Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΑ-ΦΟΒΟΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΝΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.Ε ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ......ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ 2-3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΔΛΔ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ?ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΑΥΤΑ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Antroulla mou geia sou agapi mou...

Min fwvasai gia tipota ola tha sou pane kala agapi mou...

Kai egw stin prwti mou egkumwsini fwvomouna mipws mou dwsoune allo mwraki...

Wmos ola auta einai pellares agapi mou...

Wmos gia auton ton giatro pou les,,,aman...

Me evales se skepseis...

Stathou dinati agapi mou...

Kai min fwvwsai gia tipota ma tipota...

Sou euxwme kali eleutheria...

Kai ola ta kalitera...

Filia...

Pote exeis pit???

Kai egw eimai 32 eudomadwn tin pempti...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχαχαχαχαχαχα

συγγνώμη για το γέλιο αλλά ... βρε κορίτσι μου κι εσύ τον βλάκα τον Αυτιά ακούς? Θα μου πεις, μα πως, αφού παίζει τη γυναικολογία-μαιευτική στα δάχτυλα, αφού έχει κάνει και λεχώνα!!

Άντε μωρέ, εγώ δε τον βλέπω ποτέ αυτόν τον καραγκιόζη!

Όλα καλά 8α πάνε και μην ακούς κανέναν!!χαλαρή να είσαι! σου μιλάω εγώ, το τέρας ψυχραιμίας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kale ton Aftia kathesai ki akous?

(me ekanes kai gelasa na sai kala)

Skepsou oti ana tous aiones oi gynaikes gennousan spiti tous i kai sta horafia kai yparhoun akoma ekatomuria gunaikes ston planiti pou gennoun mones se apomakrusmena meri.

O Theos ehei gia oles mas .Na prosefhesai na einai kala to moraki sou kai na eheis pisti oti ola tha pane kala.

Apo ti stigmi pou to test egymosinis einai thetiko yparhoun pithanotites na pane polla pragmata strava.

Edo ston odontiatro pame kai yparhei panta pithanotita na kollisoume mikrovia (ehei tyhei se fili mou kai katelixe se komma sto nosokomeio)

Ela cheer up ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχαχχα ο Αυτιάς να λεει ο,τι θέλει! για ποιο λογο τον ακους? τι ξερει αυτος απο αυτα?

