Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας και απο εμένα. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί πάω να τρελλαθώ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Την προηγούμενη εβδομ. πήγα στον γιατρό μου,και μου βρήκε μια μικρή αποκόλληση.Άκουσε την καρδιά (εγώ όχι) και μου έδωσε άδεια για 10 μέρες, χάπια και ξάπλα οπωσδήποτε. Το τήρησα γιατί είχα για πολύ καιρό σχεδόν απο την αρχή της εγκυμοσύνης καφέ υγρά.

Προχτές είπαμε να πάμε και σε έναν δεύτερο γιατρό για να πάρουμε μια ακόμα γνώμη. Εκεί με έβγαζαν ότι είμαι 7 εβδ. και κάτι βάση της τελευταίας μου περιόδου (6-φεβρ). Στον υπέρηχο όμως είδαν ότι είμαι 5 εβδ. και 5 ημ. και είδαν ότι όλα φαίνονται καλά και φυσιολογικά.

Όταν τους είπα να κοιτάξουν για την αποκόλληση που μου είχε βρει ο πρώτος γιατρός μου, μου είπαν ότι δεν βλέπουν τίποτα. Τους λέω να μου βάλουν να ακούσω την καρδιά και μου λένε ότι δεν χτυπάει ακόμα αφού η κύηση είναι ακόμα μικρή και είναι φυσιολογικό να μην ακούγεται ακόμα. Εκεί έπαθα, λέω αποκλείεται αφού ο άλλος την άκουσε και μου ζήτησαν καρδιογράφημα αλλά εγώ δεν είχα αφού δεν μου είχε δώσει. Με ρώτησαν αν φόραγε ακουστικά, τους είπα όχι.

Δεν γίνονται αυτά λένε διότι είσουν 4 εβδ. τότε που λές ότι άκουσε την καρδιά, πράγμα αδύνατον.Αλλά αν όντως έχει γίνει έτσι τότε πρόκειται για παλλήνδρομη κύηση.

Και ρωτάω κορίτσια να μου πείτε γιατί θα τρελλαθώ, γίνεται να είμαι τόσο λίγο εβδομάδων αφού είχα τελ. περίοδο (6-φεβρ). Μήπως όντως το χάνω και μικραίνει, το απορροφάει δηλάδή;

Πήγα και έκανα μια χωριακή εχτές το πρώι και είναι 61.000.

Τώρα δε μου μένει παρά να περιμένω 10 μέρες να δώ ποιος έχει δίκιο.

Τι να πώ..

Συγμώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμά μου και ζητώ συγνώμη αν ρωτάω βλακείες αλλά είναι η 1η μου εγκυμοσύνη, έχω τέτοια αγωνία και λαχτάρα να πάνε καλά και απο κανέναν δεν παίρνω κανένα θετικό μήνυμα. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να μου γράψετε καλά λόγια για να αισθανθώ καλά, ίσα ίσα θέλω αν είναι να προετοίμαζομαι για κάθε ενδεχόμενο.

Σας ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιθανότατα να είναι παρόμοια κατάσταση γιατί και σε εμένα ο 2ος γιατρός στον υπέρηχο που έχω γράφει: αρχομενα εμβρυικα στοιχεια. Δε ξέρω τι να πώ. Και ο 1ος απ΄ότι κατάλαβα την καρδιά δεν την άκουσε αλλά είδε τον παλμό του στην οθόνη. Το θέμα είναι ότι ο 2ος γιατρός που πήγα ήταν στο Έλενα, με πιο καλά μηχανήματα απο τον 1ο γιατρό οπότε τους πιστεύω. Απο την άλλη εμπιστεύομαι και τον γιατρό μου, δε θα μου έλεγε ψέμματα ότι είδε τον παλμό. Τώρα πώς αυτοί εκεί δεν είδαν τίποτα, τι να πωωω.

