Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναβολη ονειρου (οπως λεει και ο τιτλος) για 6 μηνες...:S

Σημερα πηγα στον γιατρο και μου εγραψε τα gynofen 35....

Θα τα παρω για ενα 6μηνο.... Αληθεια γνωριζει καποια σχετικα μ'αυτα τα χαπια???

Δεν ειμαι "πεσμενη" ψυχολογικα...

Ηλπιζα βεβαια...μεχρι τελευταια στιγμη....σ'ενα "μαγικο"....

Δεν ηρθε...:(

Νιωθω περιεργα ομως... Δεν εχω ξαναπαρει αντισυλληπτικα και να...που τα παιρνω τωρα... που θελω να κανω ενα "τσουρεκακι" (για να ειμαι και επικαιρη..:P ) Αντιφατικο-ΤΑΤΟ!!!:blink:

Το ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου....αλλα μαλλον το ειχα στριμωξει πολυ...πισω-πισω... γιατι μολις εφυγα απο το ιατρειο...ενιωθα πολυ παραξενα...!!!

6 μηνες αναβολη!!! (αυτο σκεφτομουν...) Γιατι ρε γμτ???

Μετα εφαγα κατι (χθεσινα) μηλοπιτακια και μου περασε...:P :laugh:

Γελαω για να ξεχναω...Γελαω για να μην ποναω...

Μ'αυτο το "μοτο" εχω καταφερει και πορευομαι ολον αυτο τον καιρο...

κι ετσι θα συνεχισω...;)

Σκεφτομαι...οτι σε...6 (μηνες) + 9 (μηνες) = 15 (μηνες) απο σημερα ισως κραταω στην αγκαλια μου την αγαπη που μοιραζομαι με τον λατρευτουλη μου....κλεισμενη σ'ενα υπεροχο μοσχομυριστο απαλουτσικο μωρουδιακο κορμακι.... και παρηγοριεμαι...:unsure::)

(Διορθωνω την πρωτη μου φραση....Δεν ημουν πεσμενη ψυχολογικα.... γιατι μολις μου βγηκε ενας βαθυς αναστεναγμος....και ενα δακρυ εβρεξε το spacebar...)

Θα κρατησει η πικρα μου ομως μονο....οσο θα κανει το δακρυ να στεγνωσει... Κι αυτο ειναι υποσχεση!!!!

Υποσχεση σ'εμενα....στον αντρουλη μου....σε σας που ζειτε τις δικες σας χαρες και αγωνιες.... στη ζωη..που καποιος μας χαρισε και πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες...!!!

Φιλια μικρες μου cyber-φιλεναδιτσες...:kiss:

Δημοσίευση

Αχ βρε Σκαρλετακι... Η πρωτη μου σκεψη ηταν να σου απαντησω με το κλασσικο χιουμορ,οπως θα απαντουσες κι εσυ...Δεν μπορω ομως... Βουρκωσα μαζι σου...

Δεν ξερω το λογο για τον οποιο πρεπει να συμβει αυτη η αναβολη αλλα ειμαι σιγουρη πως θα'ναι για καλο!

Ελπιζω να το ξερεις πως μεσα απ'την καρδια μου,ευχομαι σε 15 μηνες να βρισκεσαι σε ενα κρεβατι μαιευτηριου και να..... πονας απιστευτα μεχρι να βγει το μπεμπακι σου!!! ;):)

Δημοσίευση

Σκαρλετάκι μου γλυκό.... μη μου στεναχωριέσαι!!!! Αφού έκρινε ο γιατρός οτι πρέπι να πάρεις τα αντισυλληπτικά παει να πει οτι ετσι πρεπει να γινει... για καλο σκοπο... για να ερθουν τα συλληπτικά γρήγορα μετά το 6μηνο...

Δεν τα ξέρω τα gynofen... εγω είχα παρει τα yasmin για ενα μηνα γιατι ειχα μια κυστη στην ωοθήκη....

Σήμερα πήγες στο γυναικολόγο?

Είναι η εβδομάδα των παθών φαίνεται... σηκώνουμε κ εμεις το δικό μας σταυρό... φιλενάδα υπομονη γιατι θα τρελαθούμε... στο λέει μια που πριν απο λιγες ωρες ειχε βαλαντώσει στο κλάμα στο γυναικολόγο και αλλα πολυ χειρότερα που θα στα πω στο τσατ... υπάρχουν κ χειρότερα πάντως!!!! ακου που σου λέω...