Δημοσιογραφος σπουδασε (τουλαχιστον ετσι λεει)χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος κούκλα μου.... α πα πα πα μακριά! Είναι εξαιρετικά πικρόχολος τελευταία! Όσο για τη γέννα και τον φόβο της, δε μπορώ να σε καταλάβω... κάθεσαι κι ακούς τον κάθε καραγκιόζη??? Στον γιατρό σου να έχεις εμπιστοσύνη και προσευχή στην Παναγιά μας την γλυκειά να πάνε όλα καλά και για σένα και για το μπεμπίτο σου!!! Πολλά-πολλά φιλάκια και μην ακούς κανέναν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΑ που σου λενε καλή μου...για κοιτα σε παρακαλω κοριτσαρα μου και μην αακΟύς κανεναν.Τα δυσκολα και ολα τα επικυνδυνα περασανε..τωρα ερχεται η θεική ώρα της γεννας που ολα θα ναι μαγικα.Εισαι γερη και το μωρακι σου επισης,πιστεψε στον εαυτο σου και στο γιατρο σου και ολα θα ομορφα.Οι κακές σκέψεις μακρια.Πλεον στην εποχη μας τα περιστικά αυτα ειναι πολύ λιγα που οι γιατροι ειναι ανευθυνοι και δε θα σκεφτεσαι οτι θα τυχει κατι σε σενα και στο μπεμπε σου.ΜΟνο θετικες και ομορφες σκεψεις θα κατακλύζουν το μυαλουδακισου και οσο για αυτούς που σου λενε εξυπναδες και σου δημηουργουν προσθετα αγχη κοψε τους τη φορα κι μην τους ακούς.Από τη στιγμη που ο γιατρος σου δεν σου εχει δωσει δειγμα ανευθυνότητας πιστεψε σε αυτόν και ολα θα πανε καλα.αν παλι κατι δεν σε εμπνεει και σου δημηουργει ανασφαλεια και το ενστικτο σου σου λεει οτι δεν ειναι εντάξει,δεν ειναι αργα να βρείς καποιον ν α τον τσεκαρεις.Ολα ειναι καλα.Μην σκας και μην φορτωνεις την ψυχουλα σου με ασχημες σκεψεςις.Ολα μακρια..ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΓΛΥΦΤΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ .ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΣΙΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μην κάθεσαι και πιστεύεις τα όσα λένε τα κανάλια. Πώς ξέρεις ότι η σκηνή δεν ήταν στημένη από τον Αυτιά και την παρέα του? Πολλά κανάλια δημιουργούν τις σκηνές ώστε να έχουν ακροαματικότητα. Εγώ γέννησα 2 παιδιά και όλα πήγαν τέλεια. Μην αγχώνεσαι απλά απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου ..λογικο ειναι να εχεις καποιο φοβο γιατι ειναι κατι νεο που κανειις ομως πρεπι να σκεφτεις λογικα οτι ειμαστε στο 2009 η επιστημη εχει προχωρησει πολυ , οι γυναικες δεν γεννανε πια στα χωραφια ουτε μετα τη γεννα πανε για δουλεια .Οι κανονες υγειηνης ειναι πολυ προχωρημενη και απο τη στιγμη που εχεις δικο σου γυναικολογο που ξερει το ιστορικο σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα .Εγω προσωπικα αγχωνομαι μονο για τα κοριτσια που δεν ξερουν κανενα γιατρο και επειδη δεν υπαρχουν τα χρηματα πανε και γεννανε στο πρωτο νοσοκομειο με οποιο γιατρο εχει βαρδια και συνηθως σε αυτα τα νοσοκομεια (θριασειο, κρατικο νικαιας) δεν υπαρχει η καταλληλη υποδομη .Λοιπον χαμογελα και να μπεις μεσα με θετικη ενεργεια καθημερινα γεννανε πολλες γυναικες , ποσα ασχημα γεγονοτα εχεις ακουσει απο την τηλεοραση , τους γνωστους σου; Ο Αυτιας και ο καθε απο αυτους τυχαρπαστους δημοσιογραφους κοιτανε τα νουμερα και την τηλεθεαση και ειναι ικανη για τα παντα .Κια να σου πω και κατι αντε και πες οτι η ιστορια του γλοιωδη εινι αληθινη το μυνημα που πηρες εσυ ειναι αυτο ; οχι απλα καμια φορα οπως σε παρα πολλες ασχετες περιπτωσεις με τη γεννα οι γιατροι κανουν λαθη δεν σημαινει ομως οτι αυτος ειναι ο κανονας .Για πες μας που θα γεννησεις ; εχεις παει να δεις το χωρο που θα γεννησεις εχεις δει τα δωματια ;εγω στη θεση σου θα εκαν μια βολτα και γιατι οχι θα μιλαγα καιμε κοπελες που νοσηλευονται κοπελες που δεν σε ξερουν και θα σου πουν την αληθεια.

Η νυφη μου πριν 20 χρονια γεννησε το γιο της στο κρατικο της Νικαιας αστα η κοπελα ταλαιπωρηθηκε αλλα ξερεις γιατι; γιατι δνε ειχε δικο της γυναικολογο ηταν ετσι τα οικονομικα τους και την πατησε .Στο δευτερο ομως που ηταν 2 χρονια μετα γεννησε στο μητερα στην αρχη ειχε παει φοβισμενη γιατι ειχε την αρνητικη εμπειρια του κρατικου και ομως στο μητερα δν καταλαβε τιποτα . Οπως καιμια φιλη μου που γεννησε στο αΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗς ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

Τελειωνονητας γιατι σε κουρασα να θυμασαι η γεννα κρατει πολυ λιγο η αγκαλια του μωρου σου για μια ζωη!αξιζει ο κοπος να το βιωσει μια γυναικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντρούλα μου, καλησπέρα κοριτσάκι μου!

Σαν πρώτοεγκυμονούσα κι εγώ, δεν σου κρύβω ότι έχω τον φόβο του τοκετού! Τι θα συναντήσω, πως θα'ναι, τι θα γίνει, πόσο πονάει και τέτοια! Αλλά κάποτε, οι γυναλικες ήταν με το ένα πόδι στον τάφο! ΚΑΠΟΤΕ!! Ζούμε στο 2009, η επιστήμη είναι πολύ προχωρημένη.. Τι θα μπορούσε να συμβεί βρε κοπέλα μου όταν όλα πάνε τόσο καλά??