Μεγάλη αγωνία περνάω. Δεν ξέρω πως να τα καταφερω να μη το σκέφτομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fouhna μου γεια σου και καλως ηρθες στην παρεα μας!!Πραγματικα πολυ μπερδεμενη η κατασταση...και μαλιστα γιατι εχουμε 2 εντελως διαφορετικες αποψεις!Εγω παντως...η θα πηγαινα και σε εναν τριτο η θα εμενα στην αποψη του γιατρου στο Ελενα...ειλικρινα ο γιατρος σου πιστευω οτι επειδη νομιζε οτι βρισκεσαι σε πιο προχωρημενη εβδομαδα να το ειπε ετσι για το μωρο....τι να πω ,μου φαινεται τοσο περιεργο....τωρα επισης ειναι περιεργο το οτι ειχες και τελευταια περιοδο στις 6 Φεβρ.για να ελεγα βρε παιδι μου οτι ενταξει μπορει να εγινε πολυ αργοτερα η συλληψη....αληθεια τι κυκλο εχεις?Στο Ελενα βλεπουν τοσες και τοσες εγκυους,να ναι τοσο λαθος?Δυσκολα δεν θα πιστευα αυτο που μου λεγανε....και για την τελευταια περιοδο τι σου ειπαν ρωτησες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mε τελευταία περίοδο 6 Φεβρουαρίου, τώρα θα πρέπει να είσαι στην 8η εβδομάδα κύησης. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο γιατί αν η σύλληψη έγινε φυσικά μπορεί να είχες καθυστερημένη ωορρηξία και το μωράκι σου ουσιαστικά να είναι μικρότερο. Εγώ θυμάμαι ότι στις 6 εβδομάδες και κάτι είδαμε την καρδούλα να πάλλεται αλλά δεν την ακούσαμε γιατί ήταν νωρίς. Την ακούσαμε μια με ενάμιση βδομάδα μετά. Αυτά όμως εξαρτώνται και από τα μηχανήματα των γιατρών, πόσο σύγχρονα κ πόσο ακριβή είναι. Γιατί δεν ξαναπάς στο γιατρό σου για να ξεκαθαρίσει το θέμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε 3ο γιατρό δε θέλω να πάω, φοβάμαι μη μπερδευτώ περισσότερο. Απλά το μόνο που έκανα απο μόνη μου ήταν να πάω να κάνω χοριακή για να δω τις τιμές. Αύριο θα κάνω τη 2η και θα μάθω τη τιμη το απόγευμα.

Τώρα όσον αφορα το ότι είμαι σήμερα 6 εβοδμάδων και εγώ έχω μπερδευτεί λίγο εδώ. Ο κύκλος μου είναι 26 ημερών. Μικρός δηλαδή, που σημαίνει λίγο δύσκολο να είχε γίνει η ωορηξία πιο μετά. Στο Έλενα δε μου είπαν τίποτα γι αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω βρε κοτιτσακι μου πραγματικα μπερδεμενη η κατασταση....και οπως λες εφοσον εχεις κυκλο 26 ημερων....εδω χαθηκα!Για να δουμε τι θα δειξει και η δευτερη....ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Παντως τι να πω και αλλη μια γνωμη δεν θα ηταν ασχημη και το λεω για να δουμε σε ποιανου θα ηταν πιο κοντα εκει ισως να καταλαβαινες καλυτερα...αλλωστε για εναν υπερηχο θα πας....νομιζω οτι πρεπει....γιατι ενταξει σε ποια εβδομαδα εισαι θα βρεθει αλλα για την καρδουλα και την αποκολληση αυτα δεν ειναι αστεια....να μην παιρνεις και χαπια αδικα!!!Δεν ξερω οτι σε φωτισει ο Θεος!!!Περιμενουμε νεα γιατι αυτα δεν γινονται!!!Μακαρι να ειναι ολα μια χαρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθησε να κανεις λιγο υπομονη

Μην απογοητευεσαι και σκεψου θετικα

Πολυ ξεκουραση και..ευχομαι απο την καρδια μου ολα να ειναι καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fouhna mou kalispera agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

eilikrina den kserw ti na pw...

Poli perdema e???

Ypomoni mono agapi mou ypomoni...

