Μετάβαση σε περιεχόμενο

nees agores gia to moro


Recommended Posts

Καλημερα σε ολες Εχω ΠΗΤ. 7/7 και λεω σιγα σιγα να αρχισω να ψωνιζω τα απαραιτητα για το μωρο. Ειμαι απο επαρχια, σιγκεκριμενα νησι οπου τα παντα εδω ειναι πανακριβα. Για αυτο θα ανεβω Αθηνα τελη Μαιου για να κανω ολες τις αγορες για το μωρο μου. Κρεβατι, καροτσι, ρουχα....γενικα οτι χρειαζεται. Θα ηθελα να σας ρωτησω ποια μαγαζια μου προτεινεται. Δυστυχως οταν ερθω Αθηνα δε θα εχω τη δυνατοτητα να κανω ερευνα αγορας λογω περιορισμενου χρονου, οποτε για αυτο ρωταω τη γνωμη σας.

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MIKELA ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΛΗΤΩ".ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 28/7 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΤΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΚΑΙ JUMBO ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΛΗΤΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟ ΗΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΗΡΑ ΕΠΑΝΩ. ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ MOTHERCARE ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ MOTHERCARE ΕΧΟΥΝ SITE ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ( DΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝ ΘΕΣ http://www.mibb.it/mibb_fla.php )ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΩΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΗΜΟΥΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ MOTHERCARE ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ... ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BEBE-JOU ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ. :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα Mikela μου. Εγώ, από έρευνα αγοράς που έχω κάνει για παιδιά φίλων-συγγενών κτλ. μπορώ να σου προτείνω JUMBO, MOTHERCARE, ΑLLOUETTE, ΗΡΑ, αυτά! Φιλιά και με το καλό οι αγορές σου! Να προσέχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mikela mou

meta tin analytikotati perigrafi tis Yuki

.....to mono pou exw na prosthesw einai pws

22-24/5 exei tin ekthesi

"mellousamama"

www.mellousamama.gr

sto Elliniko.........

Polles apo emas, pou genname Ioulio-Augousto

anypomonoume na pame

na vroume pio extreme pragmatakia,

pio megali poikilia,

pio kales times.........

((tha paradidontai k dwrean seminaria

sxetika me tin kyisi, ton toketo, ta mwra..))

Ta mikro-pragmatakia omws,

petsetakia, arkoudakia, seltedakia ktl ktl

apo Ikea i' Jumbo

einai i sigouri epilogi mou......!!!

Kala pswnia...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω οτι οι τιμες ειναι σε ολα περιπου οι ιδιες, στα Λητώ ξέρω ότι ειναι λίγο πιο ακριβά αλλά εχει τεράστια ποικιλιά οποτε θα βρεις και οικονομικά πραγματα.

Πάντως τα mothercare εχουν καλές τιμές καθώς και τα prenatal σε αρκετά πράγματα (σετάκια - καροτσια)

Καλές αγορές!! Κανόνισε να εχεις κέφια! (Οχι και πολλά μη σηκώσεις ολο το μαγαζι!)

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

synfwnw me thn annak. ki egw phga sto lhtw. den tha talaipwtitheis. ayto skepsou. akoma kai kati parapanw pou leei o logos na dwseis den tha trexeis deksia - aristera. ayto skefthka ki egw. kai na pas prwi an mporeis na eisai me thn hsyxia sou. me to kalo mikelaki!!! na einai gero kai ekeino ki esy!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως η annak. και ageri και γω θα σου προτεινα το Λητω (http://www.letoshop.gr/ ειναι στην Κηφισια) ειναι μεγαλο και εχει ποικιλια. Μπορεις να το συνδυασεις με το H&M που ειναι στο εμπορικο avenue στην Κηφισιας,Μαρουσι και ετσι να μη χασεις πολυ χρονο στις μετακινησεις. εκει εχει ωραια+οικονομικα ρουχα και καλης ποιοτητας.Το Jumbo για σαλιαρες και διαφορα μπιρμπιτσολια:laugh: ειναι καλο,με τα βαμβακερα του δεν εμεινα ευχαριστημενη αλλα για την οικοσυσκευη του μωρου εχει ποικιλια κ καλες τιμες ,εχει και στο Μαρουσι.Mothercare ( http://www.mothercare.gr/) επισης στο εμπορικο Mall στο Μαρουσι,καλης ποιοτητας πραγματα ισως λιγο πιο ακριβα. Σ'ολα τα παραπανω (εκτος του H&M) Μπορεις να παραγγειλεις τα πραγματακια του μωρου σου κ να στα στειλουν στο νησι.

Τωρα ολα αυτα θα σε βολεψουν αν κινηθεις στα βορεια της Αθηνας.

με το καλο να γεννησεις κ καλα ψωνια!!

Και μη τα παρεις...σβαρνα ολα την ιδια μερα γιατι σε βλεπω να γεννας στα μαγαζια!:P

!!! ΙΚΕΑ επισης!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας βαζω ενα σαιτ αγγλικο που εχει πολυ ωραια πραγματα σε πολυ καλες τιμες οπως και ενα αλλο απο τα οποια εχουν παραγγειλει πολλες κοπελες και μειναν ευχαριστημενες εγω παρειγγειλα απο το πρωτο προστοπαρων και περιμενω να ερθει η παραγγελια μου σε μια εβδομαδα φιλια πολλα.

www.olivers-baby-care.co.uk/

www.bimbomarket.it/en

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...