Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

KALIMERA KORITSIA!!!!!

EXO EROTISI....TO KORITSAKI MOY EINAI 2 1/2 MINON.EIXA AKOYSEI APO ILES MOY OTI EDINAN STO MORO TOYS XAMOMILI.EXO ROTISEI TI GIATRO 2-3 FORES ALLA MOY LEEI OTI DEN TO XREIAZETE TO MORO K OTI FTANEI MONO TO GALA.ESEIS TI KANATE??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βούλα και βέβαια δεν χρειάζεται τίποτε άλλο εκτός από το γάλα του ειδικά αν θηλάζεις καθότι περιέχει ό,τι χρειάζεται το μωρό. Όταν ο γιος μου ήταν 2,5 μηνών και είμασταν Ελλάδα είχε και καύσωνα το μόνο που έπινε ήταν γάλα (θήλαζα).

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δίνουν χαμομήλι αφού δεν είναι απαραίτητο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALIMERA ARGI!!!

DEN TIN THILAZO TORA.MONO TON PROTO MINA.META STAMATISA GIATI ENO EIXA GALA DEN ETROGE POLY(ISOS EPIDI TIN KSEKINISA ME MPIMPERO EPIDI EKANA KESARIKI K DEN MPOROYSA NA TIN SIKOSO)K ETSI DEN MPOROYSE NA THILASEI.DEN TIN BOLEYE.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βούλα

Όντως η ηλικία του μωρού σου απαιτεί κυριώς γάλα.Εμένα η παιδίατρος δεν μου είχε απαγορευσει το χαμομήλι.Όχι βέβαια σε σημείο να αντικαθηστά γεύματα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ,ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΠΑΛΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο εμενα.

Ο δικος μου μπόμπιρας είναι λιγακι μεγαλύτερος από το δικο σου νινάκι (4,5 μηνων) αλλα όταν είχαμε την ίδια ηλικία, του έδινα λιγάκι τσαγάκι. Παρατήρησα ότι τον βοηθούσε όταν ήθελε να κάνει κακά και ότι το επινε με ευχαρίστηση 2 φορές την βδομάδα σύμφωνα πάντα και με τις συμβουλές της παιδιατρου μου.

Τώρα βέβαια, όλως παραδόξως ούτε να το αγγίξει :) (μόνο γαλατάκι!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν θηλασα και επειδη ο μπεμπης ειχε δυσκοιλιοτητα του εδινα χαμομηλι (οχι βεβαια να αντικαθιστα γευμα!)του εβαζα 20 μλ χαμομηλι μεσα σε 160 μλ γαλα αλλιως δεν μου το επινε και ουτε ακομη και τωρα δεν το θελει!!!!!!

τωρα πια που τρωμε φαγακι πινουμε νερο και στην αρχη ουτε αυτο ηθελε αλλα με την ζεστη τωρα να το κανει:laugh:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα και εμεις λογω δυσκοιλιοτητας της εδινα πολυ χαμομηλι..

συγκεκριμενα μια φορα επινε το γαλα που το ειχα διαλυσει σε νερο και στο επομενο γευμα επινε γαλα που το ειχα διαλυσει σε χαμομηλι..

λιβαδεια ολακληρα εχουμε πιει..χιχι!!

αυτο ομως μονο λογο δυσκοιλιοτητας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALISPERA KORITSIA!

SAS EYXARISTO POLY GIA OLA.EMEIS DEN EXOYME PROBLIMA ME DYSKILIOTITA K ISOS GI'AYTO DEN MOY EIPE NA TIS DOSO XAMOMILI.K GIA TOYS KOLIKOYS DINETE XAMOMILI?EMENA H GIATROS MOY EIPE OTI DEN MPORO NA KANO TIPOTA.EYTIXOS AYTES TIS MERES IREMISE LIGO GIATI MEXRI TORA YPEFERE TO KORITSAKI MOY K EKLEGA K EGO MAZI THS.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βουλα μου για τους κολικους δεν του εδωσα χαμομηλι του εκανα μαλαξεις στην κοιλιτσα του εφρνα γιλο ψηλα τα ποδια για να φευγουν τα αερια και τον ταιζα οχι ξαπλωτο αλλα λιγακι ορθιο το μπιμπερο για να μην παιρνει αερα και εμενα επειδη μου εκανε πολυ δυνατους κολικους(αξεχαστοι θα μου μηνουν)μας ειχαν δωσει απο το παιδων κατι φυτικες σταγονες και του εδινα και ηρεμουσε λιγο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμενα η παιδιατρος νου ειχε πει να μη δινω τιποτα αλλο εκτος απο γαλα. Χαμμοηλι μου εδοσε μονο σε μια περιπτωση που ειχε παθει αφυδατωση, αλλα τελικα η δικια μου δεν το ηπιε γιατι δεν επαιρνε μπιμπερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ..

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΚΙ...ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓO ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ..ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ????:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...