Να σου πω, η νύφη μου, είχα 2 παλίνδρομες και 2 εγκυμοσύνες με αίσιο τέλος! Αλλά, έπρεπε να κάνει 1 ένεση καθημερινά στην κοιλιά της, να παίρνει 15 διαφορετικά φάρμακα και κορτιζόνη! Έπηζε το αίμα της! Και στην 1η εγκυμοσύνη, 1 φορά τον μήνα έμπαινε για 48ωρη παρακολούθηση στο ΙΑΣΩ, όπου της χορηγούσαν το φάρμακο της ένεσης με ορό για 48 ώρες! Όταν ήρθε η ώρα της γέννας, έκαναν καισαρική, επειδή ήταν πρόωρη η Ανδριάνα και είχαν πρόβλημα και με την νάρκωση! Αν είναι τοπική ή ολική αν έκανε κ.ο.κ.. Το θέμα είναι πως έφερε στον κόσμο 2 πανέμορφα κοριτσάκια, χαίρουν άκρας υγείας και η μαμά και τα παιδάκια!!

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις και μην ακούς ότι πίπα λένε στην τηλεόραση! Τα ίδια κάνει και η πεθερά μου όπου είναι 74 χρώνων και επειδή το είπε η τηλεόραση κάθεται και αγχώνεται και στενοχωριέται και στο τέλος την πιάνει και το στομάχι της! :dry:

Όλα θα δεις κοπέλα μου, θα πάνε μια χαρά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχχα ο Αυτιάς να λεει ο,τι θέλει! για ποιο λογο τον ακους? τι ξερει αυτος απο αυτα?

Δημοσιογραφος σπουδασε (τουλαχιστον ετσι λεει)χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!

oute dimosiografos den spoudase gia na kserei pos na mhlaei ston kosmo kai kanei tromara tou kai ekpomph ,oikonomologos einai kanonika .

mhn aniseixeis gia to pio fysiologiko pragma ston kosmo (thn genna) ola kala tha pane ("eulogimenh" episkliridios ):woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακουσες τον Αυτια τωρα εσυ...:blink: :blink: Ποιος του δινει σημασια;Μη φοβασαι κοπελιτσα μου και ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της οταν ερθει η ωρα της και να δεις που ολα καλα θα σου πανε!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντρουλα μου,κοκλιτσα μου,σου εχουν απαντησει ηδη πολλες κοπελες αλλα θα σου πω κ εγω αυτα που θελω.

Σε αυτο το site το εχω πει πολλες φορες η γεννα δεν ειναι τιποτα πλεον,πανε τα χρονια που ωντος ισχυε αυτο που ειπε ο Αυτιας(που παρεπιπτοντως για εμενα ειναι πολυ γελειος ο ανθρωπος).Αυτα γινονταν πριν πολλες δεκαετιες...μην ακους τιποτα κ κανεναν...πλεον η γεννα ειναι οπως οταν παμε να βγαλουμε ενα δοντι.Εγω εχω ηδη γεννησει μια φορα κ τωρα προσπαθω για 2ο παιδακι.Σε παρακαλω κουκλα μου,κλεισε τα αυτια σου στις ηλιθιοτητες του καθενος.

Σημερα οι γιατροι δεν σε αφηνουν ουτε να υποφερεις,ουτε να πονας,ουτε τιποτα.Η επιστημη εχει προχωρησει κ εχει εξελιχθει.Τα νοσοκομεια ειναι πληρως επανδρωμενα και να σου πω κ κατι;;;τα ασχημα δεν συμβαινουν καθημερινα.Δεν σημαινει οτι επειδη κατα καιρους εχουμε ακουσει διαφορα θα συμβει κ σε εμας.Μη φοβασαι τιποτα,να δεις ποσο ωραια θα γινουν ολα μκ οταν γεννησεις θα κοιτας το μωρακι σου ολο περηφανεια κ ευτηχια κ θα λες...εγω το εκανα ολο αυτο;;;;Σου ευχομαι με το καλο να φερεις το παιδακι σου στον κοσμο.

Πανω απ'ολα ηρεμια,υπομονη κ να ακους τον γιατρο σου και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Το περιστατικό του Νοσοκομείου της Κορίνθου άπτεται στην σαθρότητα του συστήματος γενικότερα και ειδικότερα στον εθελοτυφλισμό των ιθυνόντων του.

