Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ..


Recommended Posts

Κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το Παιδων..

καναμε επανελεγχο για την αλλεργια στο γαλα αγελαδος που ειχαμε διαπιστωσει οταν ηταν 33 ημερων..:(

και ακομα συνεχιζεται..

αυτη την φορα φανηκε και στο δερματικο τεστ περα απο τις εξετασεις αιματος..

την προηγουμενη φορα το δερματικο τεστ ηταν αρνητικο..

μονο οι αιματος θετικες..

τι στο καλο εγινε χειροτερεψε??:dry:

για να ειμαι ειλικρηνης δεν περιμενα να εχει φυγει η αλλεργια μεσα σε 7 μηνες..αλλα ηλπιζα..

μακαρι βεβαια ολα τα προβληματα της να ειναι τοσο ανωδυνα αλλα μεχρι πριν δεν στεναχωριομουνα πολυ..

μονο γαλα επινε..(υποαλλεργικο)

σε λιγο καιρο ομως θα μπορουσε να αρχισει μπισκοτακια 'η γιαουρτακια τωρα τιποτα και οσο μεγαλωνει ακομα χειροτερα ολο μη θα της λεω κλαψ κλαψ..

μη το κεκακι μη το γιαουρτακη μη το ενα μη το αλλο..

ηθελα απλα να μοιραστω μαζι σας την στεναχωρια μου..

εσεις με καταλαβαινετε ξερω οτι δεν ειναι τραγικο αλλα δεν θελω τιποτα να εχει το κοριτσακι μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Mitsi2 μου, καμια μανουλα δεν θελει το μωρακι της να εχει τιποτα...:( μην ανυσηχεις... μπορει μεγαλωνωντας να της φυγει... δεν ξερω κι'εγω τι να σου πω... σε καταλαβαινω ομως γιατι κι'εγω με το παραμικρο που παθαινει ο δικος μου παθαινω εγκεφαλικο...!!! Αν πρεπει να αποφευγει καποια πραγματα τωρα τι να κανεις; για δικο της καλο ειναι...! Φιλακια πολλα και μην στενοχωριεσαι...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MITSI δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα αφού όλα τα παιδάκια την ξεπερνούν μέχρι την ηλικία των 2 ετών. Διάβασε και το παρακάτω άρθρο είναι από την ιστοσελίδα:

http://www.paidiatros.com/MAIN/article-301-0-0-0.aspx

"Ποια είναι η θεραπεία;

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την αλλεργία στο γάλα αγελάδας αλλά και γενικά τις αλλεργίες είναι ο μητρικός θηλασμός.

Αν λοιπόν το παιδί σας έχει αλλεργία στο γάλα αγελάδας τότε θα πρέπει να πάρει κάποιο άλλο γάλα, αν δεν είναι δυνατό να θηλάσει. Τα παιδιά που έχουν αλλεργία στο γάλα αγελάδας έχουν πιθανότητα 30-40% να έχουν και αλλεργία στο γάλα σόγιας. Άρα δεν είναι η καλύτερη λύση. Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ πιο φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα ειδικά γάλατα για την αλλεργία στο γάλα αγελάδας. Το πιο καλό γάλα στην περίπτωση αλλεργίας στο γάλα αγελάδας είναι αυτό, που αντί για πρωτεΐνες έχει πλήρως υδρολυμένες πρωτεΐνες. Δηλαδή με κάποιο τρόπο σπάνε τις πρωτεΐνες σε πολύ πιο μικρά κομματάκια που λέγονται αμινοξέα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τα γάλατα που γράφουν ότι έχουν μερικώς υδρολυμένες πρωτεΐνες δεν είναι τα καταλληλότερα για το παιδί με αλλεργία στο γάλα αγελάδας. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι το παιδί θα πρέπει να αποφεύγει και όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πρόγνωση

Τα μισά περίπου παιδιά θα ξεπεράσουν την αλλεργία στο γάλα αγελάδας με την συμπλήρωση ενός χρόνου ζωής και σχεδόν όλα τα παιδιά θα το ξεπεράσουν πριν τα δεύτερα τους γενέθλια."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sweetmammy μου σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου..να σου ζησει το ζουζουνακι σου..:kiss:

Argi μου και εσενα σε ευχαριστω..τα εχω διαβασει ολα τα αθρα που σχετιζονται με αυτο το θεμα χιχι!!να ναι καλα το ιντερνετ!!;)

;) και εμενα η παιδιατρος μου μου ειπε οτι μεχρι 5 χρονων αν δεν εχει φυγει(που συνηθως υποχωρει μου ειπε)τοτε σημαινει οτι θα το εχει για ολη της την ζωη..:blink: (ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω)..

