Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι κανουμε;


Recommended Posts

κοριτσια,

οπως σας εγραψα κ σε προηγουμενο τοπικ πριν λιγο καιρο μου ηρθε περιοδος και το γαλα μου μειωθηκε δραστικα.Αποφασισα ωστοσο να μην το βαλω κατω και εβαζα τη μπεμπα στο στηθος, θελοντας να ακολουθησω τη ρηση "η ζητηση φερνει παραγωγη", δυστυχως χωρις αποτελεσμα.τωρα πια με το θηλαστρο με το ζορι βγαζω 40μλ και ουτως η αλλως βλεπω οτι και το στηθος μου ειναι εντελως αδειο.Η γιατρος μου συνεστησε να παρω καποια χαπια για να το κοψω τελειως και ηθελα απλα να ρωτησω αν το γαλα θα κοπει απο μονο του ωστε να μη χρειαστει να παρω αυτα τα χαπια η αν πρεπει οπωσδηποτε να ταπαρω για να μη μου προκυψει καποιο προβλημα;οποια ειχε αναλογη εμπειρια ας με ενημερωσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS NA SOY ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΖΑ 30 -40 ΓΡ ΓΑΛΑ ΕΠΕΙΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sifos μου μπραβο που τουλσχιστον το προσπαθησες να βαζεις το μωρο σου στο στηθος.δεν πηραζει ομως τι να κανουμε τωρα ετσι ειναι η φυση..εγω που δεν μπορεσα να θηλασω λογω προβληματων υγιειας δικων μου και του οτι ο μπεμπης ηταν διασωληνωμενος πηρα τα χαπια για να σταματησει το γαλα (2 κουτια)γιατι ειχα πολυ γαλα να ταισω λοχο ολοκληρο δεν μου παρουσιασε κατι σε θεμα παρενεργειας αλλα μια μαια μου ειπε επειδη το στηθος μου ξαναεβγαλε γαλα να βαζω κρυες κομπρεσες πανω και οχι ζεστο νερο γιατι το ζεστο νερο δεν κοβει το γαλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ,,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΕΤΗΣΑ.

ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΠΙΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίφος αν έχεις πάρει οριστική απόφαση να διακόψεις δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο εξής ερώτημα: πώς κατάλαβες ότι δεν έχεις γάλα; Το θήλαστρο μην το αναφέρεις καν γιατί πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να βγάλουν και καθόλου με μηχάνημα. Άλλο το μηχάνημα και άλλο το παιδί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιφος θελεις να θηλάσεις ? Αν θελεις να θηλασεις θα σε βοηθήσουμε και θα τα καταφέρεις .

Το θηλαστρο (που ειμαι σιγουρη οτι ειναι ακατάλληλο ) δεν σου δειχνει ποσο γάλα εχεις ουτε ποσο μπορεις να παράγεις . Απλα σε μπερδευει !

Το στηθος δεν ειναι ουροδόχος κυστη για να γεμίζει και να πρήζεται . Το πρήξιμο του πρωτου καιρου ειναι οιδημα και φυσικά μολις εδραιωθει η γαλουχία το στήθος φαινεται "αδειο" .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδη Lala το γεγονος οτι το στηθος μου ακομη δεν εχει ξεπρηστει ενω θηλαζω εδω και 3 μηνες σημαινει οτι δεν εχει εδραιωθει η γαλουχια???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχει περίπτωση τρεις μηνες να μην εχει εδραιωθεί η γαλουχία αν θηλαζεις αποκλειστικά .

Μηπως εχεις μεγάλο στηθος ή και το αντιθετο λιγο μικρούλη ? Η μικρή κανει μεγαλα γευματα και αραιά ?

Σιγουρα παντως δεν εχεις το πρηξιμο που εχουμε τις πρωτες 20-30 μέρες . Τωρα απλα νιωθεις λιγο φορτωμένο το στηθος :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεψε με εχω το στηθος που ειχα οταν καταλαβα οτι κατεφθασε το γαλα στην κλινικη...

Ειχα πολυ μικρο στηθος παντως.

Οσο για τα γευματα διαρκουν περιπου μισαωρο.Η μπουμπου μπορει να φαει στην ωρα πανω μπορει να φαει και στο 3ωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να φαει στο 3ωρο απο αυτη την ηλικια? Εμ γιαυτο εισαι πρησμένη :laugh:

Αφου λες οτι εχεις μικρο στηθος τοτε δικαιολογείτε το "πρήξιμο" . Το γάλα παράγεται φυσικά την ωρα που θηλαζει το μωρο αλλα αν περάσει μεγάλο διαστημα (εστω και ωρα) τοτε το στήθος παιρνει εντολή να "γεμισει" .

