Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koritsia...... :woohoo: :woohoo: :woohoo: ......

2 meres kathysterhshs - 2 thetika test ! Apisteyto ki omws alhthino! Eimai egkyos!!!! :woohoo:

Thewrw oti oles oi syllhpseis einai ena THAYMA, alla eidika sthn periptwsh mas.....Arketes apo esas kseroyn oti logw sobarhs oligoasthenospermias toy antra moy etoimazomastan gia ekswswmatikh! Mas eixan pei oti einai h monh lysh kai tha ksekinoysame to Maio.

Ki omws.....to thayma egine kai emeina egkyos fysiologika! Xtes de mporoysame me tipota na to pistepsoyme....shmera, meta to deytero thetiko testaki exoyme arxisei deila deila na xairomaste kai na kanoyme oneira!!! Ayrio to prwi paw gia xwriakh gia na eimaste 100% sigoyroi...

Mikro mas thaymataki.... meine mazi mas se parakalw!!!

Kai mias kai kserw oti polles....katagrafete analytika ta symptwmata egkymosynhs :P....eixa mono klassika ponakia periodoy kai elafrws prhsmeno kai eyaisthito sththos....opws kai oatn moy erxetai periodos dhladh.....pio polla symptwmata eixa toys alloys mhnes poy den hmoyn egkyos para twra :P :laugh: Ta ponakia exoyn ypoxwrhsei arketa shmera alla to stithos moy fainetai prhzetai perissotero...

Koritsakia moy sas eyxaristw poly-poly oles gia th symparastash kai th thetikh energeia poy exw eispraksei edw sto mammy mas :)

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ SNOW ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΙΛΗΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ....

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...ΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ...ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ...ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ....

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :cheer: :laugh: :cheer:

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια καλή μου!!!! Όλα καλά να σου πάνε απο δω και πέρα! Να σκέφτεσαι μόνο το μικρούλι θαυματάκι που μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα σου και τίποτε άλλο!!!!:silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

snowgirl μου ποσο χαρηκα με τα υπεροχα νεα σου!!!!τι ομορφο πασχαλιατικο νεο!:) Επιβεβαιωνεις παρα πολλα δινοντας θαρρος σε ολα τα κοριτσια!! τα βλεπετε κουκλιτσες μου? ενα ακομη ζωντανο παραδειγμα το κοριτσι μας...καταρριπτοντας στασεις:laugh: ,ολιγοσπερμια,αγχος ..τα παντα!!ολα γινονται!!

να πανε ολα τελεια γλυκια μου..σε ευχαριστουμε που μας εδωσες τοση χαρα!:)

με το καλο κι ολες οι αλλες..μετρατρεπομαστε σε babyland σιγα σιγα...τελικα ειναι κολλητικο ε?:)

Δημοσίευση

snowgirl αγαπη μου συνχαρητιρια κ απο εμενα:) ειδες που τελικα εγινε το μηνα που δεν το περιμενες; οπως ειπες κ μονη σου τη μονη φορα που δεν ειχες συπτωματα κ ησουν σιγουρη πως δεν εισαι..:laugh: αγαπη μου σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσηνη κ θα περιμενω μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια τα νεοτερα;):cheer:

Δημοσίευση

Δεν σε ξέρω snowgirl, αλλά συγκινήθηκα τόσο πολύ με τα νέα σου!!!

Εύχομαι όλα να πάνε ονειρεμένα!!! Όλες οι κοπέλες εδώ προσφέρετε τόση βοήθεια σε άλλους που δεν φαντάζεστε!!! Και όλες αξίζετε το καλύτερο!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι του χιονιάαααααααα...:P

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Κι εμένα με συγκίνησες πολύ γιατί η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερη!

Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη, να προσέχεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις κάθε μέρα, κάθε στιγμή από τους επόμενους 8 μήνες που ακολουθούν, οι οποίοι θα είναι και οι πιο όμορφοι της ζωής σου!

Να'σαι καλά!!!!!!

Δημοσίευση

snowgirl Κ Ο Υ Κ Λ Α Μ Ο Υ Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!!

WOW!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!! ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!! YES YES YES!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πως γινεται και καθε φορα μαθαινω τα νεα τελευταια??? :dry::angry:

Επρεπε να ψαξω (για κατι αλλο) για να "πεσω" πανω στο ποστακι σου...:silly:

Μαγδουλακι..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Κοριτσακι μου ποσο χαρηκα!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και μεταφρασε του Νορβηγουλη σου: ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!!:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κουκλιτσα μου ολα να πανε τελεια μεχρι το τελος και να αποκτησετε ενα γερο και ομορφο "χιονομπαλακι"...;)

Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...