Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνοι σαν περιόδου στον ΄5ο μήνα???


Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κάτι κοριτσάκια μου? Είναι στην 21η εβδομάδα. Και απο χθες, έχω έναν ελαφρυ, σταθερό πόνο, σαν κράμπα περιόδου. Που κρατάει κάνα δίωρο, και μετά περνάει.

Το βράδυ όλα οκ, και τώρα πριν καμια ώρα με ξανάπιασε. Μπορεί να είναι ακόμα επειδή μεγαλώνει η μήτρα??? Μπορει να είναι γιατι κάθε Τρίτη αλλάζω εβδομάδα???

Περισσότερο είναι ο φόβος μου....:( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκία μου δεν έχω παιδάκι και δεν έχω προσωπική πείρα για να σου απαντησω. Σε αυτά τα θέματα είμαι λίγο απολύτη. Πρέπει να ενημερώνουμε αμέσως τον γιατρό μας.Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό σου προτείνω να κάνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 19 ΚΑΙ2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ?ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΣΚΟΠΑΝ ΠΛΑΣ ΑΦΟΒΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΝΑΣ?ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πονάω χαμηλά αλλά και στο έντερο. Όπου και αν έχει απλωθει αυτο το έντερο με το μωρο να σπρώχνει απο δω και απο κει.

Μπορει να είναι το έντερο και να χτυπάει και χαμηλά όπως όταν έχεις περίοδο. Ακριβως σαν τέτοιος πόνος ήταν, μου πέρασε τώρα όμως με ντεπον.

Εφαγα ρεβύθια βέβαια...

μπορει άρα να είναι το έντερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Domenica γεια σου. Απ'οτι ακουω απο τον άντρα μου που είναι γαστρεντερολόγος τα όσπρια γενικά πειράζουν στο έντερο και δημιουργούν ενοχλήσεις. Τώρα απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι ο πόνος του εντέρου είναι διαφορετικός απο τον πόνο της περιόδου. Εγώ πάντως θα συμβουλευόμουν το γυναικολόγο μου. Εύχομαι να μην είναι τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντομενικα καλησπέρα!!Εγω ειμαι στο μηνα μου!!και γω απ τις αρχες τις εγκυμοσύνης μου ειχα πονάκια οπως τα περιγραφεις..ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανυσηχητικό!!!επισης μου έγραψε μαγνήσιο(trofocard)το οποιο ειναι για τις συσπασεις και τις κράμπες...

Επισης σε πειραξανε και τα ρεβύθια μαλλον..:unsure: :unsure: ειδικα στην εγκυμοσύνη ενοχλουν ακομα περισσοτερο;)

Φιλιά!!!!και να μην αγχώνεσαι!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ PRE-PAR!

ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΗΚΩΤΗ ΤΕΛΙΚΑ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΤΩ (!) ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ "ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ..........................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, εμείς αλλάζουμε σπίτι και σήμερα έκανα την βλακεία και κουβάλησα κάτι τσάντες μέχρι το ασανσέρ και μ'έπιασε ένας πόνος χαμηλά αριστερά, ο οποίος υποχώρησε μετά από 10 λεπτάκια! Κάτι σαν τσίμπημα περιόδου ήταν. Είμαι στην 19η εβδομάδα κι αλλάζω κάθε Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ έχω καταλάβει ότι κουράζομαι πολύ εύκολα.. πια. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές.. Αυτήν την στιγμή είμαι στο Video club όπου κάνω μια πολύ χαλαρή δουλειά και νιώθω κομμάτια..

dev217pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο τότε που πήρα το ντεπονάκι και μετα, δεν έχω πονέσει ξανα. Αν ήταν συσπάσεις, πιστεύω οτι δεν θα σταμάταγε έται απλά ο πόνος. Εδω και 5 ώρες περίπου είμαι οκ.

Αλλά αν φοβηθώ ξανά θα πάρω τον γιατρό μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...