Sou euxwme ola ta kalitera...

kai o theoullis mazi sou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα

Πρίν λίγο πήγα και έκανα τη 2η χοριακή. Ο μικροβιολόγος μου είπε να μη φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλή η τιμή της 1ης χοριακής που είχα κάνει.

61.524 μονάδες αντιστοιχούν σε 7η με 8η εβδ. και πάνω και του λέω ότι όταν την κάναμε είμουν 5 εβδ.και6 ημ.

Πώς γίνεται βρε κοριτσια,με τόσο μικρή κύηση, να έχω τόσο ψηλή τιμή χοριακής; Κάτι δε πηγαίνει καλά. Το απόγευμα θα μάθω και τη 2η τιμή.Γιατί είναι πολύ ψηλή η τιμή.

Μα πάνω απ΄όλα θα φανεί στον υπέρηχο που θα πάω να κάνω την άλλη Πέμπτη. Απλά μου φαίνεται τόσο μακριά αυτή η μέρα. Τόση αγωνία και δεν μπορώ να κάνω τιποτα :(

Φιλάκια σε όλεςςς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα fouhna πάρα πολύ μπερδεμένα είναι αυτά που μας λές.Ο πρώτος υπερηχος που εκανες ηταν κολπικος?συνηθως με τον κολπκό βλεπουν καλυτερα τα πραγματα .γιατι δεν πας να κανεις εναν τριτο υπερηχο καπου αλλου .εμενα στις 6,5 βδομαδες ακουσαμε την καρδουλα του και μου βρηκε και εμενα ο γιατρος καποια μικρη αποκολληση(καιενω με τον απλο υπερηχο βλεπαμε εναν σακο σε δευτερο γιατρο που πηγα με κολπικο υπερηχο ειδαμε και δευτερο σακο με εμβρυο το οποιο ομως δεν τα ειχε καταφερει).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα..

Και εγώ όταν είχα κάνει χοριακή στην 5η εβδομάδα ήταν πολύ υψήλή η τιμή της-- όχι τόσο όσο η δική αλλά υψήλή --που ο γιατρός μου πριν τον υπέρηχο νόμισε 'οτι ήταν δίδυμη κύηση!!

¨οντως είναι μοερδεμένα όλα αυτά αλλά είναι χειρότερα αν αγχώνεσαι!!

Γιατί δεν κάνεις νωρίτερα υπέρηχο και πρέπει να περιμένεις ως την άλλη Πέμπτη? Προσωπική μου γνώμη είναι να πας νωρίτερα σε ένα καλό κέντρο υπερήχων - σε μια κλινική -και να κάνεις υπέρηχο με εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή.

Όλα θα πάνε καλά εν τέλει και θα το δεις!!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λέτε να είναι 2 αντί για 1;

χααχαχαχαχα αυτό και αν θα ήταν νέο.

Ο υπέρηχος ήταν κολπικός και στους 2 γιατρούς που πήγα, πιστεύω θα φαινότανε και θα μου έλεγαν κατι.

Ο άντρας μου δε θέλει να ακούσει για 3ο γιατρό ή να πάμε να κάνουμε και άλλον υπέρηχο τώρα. Κατηγορηματικός να πάμε την Πέμπτη είναι, να μη μπλέκουμε και να μη το ψάχνουμε γιατί περισσότερο μπερδευόμαστε λέει. Καλύτερα να περιμένουμε και ότι γίνει, δε χάλασε και ο κόσμος, εμείς να είμαστε καλά, ευτυχισμένοι και όλα θα γίνουν. Τι τώρα, τι άλλη φορά. Αυτής της άποψης είναι.