πινουμε το ειδικο γαλατακι μας τωρα και μας ειπε οτι ειναι σημαντικο να μην φαει τιποτα που θα της "ξυπνησει"την αλλεργια της..

απλα οσο την σκεφτομαι οτι ολο θα της λεμε μη..και θα βλεπει τα αλλα παιδακια στεναχωριεμαι..το εχω σαν εικονα στο μυαλο μου και λιωνω:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι πολυ μικρη ακομα μπορει να αλλαξουν τα πραγματα συντομα . Να σου πω ομως και κατι ? Δεν χανει και τιποτα (αντιθετα κερδίζει) αν δεν φαει κεικ και κρεμες και ολα αυτα ...

Εμενα δεν εφαγε τιποτα απο αυτα ακομα και δεν προκειτε και αμεσο μέλλον . Αν ζηλέψει κατι θα της αποσπασω την προσοχή με ρυζογκοφρέτα ή φρουτο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MITSOULA μου γλυκια, ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια φαση!!!;)

αχ κοριτσακι μου γλυκο, ΑΚΡΙΒΩΣ ομως!!!:( καναμε εξετασεις αιματος την προηγουμενη εβδομαδα και παρα την αισιοδοξια μου οτι θα ειχε υποχωρησει η αλλεργια, δυστυχως ανεβηκε κιολας (πολυ λιγο ευτυχως, αλλα ανεβηκε!):( τωρα περιμενουμε οδηγιες απ'την αλλεργιολογο για ακριβεις οδηγιες και μαλλον θα κανουμε και δερματικο τεστ [παρεπιπτοντως, πως το κανατε? με τα αυτοκολλητα ή με τις βελονιτσες?] και μαλλον παραμενουμε στο Neocate (το πιο υδρολημενο γαλα που υπαρχει!:S ) και αναμενουμε...:(

οπως τα ειπες κοριτσακι μου, κοντευω να σκασω!!!:( δοξολογω το Θεο γιατι δεν ειναι κατι σοβαρο και σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια εχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα, αλλα ανατριχιαζω κιολας στην ιδεα οτι μπορει να μην υποχωρησει και να το εχει σ'ολη τη ζωουλα της!:unsure: ηδη στεναχωριεμαι που ειναι αναγκασμενη να περιοριζεται ενω της αρεσει τοσο να ανακαλυπτει νεες γευσεις κι αγχωνομαι ακομα περ/ρο στην προοπτικη οτι -οπως λες- σε λιγο θα πρεπει να της λεω ολο "μη" και "μη"!!:(

οπως καταλαβαινεις κοπελα μου, ειμαστε στην ιδια ακριβως φαση!!! ΑΛΛΑ πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες!!! θα υποχωρησει η βρωμοαλλεργια, ειναι κατι προσωρινο!!! και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!;)

ετσι Δημητρουλα μου???? ολα καλα θα πανε για τα παιδακια μας!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Ειναι πολυ μικρη ακομα μπορει να αλλαξουν τα πραγματα συντομα . Να σου πω ομως και κατι ? Δεν χανει και τιποτα (αντιθετα κερδίζει) αν δεν φαει κεικ και κρεμες και ολα αυτα ...

Εμενα δεν εφαγε τιποτα απο αυτα ακομα και δεν προκειτε και αμεσο μέλλον . Αν ζηλέψει κατι θα της αποσπασω την προσοχή με ρυζογκοφρέτα ή φρουτο .

