Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΑΜΑΙ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ Κ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ Κ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ!ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ?????ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΞΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη κατ'αρχας με το καλο το μωρακι σου!

Μην ανησυχεις για τιποτα...Ο φοβος μονο πανικο μπορει να φερει.

Ολα θα πανε καλα και για σενα και για το παιδακι σου!

Εγω οταν μου κανανε την επισκληριδιο ηρεμησα και απολαυσα την εμπειρια.

Ημουν και πρωταρα!

Με επισκληριδιο δεν θα γεννησεις?

Δεν θα καταλαβεις τιποτα...Για ποιο λογο να φοβασαι?

Οσο για τα κιλα...Θα σε παρηγορησω αν σου πω οτι ειχα 12 κιλα με την εγκυμοσυνη και μολις γυρισα σπιτι ειχα 7 κιλα μειον?

Λοιπον, τα κιλα ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολησει,πιστεψε με!

Εσυ να εισαι καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Theod. καλημέρα κι από μένα!! Εγώ δεν μπορώ να σε καθυσηχάσω όσον αφορά τον πόνο σου, διότι δεν έχω γεννήσει ακόμα!! Είμαι τώρα στον 5ο και έχω ακόμα λιγάκι καιρό ακόμα μπροστά μου!

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να καταλάβω τον φόβο σου, γιατί και εγώ φοβάμαι! Προσωπικά από τώρα δηλώνω για επισκληρίδιο από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν είναι ότι δεν αντέχω στον πόνο απλά φοβάμαι οικτρά! Όταν έρθει εκείνη η στιγμή πρώτα ο Θεός... Θα πράξω αναλόγως πως θα μου βγει!!

Όσο για τα κιλά, η αλήθεια είναι ότι βλέπω φωτογραφίες πως ήμουν πριν και αναπολώ.. αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη με το μωράκι μου που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι! Θα τα χάσουμε που θα πάει.. Λιγάκι υπομονή! Αν δεν τα αφήσεις να μείνουν για πολύ στο σώμα σου θα τα χάσεις σχεδόν αμέσως! Για οτιδήποτε θέλησεις, πες μου!!

Καλή συνέχεια και με έναν ανώδυνο τοκετό!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ Δ Ε Ν ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ... ΕΙΤΕ ΓΕΝΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ... ΕΓΩ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΟΝΑΓΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.... ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΑΝΕΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ Κ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ... ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53 Κ ΠΗΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 19 !!!! ΝΑΙ ΝΑΙ !!! ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Κ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ... ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 7 ! ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 55 Κ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΣΤΑ 53 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ.... ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Κ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΡΕΞΙΜΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ...ΧΙΧΙΙΧ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ! ΣΕ ΦΙΛΩ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :cheer: Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι!!!!! Είναι κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό!! Κάθε γυναίκα έχει διαφορετική εμπειρία και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά!!! Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι αλλά επειδή γεννάω Αύγουστο δεν το σκέφτομαι και τόσο!!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια οντως ειναι μεγάλος ο φόβος για τον τοκετό..εγω νόμιζα οτι σαν κ μενα τοσο να φοβάται κ να το σκέφτεται δεν υπάρχει άλλη αλλα τελικα ειμαστε πολλες!!!κ γω παω για το 1ο μου μωράκι κ δεν εχω να σας πω καποια προσωπική εμπειρία.Δεν ξερω αν ειναι ο πονος ο ιδιος που με τρομάζει τόσο, ή η διαδικασία μεχρι να φτάσω στον πόνο.Σίγουρα η επισκληρίδιος ειναι μια σωτήρια λύση, αλλα το μυαλό ταξιδευει συνεχώς κ χρειαζεται υπομονή μεχρι να ρθει η ...μεγάλη ωρα!

Καλη λευτερια σε ολες!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου ειναι φυσιολογικο να υπαρχει σχετικος φοβος και αγωνια πριν τον τοκετο.Ολες το ιδιο αισθανομαστε,Βοηθαει πολυ αν σκεφτουμε ολες αυτες τις γυναικες που γεννανε μονες,ολομοναχες,σε διαφορα μερη του κοσμου χωρις να εχουν ουτε την υποτυπωδη ιατρικη βοηθεια!Ο τοκετος ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια και μεις ειμαστε απο τις τυχερες εκεινες γυναικες που γενναμε σε νοσοκομεια η κλινικες με ενα σωρο ειδικους γιατρους πανω στο κεφαλι μας, που μας βοηθανε να φερουμε στον κοσμο τα μωρα μας!Αλλωστε η γεννηση ενος παιδιου ειναι γιορτη και πρεπει να πηγαινουμε γεματες χαρα!!!!πολλα πολλα φιλακια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimerakia sas...

