Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχω δυο μικρα προβληματα


Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας(με του γιατρους δεν εχω βγαλει ακρη)Εχω μια κουκλιτσα 9 μηνων,οταν ηταν 6 μηνων περιπου μου παρουσιασε στα κοπρανα της λιγο αιμα,ισα-ισα που φαινοταν με το ματι 2-3 κοκκινες κουκιδουλες,αυτο συμβαινει περιπου 1 φορα την εβδομαδα μεχρι και σημερα.οι γιατροι μονο υποθεσεις κανουν(πηγαμε σε αλλεργιολογο,παιδιατρο-γαστρεντερολογο σε Ηρακλειο και Αθηνα)

Επειδη γαλα και γαλακτοκομικα δεν καταναλωνω που ειναι Νο1 αλλεργιογονα οι γιατροι με εβαλαν να κοψω καποιες αλλες τροφες που θεωρουνται και αυτες υποπτες για αλλεργια,αλλα το αιμα στα κοπρανα δεν σταματησε και δεν ξερω τι να κανω.Κατα τα αλλα η μικρη μου αναπτυσεται πολυ καλα(76cm και 8.500κg)

Το αλλο προβλημα που εχει η μικρη ειναι οτι εδω και ενα μηνα εχει μπουκωμενη μυτη και καταροη,η παιδιατρος μου ειπαι οτι δεν ειναι αλλεργια και οφειλεται σε κρυωμα,αλλα ενα μηνα...τελος παντων ελπιζω να μην σας κουρασα και σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου δωσετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηρουλα μου δεν εχω μωρακι για να σε βοηθησω αλλα ειμαι σιγουρη οτι τα εμπειρα κοριτσια του mammy θα σπευσουν....:)

Ηθελα μονο να σου ευχηθω να μην ειναι τιποτα σπουδαιο και ολα να πανε τελεια....για την μικρουλα σου και για σας που αγχωνεστε....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hroyla mou oti kai na sou poume emeis ipotheseis tha kanoume.....i gnwmi mou omws einai na min to afiseis to paidi...kserw einai talaipwria na trexeis apo giatro se giatro alla mono etsi tha bgaleis akri:huh: ......alla sigoura min to afiseis to paidi giati einai poli anisixtiko ayto pou les....giati mia fora tin ebdoamada einai sixno!!!!!!twra pali gia kriwma ena mina pou kserw...den pas kai se kana allo paidiatro...MIN TO AFINEIS TO PAIDI!!!!!!!

tha perimenoume ta nea sou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείτε πως θα τρέξεις να βρεις τι ακριβώς είναι.Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γιατρούς πως αφήνουν έτσι κάποια πράγματα να περνάνε σαν να μην τρέχει τίποτα!!Τα νεύρα μου!!!Περιμένουμε νέα οπωσδήποτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ηρουλα.Για το αιμα που λες δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα για το κρυωμα εχω ακουσει κι απο αλλες γνωστες μου με μωρα για το ιδιο πραγμα και ολοι οι γιατροι τους λενε οτι ειναι ενας ιος που εχει γινει σαν παιδικη αρρωστεια και φευγει απο μονο του!Δεν ξερω φυσικα αν ειναι το ιδιο γι αυτο πρεπει να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο γιατρο.Ο δικος μου αμα μπουκωσει η μυτη μου του βαζω συνεχεια φυσιολογικο ορο πολλες αμπουλες και καθαριζει.Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να βρειτε ενα γιατρο να σας βοηθησει.Ειχε και μενα ενα προβλημα μικρος και καναμε εξετασεις και για αλλεργιες και ξερω καπως πως νιωθεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω!Στην τελευταια γιατρο που πηγα(ειναι καθηγητρια στο πανεπιστημιο και εργαζεται στο παιδων),μου ειπαι οτι τα τελευταια χρονια ειναι συνηθες φαινομενο σε μωρα και οτι οι γιατροι ακομα δεν εχουν καταληξει που μπορει να οφειλεται αυτο,υποθεσεις μονο κανουν οτι ειναι καποια τροφικη αλλεργια που περναει στο παιδι απο το γαλα της μανας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηρουλα μου καλησπέρα κι από μένα!

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν μπορώ να σε βοηθήσω με απαντήσεις σε αυτά που μας ρωτάς, γιατί δεν είχαμε ανάλογες εμπειρίες. Έχω κι εγώ μία κορούλα 7 μηνών και κάτι.

Σου γράφω για να σας ευχηθώ γρήγορα περαστικά! Ψάξ'το όσο είναι δυνατόν! Τι στο καλό! Κάποιος γιατρός θα τη βρει την άκρη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ifigeneia,να σου ζησει η κορουλα σου,αυτη την εβδομαδα ανεβαινω Αθηνα και θα επισκεφτω αλλον γιατρο μπας και βγαλω ακρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΩΡΟ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΑΛΑΞΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kider σ ευχαριστω,καναμε εξετασεις αιματος και ο αιματοκριτης ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.οι ποσοτητα αιματος ειναι ορατη μετα απο πολυ παρατηρηση των κοπρανων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...