Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!!!!!!!!


Recommended Posts

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ??????? ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΥΦΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΥΓΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ? ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Η ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος!! :)

Σε καταλαβαίνω, είναι όλα καινούρια για σένα κι αυτό από μόνο του είναι πολύ αγχωτικό. Προσπάθησε να τα επεξεργάζεσαι όλα με λογική και ψυχραιμία (όσο γίνεται) γιατί θα τα παίξουν τα νεύρα σου..

Για το μυγάκι δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς. Τα περισσότερα έντομα είναι ακίνδυνα, εκτός από αυτά που τσιμπάνε (μέλισσες, σφίγγες κλπ). Κι έχουμε και τα κουνούπια που προκαλούν το γνωστό ερεθισμό και τη φαγούρα.

Μπορείς να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου τι μπορείς να του βάζεις σε περίπτωση που δεις κάποιο ίχνος τσιμπίματος ή κάποιον ερεθισμό κλπ.

Φιλάκια και να τον χαίρεστε! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CRAZY ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ SITE ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΣΕΣ ΓΥΜΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο εμενα θα συμφωνισω με την crazy οτι ολα αυτα ειναι καινουργια για σενα και σιγουρα σε αγχωνουν σε καταλαβαινω τα εχω περασει ακομη και τωρα που ειναι 9 μηνων οταν τον γδυνω φαχνω το σωματακι του και αν δω κατι που δεν υπηρχε το επεξεργαζομαι χαχαχα

επειδη ομως τωρα ειναι η εποχη των μαμουνιων!!! να του βαλεις κουνουπιερα στην κουνια του και αν εχεις σιτα στο παραθυρο του να την χρησιμοποιεις ετσι δεν μπαινει μεσα τιποτα που θα μπορουσε να το τσιμπησει πχ μελλισες,σφιγκες.εμεις στην περιοχη μας εχουμε κουνουπια απο νωρις και του εχω ηδη ξεκινησει ταμπλετα στο δωματιο του εχουμε κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα τις προαλλες τον ειχαν κανει κοσκινο αλλα του εβαλα fenistil και φυγανε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 50 Μ.ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ?ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...