Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ


Recommended Posts

:huh: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ....ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΨΕΥΤΙΚΟ.....:dry:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...:huh:

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Τα ενθέματα σιλικόνης δεν επιδρούν καθόλου στην εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, ούτε, επηρεάζουν τα μωρά.

Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα μωρά. Οι περισσότερες γυναίκες με ενθέματα θηλάζουν τα μωρά τους.":)

Αυτό μόλις διάβασα από την ιστοσελίδα του Δρ. Ιωαννίδη-πλαστικό χειρουργό- που εξηγεί τα περί σιλικόνης κλπ.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενώ για την σμίκρυνση βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω την πηγή επομένως δεν ξέρω και κατά πόσο αληθεύει!!!:

"ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ Η / ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Περιγραφή επέμβασης

Τα στήθη πριν την επέμβαση πρέπει να μετρηθούν και να σχεδιαστεί πάνω στο δέρμα η μελλοντική κατεύθυνση των τομών. Σύμφωνα με αυτό το σχεδιασμό και υπό γενική αναισθησία πρόκειται να αφαιρεθεί ένα μέρος του δέρματος και - αν είναι αναγκαίο - ένα τμήμα του υποδορίου λίπους και του μαζικού αδένα.

Επειδή σε μεγάλα χαλαρωμένα στήθη ταυτοχρόνως πάντοτε οι θηλές κρέμονται προς τα κάτω θα πρέπει αυτές σε μια σμικρυντική επέμβαση να επανατοποθετηθούν στο κατάλληλο ύψος.

Με ιδιαίτερες εγχειρητικές τεχνικές είναι δυνατόν σε ορισμένες περιπτώσεις να διατηρήσουμε τη συνέχεια του μαζικού αδένα με τη θηλή, έτσι ώστε να μη διατμηθούν οι γαλακτοφόροι πόροι και να μην απολεσθεί επί νέων γυναικών η ικανότητα θηλασμού.

Σε πολύ μεγάλα λιπώδη στήθη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η εγχειρητική τεχνική, διότι η απόσταση της προς τα άνω τοποθέτησης των θηλών είναι πολύ μεγάλη και έτσι είναι επισφαλής η αιμάτωση των θηλών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται σκόπιμο η θηλή να αποχωριστεί τελείως και να επανατοποθετηθεί σαν ελεύθερο δερματικό μόσχευμα στο μικρό και με νέο σχήμα στήθος. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα θηλασμού."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την σιλικόνη! Κι εφόσον ο γιατρός λέει ότι μπορεί.. έτσι θα'ναι! Παντώς καλό θα κάνει στο μωράκι της!! Κακό όχι!! Εύχομαι τα καλύτερα για την φιλενάδα σου και μ'έναν πόνο! Και με το καλό και στα δικά σου Ρούμπι μου!! Πολλά φιλάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....:cheer:;)

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΙΝΑΚΙ.....:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ρουμπινακι και απο μενα!!!! δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!Μπορει να θηλασει κανονικα!!!! Ειμαι μεσα στο χωρο (ιατρικο) γι αυτο το λεω με τοση σηγουρια. φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σ'ευχαριστώ! Εχω αλλα 3 παιδια και στα 3 ειχα τρελαθεί στις αναγουλες στους εμετούς κτλ. Απλα σε καποιες ξεκινησαν τα συμπτώματα απο τις 5+4 περιπου ενω σε αλλες μετα την 6+. Σημερα ειμαι 5+2. Ειναι καπως το στομάχι μου ειναι η αλήθεια αλλα οχι κάτι τρομερό. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Το ξερω. Αργεί πολυ ο γιατρός ισως αυτο με εχει επηρεασει. 10/6 εχω το 1ο ραντεβού. Αλλα σίγουρα μια πιο ηρεμεί εγκυμοσύνη με 3 μικρα παιδια , θα ήταν προτιμότερο...
    • Κορίτσια μου σας χιλιοευχαριστω για τις απαντήσεις σας. @Rena92 δεν ήξερα ότι είχα την επιλογή να πάω σε αυτή την κλινική κ να ζητήσω στο άσχετο να μου κάνουν υπέρηχο!!! Αν αύριο ξανασηκωθω έτσι θα πάω εκεί.. σήμερα δυστυχώς πρέπει να φύγουμε εκτός Θεσσαλονίκης για μια υποχρέωση κ θα γυρίσουμε αργά το απόγευμα...μπορώ κ τότε να πάω?? Με εχει φάει η αγωνία αν κ βαθιά μέσα μου λέω ότι όλα είναι καλά... Όμως επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε καν στήθος ,δεν μπορώ να συγκρίνω... Τώρα εκτός από το στήθος δεν έχω τίποτα άλλο. Τώρα που έχασα κ αυτό πανικοβλήθηκα
    • Καλημέρα! Δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει να έχεις κράμπες, δεν έχουν όλες οι κοπέλες ή σε όλες τις κυησεις δεν είναι ίδια τα συμπτώματα! Εγώ πχ στην προηγούμενη δεν είχα τίποτα πέρα από τα βασικά, πρήξιμο κούραση στήθος.. αυτά.. Τώρα.......;! Χαχαχαχαχα!! Για την κυστική ίνωση δεν έχω να πω πολλά πέρα από το να ευχηθώ να πάνε όλα κατ'ευχήν και το μωράκι σας να είναι υγιέστατο!! Καταλαβαίνω τους φόβους σου που είναι απόλυτα λογικοί αλλά επειδή μου αρέσει πολύ να στηρίζομαι στα μαθηματικά τα οποία ποτέ δεν ψεύδονται, να θυμίσω ότι οι πιθανότητες να νοσεί το έμβρυο είναι 25% οπότε στατιστικά οι πιθανότητες το μωράκι σας να φέρει απλά τη νόσο ή να είναι απόλυτα υγιές είναι πολύ περισσότερες συνδυαστικά!! Ξέρω βέβαια ότι επειδή το έχεις ήδη βιώσει μια φορά δυστυχώς, δεν πρόκειται να ηρεμήσεις μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης.. μαζί θα αγωνιούμε να ξέρεις, ίδια μέρα έχουμε αυχενική! Μακάρι να μας πάνε όλα δεξιά με υγιή μωράκια πάνω απ'όλα! 🙏🙏🙏🙏 Εγώ έκλεισα σήμερα την 9η εβδομάδα και με το καλό μπαίνουμε στη 10η.. μαζί θα πηγαίνουμε!!
    • Καλημέρα κορίτσι μου. Να πας στα επείγοντα αν είναι να τρελαθείς... Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο άμεσα. Άλλα συμπτώματα δεν έχεις;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...