και ο δικός μου γιος μέχρι και 2 ετών δεν ήξερε τι θα πει σοκολάτα ή κέικ.....μετά όμως...απλά δεν μπορείς να το αποφύγεις...και όταν πάει σχολείο (παιδικό σταθμό ή νηπιαγωγείο) βλέπει τα άλλα παιδάκια να τρώνε τι θα κάνεις? θα ζηλέψει εδώ ζηλεύουμε εμείς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυο χρονια ομως Argi μου αν το σκεφτεις ειναι μεγάλο διάστημα , οσο μπορέσουμε να τα προφυλάξουμε . Εξάλλου και το μικράκι της Μιτσι μετα τα 2 (μπορει και απο ενος ) να μην εχει πλεον αλλεργια .

Εχουν χροοοοονια και χροοοονια μπροστά τους να τα φανε ολα και να τα βαρεθούνε ολα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou kali mou.se katalavaino apolita.na min stenaxwriesai pou tha les oxi sto paidaki sou na min trwei ayta pou den kanei.na skeftesai pos tou les oxi gia to kalo tou.emena mou eixan pei sto paidwn pou o gios mou eixe allergia sto gala oti tha paei kalitera molis paei sta 5 tou xronia.kai etsi egine molis eklise ta 5 eimaste para poli kala.opote ipomoni kai pou xereis na to xeperasei pio noris to paidaki sou.exallou olla ta paidakia den einai to idio.filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ ΑΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΠΕΙΝΕ ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, 13 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΡΤΖΙ, Ο ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΛΗΘΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΕΡΓΙΕΣ. ΜΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ NEOCATE? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ? ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΩΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ? ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΝΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑΞΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΥΠΟΜΟΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τον ενδιαφερον σας..:)

LaLa μου μακαρι να φυγει οσο το δυνατον πιο γρηγορα και σιγουρα θα προσπαθησω να βρω εναλλακτικες λυσεις..

και εγω βεβαια δεν ειμαι υπερ των ετοιμων φαγητων και γλυκων αλλα θα ηθελα να της φτιαχνω πραγματακια μονη μου..

mitsakii μου ακομα και εσεις ε??θυμαμαι απο ενα παλιο post που ειχες γραψει και εσυ οτι εχετε αλλεργια..

α στο καλο και σας ακομα ε?

τα δερματικα τα καναμε με βελονιτσα..

μην σε τρομαζει εμενα δεν καταλαβε και πολλα πραγματα καικαναμε και αρκετες τροφες περα απο το γαλα αρα και αρκετα τσιμπηματα..:dry:

και εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι συνεχιζουμε ακριβως τα ιδια..

εμεις πινουμε το almiron allergy care pepti..

και αρχισαμε κρεμα δημητριακων την SINLAC

εσεις ποια τρωτε γιατι δεν της αρεσει και πολυ..

θα περασει συνονοματη θα περασει σιγουρα και στα 2 ζουζουνια και θα συναντηθουμε και θα τους δινουμε παρεα αβερτα γαλα και ολα τα σχετικα που θα εχουν στερηθει;)

hai 5 ετων περασε σε εσενα ε?

και μεχρι τοτε ηταν βουνο οπως το σκεφτομαι ολο αρνησεις και απαγορευσεις??

'η τα σκεφτομαι υπερβολικα??

καντινου μου σε ευχαριστω και σενα πολυ για το ενδιαφερον σου..ευτυχως σε σας περασε γρηγορα μακαρι και σε μας(εμενα και mitsakii)και σε ολα τα παιδακια βασικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koita kali mou.stin arxi stenaxwriomoun para poli pou evlepa ta alla paidia na trwne ta apagoreymena kai o gios mou na min mporei na faei.alla ystera elega pos einai gia kalo tou kai exei mprosta tou polla xronia gia na ta faei.kai pistepse me twra einai kala kai trwei ta apagoreymena kai simasia exei pos den talaiporeitai to paidaki mou.ase pou aisthanomai kai ego para poli kala pou ton voithisa na ginei kala.opote min mou agxonesai tha exei xrono na faei oti thelei to paidaki sou.filia polla!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MITSI μου γλυκια, περιμενω πως και πως εκεινη τη μερα!!! (ωστοσο, μπορουμε να συναντηθουμε και νωριτερα!!);)