υπομονη

Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕΕ SCARLET30...ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,,,

ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑ.. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΛΕΩ, ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ : ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

scarlet αυτη η αναμονη χωρις την ελπιδα καθε μηνα ειναι οντως πολυ δυσκολη το εχω περασει και ξερω πως ειναι ελα ομως που καποιες φορες δεν γινεται αλλιως,θωρακισου με υπομονη,κανε σχεδια για το καλοκαιρακι και τις διακοπες και γρηγορα θα περασει παλι ο καιρος και θα μπεις στην διαδικασια του μπεμπε,ευχομαι ο θεος να σου δωσει δυναμη και υπομονη και να σου πανε ολα καλα!!!!!!

Δημοσίευση

Μπορεί να μην έχουμε μεταξύ μας μιλησει ποτέ , αλλά διαβάζοντας το μήνυμα σου με συγκίνησες με το πώς "πορεύεσαι όλο αυτό τον καιρό"...

Να συνεχίσεις να γελάς , όχι για να μην πονάς αλλά για να ελπίζεις που είναι το μεγαλυτερο εφόδιο που μας χαρίστηκε στη ζωή...

φιλικά...

Δημοσίευση

Αναστασια εγραψε:

ευχομαι σε 15 μηνες να βρισκεσαι σε ενα κρεβατι μαιευτηριου και να..... πονας απιστευτα μεχρι να βγει το μπεμπακι σου!!!

:blink: :blink: :blink: :blink: :S :S :S :S (ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΩ)

Ευχη ηταν αυτο????:dry::unsure::P

Κοριτσακι μου ξερω ακριβως ΤΙ εννοεις...και σ'ευχαριστω!!!

Κι εγω σου ευχομαι η "φασολαδοκοιλια" σου να φουσκωσει....και να γινει "γουρουνοπουλοκοιλια"....:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

xristina33 εγραψε:

για να ερθουν τα συλληπτικά γρήγορα μετά το 6μηνο...

Αυτος ειναι και ο στοχος μας....;)

Τι εγινε στη γυναικολογο???? Στειλε μου ενα π.μ.. γιατι μπορει να μη μπω στο τσατακι....

Δημοσίευση

scarlet30 έγραψε:

Αναστασια εγραψε:

:blink: :blink: :blink: :blink: :S :S :S :S (ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΩ)

Ευχη ηταν αυτο????:dry::unsure::P

Κοριτσακι μου ξερω ακριβως ΤΙ εννοεις...και σ'ευχαριστω!!!

Κι εγω σου ευχομαι η "φασολαδοκοιλια" σου να φουσκωσει....και να γινει "γουρουνοπουλοκοιλια"....:laugh: :laugh: :laugh:[/quote:iw8z6xzb]

Μαλαγαν-ιτσα μου τσιμπησες καρμακι μ'αυτα που κανεις!Οριστε δε χρειαζεται γλυψιμο!Μονο να με κανεις να κλαιω σαν χαζο!!!!!!!!!!!!:) Μην ανησυχεις....μ'αρεσε!;)

Δημοσίευση

stroumf, anastasoudi, chrysoyla

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την ενθαρρυνση σας!!!!

Σας ευχαριστω για τη στηριξη!!!!

Σας ευχαριστω για την αισιοδοξια και τη δυναμη...

Να ειστε παντα καλα και να εχετε στη ζωη σας ο,τι σας κανει ευτυχισμενες!!!!:):kiss: :kiss: :kiss: (ενα για την καθε μια..;) )

Δημοσίευση

scarletακι μου...

Σκεψου οτι σε 6 μηνες θα μπεις παλι στην ιδια διαδικασια,

και ολα θα ερθουν οπως τα θες αυτη τη φορα..:)

Να εχεις υπομονη και πιστη και ολα θα πανε καλα.

Ο καιρος θα περασει πολυ γρηγορα..

Εδω θα εισαι κι εδω θα ειμαστε ολες..

Σου στελνω ενα φιλακι!!

Δημοσίευση

Scarletaki μου εγω επαιρνα αυτα τα αντισυλληπτικα πριν 10 χρονια οταν ειχα κανει μια λαπαροσκοπηση για συμφησεις στις σαλπιγγες για να φτιαξει ο κυκλος μου.Ειναι απο τα πιο δυνατα αντισυλληπτικα για μενα ηταν τουλαχιστον,με επρηξαν πολυ ειδικα στο στηθος απο το1 πηγα στο 3..Θυμαμαι ομως πως κατα την διαρξεια της χρησης που ειχα παει σο γιατρο να με δει κ μου εκανε υπερηχο μου χε πει ''πω πω αν κ δεν τα επαιρνες σωστα τωρα θα εμενες κατευθειαν εγκυος με την μυρωδια''οποτε μαλλον τοτε μου εκαναν καλο στο θεμα της γονιμοτητας..Αλλα ημουν 21 κ δεν με ενδιεφερε τοτε η εγκυμοσυνη!!

