Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχει γεννησει καποια κοπελα στο αρεταιειο????


Recommended Posts

15 μαιου μπαινω στο μηνα μου ο γιατρος μου συνεργαζετε και με το αρεταιειο οποτε θα γεννησω εκει γιατι τα ιδιωτικα δεν τα σηκωνουν τα οικονομικα μας,γνωριζει καποα κοπελα γι αυτο το νοσοκομειο?ποσο περιπου στοιχιζει μια γεννα?η επισκληριδιο πληρωνετε extra?δεν γνωριζω καθολου πληρωνεις τον γιατρο,το δωματιο τον αναισθησιολογο.τι αλλα πληρωνουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ 1 ΠΟΝΟ!!!!!!!!!:) :) :P ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ:dry: ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 150Ε[ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΑ]ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!! ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΛΗΤΩ Κ ΑΤΤΙΚΟ Κ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ:unsure: ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΑ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1300ΕΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!;) ;) :cheer: ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙB) B) ;):cheer::kiss: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ FANOYLA , ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΧΑΣΙΑΚΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΟ , ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΗΤΑΝ 100,00 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 900,00 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ 750,00 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΙΣΗΣ , ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpoympoyki kai filiasp σας ευχαριστω παρα πολυ και βεβαια βοηθησατε παρα πολυ,δεν ηξερα τι μου γινετε τωρα εχω μια ιδεα και εγω ικα εχω και τωρα που μου το θυμησατε πρεπει να περασω και απο το ικα να ρωτησω τι γινετε μετα την γεννα και τι δικαιουμαι.παντως κοριτσια οσα και να ειναι τα χρηματα δεν συγκρινονται με τα ιδιωτικα εκει πρεπει να χαλασεις μια περιουσια για να γεννησεις.εγω εχω κανει 2 εξωσωματικες στην σειρα οποτε καταλαβαινετε τι εξοδα εχουμε.κοριτσια και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας.:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α!παρα πολυ ωραια.εχω δικη μου ασφαλεια.πρεπει να περασω ομως να μου πουν τι χαρτια πρεπει να τους παω να γνωριζω στο περιπου γιατι μετα με το παιδι δεν θα μπορω να κουνηθω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanoyla μου καλημέρα!

γεννησε η κολητή μου εκει..εμεινε αρκετες μερες πριν τον τοκετό της και εχω αποψη γιατι ημουν καθε μερα παρα πολλες ωρες εκεί..

και μπορω να πώ οτι ειναι μια χαρα..

καλο φαγητο..

πολυ ευγενικές και πρόθυμες νοσοκόμες..

καθαρο..και όπως έχω ξαναγράψει προσεχανε πολύ και οι κοπελες δεν αφήνανε τους επισκέπτες να πανε στην τουαλέτα του δωματίου τους..

μονο που το κτιριο ειναι παλιο(που εγώ δεν το θεωρω πρόβλημα)..

ενα αρνητικο(βασικο)εχει για μενα..

οι κοπέλες που το δωμάτιο τους ειναι στο ισόγειο πηγαινουν σε μια αίθουσα θηλασμου που μαζευονται ολες οι μαμαδες εκει και θηλάζουνε..ολες μαζι..:huh: (τωρα τελειταια όμως ακουσα οτι λογω ελλειψης προσωπικου τα μωρακια τα εχεις συνεχεια στο δωματιο..δεν ξερω αν ειναι αληθεια)

οσο για τα χρήματα παρε ενα πρωινο και ρωτα τι χρεωνεσαι..

επειδη ηθελα και εγω να γεννησω εκει μου ειχαν πει ακριβωσ ποσο χρεώνεται το δωμάτιο επισκληριδιο κτλ ..

αυτο που θυμαμαι ειναι οτι για φυσιολογικο τοκετο επειδη το ικα δικαιολογει 6κλινο(και το αρεταιειο εχει απο 4κλινο) πληρώνεις..

για καισαρικη λογω οτι θεωρειται εγχειρηση δεν χρεωνεσαι το 4κλινο..

παρε ομως μηπως εχουν αλλαξει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιτσι2 σ ευχαριστω παρα πολυ.και εγω μεχρι στιγμης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο νοσοκομειο.ναι αμε θα παρω τηλ να μου πουμε.και παλι σ ευχαριστω και να σου ζησει το ζουζουνακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανουλα με το καλο αγαπη μου και ολα καλα να πανε .Λοιπον απο ολα τα δημόσια νοσοκομεια το Αρεταιειο ειναι η καλυτερη επιλογη μην σου πω και καλυτερη απο καμια ιδιωτικα νοσοκομεια .Λοιπόν στο Αρεταιειο γεννησαν δυο φιλες μου οι οποιες και οι δυο δεν ειχαν κανενα απολυτως οικονομικο πρόβλημα κάλιστα μπορουσαν να γεννησουν σε κάποιο ιδιωτικο και μαλιστα να παρουν και μόνοκλινο.Η μια μαλιστα ειναι και ανισθησιολογος και γεννησε και τα δυο της παιδια στο Αρεταιειο.Και οι δυο ειχαν το χασιακο σαν γιατρο.Μαλιστα η μια η κοπελα οχι η αναισθησιολογος η αλλη γεννησε τωρα τα χριστουγεννα το δευτερο οποτε θα μπορεσουμε να παρουμε οτι πληροφοριες θελεις .Θα την παρω πιο μετα τηλ .επειδη μενει επαρχια , φαντασου εκανε τοσο ταξιδι και πηγε στο Αρεταιειο. Κανε υπομονη και θα σου στειλω μυνημα να σου πω για τιμες και οτιδηποτε αλλο θελεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanoyla έγραψε:

μιτσι2 σ ευχαριστω παρα πολυ.και εγω μεχρι στιγμης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο νοσοκομειο.ναι αμε θα παρω τηλ να μου πουμε.και παλι σ ευχαριστω και να σου ζησει το ζουζουνακι σου.

να σαι καλα κοπελα μου σ'ευχαριστω..

και εσυ με το καλο να υποδεχτεις το ζουζουνι σου και με ενα πονο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον φανουλα μιλησα με την φιλη μου η οποια η αδερφη της γεννησε στο Αρεταιειο τα χριστουγεννα !λοιπον ο γιατρος της ο οποιος ηταν εκει της πηρε 1000 ευρω και η κοπελα επειδη ηθελε να ειναι μεσα μαζι με το μωρο αυτο επιτρεπετε μονο στο μονοκλινο και το θεμα ειναι αν υπαρχει την περιοδο που θα γεννησεις διαθεσιμη .Λοιπον η κοπελα τη πρωτη μερα ειχε μπει σε δικλινο δεν υπηρχε μονικλινο το μωρο δεν το ειχε μαζι τη πρωτη μερα την δευτερη τη μετεφεραν στο μονοκλινο μαζι με το μωρο και εδωσε γυρω στα 140 ευρω εξτρα . Απο οσο ξερω εχει γεννησει φυσιολογικα αυτο ξεχασα να το ρωτησω , παντως παρε τηλ. και ρωτησε τους .Επισης σου ευχομαι μονο οταν θα γεννησεις να μην υπαρχει απεργειακος κλοιος γιατι τοτε όλο το δημόσιο συστημα π[αραλυει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...