απο κρεμες, δοκιμασαμε τη Sinlac η οποια δεν της πολυαρεσε και τωρα τρωμε την Nutricia Allergy Care, η οποια δεν εχει καθολου γαλα. επισης, μετα απο ψαξιμο, βρηκα οτι υπαρχει ακομα μια κρεμα χωρις γαλα, της Humana με μηλο, αλλα στην μικρη μου δεν πολυαρεσε!!:P

πω, πω, ασε κοπελα μου, και μου φαινεται εφιαλτης η εξεταση με τις βελονες, ειμαι και φοβιτσιαρα, τις απεχθανομαι κιολας...:unsure: το σκεφτομαι και λιποθυμαω!! για να καταλαβεις, στα εμβολια, την κραταει ο μπαμπας της κι εγω βγαινω εξω!!:blush: ετσι θα κανω μου φαινεται και με το τεστ αυτο!:( (το ξερω ντροπη μου και ηλπιζα οτι αφου περασα εναν τοκετο θα γινομουν ατρωτη, αλλα δυστυχως επανηλθε ο παλιος κακος μου εαυτος!! και νιωθω και τυψεις που δεν ειμαι κοντα στο παιδακι μου τη στιγμη του πονου, αλλα τι να κανω που αν μεινω, θα με μαζευουν απ'το πατωμα????:blush: πονεμενη ιστορια!!!)

καντινου μου, οντως το Neocate ειναι εξαιρετικα υποαλλεργικο, αλλα αυτη ηταν μεχρι στιγμης η εντολη της αλλεργιολογου, γιατι ειχε εμφανισει αλλεργια και στο pepti -το λιγο λιγοτερο-):(

ευχαριστουμε για τη συμπαρασταση κοριτσακια!!:) ευχαριστω MITSOULA που ανοιξες το θεμα και βρηκα κι εγω μια παρηγορια, γιατι δεν σκεφτηκα να το κανω μονη μου!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mitsakii μου καταλαβαινω αν δεν μπορεις με τις βελονες και τα σχετικα αλλα μην φοβασαι για την μικρη σου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και το τσιμπημα ειναι για δευτερολεπτο πιο πολυ νευριαζουν που τους κρατας το χερι ακινητο παρα με το τσιμπημα..:P

οσο για τις κρεμες δεν υπαρχουν αλλες περα απο αυτες το εχω ψαξει και εγω..

την humana και εμενα δεν την θελει..

εμενα μου ειπε παιδιατρος οτι υπαρχει η sinlac και allergy care ρυζαλευρο..(αυτα που εχεις βρει και εσυ δηλαδη)

απλα οταν ειπα στην γιατρο οτι δεν τρελενεται με sinlac μου ειπε να το προσπαθησω λιγο πιο πολυ γιατι επειδη εχει δημητριακα ειναι καλυτερη και πιο θρεπτικη απο την αλλη..

και οντως την εχει συνιθησει πια και την τρωει..

φιλακια πολλα!!!

hai σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

MITSI2 έγραψε:

Κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το Παιδων..

καναμε επανελεγχο για την αλλεργια στο γαλα αγελαδος που ειχαμε διαπιστωσει οταν ηταν 33 ημερων..:(

και ακομα συνεχιζεται..

αυτη την φορα φανηκε και στο δερματικο τεστ περα απο τις εξετασεις αιματος..

την προηγουμενη φορα το δερματικο τεστ ηταν αρνητικο..

μονο οι αιματος θετικες..

τι στο καλο εγινε χειροτερεψε??:dry:

για να ειμαι ειλικρηνης δεν περιμενα να εχει φυγει η αλλεργια μεσα σε 7 μηνες..αλλα ηλπιζα..

μακαρι βεβαια ολα τα προβληματα της να ειναι τοσο ανωδυνα αλλα μεχρι πριν δεν στεναχωριομουνα πολυ..

