Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σοφουλα μου τιποτα δεν ειναι απιστευτο τελικα ε???? μονο αυτο το αγχος κανει την ζημια μακρια!!!!:laugh:

συγχαρητηριαααααααααααα να εχεις μια πολυ πολυ γλυκια εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει στον κοσμο το μωρο της ΑΓΑΠΗΣ!!!!!

Δημοσίευση

SOFIA μου, συγχαρητηρια κοπελα μου!!!:)

πολλες νεες εγκυμοσυνες, πολλες χαρμοσυνες αναγγελιες!!!:woohoo:

ποσο χαιρομαι για τα κοριτσακια μας εδω στο mammy που τοσο ποθουν ενα μωρακι!!!:)

καλη εγκυμοσυνη και με το καλο!!!:kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!! μπραβοοοοοοο σοφακι μου γλυκο!!!!!! πραγματικα μου εδωσες κουραγιο τωρα που διαβασα το ποστ σου.....ειμαι τεταρτη μερα καθυστερησης και εκανα ενα τεστ και βγηκε αρνητικο...και εγω με πολυκυστικες.... καλη εγκυμοσυνη να εχεις κουκλα μου μεσα απο τη ψυχη μου και μη φοβασαι βρε ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ SOFIA ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΟΥΔΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

Δημοσίευση

Να σου ευχηθώ και εγω με την σειρά μου καλή εγκυμοσύνη κοπέλα μου!!! Μπράβο και πράγματι το άγχος είναι ο εχθρός της σύλληψης! Είμαι νέα στο mammy, εύχομαι να φέρει και σε μένα τύχη(αν και έχω ήδη ένα παιδάκι 2 χρονών και τώρα πάμε για το δεύτερο, για να δούμε...) αλλά προς το παρόν χαίρομαι με τα τόσα ευχάριστα νέα που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες!!! Αισιοδοξία βρε κορίτσια και όλα θα πάνε καλά!!!!:)

Δημοσίευση

Σοφακι μουυυυυυ τα καταφερες τελικα γλυκια μου ειδες?:laugh: :laugh: .Θυμασε που σου ελεγα οχι ανχος?να τωρα που ηρθε το ζουζουνι σου :) .Σου ευχομε μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη και ενα υπεροχο και γερο μωρο :) .Αντε να δουμε ποτε θα τον πιουμε εκεινο τον καφε :P .Φιλια πολλλαααα

Δημοσίευση

Σοφάκι μου καλή σου ημέρα! Πολλά-πολλά συγχαρητήρια που τα καταφέρατε... ναι, ακόμη μία φορά το λέω (για να το ακούσω εγώ πρώτη!!!) το άτιμο το άγχος μας κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά! Καλή απόλαυση στην εκδρομή που λέγεται "ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ" και με το καλό ένα υγιέστατο ζουζουνάκι! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Koρίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας !!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όσες προσπαθούν, σύντομα να δούνε ένα + !!!!!

Και σε όσες είστε ήδη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Σας αγαπώ πολύ πολύ !!!

Τη Τρίτη στις 26, έχω ραντεβού στο γιατρό .. ! θα σας κρατώ ενήμερες :)

Δημοσίευση

SOFIA SINXARITIIIIIIRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) NA EXEIS MIA TELEIA EGIMOSINI K ME TO KALO NA KRATISIS STIN AGALITSA SOU TO MORAKI SOU KALI MOU

ADE K STIS YPOLOIPES ME TETOIA ORAIA NEA FILAKIA SOFIA NA PROSEXEIS TON EAFTO SOU GLIKIA MOU. MOU EDOSES POLY KOYRAGIO EISAI APO TA PALIA MELOI K ESEI K LEO MPAS K ER8EI K SE MAS PIA O PELARGOS AXX :) AMIN PANAGITSA MOU