Αχχχχχ κορίτσια, αλήθεια ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δε πειράζει. Αφού έπιασα με τη πρώτη (πρώτη φορά κάναμε ελεύθερα), θα ξαναμείνω λέω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Όλα για καλό γίνονται. Απλά είναι αυτή η καταραμένη αγωνία που έχω για να μάθω. Θέλω τόσο πολύ να χαρώ για την εγκυμοσύνη μου και δε μπορώ γιατί δεν πρέπει. Καλύτερα να σκέφτομαι απαισιόδοξα, να μην ελπίζω γιανα μη μου έρθει ξαφνικά η κεραμίδα που αναμένεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!fouhna νομιζω πως δε χρειαζεται με τιποτα να αγχωθεις...δε βρισκω το λογο παρολο το μπερδεμα...Πιστευω πως επεσες σε...λαθος γιατρο!Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

ΥΓ: Ο υπερηχος στην αρχη της κυησης γινεται κολπικα.Απο πανω δε φαινεται τιποτα ακομα!Μετα την 8η-9η βδομαδα θα φαινεται η κουκκιδα σου ή οι κουκκιδες σου!!!(Δεν αποκλειεται η διδυμη κυηση!!!)

Επισης η καρδουλα μπορει να φαινεται(εμενα την ειδαμε 6 εβδομαδων) αλλα πρεπει να "πιασει" ο γιατρος ακριβως τη θεση,να εισαι ακινητη κλπ για να την ακουσεις κιολα(τοτε ακουσα μονο 3 χτυπους γιατι μετα με πιασανε τα γελια κ οι χαρες!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά πήρα τα αποτελέσμτα της 2ης χοριακής εχτές. Κατέβηκε στις 47.000 μονάδες.

Μίλησα με τον γιατρό μου, παλίνδρομη κύηση είπε. Τη Δευτέρα με περιμένει να με δει για να μου τα πει και απο κοντά τι πρέπει να κάνουμε.

Λυπήθηκα πολύ και είμαι πολύ χάλια. Έλεγα συνέχεια άντε να μάθω και αν είναι άσχημα νέα δε θα το βάλω κάτω. Αλλά τελικά δε μπορώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι έκανα και που έφταιξα. Γιατί να γίνει αυτό, γιατί να μη μπορέσω να κάνω κάτι. Ίσως να μη μου άξιζε αυτό το δώρο τελικά γιατί για μένα αυτή η εγκυμοσύνη ήταν ένα δώρο που το ήθελα τρελά. Απλά δε καταλαβαίνω το γιατί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fouhna mou ela ,einai fysiologiko na stenahoriesai.

Min to valeis kato omos.Fantazomai eheis dei oti afto einai suhno fainomeno mou ehei tyhei ki emena kai se polles alles kopeles.

Ego eiha kai apovoli kai se alli egymosini anagastika na diakopso eno itan prohorimeni logo provlimatos tou morou.

Ekei na deis.

Yparhei pithanotita na ehei ginei lathos kai to moraki na einai mia hara?

Ligi ypomoni kai ligi pisti ti na kanoume koukla mou ola einai mesa sto programma.Kai ta kala kai ta ashima.

Polla filakia prosehe ton eafto sou kai kali dynami:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fouhna, κοριτσάκι μου, σε καμία περίπτωση δε φταις εσύ!

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, δεν φταις εσύ.

Δεν υπάρχει κάτι που έκανες (ή που δεν έκανες) που θα μπορούσε να προκαλέσει την παλίνδρομη. Οι παλίνδρομες κυήσεις έχουν αίτια οργανικά ή είναι πρόνοια της φύσης όταν κάτι δεν έχει πάει καλά από την αρχή. Εννοώ με το έμβρυο.

Σε καμία περίπτωση αγάπη μου δεν φταις εσύ και μην βάζεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου. Η εγκυμοσύνη είναι ένα δώρο που το αξίζουν όλες οι γυναίκες που το θέλουν πολύ.

Αυτά στα λέει μια γυναίκα που έχει ήδη στο "βιογραφικό" της μια αποβολή και μία παλίνδρομη κι έχοντας περάσει αυτό που περνάς τώρα. Μετά από έναν μαραθώνιο εξετάσεων, τελικά ανακάλυψα πως έχω ένα οργανικό πρόβλημα που προκαλεί το πρόβλημα (αλλά αντιμετωπίζεται), το οποίο δε θα μπορούσα να το ξέρω από πριν και δεν θα μπορούσα να'χω κάνει κάτι να το προλάβω. Τουλάχιστον όχι την πρώτη φορά.