Γιαυτο και πολλες γυναικες χρειαζονται επιθέματα για πολλους μηνες , εγω τα σταμάτησα απο τον 3ο . Αλλες παλι ενω ειναι στη δουλειά και σκεφτονται το μωράκι της μπορει και να "εχουν ατύχημα" να αρχισει να τρεχει το στήθος γάλα . :)

Ολα καλα μην ανησυχεις ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργω,

για να σου απαντησω καταλαβαινω οτι δεν εχω γαλα γιατι πολυ απλα το παιδι μου πειναει.τουλαχιστον αυτο μπορω να το καταλαβω.και δυστυχως,τι να κανουμε, καποιες γυναικες δεν εχουμε 8687698769876986 κιλα γαλα κ δε μπορουμε να θηλασουμε τα μωρα μας για 465464764764765 μηνες.

και η γιατρος μου με εξεταση μου ειπε οτι δεν εχω γαλα και μαλλον αυτη ξερει καλυτερα μιας και το εχει σπουδασει το θεμα.

η ερωτηση μου ηταν απλη:εστω και αυτο το λιγο γαλα σταματαει καποια φαση απο μονο του ή πρεπει να παρω αυτα τα χαπια για να σταματησει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ( ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΙΖΕΤΑΙ - ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΝΑ ΚΑΙΕΙ ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η Σ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ , ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ( ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ , ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sifos να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Εγώ όταν αποφάσισα να σταματήσω το θηλασμό το έκανα μόνη μου αραιώνοντας τα γεύματα και σιγά σιγά αντικαθιστόντας τα με σκόνη. Δε χρειάστηκε να πάρω χάπια σε καμια από της 2 κόρες μου. Το γάλα το έκοψα μόνη μου σιγά σιγά αφού έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά και τις 2 φορές στις 40 ημέρες. Επισκέφτηκα και το γιατρό μου που με εξέτασε και μου είπε πως το στήθος μου δεν έχει υπολείμματα και πως σιγά σιγά θα το κόψω από μόνη μου χωρίς χάπια. Αν θέλεις στείλε μου π.μ. να σου πω λεπτομέρειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sifos με ειρωνεύεσαι; Την ερώτηση στην έκανα για να σε βοηθήσω, (αν με αφήσεις εμένα ή κάποια άλλη βέβαια). Μάθε λοιπόν ότι καμία γυναίκα δεν "έχει" κάποια κιλά γάλα. Το γάλα παράγεται ακριβώς τη στιγμή που θηλάζει το παιδί. Για όσο καιρό θηλάζει το παιδί, είτε είναι μήνες είτε χρόνια. Όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και ε΄γω, αν βέβαια το θέλουν (πλη σπανιών εξαιρέσεων με σοβαρά προβλήματα υγείας). Δεν κάνω και τίποτα δύσκολο, πιστεψέ με!!

Στην αρχή ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ τα μωρά περνούν φάσεις που θηλάζουν πολύ συχνά έως συνεχώς. Αυτό πολλές μαμάδες (προφανώς και εσύ τώρα )το ερμηνεύουν ότι "το παιδί μου πεινάει, δεν του φτάνει το γάλα".

Θέλει λίγη επιμονή και πίστη στην αρχή ο θηλασμός. Η φύση δεν αφήνει κανενός θηλαστικού τα μωρά νηστικά ούτε του ανθρώπου.

Αυτά που σου γράφω, να είσαι βέβαιη, είναι με κάθε φιλική διάθεση, σαν μάνα προς μάνα, σαν γυναίκα προς γυναίκα. Αν θέλεις τα ακούς αν δεν θέλεις αδιαφορείς. Απλά, όπως είδες και πριν, σε ρώτησα αν θέλεις να θηλάσεις.

Αν πάλι δεν θέλεις δεν σε κρίνει κανείς πίστεψέ με. Αλοίμονο!!

Απλά, με στεναχωρεί όταν μια γυναίκα θέλει να θηλάσει και δεν τα καταφέρνει ενώ θα μπορούσε ακολοθώντας κάποιες απλές οδηγίες και έχοντας πίστη στον εαυτό της. Νομίζω ότι συνήθως αυτό είναι κυρίως που μας λείπει και μας φαίνονται βουνό κάποια πράγματα απλά και φυσικά. Είμαστε (όλες) πολύ πιο δυνατές και ικανές απ'ότι πιστεύουμε.

Αυτά.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια

Εμενα το στηθος μου πρηζοτανε μεχρι και 5 μηνων κυριως ομως τα βραδυα που δεν ξυπναγε ο μπεμπης για να φαει.Ολη την υπολοιπη ημερα φαινοταν αδειο ομως θηλαζα κανονικα.