FILAKIA SOFAKI.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παίρνεις χημειοπροφύλαξη; Δηλαδή χαμηλή δόση (το 1/3 συνήθως) αντιβιοτικού καθημερινά ως πρόληψη; Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε και αυτό το ενδεχόμενο;
    • Υπομονή είμαστε στο τέλος 🙏🏼🤭 για τις καούρες εγώ τρώω λίγο γιαούρτι το βράδυ κ με βοηθάει αλλά είναι κ στον οργανισμό. Σε καθεμία μας βοηθάνε διαφορετικά πράγματα!  ειναι πολύ θετικό να έχεις πόνους κ συσπάσεις αυτό μειώνει τον κίνδυνο για καισαρική (για αδυναμία εξέλιξης του τοκετού) άρα πάρτο θετικά 💪🏽💪🏽💪🏽 απολαύστε τις τελευταίες μέρες αλήθεια και ας φαίνεται περίεργο που το λέω γιατί σίγουρα θα σας λείψει η κοιλίτσα ❤️    
    • Προς το παρόν με βολεύει! Και μόνο που δεν έχεις όλο το βάρος στα χέρια και μπορείς να έχεις το ένα χέρι ελεύθερο νομίζω ότι βοηθάει στην καθημερινότητα. Άντε κορίτσια με το καλό οι βαφτίσεις σας!! Εμείς κάναμε ονοματοδοσία! Δεν θέλουμε να κανουμε βάφτιση . Λογικά θα κάνουμε κάποιο επίσημο τραπέζι - πάρτυ σαν γνωριμίας με συγγενείς και φίλους να γιορτάσουμε την ύπαρξη του, έτσι κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου!  Μιας κ είπατε για κιλά... Πώς είστε;; Εμένα δεν με πειράζουν τόσο τα κιλά σαν αριθμός αλλά ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΑΑΑ!!! Δεν την αντέχω άλλο!! Θα φύγει ποτέ;;; Βάζετε τίποτα για σύσφιξη κτλ;;;
    • Μακάρι να δει κορίτσι μου τι γίνεται αλλά κ να δει διαστολή ή να μην δει δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν φτάνεις ή όχι. Αρα οπλισου με πείσμα κ υπομονή κ βοήθησε τον εαυτό σου. Μπορείς τώρα να σηκώνεσαι ;; Ή πονάς; Ώστε να αρχίσεις καθίσματα, ασκήσεις περπάτημα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς άλλο! Ο μόνος τρόπος είναι να βοηθήσεις εσύ το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς αρκεί να είσαι σε θέση βέβαια!  Κ φυσικά αυτό παίζει ρόλο κ στο γεγονός ότι αν μπεις με πρόκληση να αποφύγεις την καισαρική! 🙏🏼
    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το μπουστάρισμα και τις συμβουλές σας! Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω άγχος.. ειμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για ότι μας έχει προκύψει και ξέρουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο σκοπό μας! Απλά πέφτω λίγο γιατί έρχονται όλα μαζεμένα και θέλει μια διαχείριση.. Τώρα για το θέμα της ουρολοίμωξης έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..έχω κάνει τα πάντα..πλυσιμο πριν μετα την επαφή, ούρηση πριν μετα την επαφή, συμπληρώματα με κρανμπερι-μανοζη, προβιοτικά..αρχές του μήνα που μου βρήκαν την ουρολοίμωξη ξανά, πήρα αντιβίωση 7 μέρες και πήγα για επαναληπτικό έλεγχο να δούμε αν έφυγε και μου βρέθηκε εντελώς άλλο μικρόβιο (klebsiella). Ο ουρολόγος με μια απάθεια μου είπε είναι μια νεα λοίμωξη και ξανα αντιβίωση..όταν του είπαν οτι είναι πολλές οι συνεχόμενες ουρολοιμώξεις μου είπε να δούμε για χημειοπροφύλαξη..το χειρότερο σε όλα αυτά είναι ότι ισως προκύπτει από την επαφή αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνω..10 χρόνια ο ιδιος σύντροφος, ελευθερες επαφες και στο παρελθόν..ποτέ δεν είχα αυτό το πράγμα.. λέω να αλλάξω ουρολόγο ξανά.. έχετε μήπως κάποιον να μου προτείνετε για Αθήνα; είναι ένα δράμα η κατάσταση..είμαι καλά..στις γόνιμες έχουμε επαφές, μετά τις γόνιμες που βρίσκεται η λοιμωξη, παιρνω αντιβιωση, έρχεται περίοδος και φτου κι απ την αρχή! Για την κοπέλα που με ρώτησε για το αν σιδερώνω τα εσώρουχα..δεν τα σιδερώνω, ίσως καμία φορά να τα βάζω στεγνωτήριο αλλά κυρίως τ αφήνω να στεγνώσουν φυσικά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...