μονο γαλα επινε..(υποαλλεργικο)

σε λιγο καιρο ομως θα μπορουσε να αρχισει μπισκοτακια 'η γιαουρτακια τωρα τιποτα και οσο μεγαλωνει ακομα χειροτερα ολο μη θα της λεω κλαψ κλαψ..

μη το κεκακι μη το γιαουρτακη μη το ενα μη το αλλο..

ηθελα απλα να μοιραστω μαζι σας την στεναχωρια μου..

εσεις με καταλαβαινετε ξερω οτι δεν ειναι τραγικο αλλα δεν θελω τιποτα να εχει το κοριτσακι μου..

Δεν σας έχουν συστήσει άλλα είδη γάλακτος για να δώσετε στο παιδί; Υπάρχουν, όπως αυτό της σόγιας και είναι κυρίως για παιδιά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό. Γιατί δεν ρωτάτε τον παιδίατρό σας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΑΦΑΟΥΛΙ ΜΟΥ, ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΑΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΜΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιτσι μου και εμεις εχουμε αλλεργια στο γαλα.....τωρα μπαινουμε στο 14 μηνα και απο ιουλιου θα ξεκινησουμε το κανονικο γαλα......μην αγχωνεσαι αλλωστε η αλλεργια αρχιζει να υποχωρει μετα τον πρωτο χρονο....και εγω ολο στο μη ειμαι και στεναχωριεμαι αλλα κοντευουμε!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαφαουλι έγραψε:

MITSI2 έγραψε:

Δεν σας έχουν συστήσει άλλα είδη γάλακτος για να δώσετε στο παιδί; Υπάρχουν, όπως αυτό της σόγιας και είναι κυρίως για παιδιά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό. Γιατί δεν ρωτάτε τον παιδίατρό σας;[/quote:y8oquu09]

τα παιδια που ειναι αλλεργικα στο αγελαδινο συνηθως ειναι και στο σογιας αλλα και στο κατσικισιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

ΦΑΦΑΟΥΛΙ ΜΟΥ, ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΑΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΜΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΦΙΛΑΚΙΑ!

Μμμμμ...Τότε τι να πω και εγώ, υπομονή! Τα περισσότερα παδιά σις ημέρες μας παρουσιάζουν αλλεργίες, είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσετε! Την συμπαράστασή μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαφαουλι έγραψε:

καντινου έγραψε:

Μμμμμ...Τότε τι να πω και εγώ, υπομονή! Τα περισσότερα παδιά σις ημέρες μας παρουσιάζουν αλλεργίες, είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσετε! Την συμπαράστασή μου![/quote:irkrnboe]

Φαφαουλι μου με επιασε 100%η καντινου αυτο ακριβως ειναι..

οσο για τα αλλα ειδη γαλακτος εχω ρωτησει την παιδιατρο και μου ειπε οτι απαγορευεται γιατι περιεχουν ολα αυτα ενα συστατικο(δεν θυμαμαι λεπτομερειες)και αυτο ειναι που πρεπει να αποφευγουμε για την αλλεργια..για αυτο και τα αντιαλλεργικα γαλατα εχουν εκτενως υδρολυμενη την πρωτεινη γαλακτος για να αποφευγονται οι αλλεργικες αντιδρασεις..

απλα αισθανθηκα καλυτερα γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι ελπιζει μεχρι 18 μηνων να εχει φυγει χαρακτηριστικα μου ειπε οτι 1000 φορες που ειναι αλλεργικη στο γαλα γιατι ειναι κατι που συνηθως φευγει...

παρα π.χ. στους ξηρουσ καρπους που ειναι σχεδον στα παντα και ειναι μια αλλεργια που δεν φευγει ποτε!!

..βεβαια λογω ιστορικου θα αργησουμε και το αυγο και το ψαρι...

σε ευχαριστω για την συμπαρασταση σου!!

[color=]

και εσεις bourique μου???γιατι ρε γαμωτο τοσα παιδακια??

μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι,και ειμαι σιγουρη να εχει φυγει τον ιουλιο...και να πινει απο το κανονικο γαλατακι λιτρα;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...