Ελπιζω να σε βοηθησα..κ μην ανησυχεις 6 μηνες θα περασουν νερακι οσο κ μακρυα να φαινονται..κ μετα θα ρθει κ το μωρακι κοπελα μου!!Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Φιλια

Κατερινα

Δημοσίευση

Αναστασακι μου δε θελω να κλαις...και μου στενοχωρεις τη μπεμπουλα...

(τα καρμακια παλι δε με χαλανε....αυτα τα επιτρεπει ο γιατρος....:P :laugh: )

Μαρθουλα... κοριτσακι μου οπως τα λες...Η υγεια πανω απ ολα!!!

Μακαρι να ειναι και οπως τα λες....να περασει ο καιρος....να..... γονιμοποιηθει και ο φτωχος...;)

Φανουλα μου....εγω σου στελνω 1.000.000 φιλια...γιατι εισαι...ΕΔΩ!!

Κατερινακι....μου δινεις πολλες ελπιδες μ'αυτο που λες και μου αναπτερωνεις το ηθικο!!! Σ'ευχαριστω!!!

Οντως ειναι αρκετα "δυνατα" απ ο,τι ειπε και ο γιατρος και ισως εχω λεει πονοκεφαλους...εμετους και πονο στο στομαχι... αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση...

Χρυσακι μου.....το ξερω οτι ειναι για καλο....απλως δεν ειναι και το.... καλυτερο!!!:unsure: Το καλυτερο θα ηταν να μην ειχαμε τοσα βασανα....αλλα ισως ολα γινονται για καποιο λογο.... Σ'ευχαριστω πολυ για τις πολλε-πολλες ευχες!!!;)

Μες την δυσκολια μου νιωθω και καπως τυχερη....γιατι ερχεται καλοκαιρακι και δε θα "κλεινομαι" να μοιρολογαω....:P :laugh:

Δημοσίευση

Σκαρλετ, κοριτσι μου, εκλεγα διαβαζοντας την ιστορια σου.αλλα υπαρχει λογος μαλλον που σου δινει τα αντισιλιπτικα ο γιατρος... αχ... ελπιζω,οτι αυτοι οι 6 μηνες θα περασουνε γρηγορα για σενα.δυναμη σου δινω

Δημοσίευση

scarletaki 30 δen ξερω αν εχουμε ξαναμιλησει .Απο οτι καταλαβα φαινεσαι δυνατη στις δυσκολιες..Το χαμογελο και η υπομονη θα σε βοηθησουν αυτους τους εξι μηνες..που ουτε θα καταλαβεις πως θα περασουν..Ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα........

Δημοσίευση

Αδερφόνι Scarletoni με το που διάβασα τον τίτλο του θέματος κατάλαβα αμέσως ποια είναι η "συγγραφέας".

Κορίτσι μου τα έχουμε πει αρκετές φορές, έκανες πολύ καλά που τα ξεκίνησες, γιατί το 15μηνο θα γινόταν 16μηνο, 17μηνο και πάει λέγοντας... Πάντα έτσι, να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες σου με χιούμορ μέσα στη λύπη, με χαμόγελο μέσα στο δάκρυ, με σάτιρα μέσα στη στεναχώρια σου! Μπορεί σωματικά να μην είσαι ακόμα έτοιμη να συλλάβεις για να γίνεις μανούλα, αλλά ψυχικά είσαι! Έχεις τόση αγάπη να δώσεις σε ένα παιδάκι, στο παιδάκι σου, που είναι κρίμα να πάει χαμένη! Ο Θεός θα σε ανταμείψει, διπλά και τριπλά!

Καλή επιτυχία στη θεραπεία σου... και για να μην ξεχνιόμαστε...