Απ΄ότι άκουσα ο εν λόγω ιατρός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης 23 ώρες το 24ωρο. Η κατάσταση ήταν γνώριμη λοιπόν..

Δεν ξέρω ακριβώς όμως εάν η γυναίκα τον επέλεξε η ίδια ή αν απλά της έτυχε λόγω βάρδιας. Καθίσταται σαφές ότι μάλλον το δεύτερο ισχύει γιατί πόσο ..... (δεν μπορώ να βρω έναν σεμνό χαρακτηρισμό!!) θα πρέπει να είσαι για να κάνεις τέτοια επιλογή.

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι οι γυναίκες παλαιότερα γεννούσαν στα χωράφια. Δεν αναφέρθηκε βέβαια ότι αυτές οι γυναίκες είχαν πολλά ποσοστά αποβολών και η θνησιμότητα βρεφών ήταν σε μεγάλα ποσοστά. Η τεχνολογία όμως, η επιστήμη και ο τρόπος διαβίωσης έχουν κατά πολύ προοδεύσει από τότε. Δεν αφηνόμαστε λοιπόν εξ ολοκλήρου στα χέρια του Θεού, κάνουμε όμως την προσευχή μας να πάνε όλα καλά.

Εν κατακλείδι καταλήγω σε ότι αναφέρθηκε παραπάνω. Η επιλογή γιατρού δεν πρέπει να είναι τυχαία. Όπου κι αν είναι αυτός, είτε σε ιδιωτική κλινική είτε σε δημόσιο Νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος σου πρέπει οπωσδήποτε να σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Η σχέση της γυναίκας με τον γυναικολόγο της πρέπει να είναι ιδιαίτερη.

Φιλιά

κλείσε τα αυτιά σου στον κάθε άσχετο και ευχαριστήσου τις στιγμές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mary mou sosta ta les alla provlimatizomai se kati:

Se ena kratiko nosokomeio pou to plironoume oloi mas den einai ypohreomeno to "sustima?" na parehei ikanous eppagelmaties ana pasa stigmi pou na parehoun sostes ypiresies?

Giati tha prepei na dialegoume tous gunaikologous kai na tous pseirizoume otan ana pasa stigmi hreiastoume kati outos i allos tha pesoume sta heria ton giatron pou ehoun vardia?(anaisthisiologoi klp)

Kanonika tha prepei kapoios allos na ehei frontisei oste oloi osoi kanoun afto to leitourgima na pliroun tis proypotheseis gia na katehoun ti thesi afti Kai o kosmos na min ehei na aghonetai gia to poios einai kalos i ohi(i egyos na kanei kasting stous gynaikologous diladi).

Kai afto ishuei se ola ta nosokomeiaka.Gia mia egheirisi mpainei o kosmos kai tremei poios einai o kalos

kai posa tha tou skasei gia na ton prosexei.Oi vlakes oi diefthuntes tous ti kanoun?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ερωτηση

Τον γυναικολογο δεν τον επιλεγεις εσυ ετσι κι αλλιως εκτος απο εκτακτες περιπτωσεις που σε στελνουν σε αλλο νοσοκομειο π.χ οταν δεν εχουν μοναδα για η θερμοκοιτιδες για προωρα μωρα??????

Ρωταω γιατι σε κρατικο θα γεννησω και εχω τον γυναικολογο μου εκει

αλλα θυμαμαι οταν μπηκα μεσα ηρθε καποια που γεννουσε καποια 11 την νυκτα τον ειδοποιησαν και ηρθε αμεσως και την ξεγενουσε μεχρι τις 5 την επομενη μερα :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

quinta00 έγραψε:

Mary mou sosta ta les alla provlimatizomai se kati:

Se ena kratiko nosokomeio pou to plironoume oloi mas den einai ypohreomeno to "sustima?" na parehei ikanous eppagelmaties ana pasa stigmi pou na parehoun sostes ypiresies?

