Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!


Recommended Posts

Γιωργια μου συγχαρητηρια!!!Ειδες απο κει που δεν το περιμενεις ερχεται!!!Δεν ειναι καλυτερα ετσι?Σου εκανε εκπληξη!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα και σε λιγους μηνες να κρατησεις αγκαλια το θαυματακι σου!!!Φιλακια πολλα και ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααα κοπελα μου και να χεις μια ηρεμη και τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Οχι αγχος απολαυσε τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης σου!!!!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..... ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εσύ;;;; :) Απίστευτο πόσες εγκυμοσύνες μάθαμε μέσα σε ένα μήνα!!!Μπράηο!! Συγχαρητήρια!!!! Όλα να πανε καλά κορίτσι μου!!:) Να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια πολλά κοριτσάκι μου! Όλα καλά να σου πάνε και με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μπεμπάκι! Καλά αποτελέσματα και στη 2η χοριακή σου! Φιλούδια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πολύ σωστά. Εγώ 3 εγκυμοσύνες έχω στο ενεργητικό μου κ οι τρεις έγιναν με μια επαφη μόνο  2 μέρες πριν την ωορρηξία.    και ο άντρας μου έχει κάνει εγχείρηση κιρσοκηλης με πολύ κακό σπερμα. Φυσικά αυτό δεν φτιάχνεται με την εγχείρηση αλλά όταν είναι επιτυχημένη δν χειροτερεύει. Εμείς δν μάθαμε ποτέ τι έγινε γιατί έμεινα έγκυος μετά από λίγο.  μας έλεγαν θα δυσκολευτούμε πολύ κ με βάση τα νούμερα του σπερμοδιαγραμματος έτσι ήταν το αναμενόμενο αλλά…η γονιμότητα κ η σύλληψη είναι ένας απρόβλεπτος κόσμος μερικές φορές.    με τον καιρό κ όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα εμείς ξεχάσαμε σαν ζευγάρι το πολύ κακό σπερμα. Ούτε βιταμίνες πήρε ποτέ ούτε τίποτα. Ο άντρας μου έχει αυτοπεποίθηση γενικα κ ποτέ δεν τον επηρέασε το θέμα.    Σαφώς κ αν έχεις πολλές επαφές αυξάνεις τις πιθανότητες αλλά κ πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο.   
    • Είμαι σίγουρη ότι τα ξέρεις!! Και πίστεψε με, μπορεί να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο έξτρα άγχος που βιώνεις παρόλα αυτά όλες μας λίγο πολύ έχουμε να αντιμετωπίσουμε και από κάτι, για αυτό και χρειάζεται να ακούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων ακόμα και όταν κατά βάθος την ξέρουμε..! Καλώς ή κακώς το άγχος έχει την ικανότητα να καταπνίγει την λογική μας και εκεί ευτυχώς έρχονται οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν το άγχος που βιώνουμε, να μας θυμίσουν ότι οι πιθανότητες να πάνε όλα κατ'ευχήν είναι περισσότερες!! Δεν χρειάζεται να επιβάλλεις στον εαυτό σου το τι θα έπρεπε να νοιώθεις γιατί το ήξερες πριν πάρεις την απόφαση για δεύτερο παιδάκι, είναι απόλυτα φυσιολογικό και το άγχος σου απλά όταν νοιώθεις να υπερβαίνει της λογικής, να μιλάς!! Να μιλάς με τον άντρα σου, να μιλάς με τον γιατρό σου, να μας γράφεις εδώ να παίρνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις να πιστεύεις σε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου!! Και κυρίως να παίρνεις αγκαλίτσα και να χαίρεσαι το παιδάκι που ήδη έχεις!!! ❤️❤️❤️ Έμειναν 11 μέρες και σήμερα για να πάρουμε τα ευχάριστα νέα ενός υγιούς μωρού στην κοιλίτσα μας..!! Λίγο ακόμα υπομονή.. Να βάλει η Παναγίτσα το χεράκι της να μας πάνε όλα κατ'ευχήν!! 🙏🙏🙏🙏
    • Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι!!!🩷🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 Και εμείς εδώ Κρήτη το ίδιο χαλί με πολλή πολλή ζέστη 🥵🥵.. Εγώ μπαίνω στον 9ο στις 6.7 και χτες είχαμε γιατρό 😁 έχουμε μεγαλώσει αρκετά πια και πάμε πολύ πολύ καλά 🐧🐧🧿🧿 Τα πράγματα της βαλίτσας τα έχω όλα έτοιμα αλλά εκτός αυτής 🤪 αρνούμαι να τα βάλω ακόμα 🤗
    • Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε όσες έχετε κάνει ΕΤ σε φυσικό κύκλο? Σας έδωσαν ovitrelle ή πήραν το ωάριο και μετά πήγαν σε ΕΤ? Και μετά την Ετ, σας μετρούσαν προγεστερόνη? Πήγα σε άλλο γιατρό και μου πρότεινε να πάμε σε φυσικό κύκλο..Κι επειδή δεν έχω ξανακάνει έχω κάποιες απορίες! Ευχαριστώ πολύ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...