Σου εύχομαι σε 6 μήνες από τώρα, να αρχίσει η περίοδος ζαλάδων, ναυτίων (όχι εμετών.. δεν είμαι τόσο κακιά), πρηξιμάτων, να ανεβαίνεις νούμερο σουτιέν κάθε εβδομάδα, συχνοουρίας (να κυκλοφορείς με μία πάπια παραμάσχαλα), καούρων (άουτς, αυτές είναι απαίσιες, αλλά δε με νοιάζει εγώ είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ήπιες, να έχεις κι εσύ.. συμπαράσταση στην αδερφούλα...χαχαχα) και σε 15 μήνες από τώρα να γεννήσεις με πολλούς πολλούς πόνους αλλά και πολλά χαμόγελα! Γιατί αν δεν το πονέσεις δε θα το αγαπήσεις! χαχαχαχα... Όχι για να δεις τι τραβάει μια γυναίκα για να γίνει μάνα!:lol:

(το τελευταίο είναι μία μπούρδα και μισή.. κάτι τέτοια μου λέγανε στο μαιευτήριο οι μανάδες των αλλων γυναικών που γεννούσαμε μαζί, οι οποίες δεν καταλαβαίνανε τίποτα, ενώ εγώ σφάδαζα κι έσκουζα από τον πόνο... όχι δεν τις έβρισα, θυμήθηκα την ανωτερότητά μου :P )

Φιλάκια φιλεναδίτσα μου!

Υ.Γ. Ελπίζω αν όντως έχεις τα δυσάρεστα αυτά συμπτώματα όταν μείνεις έγκυος, από την πολλή σου τη χαρά, να ξεχάσεις το συγκεκριμένο ποστ μου! χαχαχαχα...:woohoo:

Κι άλλο Υ.Γ. Κάνω χιούμορ σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα γιατί ξέρω ότι δε θα το παρεξηγήσεις ε? :unsure:

Δημοσίευση

scarlet κοριτσάκι μου έτσι μπράβο μην το βάλεις τώρα κάτω.

Διατήρησε το χιούμορ σου, είναι το καλύτερο όπλο.

Όσο για τα χάπια και γω χρειάστηκε να πάρω για κανα δυό μήνες για κύστες

την εποχή που προσπαθούσα να μείνω έγκυος.Καθε μέρα που τα έπερνα σκεφτόμουν "δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα".

Υπομονή το όνειρο σου απέχει μόλις έξι μήνες !!

Φιλάκια

Δημοσίευση

scarlet30 έγραψε:

Σκεφτομαι...οτι σε...6 (μηνες) + 9 (μηνες) = 15 (μηνες) απο σημερα ισως κραταω στην αγκαλια μου την αγαπη που μοιραζομαι με τον λατρευτουλη μου....κλεισμενη σ'ενα υπεροχο μοσχομυριστο απαλουτσικο μωρουδιακο κορμακι.... και παρηγοριεμαι...:unsure::)

scarlet moy ....... ayth th skepsh na kratas sto myalo soy! Etsi akribws tha ginei! Perimenw pws kai pws th stigmh poy - se 6 akribws mhnes apo twra - tha mas anakoinwseis me to monadiko soy tropo ... poy oles latreyoyme ... oti ena mikro treloscarletaki (e, ligh trela ap'th mamascarlet sigoyra tha parei ;) ) erxetai ston kosmo!

Ta gynofen, den ta kserw....Egw epairna gia kana xrono ta yasmin. Fantazomai ola ta antisyllhptika to idio einai panw katw...Pera apo ena prhksimataki kyriws se koilia kai sththos poy eixa ton prwto mhna poy ta phra de thymamai na me enoxlhse kati allo. De thymamai an kapnizeis, alla thelei ligo prosoxh me to tsigaro...fantazomai ayto tha sto eipe ki o giatros soy.

Se filw :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: ...........6 mhnes emeinan mono :woohoo:

Δημοσίευση

Αχ το βλεπω να ερχεται στο εξαμηνο!!!

Οχι τιποτ'αλλο,εταξα να ερθω και μπουσουλωντας να σε βρω!!!!!

Μην ανησυχεις Αρτζουλα μου γλυκεια!!!

Αφου ετσι πρεπει να γινει θα γινει!!!!!!

Το μπεμπε θελει να βγει καλοκαιρακι!!!!

Ακομη να το καταλαβεις????

Δημοσίευση

Scarlet πότε θα περάσουν οι μήνες χαμπάρι δεν θα πάρεις...Σκέψου και το άλλο ρε...έρχεται το καλοκαιράκι , θα κάνουμε τα μπάνια μας...τί την θες καλοκαιριάτικα την κοιλία; Γι' αυτό σου λέω καλύτερα έτσι...απο Οκτώβρη που θα πιάσει σιγά σιγά να δροσίζει θα είναι καλύτερα!!!Έτσι δεν ειναι;:laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΖΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ!ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΞΙΖΕ!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...