Pragmati einai fusiologiko na fwvaste ton toketo...

Wmos den exei pio wraiotato aisthima...

Egw eixa gennisei fusiologika kai itan oti pio wraio pragma pou ezisa stin zwi mou...

Eilikrina nwmiza prin gennisw,,,

Oti o gamos einai to pio teleio pragma wmos OXI DEN EINAI...

O TOKETOS EINAI KORITSIA MOU...

Min fwvaste gia tipota...

O theos mazi sas...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NOMIZΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΕΡΧΕΙ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΝΙΩΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ .

ΖΗΣΕ ΤΟ!

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 16 ΚΙΛΑ.ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ .ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.( ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ - ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ) :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα.Ειχα γραψει και εγω το ιδιο προβλημα πριν 1 μηνα.Φοβομουν υπερβολικα παρολο που ηταν το 2ο παιδακι μου.Ημουν τοσο στρεσαρισμενη 1 μερα πριν παω(πηγα με ραντεβου για καισαρικη) που πραγματικα δεν μιλιομουν.Το βραδυ μαλιστα που χαιρετησα το 3χρονο αγορακι μου ηταν το αποκορυφωμα, δε σου λεω και για την ωρα που εμπαινα στο χειρουργειο....Ηθελα να βαλω τα κλαμματα.Γενικα ημουν πολυ φοβισμενη για ολα, για τον γιο που θα μου ελειπε κ για το χειρουργειο κ για τους μετεχειρητικους πονους.

Αλλα τα ξεχασα ολα οταν μου βγαλανε το μωρακι και το φερανε διπλα μου, κ εκει καταλαβα πως αφησα τον εαυτο μου να μην χαρει ολη αυτη τη διαδικασια.Αυτη τη φορα αναρρωσα απιστευτα γρηγορα, δεν καταλαβα τιποτα απο τη καισαρικη,ο γιος μου ηταν στην γιαγια του και ολη την ωρα ηταν βολτα και ξεσαλωνε, και γενικα ειμαι πολυ πολυ(λεμε τωρα, νυσταζω και ειμαι κουρασμενη..χαχαχα)καλα!!Εχω τα 2 αγορακια μου σπιτι και ειμαι πολυ ευτυχισμενη.

Σου ευχομαι να γεννησεις γρηγορα με το καλο και ολοι οι φοβοι σου να ειναι μια μελαγχολικη αναμνηση...τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω τωρα που τελειωσαν ολα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα σε ολες.Ειμαι πολυ καινουργια εδω.Μολις εκανα εγγραφη και ψαχνωντας επεσα πανω στη συζητηση σας.Ειμαι και εγω μελουσα μανουλα στο 1 μου παιδακι και εχω μπει ηδη στο μηνα μου.Εχω και εγω πολους φοβους και ανησυχιες παρολο που ειχα μια καλη εγκυμοσυνη.Οι αποψεις σας με βοηθησαν λιγο αλλα νομιζω πως αν δεν ερθει η ωρα ο φοβος δε θα περασει.Υπομονη σε οσες ειναι σε αναμονη.Ο Θεος μαζι μας!Μολις εχω νεα θα σας τα γραψω χαρτι και καλαμαρι για να περνουν και αλλες κουριαγιο.:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ από το επόμενο Σάββατο μπαίνω στο μήνα μου και με πιάνει σύγκρυο κάθε φορά που σκέφτομαι τη στιγμή που θα με πιάσουν οι πόνοι.. Εγώ έχω και το άλλο.. Φοβάμαι και τις βελόνες.. Για την ακρίβεια, τις σιχαίνομαι! Και μόνο στην ιδέα ότι θα μου βάλουν μια βελόνα στη σπονδυλική στήλη, ανατριχιάζω.. Είναι αλήθεια ότι εκείνη την ώρα δεν το καταλαβαίνεις και πολύ πολύ το τσίμπημα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα είμαι νέος χρήστης, με λένε Ελένη από Καλαμάτα.Θα ήθελα να ρωτήσω με την επισκληρίδιο δεν καταλαβάινεις καθόλου τους πόνους;Η επισκληρίδιο όταν στην κάνουν πονάει;Μετά πως ιώθεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μην φοβασται...ειναι λογικο βεβαια αλλα δεν πρεπει ....χαρειτε την καθε στιγμη ..ειναι ανεπαναληπτη....η πιο φοβερη εμπειρια της ζωης και οπως ειπε και μια φιλη μας σε ενα αλλο θεμα πρεπει να αισθανομαστε τυχερες που γεννηθηκαμε γυναικες και ζουμε ολο αυτο....φιλακια και καλη λευτερια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...