Giati tha prepei na dialegoume tous gunaikologous kai na tous pseirizoume otan ana pasa stigmi hreiastoume kati outos i allos tha pesoume sta heria ton giatron pou ehoun vardia?(anaisthisiologoi klp)

Kanonika tha prepei kapoios allos na ehei frontisei oste oloi osoi kanoun afto to leitourgima na pliroun tis proypotheseis gia na katehoun ti thesi afti Kai o kosmos na min ehei na aghonetai gia to poios einai kalos i ohi(i egyos na kanei kasting stous gynaikologous diladi).

Kai afto ishuei se ola ta nosokomeiaka.Gia mia egheirisi mpainei o kosmos kai tremei poios einai o kalos

kai posa tha tou skasei gia na ton prosexei.Oi vlakes oi diefthuntes tous ti kanoun?

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, νομίζω ότι τον γυναικολόγο σου τον επιλέγεις εσύ, είτε σε κρατικό γεννάς είτε σε ιδιωτικό, όπως σχετικά αναφέρει και παρακάω η ΕλενηΧ. Νομίζω ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε αναλαμβάνει η εκάστοτε βάρδια.

Φέτος για πρώτη μου φορά, χρειάστηκε να κάνω όλες τι πρώτες εξετάσεις μου στο ΙΚΑ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω την αντιμετώπιση των υπαλλήλων εκεί μέσα, γιατί όλες λίγο-πολύ έχουν ιδία άποψη. Δεν χρειάζεται να πω για οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, για οποιονδήποτε φορέα...

Τα ξέρετε.

Τουλάχιστον όσο επιτρέπουν τα οικονομικά της καθεμίας ΔΥΣΤΥΧΩΣ, σε αυτήν την χώρα που ζούμε,προσπαθεί να καλύψει κάθε είδους ανασφάλεια. Εκεί βασίζονται και αυτοί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια μου!!!σήμερα όμορφη μερα....έχουμε το πάρτυ του μεγάλου μου ...κλείνει τα 12 το παλικάρι μου🩵😍 θα πάμε σε ίντερνετ καφέ για τα γενέθλια...πάνε οι παιδότοποι πλέον...τώρα κάνουμε εφηβικά πάρτυ 😉
    • Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Τα γράφεις πολύ όμορφα και με εκφράζουν όλα.Εχω σκαμπανεβάσματα αρκετά.Προσπαθω όμως....Καλή επιτυχία και σε σένα.Ποτε θα κάνεις χοριακη σου είπε;Σε 11 μέρες ;
    • Καλησπέρα κοριτσαρες! χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍 εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια! Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου! εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο! εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα! αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει; εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷 σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε; η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..
    • Κουράγιο Μαριλου μου! Την έκανα κ εγώ χτες την ΕΤ. Όλα καλά πήγαν κ ξεκίνησε και η δική μου αντιστροφή μέτρηση. Μέχρι τώρα είμαι καλά. Αλλά ξέρω πως όπως περιέγραψες τα σημερινά σιυ συναίσθηματα, θα μοι έρθουν κ εμένα. Όπως πάντα. Είναι τόσο δύσκολο να προσπαθούμε να ελέγχουμε το ίδιο μας το μυαλό. Αλλά πάντα να κερδίζει..  Έχω στο μυαλό μου ότι θα τα περάσω όλα αυτά τα σκαμπανευασματα κ έτσι προετοιμαζομαι αρχικά στο να τα αποδεχτώ και Κ να μη νιώθω άσχημα ακόμα κ για τις άσχημες σκέψεις μου. Όλα τα συναισθήματα μας είναι δικά μας και είμαστε εμείς. Είναι μέρη του εαυτού μας κ τα αγαπάμε. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι είναι οκ να σκέφτεσαι αρνητικά κ να πέφτεις. Είναι οκ κ να ξυπνάς πλυμμηρισμενη από ελπίδα..  Ας μην ενιχοποιουμε κανένας μας συναίσθημα! Ειμαστε εδώ να ακούσουμε τα πάντα κ να τα αποδεχτούμε! Καλα έκανες και εκφράστηκες εδώ!  Πάμε γερά!!!! Ελπίδα! 🤞🤞
    • Ναι ναι…η @Raf123 θα καθορίσει την δυναμική του μήνα….🤣🤣🤣 @Pinacolada μπράβο στο αγόρι που άντεξε τις δοκιμασίες των διακοπών!!! Είναι έτοιμος για τις επόμενες…. Όσο για το ότι κατάλαβες που μοιάζει το παιδί….έκλαψα αλήθεια….
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...