Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!

Δημοσίευση

Βρε κοπέλα μου γλυκειά... θα δεις το γιατρό σου, θα σου δώσει βιταμινούλες, συμβουλίτσες... τί να προσέξεις... γιατί έχεις άγχος??? Θέλεις να σε μαλώσω??? Δεν είναι ό,τι πιο υπέροχο που είσαι έγκυος??? Εκεί που δεν το περίμενες??? Άντε κορίτσι μου... να μας πεις όμορφα νέα... ηρέμησε και ζήσε τό!!! Φιλάκια αγάπη μου!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και από μένα!!! Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!

Τα μαιευτήρια θα γεμίσουν mammyland Δεκέμβρη και Γενάρη... δεν πάμε όλες μαζί να πετύχουμε και καμιά έκπτωση!!! :P

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!!! ;)

Δημοσίευση

ματίνα μου συγχρητήρια κοπέλα μου!!!!!να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και εύχομαι σε λίγους μήνες να φέρεις στον κόσμο ένα γερό και δυνατό μωράκι....φιλάκια πολλά!!!!

περιμένουμε νεότερα από το γιατρό.....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ....:laugh:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...:P

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,,

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

πολλα πολλα πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!να εχεις μια ομορφη+καλη εγκυμοσυνη!να πανε ολα καλα!!!!να ρωτησω κατι ασχετο?αυτα κατω απο τα μηνυματα πως τα βαζετε???

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΟ 48 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ(ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΣΟΥ).ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δημοσίευση

ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ" ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ MAMMYLAND.....ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ????? ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ κοπελιτσα μου συγχαρητηρια!!!!Τελικα δεν χρειαστηκε η παρακολουθηση των γονιμων μια χαρα τα καταφερες!!!!Ευχομαι να περασεις τους ωραιοτερους 9 μηνες της ζωης σου και απο δω και περα η ζωη σου να ειναι γεματη χαρες και ευλογια!!!Να σαι καλα κι εσυ και η οικογενεια σου!!!!Φιλακιαααα!

Δημοσίευση

Πιστεψέ το κοπελίτσα μου είσαι έγκυος!!!:woohoo: :woohoo:

Κι άλλο ένα μωράκι θα προστεθεί στην παρεούλα του mammyland.

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι και όλα να πάνε καλά.:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλώς ήρθες με το καλό να έρθει το μωράκι σου κορίτσι μου  Όσο μπορείς ξεκούραση θα πάρεις τα φάρμακα σου και όλα θα πάνε καλα θα σε βλέπει ο γιατρός σου τακτικά και στην έσχατη λύση που εύχομαι εννοείται να μην χρειαστεί γίνεται περιδεση τραχήλου  Και εγώ είχα μια απώλεια στην 8 εβδομάδα και δυστυχώς όταν το περνάς το άγχος μεγαλώνει  στο Ιασώ Αθήνα γέννησα την πρώτη μου κόρη.. 
    • Δυστηχως δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάξω αυτοκίνητο μακάρι να μπορούσα αλλά δεν .. αλλιώς θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο 7θεσιο..  και εγώ έχω θέμα με τον ύπνο με την μεγάλη γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο ξυπνάει και έρχεται τώρα την έχω αφήσει με τον μπαμπά της να κοιμάται μέσα στο δωμάτιο της και να είμαι εγώ μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα να μπορώ να κοιμάμαι γιατί τα βράδια μου βγαίνει μεγάλη κούραση και νιώθω πως έχω ανάγκη να κοιμάμαι καλά ώστε να μπορώ να βγάλω την μέρα μου  
    • Εε μωρε λογικό, πώς να κοιμηθεί στη φωλιά; Αγκαλιά θα θέλει!💕
    • Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷 Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!!
    • Ναι σωστά εσείς πρεπει να χωρέσετε τωρα 3 καθίσματα στο αυτοκίνητο. Σκέφτεστε καθόλου την αλλαγή αυτοκινήτου? Το συζητούσα πρόσφατα με μια συνάδελφο που περιμένει το 3ο κ μου ειπε οτι θα πάρουν καινούριο αμάξι γιατί δε γίνεται διαφορετικά να μετακινουνται κ με τα 3 παιδια μαζι τους. Αα ωραια, μου δίνεις μια ελπίδα για την κούνια 😂 εχω θεμα κ με τον ύπνο με τον μεγάλο κ δεν ξερω καθόλου τι θα κανω οταν με το καλο ερθει το μωρο. Γιατί ξυπνάει τη νύχτα κ έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζι μου κ αν εχω κ το μωρο δεν ξερω τι θα κανω. Είμαι σε φάση που προσπαθώ να βρω καποια λύση αλλα δεν εχω ιδέα τι μπορει να λειτουργήσει κ τι θα μας βολέψει. Αυτό με την ντουλάπα το εχω κ εγω, προς το παρόν χωρανε τα πράγματα αλλα νομίζω ελάχιστα ακομα κ έχουμε τιγκαρει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...