, μου είπες ότι θεραπεύτηκε ο ιος μόνος του. Μου είπαν όμως ότι πάνω απο 28 χρονών ο ιος δεν απομακρύνεται από μόνος του αληθεύει αυτό? Ο σύζυγος σου τι σου είπε
×
×
  • Προσθήκη...