Μετάβαση σε περιεχόμενο

φιλοδωρηματα


Recommended Posts

κοριτσια,

μιας και πλησιαζει η ωρα του τοκετου (μπαινω τη δευτερα το πρωι στο ιασω για προγραμματισμενη καισαρικη) ηθελα να σας ρωτησω λιγο για τις χρεωσεις γιατι εχω μπερδευτει.καταρχην στην τιμη του δωματιου και του χιλιαρικου για εξετασεις κ υγειονομικο υλικο περιλαμβανεται και η αμοιβη αναισθησιολογου και επισκληριδιου;και δευτερον ειναι υποχρεωτικα τα φιλοδωρηματα στις νοσοκομες που βγαινουν εξω να πουν πως πηγαν τα πραγματα;τι αλλες χρεωσεις προσθετουν τα μαιευτηρια;

οποια κοπελα γεννησε προσφατα ας μας πει...

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Σιφος... εγω γεννησα στο ιασω τον ιουνιο του 2008... στην τιμη δεν συμπεριλαμβανεται η επισκληριδιος, ειναι περιπου 300 ευρω... επισης δεν συμπεριλαμβανονται και καποιες εξετασεις του μωρου... ουτε η συλλογη των βλαστοκυτταρων... τωρα οσον αφορα τα φιλοδωρηματα πουθενα δεν ειναι υποχρεωτικα αλλα ολοι δινουν... εχεις και καλυτερη εξυπηρετηση και αντιμετωπιση οπου και να γεννησεις... αλλες χρεωσεις μονο αν χρειαστεις καποιο εχτρα φαρμακο η αν αγορασεις κατι απο κει... σου δινει το μαιευτηριο και καποια πραγματα... εμενα μου εδωσαν 2 τσαντες με διαφημηστικα για το μωρο (πανες, κρεμες, πιπιλες κ.τ.λ.) και σαμπουαν... με το καλο σου ευχομαι, να εχεις καλη γεννα... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιφο μου πρώτα από όλα με το καλό !!!!

Τώρα την τελευταία φορά που μίλησα με τον γιατρό μου για τις τιμές του Ιασώ (και εγώ εκεί γεννάω) μου είπε ότι οι τιμές για καισαρική στα δωμάτια περιλαμβάνουν τα παντα. (γιατί είχα και εγώ την ίδια ανυσηχία)

απλά ... κακά τα ψέματα το φιλοδώρημα θα το δώσεις ... αλλά κυρίως σε αυτές που θα σε βοηθήσουν πχ μαια, σε αυτή που θα σε βοηθάει με τον θηλασμο

και πάλι με το καλό !!!

α!!! να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο ... αν θυμάμαι καλά εσύ δεν έλεγες για ένα site γερμανικό με πολύ καλές τιμές? έχω φάει τα φορουμ μας για να το βρώ αλλά τζίφος ... μήπως θα μπορούσες να μου το πεις πάλι :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Scarlet χαχαχαχα :woohoo: :woohoo: :woohoo: αστα να πανε... μολις μου ειπανε ποσα δωσανε οι δικοι μου για φιλοδωρηματα κοντεψε να μου κοπει το γαλα... :blink:

Μπορεις να δινεις κατι λιγο σε ολους τους ασχετους και κατι παραπανω σ'αυτους που οντως σε βοηθησαν... οι δικοι σου ομως που θα το ξερουν...:huh:

Μπορει για καισαρικη να ειναι ολα μεσα στην τιμη... δεν το ξερω αυτο γιατι γεννησα φυσιολογικα...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...