Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βαρεθηκα...βαρεθηκα ..τα αρνητικα τεστ..τις εξωσωματικες...βαρεθηκα να περιμενω,,και γενικα βαρεθηκα να ασχολουμε με το θεμα παιδι...βαρεθηκα να ξυπναω και να κοιμαμαι μα αυτη την εννοια...

εχω παραμελησει τα παντα...

ε..οχι ως εδω...ας ερθει οταν θελει...

απο δω και περα θα περνω καλα και θα το βγαλω απο το μυαλο...

αλλοστε δεν θα του περασει...δεν ειναι στο χερι του...χαχα!!!!

σωστα????:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Kουκλαρα μου κ εγω μαζι σου....επιασες τον παλμο μου σημερα!!!!και εγω τα ιδια ηθελα να πω...βαρεθηκα επισης.Θα κανω οτι ειναι να κανω κ αν θελει ας ερθει..εε..δεν παει αλλο,εχουμε κ μια ζωη να ζησουμε...με το αγχος κ με το κολλημα εκει,ξεχναμε γυρω μας πολυ σημαντικα πραγματα.Και εγω παραμελησα τον εαυτο μου,το εριξα στο φαι,πηρα κ 4 κιλα,να δω πως θα τα χασω τωρα.Ερχετε καλοκαιρακι!!!!!Θα παμε διακοπουλες!!!

Η εξωσωματικη,εξωσωματικη αλλα κ η ζωη μας,ζωη μας!!!!!

Ουφ,τα ειπα κ ξεθυμανα!!!!!!

Δημοσίευση

Ένα κακό που έχουμε οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι πως όταν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, το θέλουμε από χθες!! :laugh: Όταν αποφασίσαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε ελεύθερα για παιδάκι, έιχα στο μυαλό μου ότι με μια φορά δεν θα ξανάβλεπα περίοδο! Τον 1ο μήνα τζίφος! Τον 2ο μήνα μια από τα ίδια! Στον 3ο μήνα αποφάσισα να ζήσω τον έρωτα, να απολαύσω τις στιγμές ελευθερίας που θα μου απομείνουν, να πιω ποτά, να καπνίσω να ζήσω όσο μπορώ την ανεμελειά μου κι όποτε κάτσει και τι παιδάκι! Κι έκατσε αμέσως βρε κορίτσια! Μόλις το απέβαλλα από το μυαλό μου! Και έχω κύκλο 30 - 40 μέρες, αδύνατο να υπολογίσω ωορηξία, πολυκυστικές ωοθήκες, που σήμαινε ένα βαθμό δυσκολίας περισσότερο στο να βρει το σπερματοζωάριο το ωάριο κι όχι τα κυστάκια που είχα εκεί τριγύρω... Είμαι τώρα στην 24η εβδομάδα, αύριο μπαίνω αισίως στην 25η, ο μπομπιράκος που είναι στην κοιλίτσα μου είναι αρκετά ζωηρούλης.. Όλο σβουράκια κάνει μέσα!

Και κορίτσια μου γλυκά.. Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα να έρθει και σε εσάς αυτό το θαύμα! Απολαύστε καλοκαιράκι, θάλασσα, ξενοιασιά και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε!!

Πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

Μπράβο σου έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Το θέμα αυτό πρέπει να το πάρουμε όσο πιο χαλαρά γίνεται μόνο τότε θα έρθει γιατί αν το σκεφτόμαστε πρωί μεσημέρι βραδύ κακό κάνουμε μόνο σε μας και στον αντρούλη μας. Αυτή θεωρώ είναι η πιο ωραία φάση της ζωής μας χωρίς άγχος φυσικά!!!!! Γιατί περνάμε ώρες με τον άντρα μας και περνάμε καλά κάνουμε αγκαλίτσες και νιώθουμε κοντά ο ένας στον άλλο. Όταν μείνουμε εγκυούλες θα έχουμε άγχος το μωρό να είναι γερό μόλις γεννήσουμε άγχος και τρέξιμο για να μεγαλώσουμε το μωρό ενώ τώρα έχουμε μόνο να απολαύσουμε το έρωτα με τον άντρα μας και αντί να το ευχαριστιόμαστε χαλάμε και αυτές τις στιγμές νισάφι πρέπει να πούμε όλες και να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Αυτό μου είπε ο γιατρός μου πάψε να σκέφτεσαι, να αγχώνεσαι και να μιλάς και κάνει πράξεις. Εμείς βέβαια προσπαθήσαμε 2 μήνες και τρελαθήκαμε από το άγχος. Πραγματικά τρελαθήκαμε και ήμουν όλα νεύρα και χαζομάρες. Εύχομαι το καλοκαιράκι που θα αρχίσουμε πάλι προσπαθησουλες να τα τηρήσω αυτά που γραφώ σήμερα . φιλια πολλα έτσι θα πρεπει αν ειμαστε δυναμικέςB):kiss:

Δημοσίευση

μαρια σ....dalia...εχετε δικιο..ερχεται καλοκαιρακι κοριτσια...θαλασσα...παγωμενες μπιριτσες...ξενυχτια,,και το πιο σημαντικο? ηλιοκαμμενα κορμια...χαχαχααχ....

θα το γλεντισω μεχρι τελικης πτωσης....:P

Δημοσίευση

όσο κυνηγάμε κάτι δεν έρχεται...

Αυτό μου λέγανε παλιότερα για τ αγόρια :laugh:

και είναι αλήθεια τελικά

Άφησέ το, χαλάρωσε πέρνα καλά και να δεις που 8α έρ8ει εκεί που δε το περιμένεις!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και μη το βάζεις κάτω!

