Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ?


Recommended Posts

καλησπερα

εκανε ο αντρας μου χτες καποια τηλ για τις εξετασεις που θα χρειαστουμε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης(αυχενικη και β' επιπεδου) και το λητω ηταν πιο οικονομικο αναμεσα στα τρια μεγαλα(ιασω, μητερα, λητω). μου ειπε να παμε εκει να κανουμε τις εξετασεις. εχει καμια απο εσας εμπειρια απο το λητω σε σχεση με αυτες με τις εξετασεις?

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Xmaria. Αλήθεια, ο γιατρός σου δουλεύει σε κάποιο από αυτά τα μαιευτήρια? Διότι συνήθως έτσι πάει, όπου δουλεύει ο γιατρός σου, εκεί κάνεις και τις εξετάσεις σου. Προσωπική εμπειρία δεν έχω (ακόμη...) αλλά από την συννυφάδα μου που γέννησε στο ΛΗΤΩ, τις περισσότερες εξετάσεις της τις έκανε εκεί και μάλιστα ήταν καταευχαριστημένη από τις νοσοκόμες, την εξυπηρέτηση, κτλ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλή μου εγώ είχα κάνει όλες τις εξετάσεις στο ΛΗΤΩ και τελικά γέννησα στο Ιασώ επειδή τελευταία στιγμή έφυγε απ΄εκεί ο γιατρός μου.

Από όλα τα μαιευτήρια θεωρώ πως το Λητώ είναι πιο προσιτό και στις τιμές και στις παροχές, εξετάσεις. Κλείνεις το ραντεβού σου κάνεις τις εξετάσεις σου και δεν χάνεσαι στον πανικό που επικρατεί στα άλλα. Είναι πιο ήσυχα και πιο εύκολα τα πράγματα εκεί.

Βέβαια εγώ πήγα όπου και ο γιατρός μου γιατί στις περισσότερες εξετάσεις ήταν κι αυτός παρών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασικα η γιατρος μου ειναι και στα τρια μεγαλα της Αθηνας για αυτο και ρωταω. γιατι ειναι πιο οικονομικα στο Λητω? δεν εχουν καλα μηχανηματα? ή στα αλλα πληρωνουμε το ονομα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου μια χαρα ειναι το λητω.....εκει εκανα και εγω τις εξετασεις στο μικρο μου......μια χαρα ειναι τα μηχανηματα τους και οι γιατροι....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • έτσι λέω αρχες του μήνα να ξεκινήσω να παίρνω ότι μπορώ! εντωμεταξυ το κοιτάω και με τις μερες και κάπως με βοηθάει πιο πολύ 😂 αλήθεια μπερδευομαι! ενταξει 10 μέρες έμειναν ακόμα 🤷 γενικα κορίτσια κουράζεστε εσείς; εγώ πλέον πάρα πολύ! και συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά τα βράδια 🤦
    • * Τους χωρισα γι αυτο δεν εχω προβλημα στον υπνο... Αλλιως κλασσικη χορωδια διδυμων , τα ξερουν πολλες κοπελες εδω μεσα.. 
    • Καλη μου kiddo!!!! Ειμαστε καλα δοξα το Θεο! Μεγαλωνουμε και τρελαινουμε τον κοσμο... Ειναι πολυ ωραια τα διδυμακια αλλα εχουν αρκετη δουλεια, μονιμα κατι κανεις γιατι τελειωνει ο ενας και αρχιζει ο αλλος.. οι πρωτοι μηνες ηταν πιο ευκολοι κατα τη γνωμη μου μιας και  τα δικα μου ηταν γενικα βολικα παιδακια  , οσο μεγαλωνουν ομως δυσκολευει γιατι περπατανε και αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτιληνη αλλα τι να κανουμε ολα στα προγραμμα ειναι!χτιζουμε κορμι για καλοκαιρι με τοσα χλμ!  Τις περισσοτερες ωρες που πλεον παιζουν και σκαρφαλωνουν και τα δυο πανω μου ειναι ερωτας! Στην καθημερινοτητα τα παμε καλα δεν εχουμε προβληματα με φαγητο , υπνους και κλπ ..τουλαχιστον δεν συναντησα εγω ακομα ... Τα ΔΟΝΤΙΑ ομως ...ειναι μεγαλο κεφαλαιο!  Γενικα ειναι μεγαλη ευλογια και αξιζει καθε προσπαθεια απλα θελει πολυ υπομονη .. αυτο που ηθελα ναπω στις κοπελες που προσπαθουν με εξωσωματικη ειναι περα απο κουραγιο και υπομονη, οτι ολο αυτο που περνανε τωρα  δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που τις περιμενει παρακατω... Υπομονη κυριως και ολα θα ερθουν απο μονα τους.. εσυ πως τα πας? Ολα καλα? 
    • στην 27 εβδομάδα μπαίνουμε στον 7ο μήνα αν τα λέω και εγω σωστά 😊 όλοι οι γιατροί σε βδομαδες μετράνε  Άντε με το καλό να πάτε στο ραντεβού να δείτε το μωρακι σας  και εγω Ιασώ γέννησα το πρώτο παιδάκι εκεί είναι ο γιατρός που είχα  εεε καλά θα είναι όταν μπεις στο 7ο να ξεκινήσεις μετά ψώνια σου σιγά σιγά  βαζω ένα πινακα μήπως βοηθήσει εγω αυτόν κοιτάω     
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...