Γι'αυτό, εκείνο που θα σε συμβουλέψω ως παθούσα είναι να κάνεις αφενός έλεγχο στο έμβρυο και μετά να κάνεις τις εξετάσεις που κάνουν συνήθως μετά από αρκετές αποβολές. Θα σου πουν ότι μπορεί να'ταν τυχαίο γεγονός (πολυ πιθανό) και δεν υπάρχει λόγος να τις κάνεις τώρα. Έχουν και κάποιο κόστος... Μακάρι να τις είχα κάνει κι εγώ μετά την πρώτη αποβολή, ίσως να'χα γλιτώσει την παλίνδρομη μετά. Γι'αυτό σου προτείνω να τις κάνεις, κι ας βγουν και αρνητικές! Καλύτερα να τις κάνεις και να'ναι καλές, παρά να μην τις κάνεις και να υπάρχει κάτι που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζεται. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, προβλήματα αντιμετωπίζονται με θεραπείες.

Σου επαναλαμβάνω, δεν φταις εσύ, σε καμία περίπτωση.

Το ξέρω πως τώρα όλα σου φαίνονται μαύρα, πως ήρθε το τέλος του κόσμου...

Αλλά να'σαι σίγουρη πως κάπου παρακάτω θα χαμογελάσεις ξανά. Σε καμία περίπτωση μην το βάλεις κάτω και μην απογοητευτείς!

Είμαστε εδώ για σένα, για ότι χρειαστείς μη διστάσεις..

Σου στέλνω την αγάπη μου, όλη μου την θετική ενέργεια και μια μεγάλη αγκαλιά - το ξέρω πως την χρειάζεσαι πολύ αυτήν την στιγμή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καταλαβαινω αυτό απο τη μια. Απλά θέλω χρόνο. Ξέρω ότι δεν είμαι ούτε η πρώτη και ούτε η τελευταία που το παθαίνει.

Απλά στενοχωριέμαι που απογοήτευσα τους γονείς μου και τα πεθερικά μου το περίμεναν πώς και πώς. Δε μου αρέσει να με λυπούνται και τώρα που θα πρέπει να το πούμε και στους φιλους μας, σαν να το βλέπω. Θα έρχονται όλοι να μου πουν ότι δε πειράζει. Κάναμε και εμείς τη βλακεία και το είπαμε.

Έλεγα στην αρχή σιγά και ας είναι νωρίς, ότι γίνει και απο τη χαρά μας το λέγαμε. Μεγάλη βλακεία γιατί αν δε το λέγαμε τώρα δε χρειαζόταν να λέμε λεπτομέρειες σε όλους.

Εδώ μέσα νιώθω άνετα με εσάς γιατί νιώθω ότι γράφεται δεν είναι απο λύπηση αλλά απο πραγματική συμπαράσταση και ας μη σας γνωρίζω και ας μη με γνωρίζεται. Ίσως γιατί κάποιες το έχετε περάσει και καταλαβαίνετε πώς νιώθω και ξέρετε πάνω απ΄ολα πως πρέπει να μου μιλήσετε αυτή τη στιγμή.

Σας ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς έτσι ένοιωθα κι εγώ... Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου από την αρχή και μετά έλεγα αυτό "τι ήθελα που το'πα;;".

Αλλά να σου πω κάτι;; Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι όχι τι θα πουν και τι θα σκεφτούν κι αν θα στεναχωρηθούν οι γύρω μας. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Και δεν θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στο αν θα στεναχωρηθούν οι γύρω σου, αλλά θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γι'αυτό μην κάνεις το λάθος να κλειστείς στον εαυτό σου, να προσποιηθείς στους γύρω σου ότι όλα είναι καλά και δεν τρέχει τίποτα, μόνο και μόνο για να μην στεναχωρηθούν περισσότερο ή μην τυχόν και σε λυπηθούν. Δεν έχουν σημασία όλα αυτά! Σημασία έχεις εσύ, τα δικά σου συναισθήματα, ο δικός σου πόνος και απογοήτευση. Φυσικά εννοείται και του συντρόφου σου, αλλά σε αυτό το στάδιο, κυρίως η γυναίκα είναι αυτή που βιώνει την απώλεια στον μέγιστο βαθμό.