Εγω αδιαθετησα για πρωτη φορα πριν απο 2 ημερες και δεν καταλαβα να μου εχει μειωθει το γαλα απλα βλεπω τον μπεμπη μου λιγο ανησυχο και δεν θελει να θηλασει για πολυ ωρα.Ισως να ειναι αυτο που λενε οτι στην περιοδο αλλαζει λιγο η γευση του.

Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο και το ποτε θα σου ερθει η περιοδος,οπως στην περιπτωση μου που αργησε........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

elpi76 TROMAKSA STHN ARXH BLEPONTAS THN HLIKIA THS KORHS SOU !!!LEW TORA THS HRTHE H PERIODOS!!!!!!(TO THORISA FYSIKO AN THN THILAZES TOSO XRONON )

META EIDA APO KATW TO ALO KAI KATALABA!!:woohoo: :laugh:

Οχι Αφροδιτη, δυστυχως την κορη μου δεν την θηλασα γιατι μου την ταιζαν στο ΙΑΣΩ με μπουκαλι:angry: και μου ελεγαν δεν εχεις γαλα.Ετσι της εδωσα με το θηλαστρο ¨οσο ειχα¨για 40 ημερες.

Τωρα στο μπεμπη μου ναναι καλα το mammy........

Με βοηθησαν παρα πολυ οι συζητησεις - το εβαλα πεισμα και με σωστους χειρισμους τα καταφερα....

Μακαρι να ειχα βρει το mammy οταν γεννησα την κορη μου :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sifos k go me to thilastro de bgazo k polla..

alla katalaba oso bgazeis toso exeis..

dil ego stin arxi ebgaza 20 ml k meta po 2 meres an bgazo tha pao sta 100ml...

oso gia to stithos re koritsia ego pote de exo prismeno sthithos..k pote de eixa...

thilao 3 mines k zitima na pristike 5 fores..

alla eimaste 3 minon k thilazei k sto misaoro..

pote tha troei ana 2 i 3 ores....:unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργω,

δε σε ειρωνευομαι, απλα οταν απαντας στα τοπικ εχεις ενα στυλ "εγω ξερω καλυτερα", "εγω τα καταφερνω καλυτερα".Μπορει εσυ πραγματι να ειχες γαλα και να θηλαζεις εναμιση χρονο απο ο,τι βλεπω και μπραβο και ζητω σου.οταν απαντας ομως προσεχε λιγο το υφος σου.δε μπορουμε ολες να θηλασουμε.αλλες γιατι δε θελουν και ειναι δικαιωμα τους και αλλες γιατι δε μπορουν,λογω προβληματων υγειας ή οτιδηποτε αλλο.μπορει εσυ να ειχες πολυ γαλα και δεν εννοουσα πριν οτι το στηθος σου κουβαλουσε ολα αυτα τα κιλα γαλα, αλλα οτι μπορει να μπορουσε να τα παραγει.εμενα δε μπορουσε εξαρχης.οταν καθε φορα που σηκωνομουν απο το κρεβατι λιποθυμουσα απο τον πονο μετα την καισαρικη μαλλον θα ηταν λιγο δυσκολο ο οργανισμος μου να ανταπεξελθει και στη λειτουργια του θηλασμου.ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.και φυσικα κ εγω και αλλες που δεν εχουμε πολυ γαλα πολυ θα θελαμε να θηλασουμε, αλλα απλα δε μπορουμε.και δεν ειμαστε ουτε στην αρχη ουτε αδαεις.δοξα τω θεω η μικρη μου ειναι ηδη 2 μηνων, μπορω να καταλαβω αν πειναει κ γι αυτο θελει να θηλαζει συνεχεια ή αν το στηθος μου εχει γαλα.ουτε το θεωρω απαραιτητο να ταλαιπωρω το μωρο με το ζορι και να το εκνευριζω εφοσον πειναει για να ικανοποιω το μητρικο μου ενστικτο να θηλασω εφοσον δεν εχω γαλα.μακαρι να ειχα.αλλα αφου δεν εχω δε θα αυτοκτονησω κιολας.και πιστη εχω και οδηγιες εχω παρει.ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, με συγκινει, απλα πραγματικα, ισως καμια φορα να ηταν καλυτερο να εισαι πιο προσεκτικη ή ευαισθητη στον τροπο που γραφεις.

υπαρχει μια κινεζικη παροιμια που λεει "βουτα τη γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλησεις" εγω θα την αλλαζα και θα ελεγα "βουτα τη γλωσσα στο χρονο πριν απαντησεις".κ εννοειται οτι μιλαω εξ ονοματος μου, χωρις να γνωριζω αν αλλα κοριτσια συμφωνουν.