Δημοσίευση

Ειναι και το αλλο βρε κοριτσια Ερχεται Καλοκαιρακι Ας περιμενουν τα μπεμπακια απο Σεπτεμβρη Να ευχαριστηθουμε τα μακροβουτια και τα ποτακια στην παραλια !!!!!

Απο Φθινοπωρο βλεπουμε!!!!!!!

Δημοσίευση

Και πολυ καλα θα κανεις κοπελα μου... οι πιο πολλες κοπελες ετσι πιασανε παιδι... οταν δεν το ειχαν καθολου στο μυαλο τους... κανονισε τις διακοπουλες σου το καλοκαιρακι και θα δεις οτι θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις... φιλακια πολλα...:)

Δημοσίευση

Λάθος τα έλεγα ο Coehlo που κατά τ άλλα τα πάντα εν σοφία έγραψε. Οταν κυνηγάς κάτι πάρα πολύ, ακριβως επειδή το θέλεις τόσο πολύ και απελπισμένα και πέφτεις πάνω του με τα μούτρα, το μπλοκάρεις και δεν ερχεται...και έτσι το σύμπαν οχι μόνο δεν συνομωτεί για να σε βοηθήσει αλλά άλλα γύρω σου σε πολεμάνε..γ αυτό αφήστε εαυτούς χαλαρούς και ωραίους και το μπεμπέ έρχεται οταν θέλει εκείνο και οχι εμεις! και σε μας το ίδιο συνέβη. 9 μήνες το πολεμάγαμε και να σου κλάμματα και υστερίες κάθε φορά που ερχόνταν η τρισκατάρατη ( και ερχόνταν με ακρίβεια...λεπτού πανάθεμα τη !) μέχρι που και εγώ κατάλαβα οτι δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή μας γ αυτό...δεν μπορεί να μην ζούμε και να μην απολαμβάνουμε μέχρι να αποφασίσει η φύση να μας κάνει τη χάρη...απλά δεν πάει έτσι! και ναι, κορίτσια μου το καλοκαιράκι, η χαλάρωση, ο ήλιος και η θαλασσίτσα αλλάζουν πολλά! δεν έχετε παρατηρήσει οτι η περισσότερες γέννες τελικά γίνονται άνοιξη?? τι σημαίνει αυτό? η σύλληψη έρχεται το καλοκαιρι που όλα ειναι πιο λάσκα, πιο χαλαρά πιο...ζαμαν φου ρε παιδί μου !!

ΘΑ δειτε ολα καλα θα πανε και απο σεμπτέμβριο θα χει γεμίσει το mammyland γκαστρούλες!! χιχι πολύ μ αρεσει αυτή η λεξη !!

φιλιαααααααααα

Δημοσίευση

ΜΜΜ Πες ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδί!!! Η ακόμα καλύτερα ξεκίνα να κάνεις κάτι που πάντα ήθελες αλλά δεν έκανες!!! Θα λειτουργήσει ο νόμος του Μερφυ και θα μείνεις αμέσως έγκυος. Ειδικά αν ξεκινήσεις κάτι που θέλεις πααααρα μα πάααααρα πολύ. ΠΧ Μεταπτυχιακό – αλλαγή δουλειάς- μαθήματα ιστιοπλοΐας κλπ κλπ . Έρχεται και το καλοκαίρι..πές ότι θέλεις να κάνεις τις καλύτερες και μεγαλύτερες διακοπές ever με μια εβδομάδα λιώσιμο στην παραλία και μία εβδομάδα extreme sports Απλά ξέχνα ότι θέλεις να κάνεις παιδί!!! Εγώ πώς νομίζεις ότι έμεινα έγκυος.

Μετά από ένα χρόνο είπα ΟΚ δεν πειράζει και κανόνισα…ταξίδι στις Μαλδίβες- πάντα ήθελα να πάω, αλλαγή δουλειάς…κλπ κλπ και τσουπ, ο μπέμπης αποφάσισε να εμφανιστεί…και να μου βγάλει την ψυχή με τα καμώματα του ακόμα δεν βγήκε

Δημοσίευση

marinik27 έγραψε:

μαρια σ....dalia...εχετε δικιο..ερχεται καλοκαιρακι κοριτσια...θαλασσα...παγωμενες μπιριτσες...ξενυχτια,,και το πιο σημαντικο? ηλιοκαμμενα κορμια...χαχαχααχ....

θα το γλεντισω μεχρι τελικης πτωσης....:P

αααα...αυτο να κανεις!!!!την καλυτερη δουλεια θα κανεις...κι ολα θα γινουν,θα δεις!!!!;)

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΚ τι επαθες κοριτσι μου,τι κρισαρα ειναι αυτη:ohmy: :ohmy: καλε τζαμπα μιλαμε μου φαινεται!!!!!!!!λοιπον τα λεφτα που δινεις στα τεστ θα τα δινεις στις τεκιλες εεεεεεεε που θα παει μεσα στη σουρα ολο και θα γινει η δουλεια:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ασε τις υστεριες και πιασε τις παραλιες και ειπαμεεεεεεεεεεε στο δρομο ειναι φτανει!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αnastasoudi οχι βρε δεν μιλαμε τζαμπα...το πρωι ετσι ενιωθα,,,γεματη νευρα..τα λεφτα οντως θα γινουν τεκιλες και μπυρες και ουσκια..κτλ.ειμαι καλα πολυ καλα τωρα....μια κριση ηταν και περασε χαχαχαχαχ.....:kiss: :kiss: κοριτσια μου

Δημοσίευση

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ... ΧΩΡΙΑ! ΕΤΣΙ, ΑΠΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΣΟΥΠ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ! ΚΟΥΛΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...