Γι'αυτό μίλα, κλάψε, φώναξε, κάνε ότι σου "βγαίνει" χωρίς να σκεφτείς τίποτε άλλο. Μόνο έτσι θα νοιώσεις καλύτερα και θα το ξεπεράσεις και γρηγορότερα.

Συγγνώμη αν ακούγομαι πολύ απόλυτη ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω.. μάλλον το τελευταίο που θες τώρα είναι να ακούς συμβουλές..

Απλώς τα'χω ζήσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fuhna μου λυπαμαι πολυ για τα νεα....ευχομαι και ειμαι σιγουρη πως την επομενη φορα οοοοοοολα θα πανα καλα!!!Εσεις να στε καλα!!!Και οπως ειπες εχεις ενα πολυ θετικο!!!Επιασες με την πρωτη....μακαρι κι εμεις να πιαναμε το ιδιο ευκολα!!!Μην απογοητευεσαι καλη μου!!!!!Ολα θα ρθουνε παλι!!!Ο Θεος να το φερει παλι συντομα....φιλακια πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Fouhna. Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήμουν από την αρχή επιφυλακτική δεν ήθελα να μαθευτει στην αρχή γιατι ήθελα να πανε ολα καλα. βεβαια ποιος να κρατήσει κλειστό το στόμα των αγαπημένων σου συγγενών οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν τη χαρα;; :)) Ετσι λοιπον μαθευτηκε...:) αφου περασαν 2 μήνες μαθαίνουμε δυσάρεστα...ότι το μωρό πιθανόν να έχει χρωμοσωμική ανωμαλία...(ευτυχως όλα ήταν μια χαρά κ απολαμβάνω ΄σήμερα έναν γιο ενός έτους. ) Το τι κλάμα έριξα...δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος που ήδη το είχε μάθει αλλά το παιδάκι μου που ήθελα να είναι γερό!!! Φιλοσοφία μου λοιπόν από εκείνη τη στιγμή ηταν πως καμια εγκυμοσύνη δεν μπορει να σου δώσει σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά. Γ ι αυτό να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή ακόμη κ αν η μοιρα σου επιφυλάσσει κάτι χειρότερο. Στο 2ο δεν θα φοβηθώ να το ανακοινώσω, μόνο όμως στους κοντινούς μου. Οι πολλοι μακρινοί δεν χρειάζεται να ξέρουν κ πολλά. Απο κει κ πέρα αν είναι της μοίρας του γραφτό , θα πάνε όλα καλά.Αλλιώς...δεν πειράζει..Ξέρεις η φύση είναι πολύ σοφή. Οταν κάτι δεν δημιλουργείται σωστά φροντίζει να το καταστρέφει.(παλλίνδομη κύηση για παράδειγμα!) Μπορείς να πεις πως η φύση φρόντισε να μην μεγαλώσει ένα μωράκι που μάλλον δεν σχηματιζόταν σωστά και που δεν θα μπορουσε να επιβιώσει . Δεν είσαι η μονάδική που της συμβαίνει αυτό ουτε σημαίνει πως δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλο παιδάκι. Να σκέφτεσαι αισιόδοξα κ να μη φοβάσαι να ζείς όχι μόνο τις ευτυχισμένες πτυχές της ζωής αλλά και τις άσχημες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glukia kalispera kai apo mena.

egw tha sou sunistousa opws kai i alles kopeles na deis kai enan 3 giatro etsi vre gia na eise kai pio sigouri kai esu,egw paantos nomizw to moraki to akousame gurw stin 6 euvomada.

oti kai na einai glukia mou kali epituxia na exeis....

makiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...