αυτα και απο μενα.δεν ξερω αν σε πικρανα, απλα μου αρεσει να ειμαι παντα ειλικρινης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιφο μου καλη Ξερω ακριβως πως νιωθεις.Ξερεις τι ειναι να θες να ταισης το μωρο σου και να μην εχεις γαλα?:( ουφ πικρες ιστοριες.Δεν θα σου πω κατι για τον θηλασμο μιας και ειμαι η πλεον ακαταλληλη λογο οτι δεν μπορεσα και εγω να δωσω γαλα δυστηχως αλλα θα σου πω την γνωμη μου για τα χαπια.Καλυτερα ειναι να μην τα παρεις.ειναι τινκα στις ορμονες.Βεβαια αν δεις οτι πετρωνεις κλπ τοτε εκει αλλαζει το θεμα.Εμενα παντως σταματησε μονο του το γαλα.Να σου πω και την φρικη που επαθα?Προφανος ειχε κατι σταγονιτσες στο τελος και η μικρη μου ειχε κολλικους.Πως την περνω αγκαλιτσα λοιπον και πηγε αμεσως στο στηθος (μαλλον της μυρισε γαλα) βλεπωντας την μικρη να προσπαθει να θηλαση με πιανει μια χαρα αλλο πραγμα.Λεω αχ θεουλη μου εχω γαλα εχω γαλα βγαζω λοιπον το στηθος παει η μικρη να θηλαση και τις ερχετε ενας εμετος αλλο πραγμα :( .Αρχισε να κλαιει αυτη αρχισα να κλαιω εγω με την απογοητευση που ειδα στο προσωπο της :( τρελα με επιασε.Εκεινη την ωρα ενιωσα οτι δεν ειμαι ικανη ουτε το παιδι μου να ταισω.Αυτο στο λεω γιατι αν εχεις εστω και λιγο δωστο στο μωρο σου καλο του κανει.Αν ειναι να σταματηση το γαλα θα κοπει απο μονο του.Σου ευχομε τα καλυτερα καλη μου οτι και να πραξεις.Υγεια να εχεις εσυ το παιδακι σου και γενικα ολη η οικογενεια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιφος εισαι φρεσκια μανουλα , κουρασμένη , αγχωμένη και με καποια προβληματακια ... Γιαυτο και μονο το λογο εγω θα σε δικαιολογήσω .

Λυπαμαι που τοσο καιρο εισαι μελος στο site , εχεις διαβάσει τοσα θεματα περι θηλασμου και ακομα πιστευεις ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ! (Το ειπα και γω δυνατα σαν και σενα .)

Δεν εχει νοημα να σου πουμε γιατι θηλάζει καθε λιγο και λιγακι το μωρο . Πηρες την αποφαση σου να κοψεις το θηλασμο και θα σε στηριξουμε παρολο που "θα μπορουσες να εμπιστευτεις την γιατρο σου που το χει σπουδασει " .

Υπολλειματα γαλατος ειτε παρεις χαπια ειτε οχι , πιθανον να εχεις για χρονια , ειναι κατι τελειως φυσιολογικό . Οποτε δεν υπάρχει λογος να επιβαρυνεις τον εαυτο σου με χαπια . Διεκοψε σιγα σιγα τα γεύματα για να μην παθεις καμια ζημιά . Οχι απο τη μια μερα στην αλλη ασε χρονο και στον εαυτο σου και στο μωρο να μπειτε στη νεα πραγματικότητα .

Ολα καλα σου ευχομαι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sifos, δεν ξέρω τί σου φταίει...πάντως εγώ πραγματικά προσφέρθηκα να βοηθήσω.

Αν δεν θέλεις και δεν εμπιστεύεσαι εμένα ή τη LaLa ή οποιαδήποτε άλλη προσφέρθηκε, θα μπορούσες να απευθυνθείς στο Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος. Εκτός και αν εκεί θεωρείς ότι οι σύμβουλοι δεν δίνουν απλώς συμβουλές αλλά προσπαθούν να προβάλλουν τον ευατό τους και να το παίξουν...

Πάντως με ένα τηλεφώνημα θα διαπίστωνες ότι άπειρες μαμάδες σαν και εσένα που "δεν είχαν γάλα" διαπίστωσαν, μετά από απλές οδηγίες του Συνδέσμου, ότι ΄μπορούσαν να θηλάσουν τα παιδιά τους μια χαρά χωρίς να δώσουν ποτέ ξένο...

Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει, σου αφιέρωσα λίγο χρόνο μόνο από αγάπη σαν μάνα προς μάνα. Δεν το βλέπεις, δεν πειράζει, ο καθένας με τις επιλογές του..:)

Υ.Γ. Και εγώ καισαρική έκανα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...